HTML

Friss topikok

  • Menróting (törölt): www.youtube.com/watch?v=HyMYAHWgdTQ (2011.12.13. 21:49) Mennybe fel egyenest oda vissza
  • helleluja: Szerbusztok, s én is ugyanazt vissza, mert ha nem lennétek, én sem!? A feleségem.... nagyon ... (2008.11.24. 06:09) Vissza Ufóktól Ufókig
  • helleluja: Vajon fenn, az fény-honainkba, látni fogjuk -e egymást.... Nagyon érdekes amit mondol, mert annyi... (2008.11.24. 05:58) Egy az életünk, vagy halállállálláll....áll?
  • helleluja: Édes hazám, örök hazám, ha pályám megufózom, kebeleden nyughatok.... Van valami, ami bennünk van!... (2008.11.10. 05:40) Ufóktól Ufókig

Linkblog

Archívum

Vissza Ufóktól Ufókig

2008.04.06. 04:23 helleluja

Jóestét kivánok először az élőknek, meg az élő szellemeknek, amire, ill. az éjjel 2008 áprillis 4-re, leckét kaptam, meg megfigyeltem jobban, hogy az élők meg holtak, külön kqwartélyokban vannak.
Ugyis mondhatnám hogy külön világban, de mivel egyik hellen van csak világ, a másikba nincs, ezért szoktam ha erre a világra utalok "e -wilágot" irni, vagy mondani.
Hogy vissza az ufóktól - ufókig, az az egész küldetésünk lényege, ha most teljesen vissza tudtál emlékezni, akkor ezen teljesen keresztül mentél, amikor én teljesen elleinte egyvé váltam ezzel a wilággal, de itt kettős vv -wel, azt is jelenti, hogy mindig két tudatban voltam, mig egybe akartam lenni, amikor mig azokkal kapcsolatban vagyunk tudatunk allatt, nem engednek el, addig ez teljes egésszében nem lehetünk, akik csak kigyó fazonok többet, meg bestiák. Hogy e -wilág meg a föld jelentése közt áthidalhatatlan szakadék van, s mikor mondjuk e-wilági, az nincs, de földi, az van, mert a föld a miénk, de a semmi, ami mégis valami, de mivel semmi = halál, de annak is az örök fajtája?
Nos, ha most ehez a wilághoz van az illető közelebb, akkor ezen vagy keresztül menn, vagy nem! Itt van amiért jöttünk, meg amiért most mindent elkövetnek azok, akik e -wilágiak amikor ezek már nincsennek, ha igen, csak árnyékok, amikor itt van, egy kis fénycsóva -csócsa, mert megetted? Na, bevetted, mert akik csak árnyékok, megszünnek? Tüzpróba?
Mégis, mi az amiért ők erősebbnek látsznak, (most nem hibáztatok senkit) nos akieink, még ebbe a wilágba be akarnának menni, de minek? Na, vagy megtudják, de most ha elhallgatok, akkor sose tudják meg, hanem mint Jézusunk beszéde János 8:51. sose halhatol meg, ha most akarva - akaratlanul, érdekel amit beszélek! Megtudnak ölni? - =el hallgatattni?
Jelentkezek, mikor? - szoktam irni, mikor egy kicsit minden (e-wilág) lecsendesedik, akkor!?
u.i. jah, hogy az ufókkal miért nem találkhatol tudatosan, mert nem azzal a tudattal vagy még!

119 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://visszaufoktol-ufokig.blog.hu/api/trackback/id/tr98413169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helleluja 2008.05.26. 18:15:58

MAGASABB DE MAGOS FENSIKOS REZZZZ....ONNAN CZIONOSOK SOK SOK SOKK....
Láttam a trancformátor de reformátor filmet, aminek a lényege 7tes oktávos ugrások, de végül is gépek, nagy megaWattonnás gépek vigyáznak ránk, amit rögtön össze tudunk hason litani, a mai helzetünkkel, mert nemcsak gépek (gyilkos gépezetek killer satelitok egyre többek meg hatásossabbak) hanem minden ami ÓWEENHEAD vegyük Buda, mig Pest, mert pessten vanna az orzág házz, amikor nemcsak a mieinket kell eltartani meg córakozi, mert mi a mai ország vezetőség dolga, hö? Ha ország nincs, de itt a magyar tudattal vanna a parasztlárma, meg állandó paraszt duma gügyü gyügyü üzgürü meg lárma, mert mikor volt az utolsó paraszt MAGOS MÁGUS felkelés?
Fidelem, 1008 x örök brtzilliózor x btrltzillió az örök göbögön zente irásnak vehetitek, hogy csak FÖ lehet tápászkodni, de csak a FÖNNTIEK FÖNNEIK A FÖNNICZIONOSOK kezét ha megfogtad, de megfogtad, ha a fogaddal, fogadom, hogy fogad allatt nincs sár, hanem a mentőkötél, de még ugy is jobb, mert ha sekeze selába, de ha már teste s testcsikollója, na itt van, ha nem csiki csiki akkor nincs többet nagy kópé se góré, se keze se lába?
Báránka báránka buta báránka de tarka, se füle se farka, se keze se lába....beeeeeeeee... de elleeeeeeee...getted a ketelet, holott na mi a picha, azért ne beeeeeeeeee.....mööööööööööö....
Na na nanananana... ha csiki csiki....szikra veti? Magyarrrrrrrrrrrrrrr ...rabb,rabonca, de fényesebb a láncnál a karrrrrrrrrrrrr....kardod de akarod, ami egy magassabb rezgésü FENNSIK, amit el lehet érni, de nem ebbe a testikullába, mert ha nem egy mozgó w.c. vagyunk, akkor mi?
Kérdem, mit adnátok azért, hogy van egy valóban olyan folytatása a magyar élet kezdetnek, mert itt a csira, ha a mag kicirázik, tehát él? Szó volt, hogy jéhéhéhéhéhééééééééééé....honna vettük a magot, magam-at? Elvetettem magomat (magam) a fődbe talán? Na és kiketé? Honna lehet metudni? Há a hangott -ról? iá iá iáááááááááá....
Nézzétek czagg, ma MEMÓRIA nyapitt tartanak az usaba, amigó irtam egy MEMÓRIA RIA RIA HUNGAR RIA magyar szülőhöz meg gyerkőczeikhöz egy INRI-t az amcsi táblára, nem merem ide copizni, mert nem akarom hogy töröljenek, mint most az amcsi táblán nem engedik hogy az emblémámat hasnyaljam?
Ha rátuttok menni, gyertek át, s elolvadhacc haccaca haccaca Gelda Mama malacca!
Boldog emlékeket, hisz régi mese mese... magyarok közt lakni..... laki laki laki....

helleluja 2008.05.26. 22:01:08

Nem nem semmi, semmi se történik ebbe az üregbe?
Rögtön, mert ha nem irom le, akkor nem fogom leirni, s ezzel mindenki aki kücködik az igazságért, szerintem igy van! Igy van?
BIBLIAI IGAZSÁGOK? Tessetek nagyon rám figyelni, mert FÖNNICIA az az a hegy, amit értenek CZIONNAK =HEGYEK HEGYE!?
A bibliát nemcsak csunyán átirták, hanem irtóra kiforgatták valaki a vesztükre!? Én azért szeretem az igazságot, mert nem kell érte harcolni, hanem keresni kell, s ha megtaláltam valamit, most átadni, mert ezt mondja minden szent FENTI irás, meg mondás, meg hang!!!
Amit keresnniünk kell szüntelen, az ÉGI HANGOT MEG FÉNYT MEG IRÁNY, MEG VEZETŐKET AKIKET SZENT LELKEKNEK HIVUNK, s amit pedig az a hászeniskedés, meg ijjeszgetés, azt már itt találták ki, meg most fent is vannak azok a FENTIEK akiket azt mondtam mindig, ők az igazi emberek!? Azért kérdőjelek ???... végtelenje, mert nem akarok félre vezetni senkit, persze nem szabad hagynia megát, mert ezt is meg kell ujból tanulnunk, ezért akárhogyan fáj fáj fáj... még mindig fáj fáj fájájájájájjjjj... ha valakik meg merik mondani az őszinte véleményüket, amit én megpróbálok szelindeknek varázsolni, mert ha nem mondhatom meg netek, akkor mi jó van abba, hogy csak egymagam egyedül rejszolgatva élem az örök életem, élet lenne az? Vigyázatok, mert most mutatták meg nekem, ha lélek előbb, akkor itt is tiszta a szex, amit megforditottak, hisz Jézus lélek nélkül, jobb ha malomkő, aztán a legmélyebb... na a Transformátor filmben, a rossza MACHINÁKAT A MEGADÖNGETŐKET 7 miles mélyre temettette el az usa akkori elnőkéje!
Amit most akartam mondani, hogy Ábra de miért lett hám, az istenek vezérlik, ami ugy igaz, mert most minden népekből, KI LEHET VÁLNI, A KIVÁLÓIK EGY FEJET - TESTET -SZIVET - LELKET ALKOTNAK FESZNEK FEL NÉPÜLBŐL, AMI MINT EGY ÓRIÁS JELENIK MEG A MAGASLATOKON, VAGY MAGAS LÁTÓKON, LELÁTÓKON, tehát a látók, azok egy egy népcsoport SZELLEMI ÓRIÁSA... amikor rögtön, ugy a népmeséink meg mondáink, vagy vegyük Jáncsi Vitézt, meg Toldi Mikicét meg az összes másvilágos történeteket, aminek abszi ulti igaz allapzata van!
Figyelem, amit ajánlok, minden igazság keresőnek, hogy előitélet nélkül, meg most NINCS HALÁL ha mered keresni az örök életedet, mert senki nem fogja megtalálni hellettünk, meg élni, ki élni itt is, (beszéd) ami már ha nem most, mikor?-teccetek érteni?
Ave Hungar Ricácska!

helleluja 2008.05.27. 08:28:30

Ismét 1 epeszóda?
Mindent tudnotok kell, hogy van egy nagy hálló, abban vagyunk azok, akik hajlandók keresni a magyar igazságot, mert van más?
Semmi nem fog kielégiteni bennünket, akármit igértek meg hazudtok, meg lehozzátok a csillagokat meg most a Marsra mars... ugyanis realstate érdek, mert már eladták az Andromédákat ami gáz,gázt is, tröhát, semmi nem elégiti ki a magyart, csak az örök Jézus igazsága!!!
Ime a NAGYÉGIVÁROS-ba a hálónk szája, fent a Tejuton, ami egyben egy nagy UFÓ - REPCSE ÁLLOMÁS IS, most ma reggel, vasárnapra elkisértek szeretteim, egészen az állomásra, ahol megvárták, hogy mikor jövök vissza a testbe, amiből vissza mentem, csak azért, hogy még nem mentetek el, s mondják, tegnap reggeli itteni időszámitás szerint de.- 9-kor váltunk el!
Kit mit keres, azt talál, s amiért elmondom nektek, mert a mi Jézusunkkal, aki él, soha nem hagyott meg hagy el bennünket minden lehetséges, ami lehetséges? Megdögleni- döglődni?
Kellemes 7tet!

Menroting 2008.05.27. 20:07:43

Hú ha én ezt villanyossal szokom -tam de annyira belezavarodom -tam a számolásban hogy hirtelen azt sem tudom tegnap van-e vagy holnap ??? :-))

Kellemes 7tet havat összehordjam ? :-)

helleluja 2008.05.27. 21:38:02

Utazzunk együtt, együgyük, jót igérrrrrrr....
Azt gondolom azokról, akiknek irok, hogy ismerik Lehell meg Helleluja irásait, ami az Istennel kezdődik, de a magyarok Istenével = az igaz Jézusunkkal!
Nagyon fontos lenne tundi, hogy Isten = Szellem s Lélke, s először kilehelltek, azért lehell, mert hell az abszolut fény, meg hó, amikor hang is, tehát nemcsak anyag, hanem hó s hit -fényanyag, s ha vesszük az Abszolut Idát, akkor minden élő, még az élettelen anyagok is, esetleg más rezzgésszáma van, mint ha valamit felheavenitünk, meg lehütünk a rézzgésszáma változik?
Tröhát az Isten bennünk, mint akik e -wilágban, az isten Ellen Lenke, saját maga ellensegge, vagy nincs!!!
Ha figyeljük, az anyag közte, most TREMETSÜNK EMBERT, A MI DE KIK AZOK AKIK A MI MIMI KÉPÜNKRE, MEG HASONLATOSSÁGUNKRA, TEHÁT HAZUDTAK, MERT EMBERRRRRRRRR.... LÉLEK NÉLKÜL CSAK M BŐR, MEG HUS,(ANA G) AMI ELÉG, VAGY MEGROHAD IDŐVEL, MEGVÉNÜL, EL ÉVÜL, S ANUKA NEM VÉLETLENSEGGEL ÉVA, EVETT VALA AZ ALMA FÁRÓL, AMI KIGYÓFÁKZAT?
Mi, azért vagyunk furcsák ebbe a wilágba, mert mi mi? ---bitto hallottátok azt a dumát, hogy az Árpádkori temetőkbe forditva vava temették el a hullákat, hogy üzenjenek vele, hogy itt minden orditva forditva egyenes neki a szakadásoknak, s vak vezeti a világtalanokat, amit azzal, na ne marháskodjunk, hogy semmi, nincs olyan hogy intelli egész egészséges gének, erőmezők, vagy mi mozgatja az M.bürköket? Mikor valaki elhagyta porhüvélyét, (e -wilágot ahol világ? meg 1 szemse) elment, vagy magasabb rezgésü hellre, (hell = napothon,Fényhaza, amit megforditottak mert hell =pokol, gyehena égető kemence) vagy egy allasonyabb hellre, vagy egenest a Krematóriba, mert nem kell többet senkinek, szüksegge se nincs rá, sőt!
Hogy mi kell, meg mi nem kell, s tegyük fö, valakiknek sikerült kettős szinten létezniük, mikor nem ezzel, akár a zsidó vagy e wilág- isten = pénz, meg általa wallaguralom, hasem pedig két koca kő, eggzer csak kocogni kezdtek, s elkezdtek gurulni, nos elindultak Bicskének mekk mekk mekk... igy lettek a tehenek tarkák barkák, meg ne fogd a farkát.... isten, van tehén isten? birka isten, kecske meg mennyecske akinek fárka van stb....
Kedd, velem utyi könnyen menn....az ámitás, de számitás 5 -6 -7 masturbét?

helleluja 2008.05.28. 18:02:46

Egy ufócska de nem ócsak, villog az égen....
Sötét üregek, bennerekedt lelkek?
Honnan van a testünk, ki tudja? Honnan van a lelkünk benne, ki tudja? Na, akik tundi (Tündi de Tündérek meg denevlérek) akarták, az első ide érkezésük pillanatától fogva, mire megdohosodnak, (haja fehér hajja hajja... az égnek áll) acért ircam hogy dohosodnak, mert vannak akik MEG TOKOSODNAK MEG TÖKÖSÖDNEK azok a jó csődöreink, vagy bita biga vagy nagycságos uraink vagy pénzuraink munka adóink ma,hahaha hahaha... na ha keresnétek asztis hogy mi az amit életnek hvok magamba, élet gyeride, akkor három szinre lehet bontani a mindenek megette lévő, mozgató létrehozó szellemi állományt, az élős meg élősködős a FEKETE SZELLEMEK akik hadakoznak -örök habiruznak a SZÜRKE DE FEKETÉS ÁRNYALATOS HAMU SZÜRKE SZELLEMEKKEL (Ég Fi Lalik, meg Pur Főd Lánai) meg vannak a FEHÉR LÉNYEK, akiknek utját álljákjákjákják....most kapaszkodj meg, mert EGY NAGY ÜRBE - GÖDÖRBE VAGYUNK amikor ennek csak egy kijárója van, amit ezek a szellemek, tehát fekekete meg szürke szinüek, amikor szin = bün latinanglósul mert akik Jézuséi azok belül fehérek! Nona, most ezt ugy tudtam meg, hogy be akartak toborozni a szabad -kimives pártba, ahol megtudod hogy honna van a szived, ha JÉzus, akkor ki kell tépned, a szó szaros értelmébe! Szived adok kapok cserélek? Szemet?
Figyelem, most van a TUDATLAN SZEHLLEHM (LÉHLEK LÉHNY) AKIHRŐL SZIHNTE SEHMMIT NEHM TUHD666UNK, MEHRT EHZEK A FEGKETE MEG FEGKETE SZÜRGKEHES HESS HESS HESS... SZEHLLEMEK, ANNAK IS AZ UTJÁT ÁLLJÁKJÁKJÁKJÁKJAKJAKJAK...AHKIK TUHDNI AHKARJAKJAKJAK HOGY KIH LEHLKE VAHNNA BEHNNEM MEHKK MEHKK MEHKK... NEM CSODA HOGY NEKI NEH MEHNNYEK, SZALADUNK AZ ABLAKNAK, ami a szó szaros értelmében, neki megyünk a nagyseggeikneknekneknek...s milyen balchole a black Holly?
Ezt meg többet, amit leirtamma, ma éjjel figyeltem meg,ami dihóhéjba s CSAK EGY FEGKETE -SZELLEM MEG FEGKETÉS -SZÜKRE SZELLEM KÖZPONTJA VAN ANNAK AZ ÜRNEK, AMIBE VAGYUNK, S NEMCSAK MAGYARORSZÁG UTJA -ITTJA VAN ELÁLLVA, HANEM AZ EGÉSZ EMBERISÉGGÉ, S EZEK NEMCSAK A LUKAT ÁLLJÁK -TORRLASZOLJÁK EL, AHONNAN VALAMI FÉNY SZÜRŐDHETNE BE, HANEM MINDEN BESZÜRŐDÉST, TEHÁT A UFÓZÁS, NEKIK A VÉGÜKET JELENTHETI, MERT KÖZEL VAN HOGY AZ EGY FÖLDI ILL. E -WILÁGI KUROMÁN E -WILÁG KÖZEPIN ÁZNAK, HOGY RÁFÁZ666... hacacca haccaca... az lesz a nap?

Menroting 2008.05.28. 21:05:07

A "diliseket "inkább kikerülik úgyhogy nyúgi..:-))

helleluja 2008.05.29. 00:17:35

Diliseké semmi? Mennyország? Semmi?
Egy ufócska, nem ócska, gyütt -pottyant allá az égből...
A székely monda azt tartja, hogy Csabáék visszajönnek az égből, a Tejutonokról, a hadak utjáról, de a lényeg hogy vissza gyüjjenek, gyüjjenek már? Zzzzzsgggg gignek, aki várják őket?
Vegyük Attillánk fehér -fekete zászlaját, amikor látta a fekete -gósthadseregeket rájuk omlani a setétből? A kérdés, kik lehetnek a fekete (gót?)-szellemek, mert ha elvesztették minden fényüket, akko rők kellenek legyenek a Luczi -Ferrcsis lények, mig a szürke -szellemek, még a Luczi Fercsis lények -keverékek, a fénnyel rendelkező lelkek közt, akikért menne a harccaca haccaca...mert csak a beszéd van, az igaz beszéd, amiben fény -örökélet - értelem - cél van, akkor is, ha acél a kard, (Attillánk Isten kardja vagy Isten akarata?) mert mindent a lélek -testvéreink vissza -szerzésséért, lenne ennek a közte, célja de értelemmmel, Jézusfénnyel élve? (halva?) Azaz vannak a SZINTETÜ ÉLŐSKÖDŐ LÉNYEK, AKIKENEK ÉLŐSKÖDNEK, DE EZEK TUDATOS VAGY TUDATLAN BARMAI, SZEGÉNYEK TELJESEN VÉRALLÁFUTÁSOSAK LETTEK, MERT VÉRE RAJTUNK,(HUHA) AKIK MÉG VISSZA SZEREZHETŐK, HA MERÜNK ÜGYÜ GÜGYÜ GÜGYÜRÜZZI -ÜNGÜRÜRÜZNINININI AMI NEM ÉRTHETŐ?- CZAK A LELKESEK SZÁMÁRA, HISZ AKIKHEZ GYÜTTEM, AZOK ÉRTENEK ENGEM? Csak szeretni lehet engemet!?
Na, csak ennit enni, uzsonnára, mert fontosabb a lelkünket táplálni, mint a testünket, sőt, ne attól féljetek, aki a testeket meggilgolgotájajjajjajajajajjjjj...., hanem ha lelketekbe kárt vallotok, végetek!? áááááááááááááá.... inkább a halál? Jah, a halál halálahahahahahahaaaaaaaaaaaaa....Helleluja lovát karéjjoza...
Még irok arról, hogy mit jelenet tallpra magyar, meg pontosan tudják a fekete árnyak hogy kik vagyunk, s legfőbbképen de pofátlanul figyelnek, meg vidájájájájájjjjj.... vigyáznak ránk? Nem a JóIsten, szemed rajtunk, van szemetek?
Szemezzünk, vagyis vacsingold az ufómat, azaz nyisd ki rózsám kapudat...

helleluja 2008.05.29. 07:08:20

Üregek, s kijáratok?
Feltétlen akik lépést tartottatok velem, emlékeznetek kell, hogy van egy kijáró a Tejutonra.Arra is, hogy innen, az ürdögösök mindent elkövettek, hogy eltorlaszolják a LUKAT luk luk luk...ami fényt, világosságot is beenged, de talán van egy fényanyag, ami egy magasabb rézgésü árramlat, ami a lélek rezgését elősegiti. Többször láttam, hogy ez olyan mint a tüz, de nem égető, hanem fényláva, ami végeredményben akik nem tudnak élni vele, azt megszünteti, vagy elégeti, vagy ezeknek menekülni kell, s hegyek takarjatok el, mi meg menjetek arrébb, ők is had élvezzék a fényplazma -lávájájájájájjjjjjj....
Ime a jelenlegi hellzet, mikor ha az egész ürt vesszük egy üregnek, akkor ezek minden erejükkel meg minden rendelkezésükre álló eszközükkel, ezt a FÉNYLUKAT - KIBEJÁRÓT akaják eltorlaszolni, s ami érdekes...miért kell minden hatalom 1 kézbe? Mellesleg, több inávzió lehetséges, mint vagyük engem, nem invitállás?
Pontosan tudják hogy hol vagyok a setétek, AMI MÁRIS AZ ÖSZPONTOSITOTT E-WILÁGI MINDEN HATALOM amikor minden kormány ezek allatt van, mig mi lent vagyunk a mélységgekbe hozzájuk képest. Ami érdekes, hogy pontosan tudják meg látják hol vagyok, meg tudják hogy ki vagyok, de inkább nevetnek rajtam, mert igyekeznek TOTA ELSZIGETELNI s megakadályozni, ami minden olyan tevékenység, hogy azt a FÉNYANYAGOT ami gondolni engedné azt, amiket irok, (szent lélek de pepe) teljesen elszigetelnek a közvetlen környezetemtől is, mert mintha ez a fényanyag olyan lenne, hogy csak igényre, azaz valaki megrendeli, lelkében ébredezik, s most kapcsolat jön létre, mig ez benne, addig van lelki ereje.
Aztán, hogy hogy lehet meglátni hogy azok, akik setétek meg szürkék, azok itt is kiváltságosak, meg kiválasztottak, tehát a föld krémjei, (hazudnak meg megtévesztenek orvérzésig) s minden ami ennek a teteje -java, abba ezek duskálnak, (talán megint mint Nóé idejében) mig mondom, a népek lent vannak a poklok fenekén, azért tallpra, mert elaludni nem lehet! Ha elestél tallpra, állj fe!
Az örök igazság kereső csetlik botlik elesik, de mindig tallpra, mig a többiek egyszer, aztán kuszás mászás, vissza vedlenek azzá, ami az igazi énük?

helleluja 2008.05.29. 23:58:50

Minden ami volt, van lehet, 1 nagy lyuk luk luk luk...Dipsi Lenca!
A szabadulló lélek, mellye még fényét megtartotta vala, meg némi tudat -át, ami onnan van a tudata, azáltal minden -e? -mi-e, na mije mije a szöszinek, szöszi haj a fején?
A nagy fényalagut, az a kijáró, ami ennek a pöcze gödörnek, halál katlannak egy kijárója van, ami eddig el volt torlaszolva, abszilitli le van, volt tagadva, mint most a motyor turósok seggitseggével egy több milli fényéves lukat (kijáró a Tejutonra-kilimandjarna) a nagy lencsével amiben a motyorgók is részt vettek, csiszolták vagy lehellték, hátha előkerül Lehell?
Hoty rövity letyek, va ne letyek, na arról beszélek, amikor ezt mi lukasztottuk -pukkasztottuk most ki, utyhoty le is irtam, hogy velem gyüttek egy darabig, behatoltak, aztán mondom, innen jobb ha nem gyüttök tovább, de hogy TALÁLKOZUNK A SZOBORNÁL az tutti!!!
Na, a lélek, aminek még van vonzása, tehát a fény (Jézus napigazsága-fénye-fotonózon)felé vágyik, az ebbe a fénylyukba vonzódik (esik de jólesik) esik bele, amikor találkozik, vagy az lehet az a nagyváros, amit bögyögök, nektek, hogy ténleg ott van a találka, mig a másik az uj jer usa jer... az a nagyváros, az a Kripta, Gyehena, vagy Hellirium -Krematória, ami ezt a lukat betápássza vala?
Ave Hungár Icuka, ecem act a cepp kic cád....mindenki mondhatja, akinek van lélke párja?
Jöjjön táncba ki ki kikikiki...köctünk, az ő jegyesével, tam tratatam tam!

Menroting 2008.05.31. 19:54:01


Mi az a Dipsi Lenca ?

helleluja 2008.06.01. 08:50:10

Ultimátum atom arszena a TUD -ATOM amikor ha ez megvan, ez az atommagom akkor nekem adatott minden hatalom égen s földön!
Elég késő van, de érdemes ezzel a tud -atoMOM-mal foglalkozni, mert akik tudatommal rendelkeznek, de ez Jézus -magyar x magyar Jézus tudatommal rendelkezek, ezeknek lassan vagy azonnal, szépen vagy csunyán, mindeneknek engedelmeskedni kell, végül is.
Hogy a magyarok ezt az ujjukból szopták, mert kérdezzük meg magunkat: milyen régi a magyar Édesanya nyelvünk? Tehát az hogy sziv -látás, meg Jézus tudatom, az örök változtathatatlan állapot, minthogy az isten képtelen, nem tud változni, örökŐ az, ugyanaz!
Ha ez a tudatatoMOM megvan, akkor amit pokolnak vagy alvilágoknak hivunk, az is bennem van, de én nem vagyok benne, mert az én számomra csak az örök boldog mennyei állapotok léteznek, mint az hogy majd, vagy eljön a messia, már egy olyan, hogy magyartadatomtól megfosztottak, vagy kisütöttek, mert megszüntem táplálni a tudat com com com come - tüzemet, vagy magomat, azaz magamat, mint a Deep Silencia az a mélység, amit csak eltudok képzelni ugy, hogy magamba, de a fenekem allá hullok, sárba, zarba görök, mint a fejem felé emelkedek, ha emelkedett mennyei állapotba vagyok?
Mindent ha lehet megszemélyesitek, mert tulajdonképpen tőllem minden élővé vállik, vagy szemem sugara mélyen átaljárja?
Azt a feneketlen mélységet, hasonlitva hogy itt hogy lehetne előállitani, s vegyünk egy legutóbbi példát, mikor uton vagyok, döbörgő zajba, majd ezzel a tud -atomommal most magamba hullok, a feneketlen mélybe, ami olyan csend lett, hogy elájulhattam? Egyszerüen lebehulltam a testembe, ami puha sötétség, mig megettem egy irtózatos wofferes döbörgő kocsi, hogy rezegett minden, az ablak aztán a saját kapitán székem, meg most belém is remeget, tehát a testem atomi részei?
Nos, ez ugy történt, hogy mikor megközleitett ez a deep -mély zörejes döbörgő hangorkán, most valóban a hang, atomi részeire bontott mindent, vagy kihozta... ami érdekes, nem mikor a döbörgést hallottam, hanem előtte süppedtem Deepse Leancába, vagyis feneketlen mélyseggbe?
De, rengetek olyan lehetőség van, amivel lehet bizonyitani hogy ez a szellem - lélek ember szétvállasztható ettől a mozgó -buditól, s mit gondoltok, miért vannak tiszta őrületbe, a tudomány hordozói? Deppe Siette?
u.i. már be is tiltották, mert miért szeretnék a csilkók, s megbüntetnek, ha a rendőr meghallja, mint a sugár -prizmát is, ami megtisztitott ha keresztül világitottak, az idegen anyagoktól, meg élősködőktől? Mellesleg, aki lelki életet élnek, azok teste is egészséges, mert ép lélek, ép test?
Atom s Mota egypár? Adam s Mada? Stiv meg Vits? Csibi meg Vicsi? gicsit bicsi? stb...

Menroting 2008.06.01. 21:36:44

" Tehát az hogy sziv -látás, meg Jézus tudatom, az örök változtathatatlan állapot, minthogy az isten képtelen, nem tud változni, örökŐ az, ugyanaz!"
Hát szerintem ez nem így van már ha az emberkék és az ufókák stb..az elnevezés változik a bolygóktól függően de de mégis együttesen alkotjuk a TUDATOT s ha ez nemcsak a mesében hanem igy is van akkor igenis erőteljesen változhat...


"Ha ez a tudatatoMOM megvan, akkor amit pokolnak vagy alvilágoknak hivunk, az is bennem van, de én nem vagyok benne, mert az én számomra csak az örök boldog mennyei állapotok léteznek"

Ez sem így van ,legalább is az én mesém szerint csúpán nem kerültél szerencsédre olyan közegbe hogy ez számodra láthatóan érezhetően kibontakozzon..Egy védekezési mód van ilyenkor becsúkod a szemed s még álmodban is...

helleluja 2008.06.01. 23:53:30

Fény fény fény...atomok -fotonok örök egyek s ugyanazok?
Helleluja helles luja nem nyerit kiába, az ürbe? de bele ürit vala?
Kérlek szépen benneteket, amire do re mi fa... a moger -meger megerez, trudod a gyükér -erez, meg ráteszi a fejét, azt meg va lósitja halleluja halleluja... hall a luja?
Az igazi fénylélek testem fénykristálygömbökből van, de a fénye ugyanaz, mint az ÖRÖK EGYFÉNY aminek esetleg, mivel TUD -ATOM az egyetlen ATOM van, a fényatom MAGJA -MÁGJA, ami minden porcikájájájájjjjjj...jájójába egy s örök ugyanaz az FÉNYanyag?
Zerintem ne kaploplupkoddjuk el a tállalni meg látni valókat, hanem szépen lassan, hisz örök idők meg terek állnak rendelkezésünkre, mert a TUD -ATOMOM AZ EGY ÖRÖK NAPFÉNYTEMPLOMUNK TEMPLOMA AZAZ UGYANAZ AZ ATOMOK + FOTONOK DE ROKONOK SOKASSÁGA SZINTE VÉGTELENJE KERINGÉSE AZ ÖRÖK TEREKBE, BETÖRÜNK? MENNYÜNK BEEEEEEEEE....
Nos, ez erre a szintre ami totta FÉNY -TUDAT MEG TUDUT NÉLKÜLI, nagyon nehéz áthozni, mert itt egy szemse, meg fényse egy szembese, vagyis van, de mit lát?- Tál tele döglőtt -hussal -velővel meg hugysavval meg stb...érzitek a szagát? Krisztó husa...nyersen tálalva?
Valahol kell hogy legyen egy abszi ulti közös nevező, ami csak a plafonok plafonja mennyezetek örök végtelnejei.... mennyezetébe lehet?
Egyedül Jézus aki örökké velünk van, de miért, meg hogy? Magyoroknak FényszüzAnya -FényAtya -FényHézusa miért?
kellemes vasárnap d.u. megjött az egyik varázslónk, s vározsoljunk tovább....

Menroting 2008.06.02. 07:52:34

Ezen a linken egy érdekes vita alakult ki a hozzászólók között az anyagról az életről s Istenről...
origo.blogter.hu/cikk/20080531-phoenix-jeg-is-lehet-a-szonda-alatt-a-mars-talajaban/oldal/4/n

helleluja 2008.06.02. 08:01:20

...együttesen alkotjuk a TUDATOT....
Jóvasárnap estét nektek, halandók meg halhatatlanok de még nem tudjátok, akik azok vagytok?
Holnap egy utálatos napom lesz, mert olyasmira akarnak rávenni, ami nem kötelező, de mégis ha nem jelenek meg, hatalmas büntetéssel fenyegetnek!
Akik nem keresitek az örök életet mindenek előtt, azok vagy alsznak még, (ami érdekes, mert vegyük a TUD -ATOMJÁT amiről többet, mert ha fény van benne, hogy aludhat) vagy hallottak, azaz hullák, lehullottak a mulandó -test -anyag szintre placcs...
Hogy együttesen alkotjuk a tudatot, valahogy igaz, de van örök élet tudat, meg most nem örök élet tudat, azaz hogy lehet megtudni, hogy ez ténleg örök élet tudat?
Szerintem, akik valóban betartják hogy NE ÖLJ, GONDOLATBAN SEM, SZÓBAN SEM, S NE BARÁZDÁLKODJ!!!
Ezt csak ha a legmagasabb szinten a földön, tehát NEM VAKOK VEZETNÉK A VILÁGTALANOKAT HANEM AKIK MINDENEK ELŐTT SAJÁT MAGUK PÉLDÁSAN, PÉLDÁT STATUÁLLVA MINDENEK ELŐTT KERESIK AZ ÖRÖK ÉLETET, nos ezeknek kellene először kezdményezni, ami meg lett forditva, mert engemet mivel ez mindenek előtti motivumom, még a saját kis családomba is kordába vagyok fogva, meg mindenhonnan nem lelépek, hanem kiugnak, a szó szoros értelmében, ha nem szökök meg az utólsó pillanatban a komcsi magyarországról, megölnek, mint a többi lázitókat?
A dögletes, hogy ezt nem lehet nem mindenek előtt keresni, ugy hogy beszélsz rólla nyilvános helleken, hogy ez a KÖZÖSSÉG...aha, hogy együtt alkossuk meg ezt a tudat közösségeket, mert ez maga után vonja az igényeket, ami nem kell több, mint a mindennapi, meg most rögtön a közzéségben, mindenkinek a mindennapi mindennap, ami rögtön ha IMAMAMAMAMAMAMAMAMMMMMMMMMMMM...most GÉPZELJÉTEK E, HA BEKAPICSOLÁL A FÉNYTUDATUNK, amit tapasztalhattok, hogy csak beszélünk is rólla, most minden, az egész ür -rendszer kezd lázba jönni, s mi akaratunknak ami amiképpen a mennyekbe FÉNYATYÁNK A TE FÉNYFIAD A SZIVÜNKBE legyen meg a te akaratod, meg a mi mindennapi eledelünket testi - szellemi -lelki, add meg nékünk ma is, mint ahogy a te FényFiad tanitotta, na itt van a közösen közösülünk? Jah, együttesen?
Na ez lenne a mi együttesünk?
Figyelem, nagyon sajnálom, mert egy egy állomáshoz el -el lell jutnunk közösen, s nagyon jól értelmezed, hogy közös TUD -ATOMUNK,(ÁLOM) ami ha az igazság, mondjuk nem lehet csak örök egyforma, ezért egy atomba, minden atom, ami egy egy mennyei egység, együtt is egy ATAANAFIA amit megbontani nem lehet, mert ahol a Fia, ott az Atya is, ahol az Atya ott az Anya amikor minden ugyanaz a fényből van, az egész EGY TUDAT ATOM -MAG máglyái magjai végtelenjeeeeeeeeeeee....
Figyelem, csak közösen lehet ugy, hogy próbáljuk megérteni, hogy hogyan dolgozik az örök élet? ténleg, tartsd meg magadnak? dugd a sufniba?
kellemes 7tet!

Menroting 2008.06.02. 21:23:45

"Szerintem, akik valóban betartják hogy NE ÖLJ, GONDOLATBAN SEM, SZÓBAN SEM, S NE BARÁZDÁLKODJ!!!"

Gondolatban sem ,szóban sem ???
Tán szerinted is a gondolat megvalósul? Ma is hallottam valakit a téren erről példálozni,de lusta voltam visszaszólni néki hogy tán ezért is van annyi öttalálatos a lottón ..:-))

S ne barázdálkodj de kinek s minek a fogalma szerint az ??????

Menroting 2008.06.03. 18:06:32

Én ha ilyen helyzetbe kerülnék megpróbálnák úgy válaszolni a kérdéseikre hogy végül is ne merjék bevallani hogy egy kukkot sem értenek belőle s ezáltal számukra végül is nem mondtam semmit..:-) Tehát totál értelmesnek tűnően s lényegretűnően néhány olyan szót is belekevernék amit valszeg nem értenek s úgy hogy végül is számukra semmit sem mondanák de ők mégsem mernének rákérdezni hisz szégyenlenék azt hogy nem értik ! :-) Szerintem ez számodra sem jelent problémát !

Menroting 2008.06.03. 19:56:17

Bizd magad az ügyvédedre s ne csinálj magadnak ebből lelki problémát mert kihasználhatják ...

A könyvet megpróbálom megkeresni talán már valaki leszkennelte s feltette már valamelyik fájlcserélőre de holnap az Elixir könyvesboltban is utánanézek.

helleluja 2008.06.04. 01:25:07

Had legyek őszinte legalább magamhoz meg hozzátok!
Megmondom kerek perec, tudok angolul, csak nem annyira, hogy én valakit el tudjak itélni, vagy megitélni hogy igaza van vagy nincs!
Akik ismertek ugyis tudjátok, hogy ez a hellzet, mert EGY NAGYATOM MEG BENNE KISATAMOK CSALÁDAI VAGYUNK, ha én nem is kapom vissza, mert amit magadnak azt ad másoknknak,na még magyarul sem értem ahogy az ügyvédek karattyolnak, hát még akik most megnyilt a plafon, megfogta az isten nagylábujájájájjjjj...össze vissza hazudnak.
Na, ha én nem, ha olyat teszek, hogy itélkezek az nélkül, hogy érteném pontosan mit beszélnek, akkor a gyerekeim kapják vissza, szóval vesszen az élet? (lucar vagy mi ez) de maradjon a magyar becsület!
Megnyugodtam, mindenki azt gondol amit akar, de ha jót nem tudsz tenni, jobb semmit!!!
Kitörölöm mindet, amit ezzel kapcsolatban irtam, mert ez az igazság, amit most leirtam!
Ismét könnyedt, meg szabad vagyok, főleg hogy a feleségem meg családom tudja, meg ti is!
Igazság (de igaz Jézus) szabaddá tesz, s ténleg ugy van, halleluja!

helleluja 2008.06.04. 07:59:55

És megrendülnek a föld oszlopai?
Nagyon aranyos vagy, hogy érdekel ez a könyv, amihez hasonlót még magyar nyelven nem találtam. Ez a könyv, elterjedtnek meg ismertnek kellene lenni mint a bibliának, ami szintén keresteti velünk a mi mennyünk országunkat be beeeeeeee....
Nagyon jó na itt egy igazi ufó, (Trianon) az ufókról komolyan táblán, ahol valami, meg az egész magyar ugy szellem-viága... meg van más, van valami borzalom nyommasztó tagadó taposó valami, akik testüket meg mindenüket bedobbják, hogy a magyarok ne érdeklődjenek az magyar igazság (Jézus) világa, ami majd ha szellem napvilága ragyok minden ház abalakán, amikor keresnünk kell minden pillanatban az életet, mert itt nincs, csak bennünk, akiben benne, az előbb utóbb keresni fogja meg azokat, akik szintén keresik, de megtalálni, csak ha valaki tudatosan át tud járni az álmok, álmunk világaiba!
Sajnos nem lehet ezen (tulvilág) oldal ugy, hogy látható vagy tudható lenne, hisz akik a halált keresik, azok nem keresnek semmit, esetleg hogy tudnak megsebezni másokat is, halálrahahahahahaaaaa... meg elvéreztetnininininini....de a magyart nem lehet?
Soha, az iskolákban, mert most magyarországon irtó sötétséget csinálnak a szellem meg lélek tagadók, akik halotak, s mondom, akik nem keresik innen a kiutat, nézzétek csak Petőfinet: addig folyvást köszködnünk kell, de mégis ha ketten -hárman, már ott van az igaz JÉzus, meg világossága, meg mennyei országa, ami Jézus adta tud -atamom s atomunk, amikor kérdem, lehet több ATA -MAGAMAT ADOM -ATOM, MINT EGY, ÉN TUDATOM, TUD -UTU-NK oda vissza?
Érdeksebbet nem tudok elképzelni, mikor már közvetlen kapcsolatba kerülünk,(nagyon jó Dombóvári irásai) ugy hogy valóban, szellem -lélek testben, ami megint érdekes mert az ÁLOM -ANYAG az mi? Ha most bennünk van, minden egyes személyben a mennyek országai, eltudjátok képzelni, milyen gazdagok vagyunk, itt meg, sajnos pénzben, sem pénzre nem gondolhatunk többet, csak amit kirendelnek, ami valahogy a szellemi plafon -palesztinián (fönniek -fönniciaiak) keresztül van, ugy hogy azt a pénz, amit kapunk, azt ők a fentiek utalják át, fizetnek értünk, mint mindenkinek fizetni kő?
Nos, nemcsak ami itt történt, amit mikor ezen keresztül mennygyünk, amiket nem akarunk törlünk, hanem most az egész EGYÉG - MENNYEK -VILÁGAI bennünk vannak, mi bennük, amit ha nem keressük, ezt nem tudod gondolni ugy, hogy valóság!!! Jézus tud atom, fényatom -fotonözön -energia?
Nem ment a munkám kárára gyerekkoromtól kezdve, sőt, ha minden ez az enyém, s ez van benne, ezt kell megosztanom, akkor olyan erőt ad, ami alláh van rendelve minden más!!!
allázatos alláh szolgátok!

helleluja 2008.06.04. 19:24:39

Óh mily hü barátunk Jézus...
Elirtam az iró nevét, aki Dombrádi Gábor csak én nem vagyok wallásos hivő, sem nem hiszek senkinek hanem a Jézus megnyitotta -világot adott szememnek, ami abszi ultra érthető, magyarul is?
Szerintem az hogy ATA az egy atomba de minden atomba az ATA ugyanaz, meg az ANYA meg a GYEREKÜK tehát itt jönne van az örök EGY -ÉNSÉG MEG ATOMOM ADOM NEKTEK!Foton -atom s atomok fényesek, kényes?
Nagyon figyeljünk, mert meg kell keressem azt a magamat, ami én vagyok, de először az Ő SZEMÜKBE MEG AZ ÉG TÜKRÉBE ami végtelen nagy is, meg kiterjedésre is, igy velük a nagyságunk végtelen, ami annyi ha mindent leegyszerüsitünk semmi, ami ha valaki nem keresi, semmi!!! Minden va semmi!?
Amit ki akarok hozni, hogy én ha Budavári vagyok, nem UjJerusálomos akkor sem vagyok ellensége senkinek, mert mint abszi ultica ÖNKÉNTESSÉG MÉG AZ ÖNKÉNYESSÉG is, amit nem tappasztaltok sem az igaz Jézus, mert Őbenne van mindenünk, meg mindenünk csak ugy van, hogyha Ő bennünk, amikor végeredményben semmi de semmi nem kényszerithető csak egy bizonos határik, esetleg ha itt vagyunk, mig kampec, vagyis azt hazudják egymásnak a halál létrehozójával az önkényesek, hogy a testedet megmurgyáljuk, a lelketeket is.... ami ugy kezdődik hogy meghalt má Wajc Kalman, többbé nem mászkál mán... vagyis elvettük a testét, nincs! Mauzóleuma? Maghált? Láttyátok?
Ha valóban igy lenne is, akkor is azt kellene keresnünk hogy hogy NEM TUDNAK KORLÁTOZNI (fény tudást ami tud -atom de kibül meg honnan kiindulatoskodva) bennünket, amikor itt gyün Lehell aki tüzet lehell, meg okád, ha nem engeditek lehelni, (ez a szó szaros marka értelmébe igy igaz) mikor csak egy valaki is, vele akarja a tüzet fujni, most mit dondoltok, gi gigg számitanak, akik nincsennek, vagyis ahogy bögyögöm, ha én nem mengyek oda, (egyedül) te sem mehetel de dondolátban sem? (ük se egyedül?)
Tröhát, aztata megtiltani nem lehet, hogy ha gyün a kikelet, hiába pu, mert pu vissza trotty...
Ha értettek, az ATA csak azzal tud kezdeni valamit, legyen egy csak, a legkittyebbikünk, akik hajlandók az életet választani, mert itt halotak voltunk, ti lersztek (mi a jövőd ami benned vala) mikor ide bepottyantunk volna?
Rengetek jó dodogat irtam volna irtó ügyefogyott gügyén gökgyerekezve amiket itt is leirtam, meg irtam egy jó tucat könyvet, amiért majdnem mindegyikért meg nem gyimakoltak, ami isteni csoda, ha csodát akarsz látni, itt van, aki ezt inritálta -inritátátátátálálja találja...ingyom bingyom táliber, tutá liber máliber, az erődbe?
Na, nemcsak uj jerusálomosok vannak, hanem meg meg ujjul minden reggel, az Ő nagy szerelme...
Budavár vissza várrrrrrrrrr....

Menroting 2008.06.04. 20:28:11

A háromkötetes triólogiának az első (Félistenek voltunk) és a harmadik részét (És jöjjön el a te országod) reggel megvettem az Elixir könyvesboltban(akciósan árulják)de sajnos a másodikat még nem tudom hogy hol lehet kapni...
Valszeg az jobban érdekelt mindenkit de tán megszerzem mire elolvasom az elsőt..


Te milyen könyvet írtál s mikor ?

Menroting 2008.06.04. 20:30:12

S tényleg nemsokára hazalátogatsz?

helleluja 2008.06.05. 00:30:33

A szellem nagy kalandja, nem Angyal kalandjai?
Valószerü hogy a második kötet lehet a legérdekesebb, de aki ilyennekkel foglalozik, annak érdekes lehet mindene.... büfögése is?
Ahogy nálam kezdődött, hogy ha nem születtem volna magyarnak, akkor magyar lennék, s többször leirtam, hogy én meg akartam ölni magamat, mert elteszem magamat egy olyan korra- világra, mikor ha kellek valakinek, csak gyeride?
Nagyon fontos hogy megértsük, nem azért gyülölik meg vigyázzatok (Komoróczi meghagyja hagyatékának, hogy vigyázzatok hogy a magyarok meg ne tudjék, hogy kicsodák, ami nem kitalálás, hanem valóban igaz) a magyarokra, mert KisZinger: ha az oroszok kimennek, nekünk (sicc, gigg azok) rögtön meg kell szállnunk a magyarokat, ami rögtön felvettek a Nacóba ha ha hahahahahahahaaaaaaaa....hogy nehogy felocsudhassunk, egy pinnyalatra?
Aztán, nehogy má valakik közzénk jöjjenek már mint a mi Igaz Szüleink, meg az Ő igaz Jézusunk, mert minden ami isteni közvetlenség, de még közvetve is, ha itt valóban keresitek a HALHATATLANSÁGOT amivel kezdődik a magyarok be meg lejövetele, ami a Tahiri üngürüzbe vagyis a Csodaszarvas mese, amikor az első a halhatatlansáng, mer ha nemigaz, akkor is csak ennek rövid pináczi - picháni életnek, van, lenne, lehetne más értelme, mikor most minden annak a következménye lett, minden jó lett jó lett jólettjólettjólett....cunbaja cunbaja...
Most ez olyan bennünk, mint curva nehéz lenne az ösztönünk ellen rugdusnak, na akkot meg rugdosnak bennünket, ami roppant érdekes, mert ha Grizdust kruxzifázták a zsidók meg a rómaiak, hogy ne vesszünk össze hogy kik, akkor ha hozzájuk külön legyütt egy küldött, akkor ha az Én Atámnak van más juhai is, azok mi lehettünk vagy lehetünk volna ha volna?
Na, ami dögletes, mert most ténleg a fiaimon tapasztaltam, hogy maguktul rágyüttek, hogy csak ha keressük a halhatatlanságot, csak annak van értelme, s megkérdeztek, hogy nállad is igy volt, igy történt, mikor 30 év körül votá? Igen, nagyon is igy van, most is meg csak a halhatatlanság keresésének van értelme, a magyar, értelmes gyerkőczök számára? Hogy vannak köztünk, más gondolkodásuak meg akik nem keresik, na az a halál, de itt a kettő kölömbsége, hogy mig mi nem kötelezünk senkit, mert nem lehet, vegyük csak a letünt?-e feudalista uralmat, a boldizsidó veres ataista uralmat, meg most ....???
Na, először pénz (inkább lehetőségek) kellenne annyi, hogy rögtön egy közösséget tudnunk formálni, mint mikor kigyüttem, rögtön előbb az anyagiakat, hogy egy kupacba tudjunk lenni s élni? de a feltétel hogy itt élet noncse, az első, ami ha egy olyan közösséget tudnunk formálni, ami ténleg a törvény csak annyi: ne ölj gondolatban de ne barázdálkodj, ezt meg kell állnod, ha rögtön szétdurran a szexorganod, meg hazásság előtt se, s kivül nincs szex, mert ha ezt nem tartjuk be, akkor vége, nincs értelme többet seminek!!! Gimerjük nitni, szem, szemse? szemetek?
Maga a pénzesek, csak buta demoralizált állatis bestiális barmokkkal tudják azt megtenni, ami lejátszódik szemünk előtt, tehát valaminek történni kell, mert láttam, hogy mikor a hajam tiszta, hófehér lett, akkor az amit ugy hivunk, hogy magyarországmennyünkországunk olyan nagy lett, mint soha, még itt ebben a testben, nem vetettem le, megértem, de hajason uhuhuhuuuuuuu...
Halál hol vadol?

Menroting 2008.06.05. 19:18:19

Meg tudsz győzni valakit e törvényekről ?

Ne ölj eddig oké de gondolatban ez kit zavar s kinek okozhat kárt ??? Ha az ember nagyon dühös akkor általában mindent elképzelhet gondolatban s játékban is beszemélyesítheti mégsem okoz senkiben sem kárt ,mert ha okozna akkor már tán nem is élne egyetlen emberke sem e golyóbison :-)Csúpán levezeti a feszültségét s megnyugszik általa!!!

"hazásság előtt se, s kivül nincs szex"

No ennek a törvénynek általános hasznosságában erősen kételkedek..
Először is külön kéne választani az első házasság előtt,házasság alatt,házasság után..
Az első házasság előtt tán kivitelezhető lenne ha minden emberke testileg összeillene..

De ez nem igy van s jobb és egészségesebb is és lelkileg is ha ez mindennemű kötöttségek előtt kiderül ! Miért szenvedjenek egész életük alatt emiatt ????

Házasság alatti különutakat én is elitélem addig a pontig amig a másik fél valóban másik fél s nemcsak papíron ..

Házasság után ?

Hát szinte lehetetlen betartani s szerintem nem is egészséges nem szólva arról hogy egy bizonyos kor útán tutin egyedüllétre lenne itélve...

Ez csak tán az tudja betartani ki valamilyen oknál fogva eddig sem igazából szexelt..

Ennek a törvénynek a betartatása abszolút nem fer de erre te is rájönnél ha valamilyen okból egyedülmaradnál..

Egy például

Menroting 2008.06.05. 19:49:17

Fussatok ki e világból ? Honnan tudhatnák hogy e Sárkány gyomracskáján gigácskáján túl nem e egy hideg s éllettelen űr tátong vagy nem e egy vele csókolozó patás gigájába jutnak ???

helleluja 2008.06.05. 21:57:35

Ujaabb megfigyelésem, ami ne kerülje a figyelmeteket, értem azokat akiknek több van, mint kérdem, nem minden homokba -porba puzzás itten? Ki az aki nem puzott ki?- cifingott?
Amit MOST MEGLÁTTAM hogy a szellem világok közt, meg ez ami itt van TAGADÓK között, nem jöhet létre semilyen kapicsapolás, ugyanakkor, nem létezhetnek azok számára, akik számára nem létezhetnek, sem a fényes -ufósok, sem a mattosok, akik halotasok még, mert ugyanigy mint ahogy leirtam, nem tudtak kapicsapolást - csaholást felvenni a fényesekkel, mert félnek hogy puck, ellobbannak, ami addig mig az hiszik, az ugy van!!!
Ime a hellzet, ezt, ami e -wilágnak jivunk, mert van a födgömb aura, meg e -wilág wallagga allatta szarkány -kény valami, tehát Sártan - sártán sarban élet, ami ide bejöni: emészteni közbe megemésztődni ahogy látják a szellemek -világaiból ezt a lukat, ami semmi!?
Na folytatom, mert ahogy érdeklődtök, meg akik valóban akartok ugy fenti, mert én azt ajánlanám, mint lenti, ami megtiltani nem lehet, de itt akikkel mi földi magyarok kapcsolatban vagyunk azok Lentik akik nem jöhetnek le -be ide, mert nem is tudnak, meg nem engedi a BESTIA -SZÖRNY őket! Nincs átmenetünk a szellemi -világaink meg ez a szellemi -viálgunk közte, még tudatunk sincs egymásról se, se magunkról?
siu ledörrrrr....

helleluja 2008.06.06. 08:05:46

Fussssssssssss....ki e -wilágból!
Kedves Menrótingunk, kedves lelkes gyerekek, nemigen kerüli el a figyelmem, amit kérdeztek, főleg ha csak egy barátkozóm van, aki mer kérdezni?
Megmondom hogy van, hogy akiket átitatott ez az isten (üristen) sava, azok már csócsák, s azok ugyanugy haza beszélnek mint én, vagy mi, ha mondjuk vannak még olyanok mint mi?
Amit az éjjel megfigyeltem, hogy akiket megfogott ez az ürsav, (kén -kénköves tó-tavak) azok számára csak ez létezik, amit szaknyelven ugy mondanak, hogy földhöz ragadt, vagy eart -boundos? Ezek nem tudják gondolni se többet, hogy több is van, mint az örök elmulás, ami ugyanolyan vágállomás, mint ha valaki keresi az örök életet, (létezést mindenek előtt meg felett) ami a másik oldalon ugyanolyan megnyugtató, mint megadni valakinek magát a halálnak!
Ha lesz fordulat, hogy valóban akik keresik a kapcsolatot az ürön tuliakkal, azt végre megtudjuk valósitani magyországmennyországunk olyan nagy lett mint soha (végtelen fényben) ami a haláltábor örök magára maradásával fog járni, tehát akik meg akar halni, meghalhat, mint eddig csak az volt lehetséges, mint most aki élni akar, vegye -válassza az életet ingyen?
Valamikor képletesen is megmutatták, hogy ugyannyi energiába kerül ha életet választottuk, mint a halált, amikor az illető, aki tagadja hogy keresni se lehet az életet, az örök életet, akkor miért nem öli meg magát, miért azokat akarják elhallgattatni akik keresni akarják?- mert tudják hogy lehetséges, hogy megtalálják, s most kik azok, akik mégis azértis az örök elmulást választják?
USA kimondottam a SPIRITIZM-USA miatt volt vonzó, amikor lassan itt is tota teljesen a halál -kigyó -fákzatok kerültek a kertek közpibe, amikor egyszerüen usa népei, hülye halálra van taxizva,(kigyó rá tekergpzött) ami a gondolat egyetlen olyan controlja, azaz minden reményt, mert ahoz hogy hangodat hallassad, először szabadságra vágyó lelkek, amik pont az ár meg adó emelésekkel, most egyre jobban lebénitva?
Semmi másért nem jöttem volna vissza az usába, csupán azért, mert eddig megengedett volt, hogy lélekbuvárkodást kezdeményezzen mindenki, akárki, aki akart, ami mondom, azzal az életformával, ami európából kezd átsugározni, usa is kezd leszámolni minden Jézuslelkü -spiritiszta csoportokkal! (Jézus áldozók = nincs Jézus nincs bün, a többi walások Jézus eleve nuku)
Nézzük, vannak akik a táplálék -létra legfelső fokán vannak, a super -gazdagok, akikért történik minden, s eddig megvalósithatták elképzeléseiket, vagy álmukat valóra válthatták (szadizmUSA) eddig, de csak totta vakitással meg erőszakkal, amikor ma már az atomarszena meg minden pénzáltali (fegyver meg főleg gazdasági 1 kéz controll) hatalom, ténleg az ő kezükbe, amikor ha valaki mégse adta meg magát, mondjuk nemcsak az ő számukra létezünk, hanem egymás (Jézus -lélek)számára, ezen értjük, mivel ez az pillanatnyi megjelenés ideje allatt, részemről minden időmet munkával töltöm, (24 szolgálatba vagyok 40 éve) s megmozdolnum nem lehet, de most mégis, tudom hogy röhelyesen hangzik, hogy el tudod hagyni porhüvelyed?
Igen, el tudom hagyni, s nem a testünk anyag vagyunk! S egy nagyon érdekes esetben volt részem 2008 Jun -4re (Trinaon) mert találkoztam most azzal a valakivel,(szemtől szembe, aki ugyanugy nem hitt nekem, mint az itteni elit) aki a földallatti magyar börtön parancsnoka, akiknek nincs testük, ill. totta tudatában vannak annak, hogy ők csak szellemek, de hogy tudtak volna azokról, akik itt vannak magyarok... nos itt már kezdődne az a bonyodalom, amit elkezdtem, hogy én vagyok (lennék) az összekötő?
Amit megkötöttök, az a mennyekbe is kötve van!?

helleluja 2008.06.08. 07:37:07

Találkám a másik magyarországgal, ami szintén elveszett, meg hybernált, amiről beszéltem nektek, hogy szondákat (Black Madonnákat) raktunk le, ami erőt -pepét -fotont sugárzott a lelkeinknek aki aludták álmukat, abba a több emeletes föld allatti börtönbe, amit összezuztam, mert egymagam hatalmasabb erősebb vagyok, mint ez a nagy semmi? Tudjátok mi fáj, mindig mondtam, a semmit tevés, mert azzol hogy a testünket fentrartjuk, (zaratjuk) hogy valakik mint egy állatot... ami ezek szerint, ez az egész wilág el lett rabolva, (viág csak ott van, ahol valami fény kandikálna ki az ablakon) s ahogy mondom, azért hogy ez felvehettük, ezt bőrzubbont, vagy ördögök zsinagógája addig, mig ki nincsennek tessékelve a mostantól nekem Jézus temloma a testem is, tehát tessék tessék csak zeggre essék, ki lettek tessékelve a tressek? Mit gondolsz, mitől érezzük szarul magunkat, ha nem a szarkányoktól?
Hogy szarkány, ezt a másik magyarország fejdelmétől tudom, mert ez az, az mondja, s nem tudom leirtem hogy meghivtam őket ide, de ha nincs tud -atom kapcsolat, azaz nekem megvan, MOST UGY MINT ITT, ki vagy te, jó Helleluja? Na, végre közelebb kerültünk egymához, mint mindig ha meg meg jelentem, az álmukba, mert azáltal hogy bedobbtuk a SZONDÁINKAT álmodni kezdtek, sőt bemenetem az álmukba, ami teljesen megfelel az Árpád előtti falusi életnek, de engemet nem vettek be, sőt, nem engedtek be, mint valahogy, ténleg SZELLEM lennék? Szellem de nem idegen, mert fenntről, egy iskolából gyüttem, ami iskola universiti itt, magarul egyetem begyetem, oskolába jár a kába? Nos, ez ür, egy emésztő gödör, s valóban amit pokolnak hivnak, az erre ráillik, hisz élve rohadunk -döglődünk, ami most valahogy a lélek meg ez, egy conpaundot alkot, amikor ugyan ez le van zárva, el van vágva az élettől, de nem onnan, hanem miért nem mentek be a fénybe, azaz, vegyetek lelket!? -mi az?
Igen, de nincs annyi pénzünk, s ha lenne, hol árulják? Mit adnál, ha megtudhatnád, hogy nem ami leirok igaz, hanem hogy nem halsz meg, ha nem akarsz, csak akkor velem kell élnetek!? Azaz én is élni fogok, amikor nem éppen abba a univerzbe mint te, de bijja, tudni fogod hogy én is örökké élek, amikor most akik tota NEM LÉTEZNEK nekünk, ugganés az istent senki nem látta, meg láthatja, tehát ő nincs, de te vagy, de csak a láthatatlan isten számára, aki nincs?
Nos, figyeljétek, mert ha ők vannak, akkor ők mondják meg, hogy csak kik lehetnek az ő szolgálatukra, amikor mindenki szolgálja a saját hazáját, ami megint, bennünk van?
Amiket irok, azt itt is lehet látni, de itt minden forditva, mert ha látsz, akkor lásd meg ezt? Krucifixxx vagy mit akartok? csiribi csiribá itt a piros hol a piros? Nincs JÉzus nincs bün?
Bün allattiak fizetnek, meg felettiek, nem láthatod őket?
Unkle Samu szeme?- 1szem, mindent lát?

Menroting 2008.06.08. 18:20:52

Húú lehet hogy bedobtátok szondáitokat s álmodni kezdtek de ezzel az agybontó ugri-bugri egyedem begyedemmel nem igazán fogod meg őket szerintem rajtam kivül(de hogy én miért is tán az őrűlet kezdete) bár a kiváncsiság nagy úr de ez az egész már az őrűlettel határos s még álmunkban is inkább kerüljük...
Bocsi ha sért...

Menroting 2008.06.08. 18:45:17

A szarkány meg főleg csak magával foglalkozik s úgyis a farkába harap végül mi lépjük át !!! :-)

helleluja 2008.06.08. 19:48:52

TARTTARRA -TARTARRÁK ARRA ARRA ARRA...
Bonyodalom van a mi utcánkba....
Két keringő meg két kedők kendők, s kétekedők két szék közzé ülnek? Figyelem, vannak nemzetek, meg nemzet köztiek, akik kétkedők egygyikzse?
Maga az ember, ha maggal rendelkezik, akkor napfényes a környezete s háza tája, ha nem, egy feneketlen luk, ami olyan szakadék, ami egymaga, tehát itt van hogy egy ember megürösödése fénye -napja (igaz Jézus hite) megrendülése levesztése egymagában önmagában beindit666..jajajajajajjjjj... az egész aDam láncreakcionok végtelnjei megmentő müveleteket, mint nem mindenk ember azt az egyembert akarja megmenteni,(lélek mi) de (testet) nem lehet!
Figyeld, minden magyar táblákon, egyszerüen akik értelmesek, azokat lerugják, amikor most azért is, minden magyart (mert mi a sötétlukakat meg akarnuk szüntetni, vagy nappokkal ((Jjónapot)) telivé tenni ösztönösen) minél jobban le meg kirugnak, annál jobban vonzóbbá válnak a semmik?
Egyszerüen azzal hogy ninc lélek, lezárták nemcsak magukat, hanem az egész földgömböt, amit most jönne a BONODALOM mert azt amit TARTARRA -ARRÁKNAK -AURÁKANK S A MI AURÁNKNAK -URUNKNAK hivnak, az olyan, hogy van egy halot -magyarország, ami el van földelve a föld allatt, na az lennünk mi, de most van EGY MÁSIK MAGYARORSZÁG ami ennek a tükörképe lenne, mint van a napmagyarország vagyisa nap -csilkói, amikor fényünk magja kindulva az az én magom -napomból, napok -napja, meg vannak a naplopók, akik köztünk, fekeete zegg lukak nedzseggek czagg, mint nadzsegges -zsebes -bárcás -tárcás uraim, hát nakatok nem viccket?
Fidelem, dertek ide, Egerbe Egerbe... mert itt a moger -meger világ közepe közepe de közepin, nem ázunk?
Folytatnám, de csak akkor, amit most megint megtudtam a MÁSIK MAGYARORSZÁGOSOKTÓL, akiket felébresztettem, mint van a testünk, meg van a lelkünk, csak a szellemünket most meg gell dgyutani meg a tüzre rakni kis meg nagy hasábokat, ami tüzre való?- had égjen?
tüzz tüzz tüzz, jajj de messze a kanális...

helleluja 2008.06.11. 07:11:08

Csiga biga gyere ki, ég a házad ideki...
Az ufózás hasonlit mint a csiga s háza, abban minden amire szükséged vagy égen -földön benne van!
Amire kezdek rájönni, hogy nincs semmi baj azzal, hogy sehol nem fogadnak be, kivéve akik szivében még Jézus, az igaz Jézus szeretete, azok nekem, meg az csak hogy feltételezem, hogy lehetséges illen, az nekem minden örömnél, kincsnél, meg igérheteted hogy e -wilágot nekem adod, füttyentek rá, meg mindenre, jah, a twistre és a duvatra, bár a ruha, teszi az embert?
Amit akarok most átélni veletek, mert amit én tudok, azt te is, ha nem ugyis megtudod, mikor meg akarod tudni. Aztán, minden ami az élettel kapcsolatos is, az abszi ulti önkéntes, s amit érte teszünk, az magga a mennyek -országa érzése, amit hiába akarunk átadni annak, aki még nem ért el oda, hogy ezt megtud666...ta ta tatatatata rata tata? Ugye értitek mikor azt mondom, hogy ez amit itt csinálunk, az valóban mindenek felett, s csak a saját erőnkből, mert ezért itt, mit adnak?
Talán az első utu amikor ezt együtt utuzzuk, mert csak ugy lenne érdekes. Vegyük a testünket meg most minden amivel itt kapcsolatban van, de a testünk az egy bilógia -gép - lény!? Szerintem az.
Ahogy végigutaztam, mielőtt ide bejövünk, tehát ebbe a világba csak születés által lehet bejönni, igy ahogy én visszautaztam, ugy mindenki valamellik CSILLAGKÉPRÓL vagy azon tulról jönne, amikor előre felkészülünk, s biztos vagyok benne, hogy feladattal jöttünk, amikor ahonnan jöttünk, azzal, azokkal, valóban az EZÜST ZSINÓRON vagy SUGAR ALALGUTON vagyunk összakötve, mig tudatos nem lesz, a kapcsolat, addig fentről megtartják az életünket, szerintem ezt a biológia - lényt is, mint ahogy engem valakik megtartottak ERRE!?
Valahogy, mindenki érzni, hogy van neki egy különös adottsága, mint Liszt Ferencünk is mondta, hogy minden magyar rendelkezik valami olyan adottsággal mint amivel ő bejütt ide.
Nos, amit most is irtam, irtózatos megfigyelések sorozatának a mitosza, mitosza mert sok sok olyan kis részeletek, amik fel fel ötlöttek a szürke hétküznapok szürkeségeibe is, ami néha néha mintha felébredtem volna: mi a fene ez, mit keresek én itt, amikot mindent utálok?
Mondjuk most magyarok közzé megyek, ami utalattá válik, mert azok akik a porondon vannak, abszi ulti materialisták meg anyagiasak először, mikor ORDITVA FORDITVA VAN, ha már nincs isten meg haza, meg háza, az már az a szegénység, ami véralláfutásos, ami rögtön a magyar már régóta olyan vérszegénségbe van, amit többet nem lehet pótólni vérrel, bár a vér nem lesz hud, ami arra következtetne engem is, hogy én vagyok az utolsó kakuk?
Na, csiga biga kijött, most megláttuk hogy ez egy szarkány -kénység, azaz akiknek nincs fénye, ezüstzsinórja, nem tudja ki lána -fila -bornya - birka - kezsge ...baromja? Ezek, a fénytelenek, meg akik a halál filali, bizon olyan rémisztő vaklárma meg sötétség ( van egy film, ami a pokolt mutatja be hogy milyen a zaja, ami nagyon közel van, mert itt csak ricsaj, ricsajozás vaklárma -orditások -sirás -sirásás -fogcsigorgatás aztán hulla, siri csend, silenció!
KERESSETEK KINCSEKET A MENNYEKBE!!! Sitchin báchi, eredileg a föld, egy aranybánya volt, de most is az, csak a lélek az az arany, aminek az értéke, azaz a lélek csak egy lélek is, minden ami itt ürnek,benne ürülék, mert itt minden mullandó tehát ürülék, tehát az egésznél többet ér! Hoogy ez igy van, azt onnan tapasztajak az, aki már kezdi megérezni, hogy mire mennek a játék, hogy nem meghal, hanem ellenkezőleg, most nem lehet megölni, soha de soha soha... többet örökké, de azt se, aki ezzel a halhatatlannak csak szóba is állt, s mi ez, ez a fazon, tiszta hülye lenne, megbolondul, hisz miért nem mensz a pénz után, meg habzsolod a kéket, meg ami szemnek szájnak ingere? abnormális? Nem emlékesztek, milyen furcsa volt, mikor Lehell, vagy Helleluja megjelent, de azlőtt már 1000 halált halt, más nickeken, de az igaz, 100 -ezerzer x ezerzer... meghal, s mindig feltápászkodik?
Ime az ábra: a testünk, teljesen átvette a tudatunkat is!!! Ki az ki emlékszik arra, amit érintettem, hogy SUGÁRUTON gyüttünk le, becsapódtunk mint egy üstökös, aztán woopp! Aztán, cend, na amire én emlékszek, hogy irtó de irtó kényelmetlen, hideg, kellemetlenük, szarul mint soha, éreztem magamat, amikor semmi másra, hogy ne érezzem szarul magamat, most megszivtam magamat valami itallal, ami a tejutra emlékeztetett, s sikerült a vállalkozás, azaz a nyekergéssel, már átjöttem, nemsokára láttam valamit de mit, s lőttem? trudod pu! kázáká fá!
Na, pénzt vagy életet?

Menroting 2008.06.11. 12:42:41

Hogy mi a problémájuk ? Ugyanazon néven nevezed a te babádat is ami neked is nekik is mást jelképez majd ráhánysz ocsmányul az ővékére !!! Toleránsabbnak kéne lenned s nem gyalázni káromolni sérteni hisz lehet hogy ugyanaz a cél csupán az út s a mese más...Mindenki járja csak a saját útját személyének megfelelően s ne akarja mindenáron a sajátjára téríteni onnan mert az sohasem jót inkább rosszabbat okoz ! Legalábbis szerintem...

helleluja 2008.06.11. 18:45:39

Betörésem a mai Ludas Matyi a gigál gigágik motyosok orzágába, ami zálogba?
Kedveseim, először kedves Menrótingunk, felteszem a kérdést mindenkinek, akin még bőr zsák van, vagy abba vagyon vala? Kérdem, nem minden a testünk, nos hogy ki van benne, az nem számit tana tanta tanta!?
SUGÁR -UTU VA FÉNY -UTUNK? Talán arról, hogy csak mint idegen, s mindenki idegen magyarországon, azok is, akiknak intézményük van, azok sem tudják, meg tudhatják hogy kinek dodoznak, mert ma is hübéresebbek Mnt wahalla?
Ime a hellzet, amit keresek azt ugy tojjuk hogy magyarok igazsága, mert ha nem, akkor még az sincs, s ha az sincs, kérdem, megint midenkitől, mert se szeme, de világa egy szemse, meg feltételeztethetőségge se? Zzzz mi jár annak, akinek i gaza -gacca, gatyája van?-bugyikája? Link lank lakatos, neked jár egy sárga bögre görbe bögre, nem éjjeli?
Gyerünk, mert most én azzal a KÖLDÖG -KÜLDÖG ZSINÓRRAL, ami elvágódik migor ez a valami megdöglött (szégén állat, birka, de sokat kibirt) mert ha nincs valagignek köldög zsinóra, mije van?
Na, vannak köldög (kellett neked egy dög) zsinórosok, meg most agignek nincs, azogé minden, sikitani se szabad? Fidelem, tota feggette alakok lehetnek csak az intézményekbe, nemcsak amit magyarországnak csufolnak, mert nincs olyan!!! Ha van, akkor a tudatunk allatt, vagy felette, (égbe, vagy elégett vala de ha nem mi van) amikor ha ezt gondoltad, most rögtön a munkaadód, akik nem fizetnek semmivel, (élet élettel halál halállal) ami megint érdekes, mert mihez értenek azok, akik azok intézményeibe vannak, akiket ők sem láthatnak, meg gondolnak, ami tota a fényük, feladása (de eladása ami eladósodás vaggis magadat népedet ami nem a tied többet horrtobárgyuzása -jobbágyozása nem melegágy) ha nem adtad fel, bizon nemhogy motyorgó orzág, hanem nincs ollan orzag, ami befogadna? E világon kivüle = Jézus a lebegeő levegőbe, nincsen számodra hell... hol van Hézusunk?
Fidelem, itt a gonolat ütközése van, amit mikor kizárták Lehellt, meg Hellelovasát, akkor pontata a kérdést ugy trötte vóna ha vóna fö, minden a miénk, most sikithatok, vagy millen messe a messe, messe kóka móka?
Te ismered Mókai Jórt?

Menroting 2008.06.11. 20:10:34

Válaszok sorrendben..
1.Ludas Matyiba inkább az USA való mivel minden szarba hagyja magát betenyereltetni s ráadásul még büszke is rá...
2.De, éppen ezért másként kell nevezni..

3.Ezt azoknak köszönhetjük akik tanácsára ti büszként tenyereltek mi viszont majd időben s igencsak megadva a módját majd szépen megköszönjük és visszavesszük természetesen békével békésen (lehet törni az agyadat :-))...

4.Egyáltalán nem biztos hogy annak van igazsága
aki megvan győződve róla !!

5.Nem kell annyira gyorsan nem kerget a tatár s néhány vagy akár sok birka sem akadály inkább előny s főleg finom kaja :-)

6.Már miért nem szabadna tán még fizetnek is érte ! S higyjék csak azt hogy az ővék addig sincs gondunk velük s majd köpni se nyelni sem tudnak majd..

Milyen a mese ? Hát ilyen !!!! :-)

Ludasba sem való....

helleluja 2008.06.11. 23:48:07

Ki a ludas, ludtalpas, talán Matyi?
Igen érdekes, mert Matyi az igazságos, keresi azt az erőt, meg egészséget, (egységet) amit nem taláhat meg, akkor sem, ha az ürdögösöket át akarja verni, mert hacsak, elfogadod az almát: birodalmam neked adom, ha....elfogadod ezt az almát? Aztán eddig mindenki aki beleharapott, beletört a foga?
Sorrendben válaszolni? Talán a lényeget pedzegetném, mert nem tudnék sorrendben válaszolni senkinek, igaz, nem kerüli el a figyelmemet egyetlen hozzá szólás bárnilyen témához, ami almás rétes, vagy pite, na ténleg, itt pie -nek (páj)mondják, s szerintem pite, piti piti piti, hogy csak ünnepekre... na akkor is egymást dobálják vele?
Vissza az ufósainkhoz, mikor az igazi ufósainkat ERKÖLCSÉRŐL, azaz mint az igaz Jazigok Jézusa látta, látóink: örök hü a magyar -hazához, meg most magyar családhoz, aminek a feje az igaz Jézus, (benne látható a mi Atyánk) de valóságos, tehát a magyarok szemtől -szmebe ismerik őt, mert a magyarok halhatatlanok!!!
Minden ami ürdögös, az erkölcstelen, vegyük a magyarok lerrobbantását, amikor azokra érvényes többet az hogy magyar, akik nem Jézus, nem Jézus magyar vérüek -génüek, akik hybridek, vagyis olalágról csusztak be, a porondra, annak is a közepin áznak ma is a kigyó fákzatokról evők, vagyis millen az alma, a fa allatt? Fát dömölcséről? Embert, barátjáról?
Gondoljuk el, vagy gépezeljük, hogy élhet egy magyar ember, ha örökké él? Vegyük az igazi magyarokat meg azokat, akik e -wilág filali, akiket ugy veszem, hogy nem tehetnek mást, mint orruk foghagymás?
Nézzük, Matyi az igazságos, fekete seregével a fekete seregek (ollaláh) ellen ugyan, de ha örök életü vagy, Jézus testvére, akkor nem lehet ellenseged, mert ha lenne.... az istennek nem lehet, ellensegge, mert az igazság, szabaddá tesz, nem tiszi toszi, tityi tutyi, csüri -csavari, ha én meghalok, nevetnek rám az angyalok... aztán végleg becsavaradi, az ürdögök hálójájájájjjjj....
Amibe belekezdtem, az a csiga biga gyerek ki... hogy azoknak, akiknek összekötettésük van a saját égi családiakkal....(azok itt csak az övéiket kereshetik, mert miért vagyunk, itt)igaz azoknak is át kell menni ezeken, amikor végül is, egyre többen mennek által a Tiszán, a Tiszán... igen igen de nem merek, de nem merek mert meredek? Attól félek, hogy Tisza vizébe esek, habjai közt elveszek...Geci Isnya átugratta...
Tisza viza de édes...

helleluja 2008.06.12. 00:23:20

Gi gigg az igazi ellenseggek?
Nagyon szeretném hogy azok, akik még hisznek, remélnek meg tudnak egy icci picit ugy szeretni, mint a mi Jézusunk, azok ne értsenek félre, mert mindig is attól féltem, hogy valakik megértik, hogy mit akarok, mondani?
Figyelem, ugy a tóra -talmud meg minden sent -iratok szerint, mondani mindent lehet, de a cselekedetet igen igen influenzázza a beszéd? A beszéd, vagy üres, az ürrel meg ürdögökkel (ördög, nincs semmilye, hogy adná a birodalmát neked, mikor minden a tied) van kapcsolatban, azaz halál, vagy most vissza, amit akarok hogy azzal kezdjük, hogy egy SUGÁR UTON jöttünk, meg mengyünk vissza dolgunk végeztével, abba az égi -hazába, amit ÖRÖK HAZA-nak, hivnak azok, akik még cak magát a szót, megtartottuk, hogy milyen jó lenne, ha lenne? Mi az hogy mag + ország?
Amit én teszek, toszok minden fityre, twistre meg e -wilágra, mert megaszakadt a kapcsloatuk az istennel, azaz ISTEN = SZERETet meg tett, amikor rögtön fel lehet ismerni, hogy az illető tudatánál van, vagy ugy tesz, teszi magát, tiszi hecci totyi tuty sumi sunyi stb...amikor ki nem, mert én is teszem magamat, azaz én is árnyéka vagyok magamnak? Árnyék hell, ür meg ürülék?
Nosa, ez lenne a vége, azaz van az örök halál, ha valaki EZÜST ZSINÓRJÁT el hagyta vágni, vagy szivét ki hagyta tépni, mert akinek van Jézusa, igaz Jézusa annak van szive, (figyelem, minden wallás háremes -bigámiás, nos som az adó sommás, amikor a bukottak, erőszakkal maguk allá vetik,verik, igen igen a répázás, az szószerint hogy valakit, meghüditanak vagy erőszakkal, vagy szépen, miért nem harapsz bele, ebbe az almába? Sodoma gomora, az, amikor mindenki adósa annak a tulajdonosnak, (isten?)akit sose látott, sose fog meglátni, sose fog megismerni, mert azok igazábul a BUKOTT UFÓSOK, VAGY AN-GYAL(ÁZ)OK, (FÉNYÜK NINCS, DE NEKED VAN?) AZAZ NEM ÉGIEK, HANEM ÉGNEK, MEG ELÉGNEK ÖRÖKRE, AMI A SZÓ SZAROS ÉTELMÉBEN IS IGAZ!
Ezek végjátéka az amiben vagyunk,(testben ami szellem -lélek háza, azaz lélek találka hell) amikor ezen lehetőségek, jobb öszhangra adtak lehetőséget?
Figyelem, a biblia leirja, hogy házasság törők, latrok bigámiások sodoma gomorások répázók stb... na répázás minden többet, s maga a népektől idegen banda, látható?
usa meg minden ország, s usa Jézus országa mert van a KINGDOMOK ami ha az lesz, mindenki mint David -Solomon allatt, nézzetek szét, mert csak, rabszolga lehetel,(jobbágy de bárgyu mint soha) s csak rabszolga tudattal, amit nem lehet, ha Jézus, mert egyenlő vagy, az istennel, aki lélek? Igen igen, abszi ulti magadat kell hogy lehelljed? -aztán, ha annyire belegyüttél mint én, megfujhatod az igazi Lehel kürtöt, amihez tüdő kell?- meddig birjuk még, tüdővel?
Lehellkürt vagy kürtő?

helleluja 2008.06.12. 00:42:58

Fehér s fekete magyarok!
2008 jun.11.-re, behatoltam fekete magyarországba, amikor fekete allatt azt kell érteni, hogy nincs a KÖZPONTJÁBA semmi fény, hanem amit fekete -luknak (black hole tudományosan) ami mindent megemésztő, ha értelem, akkor teljesen értelmetlen minden fény nélkül, vagy a FEHÉR MAGYARORSZÁG nélkül, ami vissza menne, vajon hogyan értelmezzük azokat a menede -mondáinkat, hogy fehér s fekete hunok?
Akik feketék, azok ugyis tudják hogy teljesen hülyeség amit müvelek, ellenben,ha nekik nincs valmaiből haszon, na itt már meg áll az ész, mert a fejér -magyaroknak minden a javukra vállik, ha ezek minél több hatalomhoz, mert nekik minden az elmulásukra, mint egre ahogy növekszik a NEMZETKÖZI - EGYKÉZURALOM ugy szippantódik ki minden energia, ami élet is, ami élni akarás, a környezetükből is! Anihez hozzá értek, hulla halál? Felszabaditók uhuhuhuhuuuuuuuuuuuuu....
Valóságban, ami döbbenetes, hogy a setétek meg feketék, minden hasznos tudat hiányában, most kényszeritenek, amit ha összerakunk, akik még hisznek, remélnek meg tudnak szeretni, mint abszi ulti hiszek magyarországunk, vagyis a fehér magyarok végleges felülkerekedésében, ami a feltámadás lenne, hisz ha az élet nem örök, akkor minden értelmét meg tudatát meg ha tudás, az csak pusztulás s pusztitás, amikor mi az hogy PUSZTITÓ UTÁLLATOK? Na, az életenergiásokat kényszeritik, enegiájuk odaadására?
ha mise, tise? vagy a nyakunkba a nagycseges urainkkal, (pénzurak kapitalisnyák) va ducnak a hátunkra, ügetünk a mennyükbe, a nyüvesekébe? -ki menye, meg tanyája?
Hajja hajja....

helleluja 2008.06.12. 05:31:33

Usa bekönyökönyökökökökökööööööööö....
Usát megfejelték az Uj Jerusalmosok, akik ha nagyon cikizni akarunk, akkor van a királypárti royal -angol, meg a laborfalviak, ami az egyik kemény kéz, a másik kicsit lazább, de a cél ugyanaz.
Nem politizálok, hanem én valóban ufós vagyok, aki vissza - fel tudtam venni a kapcsolatot azokkal, ahonnan jöttem, amit nem tudok megmondani senkinek, pedig mindenütt tudni akarnák, pl. az a magyarország, amit én mostmár másik magyaroszágnak nevezek, nem baj.
Folytatom a következő lapon...

helleluja 2008.06.12. 05:59:23

Usa bekönyökökökökööööööö....
...folytatom az előbihez, nemcsak egy Uj Jerusalmos banda van, hanem talán rengeteg, amikor lehet az első két nagy Uj Jerusalomos csoportot felirni, az egyik a zsidók a másik az arab, a harmadik allcapat lenne a cionisták, akik tulajdonképpen parancsoló wiláguralmat akarnak, talán ataista s nem wallásos uton is!
Nem ragadok ki egy walássos csoportot szektát se, hogy szekta, minda daaaaaaaa.... a!?aha!
Semmi kölömbség sem a zsidó irányzat sem az arab irányzat között, mert mindakettő ugyanaz, a végén, hogy ki lesz allul? Nos, usa uj föld volt, mig el nem érte az a gépszij, ami európát már régen leteperte, azaz totta rabszolgaság lett európa a zsidó kersztény vallás allatt, ami Uj Jerusalmot igér, ahol abszi ulti David -Salamon uralma lenne megvalósitva, ahol mindenki csak rabszolga többet, s ugyanaz David - Solomon ház, feleségekkel meg ágyasok (hárem) meg rabszolgák sokassága nyüzsgése, aminek az arab változata az lenne,(Mohamed reformál) mint van a katólik wallás s most a reformátusok, mert megint, mig a katólik rögtön jobbágy rabszolga rendszer, azaz királyság, addig a reformozott, csak lassan, egy kis kerülővel ugyanaz lenne!?
Mivel az időjük lejárt, ezért usát (nyitott minden tekintetben, amivel bizon vissza éltek szépen, akik a CONTITUTION-T, szépen félre rakták, hellébe az ó testementum, de az uj ugyanaz) volt a legkönybben rávenni, megfejelni, s most tota usa kormánya a cionista meg abszi ulti izráel -1 kindom rögtöni megvalósitása ami máris késett volna? sőt, késtek örökre!!!
Maga usa, az egyetlen olyan ország, ahol rögtön leverték az izsáksonokat, (magyar mintáju egyesütl nemzetek testvérisége) akik lassacskán mégis vissza szivárogtak az usa vezetőségébe, amikor hogy usa, beletenyerelt volna? -inkább félre lett vezetbe, s a maga nép mevakitva, (egyszem,ü óriás) ha igen, akkor végünk, mert ha usa, nem tudja magát a kigyó -tekervényéből kitekerni, akkor vegyük ugy, kindom nem cammog, hanem jobb a timsózzuk a lukat?
Igen igen, totta 1 king, de most 1 king aki isten, talán nem is ugy mint a pópa, hanem allatta lesznek az alistenek, s csak azok maradnak, akik képesek lesznek gépekkel közösülni, azaz teljesen akaratnélküli robotok létezhetnek csak, vagy nem leszel megbizható, s véged? (it is safe?)
A magyar nép, a népek népe, tehát a néppel, a népekkel tüzön vizen át, s valóban, aki nem azon az átok megfogan!
Sajnos, tota vakság lett a földön, s hajnal előtti hirtelen korom setétség?
Ne feledjétek, én jelentkeztem az ammcsi nemzeti pártba, akik amcsi firstesek, vagyis nekünk szabad usa meg szabad magyarország meg országok, de Jézus -Istenes önnállók, minden tekintetben!!!
Na, vissza küldtek, hogy maradjak meg jó magyarnak, Jézus -testvérnek, mert aki nem jó magyarnak, az nem jó amerikainak se!!!
Ha valamit akarok tenni, akkor nyissam ki a szememet meg számat, amit mereszgetek?
Usát szeretem, mert szabad magyarországmennyországunk folytatása lenne, ha lehetne?
Mellesleg, soha nem volt ilyen goromba rabszolgaság mint ma, hisz minden lassan, ténleg csak egy gis bankda kezében!
Isten áld meg a usát, magyarok jó Istene, meg a magyart....

Menroting 2008.06.12. 12:23:46

"hagyja magát betenyereltetni" -in a hagyta magát félrevezetnit értettem...
Nem vagyok nagy dumás emiatt nem mindig fejezem ki jól magam..
Szerinted Obama melyik oldalon állhat?

helleluja 2008.06.12. 19:01:44

Obladi obaldá kekaccó fa?
Megoldás fentről, csak a fényből jöhet, mikor nyisd ki szived ajtaját, de KInek? A szived ajtaja előt állok, kopogok... nem pedig ajtóstul berohanás, lerohanás mindenkit, aki nem fekszik?
Ugye ha kinyitjuk a szemünket, akko nem csak ufókat (cillagokat mekka mek makó... ingyen cikruszok ha még ingyen lenne) látunk, hanem látjuk, hogy mi is ufóssok vagyunk, vagyunk?
Na, majd ha szellem -napvilága villog minden ablakba, addig addig... mak mak mak... vidájjatok: neki ugorjunk az ablaknak?
Abrak a dara?

Menroting 2008.06.12. 19:53:01

Tej a szó de még nem érzem az ízét!
Hallottál már olyat hogy elaltatják(bárki)ki túl korán ébred (kb.4-6 évesen)????
S miért várnák utána hogy magától ébredjen s főleg hogy bizzon s ne féljen???
Te láttál már valóságosan ,már úgyértve ebben a dimenzióban ébren fénylényeket ????

Menroting 2008.06.12. 20:32:52

Három testvérem volt beteg(esőember féle pszichiátria egy gyengébb és erősebb fokozatban plusz egy down kóros aki 2éves kor színtjén maradt ),de most már csak kettő van gondnokság alatt mert egy meghalt ,s 11-éves koromig nem tudták elhelyezni őket megfeleló otthonban mert nem volt hely....A többit elképzelheted...
Úgyhogy maradok inkább így ezen a színten testileg nem bírnám...

helleluja 2008.06.13. 06:31:01

Teja szó, de még nem értem az izét -hez!
Mi az, amiről beszélünk? Isten s egymás előtt, puccosok, mezitelenek vagyunk? Eddig, nem volt meg ez a lehetőség, mert ennek a wilágnak, nem kell a lélek, csak elájulva, vagy halva, vagy elkárhoztatva!? Judás ganyéjájjjjj...ért?
Én előttem, pont egyéves korában halt meg a bátyám, mert édesapámat elvitték az oroszok, s bizon senki vissza nem jött, ha valakikért jöttek. Anyu tehes volt, s kora szülött lett a bátyám, aztán a teste, gyenge lett, s ugy volt jobb, hogy vissza megy.
Engemet a nagymam kért, hogy küldjenek egy vasgyurót, meg küld el Atyánk, az egyik lélek gyereked, aki megtudja lágyitani a sziveket...
Nos, inkább idővel, mint én, elaludtam volna? Nem hiszem, hanem állandóan elájultam, ami a valóságban is, csak rámjütt a szivroham, aztán dobálódzottam a levegőbe, mig mig mig... mivóta?
Ami nállam volt, most olyan erős volt az itteni, vagyis a magyarországi viszony, amikor képtelen voltam átjönni a lelkemmel, mert rögtön megöltek volna, amikor a lélek erősebb is, meg intelligensebb összahasonlitathatalanul minden ellenségénél!!!
Amit én megtanultam, a Jézus lelkemre hallgatni!!!
A félelem, inkább a lélek minden megérez, s most a félelem??? Inkább ezek félnek rettegnek a lélektől, amit igyekeznek minden eszküzzel, elüzni, mert megölni a lelket nem lehet!
Vacsinga: egy lélek = Jézus áttörte az akkadályt, most kész a mennyünk országa, mert ki az UTTÖR Ő? HANEM VELE UTAT TÖRÜNK A LÉLKEKNEK, KADAH -HADAK UTJA?
Hogy magától kell felébredjen? Igen mident magunktól kell magunknak, hogy látom hogy Jézusnak, Jézusért élek, de csak élek, s élek örökké, mert ha a lélek tudatra, Jézus tudatomra valaki szert tett, az János8:51!!!
Ha lehet, akkor azt beszélem, amit élek, vagy meg éltem? Pl. most teljesen már ember vagyok, pont a feleségem is ezt mondta ma, hogy szükséges lelektől ujjá születni, azaz megtérni vissza, az igaz Jézusunkhoz - magyar családunkhoz!!!
Igen, de addig, mig nem lehetett rólla beszélni, addig ha láttuk is, olyan hogy hülyeség? Figyelitek milyen ügyesen sabezték allázták gyalázták a magyart, mert akkor csak sebeink nyalogatása, meg lemossuk a gyalázatot de mikor? A katólik feudalista korba, ezért már rögtön karón égettek volna, vagy karóba huznak? Sőt, nemdrég a Róthrákosi -Csarmakankó korban is, amkor most is nagyon ügyesen, a lelkizóket el szertnék nyomni, de nem lehet?
Kérleg szépen, ez az igazság, nem támadok senkit, mert csak annyi szabadságot kérünk, lélek emberek, mint a lélek tagadók - ellenzók, ill. csak akik Jézust megölik - felőáldozzák meg ahol nincs Jézus, na ott nincs lélek se élet, tehát nekünk ugyanolyan jogunk van élni lelki életet, mint nekik sodoma gomorákot?
Igen, állandóan kapcsolatban voltam a 6 égi barátommal, de a hugom, aki három éves korában meghalt, (szüeleim szerint nekem kellett volna inkább) mikor itt millió dollárokra bepereltek, megjelent EGY FÉNYES FEHÉZ -EZÜST EGYENRUHÁBA: NE FÉLJÉL, MERT MINDEN JÓ LESZ!
Tegnap történt, vissza érekezve a testembe, most azzal a testemmel, megfogtam a feleségem kezét, vagy együtt kézen fogva érkeztünk, amikor pontosan, tehát most itt vagyok, még nem kapcsolódtam össze a fizikai testemmel ( ma reggel ugyanazt figyeltem meg) s megfogtam pontosan a kezét, de olyan pontosan, ami halál pontos volt, tehát nem téveszthettem tudtam, ugyanakkor, mindig forditott volt eddi minden, de furcsak, csavart forditott, mert az minden összeomló, magában beomló igáynba mozog, az anyag, a künső a benső meg az atomok is.

helleluja 2008.06.13. 07:56:48

Tej a szó, de még mindig nem érzem a izét-hez...
... amihöz még mindig irok. Miért nem ugy hangzik visszaolvasva, amit irok, ami a valódi zengése, mert én mindenkinek megbocsájtok, hisz aki már ...na már ember...., eltévesztettem más ember vagyok, mint mikor nem tudtam Jézusunkról, meg hogy össze vagyok kötve az enyéimmel, fent a mennyek országaiba, ami szószerint ugy van.
Nagyon szépen kérlek benneteket, hogy tapasztalótból mondom, hogy ujjá kell születni Jézus fényelélektől, ami megtérést is jelent, mert most a lélek utja teljsen más, mint mikor szabadjára voltam engedve, azt gondoltam most vagyok szabad, nos akkor is bennem volt a gátlás, csak nem tudtam, hogy amit itt szabadnak mondanak, annak a zsoldja az örök halál. Pl. nagyon szigoru erkölcsösek voltak a családomba egyesek, akik ha tudtak volna, kiheréltek volna, hogy ne barázdálkodjak, amit most helyesnek tartok! Ha ezek lennének a tanitóink, itt lenne a mennyek országa, mert a bukott -alieneket, az erkölcstelenségéről először, lehet felismerni hogy nem lélek párok, hanem bigámisok meg sodoma gomorások!!!
Fénylények, azok a magyarok, akik megvilágosodtak -győződtek arról, hogy csak örök élet van, azt magunktól kell keresni, amit leirtam, hogy előbb a halhatatlanságot, aztán akik keresik, menthetetlenül eljutnak a VILÁG - VILÁGOSSÁGÁHOZ az igaz Jézusunkhoz, aki él!
Nos, ezek a fényeslelkes emberek, bizon hüek a magyarok Istenéhez, ami nagyon de nagyon nehéz megpróbáltatásokkal jár, mert mig nem világosodott meg valaki, addig e -wilágias, amikor két urat egy seggel nem lehet szolgálni?
Képzeljétek el, hogy engemet bevesznek a magyar képviselő házba, kultur miniszternek, aki rögtön vissza állitsa a FEHÉR LÓ HELLELUJA TETEM WALLÁS -VILÁS -ISTENNYILAS IJJAS DE INAS MAGYAR EGYHÁZÁT, amikor abszi ulti, a kettő nem jöhet közel egymáshoz!
Nos, itt van, hogy a kettő egymást kizárja, mert vagy örök élet, vagy örök halál, de most ugyanaz az egy ut, DE ITT A VÉGE?
Amit én beszélek, az sose mulhat el, mikor ami itt törénik, szinte nem volt? Tehát, mindig itt voltak a láthatatlanok meg hall-hatatlanok, amikor megvan e -wilág utja meg törvénye, meg amiről álmodni se lehet?
A maradok inkább ezen a szintem, ami mindenki aki keresi a boldogságát, mert minden ember boldog akar lenni, amiért tenni kell valamit, mert a boldogság, ha nem vagyunk egyedül... hanem Óh mily hü barátunk JÉzus....

Menroting 2008.06.13. 17:30:54

Ördögből angyal lehetnék ,lehetnék ???:-)
A bigámia néhány népnél normális és nem is gondolják paraznaságnak s az állatvilágban is teljesen természetes pl.a tyúkoknál egereknél stb..
A szodomázásgomorázás meg szerintem szimplán nemifejlődési rendellenességből s bizonyos hormononok hiányából vagy túlburjánzásából kialakuló betegség amit talán egyszer gyógyítani lehet!!
Ettől szerintem ők még lehetnek lélekben s gyakorlatban is nagyon jó emberkék!!

Nem rólam van szó csupán ismerek néhányat...

helleluja 2008.06.13. 21:37:34

Ürdögök meg an gyalok, nem gyalázók?
Mikor irtam hogy a bukottakat onnan lehet felismerni hogy KÖZBE LÉPNEK, ami ugy van, amit irtál hogy születéstől kezdve, ki vagyunk nekik szolgáltatva, amikor totta elzárnak azoktól, akik az igazi vonalunk, vagy féreglyukunk, vagy csatorna vagy alagut, azokkal akikhez igaziból tarotzunk?
Mikor azt irtam hogy bigámia meg sodoma gomora, az már a végkifejlődés, mert aki egy lelket elbuktat, hisz a KIGYÓFAZZÓK közbe jönnek a Dam, meg Ewilla ami mi minden nő álma?
Hasonlitsad össze a bunkó hüséges 7réteg jobbágyot, aki szintén szabad préda a kigyófázzók számára, aztán főleg a gyengéd nem, ami nem feltétlen a gyengébb nem, mert a nő, szeritem isten, hisz szeretni, csak nőt =anyát lehet, igazán!? Igazán? Mit ad neked a czigán?
Na, szólj egy szót, most meg kell tudjuk mondani, hogy ez lélek = örök élet viszhang, de vissz is, meg vissza csengése a hangnak maga, mint gácsér gacsának gaccsa, nincs vicchangja?
Tehát mindenki be meg lecsapódott ide, s akik lelkesek, azok vássza vágynak, jé hova?
Fidelem, amit irkállok, hogy eddig nem engedhettek met két magyar összekoccani, s bijja, nekünk moger megereknek, miko mi az ami eredhet meg meredhet, csak nem a szeme, a setétbe?
Ha van ollan hogy Evő Lucika, gis Lucika ezt egyed, magor alma?
Aztata hogy akik már ugy mint te is, keresed azokat akikhez legközlebb vagyol meg vágyol, na ez a lélek, meg ezzel kezdődik a... most kezdődik a... kocc kocc kocc... két kobak összekoccan666...zeggünk pattogha ha ha hahahaha... ha?
Lettem, ettem, pu!

Menroting 2008.06.13. 23:49:08

"A 666 értelme a Zsidó nép -köztük is főleg a zsidó nyelvet kutató emberek- számára azért fontos, mert ismerik a mögötte rejlő SÖTÉT jelentést.
A régi Héber-abc szerint a 6-os szám a "tökéletlenséget" (embert) jelképezi.
A 3-as szám az Isten száma (Istent jelenti).
Egymás után 3 darab 6-os pedig -tehát a 666- azt jelenti, EMBER AKI ISTENT JÁTSZIK/EMBER MINT ISTEN.
A Jelenések 13 ban a 666 rejtvénye, a zsidó embereknek, és rajtuk keresztül az egész világnak egy Üzenet Istentől. Megmutatja az Antikrisztus nevét.
Nem a görög abct kell használni. János Apostol is zsidó volt. Mindegy milyen nyelven maradt fent a Jelenések könyve. A rejtvény megfejtéséhez az Ó-Héber Abct kellett használni. A Biblia kódokban is ez a név szerepel HÉBERÜL, és mint az Írásokból tudjuk: "Két tanú tanúságtétele igaz" (tehát Biblia kód, és a 666 numerikus Héber-Abc szerinti megfejtése a KÉT TANÚ).
A Vadállat - a Jelenések könyvéből aki 7 évig uralkodik majd mint istenkirály- neve MAITREYA, ami 7 féle héber-betűzés szerint is 666 ot ad figyelmeztetésül Izraelnek, és az egész világnak. FIGYELEM: NEM JÓ MONDOGATNI AZ ANTIKRISZTUS NEVÉT. ROSSZAT IDÉZHET ELŐ!"
Igy van szerinted is ??vagy te tán másképp látod hisz szinte állandóan idézgeted !!!Miért ????

helleluja 2008.06.14. 07:40:25

Jjósabecestét mindenkinek, élőnek meg holtnak!
A zsidókról vagy jót, vagy semmit, mert eddig vagy azért töröltek, mert nem zsidóztam, vagy ha most zsidózol, akkor azért?
Mindenki fél a zsidó istentől, a zsidók először aztán ha a zsidók félnek, most mindenkinek félni kell, vagy legalább is ugy kell tenni?
Nagyon jó vagy, hogy akik a zsidó nyelvet meg eredetet keresik, a 666... megett valami SETÉT van? Kérdem, a JóIsten hatalmas? Féltek tőlle?
Vegyük a félelmet, de talán előtte a tudományos mai álláspontot, hogy lettem - ettem - megdeglettem! A wallások, mind kivétel nélkül bukott angyalok tákolmánya, akik az ürben vannak, (voltak esetleg) aztán lehullanak vala, s megdöglenek vala, mindennel amit létrehoztak eltünnek vala, akiket meghóditottak vala, vagy elhitettek!?
Na, maradjunk az első mondatnál, hogy 666... zeggünk pattoghat, az a zsidó nyelvben sötétet jelentene, amiért irtó jó lenne, ha lenne valaki aki zsidó cipőben járta le, az életét, ill. még tityeg -totyog -topog, csak ne toporzékoljon félelmében, mert bijja a zsidó istent félni kell, először a zsidók, aztán goj, azt akartad mondani?
A kérdésem vissza, hogy ha félek, akkor élek, vagy ha tudok szeretni, mert félelemből lehet szeretni? Nem röhely ez az egész pöcze gödör?
Csak annyit, mindenki fél itt is, a zsidó istentől is, meg a zsidóktól, nos amit előtérbe lövök, hogy eddig mindig azt történt velem, amitől a legjobban féltem! De imádkoztam, a sötét gödörből, amit velem ásattak, kirugtak! Kik?
A szerelem, vagy félelem sötét verem?
Kellemes hétvéget nektek, s próbáljuk együtt legyőzni a félelmet, (fél elmét) mert aki (ami) fél, az nem egész? (alma, de fele? másik fele?)
Trudjtáok a szlóganokat hogy az igazság szabaddá tesz, meg keressétek mindenek előtt Istenetek országát, ( zsidó vagy ki istene) amikor ha félni rettegni kell az Istentől, azt bünteti -veri kit szeret, (még hagyám, de fiát jól megkinszadista -kanibuliztatja) akkor valami óriási gründucc van valahol, de hol?
Isten sava, te égi fén...

helleluja 2008.06.14. 19:32:52

2008 Juni.-14 -re elrablásom, de nem lehet?
Nem lehet az nem lehet, hogy nem kellek senkinek, lehet hogy félre ismertek?
Előre bedobom, hogy a lelkünk nyugalma megmaradjon, én magyar vagyok, s nekem a magyar -mennyek országa kell, nem izráel sem nem jofet most akik izráel ellen, vagy mellette vannak, amit már leszögeztünk, hogy nekem egy bicigli kell, aztán mindenkinek lesz biciglije, de nekem ufóm is van, igy midnenkinek van egy alma...stb...
Ime két keringő jut nekünk, de nekem egyik sem kelle, mert az egyik ez, ami pénz által lett létrehozva, s addig lesz, mig az emberek hisznek az istenbe??? Fidelem, hiszel vagy nem hiszel, ez van, ezt kell brut -bruta legbruta - szeretni, de mi tüzet lehellünk, hol a hellünk (hell = nap)
Nocsacsa, előre bocátom, amig nem vagy halhatatlan, addig ijjen dodokbe - utazásokba nem lehet részed, mert troty vagy, azt tettetnek veled, amit nem akarsz, vagy akarsz? -élni? -félni? élni va félni?
Köcbe hála istennek, dodozni is köll, ami isten áldása, s látjátok, most megfogom az isten kislábujájájájjjjjjjj... (igaz cak körme, levágta) ki az aki nem szeretné elkapni, a nagylábujjájájájjjjjjjjj....
Na gyüvök vissza, mert kedves én édes Katintkánk amiről akar beszélgetni, azt is beszéljük, mert szabad ország, szabad világ, szabad a mogere meger tündérek országa vallahahahahahaaaaaaa.....

helleluja 2008.06.14. 21:22:41

Visszagyütem ufóval hacc hacc hacc...
Tim Russelt követtem, s grrrrrr....grigantika UTÓPIA PIÁS AZ EGEKBE TÖRTÉNET ami nagyon fontos lehet mindenkinek, aki törődik magával meg szeretteivel, hogy mi lesz?
Natyon bizzi meg dizzi vagyok, dizzi azért mert meghaltam, most olyan vadogatok, mint a másnapos mert kellett nektek utó -pia, pia -pita -kaja?
Egy olyan dodot irok le nektek, amit nem kell elhinni, hanem kérlek alláhsan meg halálosan, hogy kinyitnátok a pitvart?
Na rohannom kö, czagg el ne párologjatok, meg fideljetek mert megprószálom leirni, ami mindennél dögletesebb, s fellelitek benne az összes ILLUMINÁTHÁKAT meg holdon bazás, meg marsi turó meg mondom, olyan utó pia, hogy beledöglünk?
máraki, aki kakiba?
....na gyüvök vissza, s ki a Tisza vizét issza, előbb destillálni, mert cianos lesz a pisa?

helleluja 2008.06.15. 00:04:53

ELŐPIA MEG UTÓPIA! ABSZOLIT ILLUMINÁTHA ÖRÖK TITOK! Itt ténleg nem tojnak a tikok?
Minden titok a napfényre vettetik, végül is! Amit most leirok nektek, könnyüszerrel le tudjátok ellenőrizni, mert Istenországa bennetek is van? Amiket irok, ugy jelenik meg bennetek, mint felismerés, mert ti is ott tudtok lenni, ahova képzelni tudjátok magatokat. Itt szokták mondani, hogy minden illuminálás vagy elképzelés, de mégse minden, mert VAN EGY IGAZI MENNY, S VAN EGY IGAZ JÉZUS!!!
Natyon kérlekszépen bennetek, hogy azért mert a bibliát felhozom példállózásnak, ne előitéljetek, mert sokszor leirtam, én sokkal jobban látni akarom amit mesélnek, mint bárki!
Ime a KIINDÜLLŐ PONT hogy csak egy menny van, ezt Jézussal mondatják a bibliába, amit kérdezd meg magadat, mert ugy van! Acaz csak EGY ERE DETTI MENNY VAN, CSAK AZ VAN, de van több is, vagyis ezt kell először most megértenünk, hogy az is van, meg lehet mint ILLUMPINÁCZION = HAZUGSÁG AZ EGEKIG JÁNOS 8:44. amikor ha már csak utánzata az ELSŐDLEGESNEK akkor már az NEM LÉTEZIK, ILL LÉTEZIK DE MEG KELLENENENENENENENE...NEKTEK, VALÓSITANI A JÖBŐBE HE HE HE, HE HE HE HÁROM SZABÓ LEGÉNEK, ELINDULTAK BICSKÉNEK HE HE HE...
Na megint mennem kell, de ez megint emlitem, bennetek van, ami ahoz az utazásomhoz tartozik, amikor Tim Russert hullatestét használtam hogy beossanjak az ÖRÖK TITKOS TITKOK SZENTÉJÉJÉJÉJÉJÉJÉJJJJJJJJJJ.....
na folytatjukjukjuk......

helleluja 2008.06.15. 06:53:44

ÖRÖK -UTÓPIÁK AZ UTÓPIÁKON AZ IGÉRET NAGYVÁROSA, WILÁGOK KIRÁLYSÁGA, GENGEK GENGJE VA. SZENTEK SZENTJE BELSELYÉBE!
Rengkivül fontos, hogy miből -mibe s honan -hova indulunk ki, mert maga a szó hogy ILLUMINÁTHA az takony, s most a nát -hája az a legteteje gáza vagy gőze vagy essence lenne, mindennek, ami itt létezhetett az Ürdögök megszőállása óta, vagy felülkerekedésük óta? (az ember bukása is, mostmár)
Ime Tim Ruusert -től való elválásomkor: benne vagyunk a GENGEK - GENGJÉBE! Hogy ez mit jelent, ezt eddig senki megfejteni nem tudta ugy, mint amire most szert tettünk,(de kellett valaki, aki ezt vissza, ide át hozza) ugyanis ami történik, az csupasz pofátlan -arcátlan igérgetés, amikor ismét hivatkozok János 8:44. versike amikor abszi ulit minden hazugság, amit azzal, hogy semmibe megkapaszkodni senki nem tudott, meg tud, az arra val, hogy ez az egész egy kitalálás!? (hazugság)
Nem tudom hogy irjam le, mert nagyon fontos olyan szempontból is, hogy Tim egy rendkivüli családos ember, aki mindenre képes, hogy megtudja a jövőnket, amit nem tudok most ugy bemutatni, ahogy szeretném, mert ahoz nektek is benne kellene lennetek, ami az az UTÓPIA ami részben valóság, de nekem rögtön feltünt, hogy EZ NEM VALÓSÁG, ellenben ez az egész emberi ÉRTELMISÉG -HITE, aminek alapja nincs!!!
Először minden összefügg, az egész alkotja nemcsak amit fizikának hivunk, meg érzünk meg látunk, hanem sokkal valósabb az a wilág, amit a bukott -istenségek teremtenek maguknak, amibe ténleg csak azok nyernek betekintést, akiket ezt a wiágot mostmár eszik - isszák - álmodják meg gondolják, s szinte benne élnek, már itt is, mig testben vannak! (Tim, mégis átverhette őket)
VEGYÜK A FENEVADON ÜLLŐ -COMERCIAL NŐT, AKI MÉREGPOHÁBÓL KICSIKET -NAGYOKAT ITAT, AMIKOR ETTŐL AZ ITALTÓL LETT RÉSZEGE ENNEK AZ ELMÉLETNEK (ONE WORLD VAGY EGY ZEGG ALLATTI WILÁGKIRÁLYSÁG) AZ ILLETŐ, S ELKÖTELEZETT HIVE, AMI TALÁN MEGCSILLANT ELŐTTE, A SZENT -VÁROS, ami elméletben valóság, s ez van minden földi nagyság, nagyravágyás megett, meg felett, ami mégis IGÉRET S HATALOM, de nincs alapja, kalapja?
Nos, voltam benne, s széltében hosszában bejártam, amikor szinte TELEPORTÁLISAN mozoghatsz benne, de te meg a város, szétválasztathatlan, ami itt, hogy computer csippeket raknak az illetőkbe, ami a LÉLEK -TEST elrablása lenne, mert ez a földi test, mire jó?
folytatjukjukjuk....

helleluja 2008.06.15. 18:18:21

Előpia -Utópia avagy örök halálos ital?
Vegyük ahol vagyunk, a földet s rövid arasznyi -földi -létezést, amikor az hogy élet csak ugy van az illetőnek, ha van élet -célja!?
Kikinda vagg kiindulás hogy van egy Ere Detti mennyek országa amiko egyben mind! Ami e -wilági cél, hogy egyben (izráeli -kindomok) egyse, mert mi a cél?
Nocsa, a magárok célja, (figyeld meg magadat, mert addig mig nem érzed magadat 100%-kusan Kusán, addig kussolsz, vagy igaz olyan mintha otthon lenne, de valami büzlik) hogy az Ere Detti otthonunkba vissza trudjunk menni, ami megint csak a köldög zsinórral, amit el lehet vágni, ha most te nem akarsz örökhaza -magyarország mennyünk, s itt is menni kell, mint mi az hogy menny de a fenébe?
Na fidelem, a föld meg ez az ideiglenes itt lét, találka, csak akik felvették a FENEVAD BÉLYEGÉT vagyis elKötöelkezték magukat annak a NAGY VÁROSNAK amit hivnak egy nagy várrrrrr ami örök haboruzás az egek ellen, tehát ezak a lelkek forditott tudatuak, amikor itt van, hogy burnyákokat meg növényzetet esetleg trudnak az ü képükre teremteni, de nem lélek -Jézus - embert!
Ami itt a lényeg, amit akarok nektek mondani, hogy most mikor aszondják hogy ha a CSIPPET hagytad hogy beléd vágják, (ami jelen esetben Timnél, ha megvan neki az a cikravetije, mint nekem) most soha többet nem jöhetel vissza a földre, (hogy e -wilágba, amibül fussss... vagg szószaros értelmében most fossssss...) soha többet nem érintkezhetel azokkal, akik még kapcsolatban vannak egy mással!? (3.birodalom?)
Ha kérded hogy mi az az UTÓPIA GENGEK GENGEJE MEG SZENTEK SZENTJE akkor az örök halálos méreg! Ugy test meg lélek, ha kapcsoaltba került vele, ami ha fenti, vagyis teljes tudatomoddal rendelkezel, akkor az semmisül meg, mert csak el -illant, azaz illumpinált, elélvezett, de te is, mert hacsag te, akkor véged, de itt rögtön azonnal tota test - szellem - lélek megsemmisülés! (itt a halál halála)
Hogy az ELTÜNÉSEK MEG MEG JELENESÉSEK, minden e -két pólus között van, mig akik ezen kivül is, azok ezen felül, mint én begyühetek ide, de ti, nem gyühettek ODA, azaz az én Atyám viskójájájájjjjjjj....
Nádfedeles kis kunyhómat, e -wilágért, minden walagg az eném lehet, nem adom!
Fidelem, leirhatatlan ami le akartam irni, de itt van a szemünk s orrunk, akinek nincs szeme az orra fokhagymás? A lényeg, hogy olyanok kellenek, akik elérték a ZENTE -ZENTE fokot, mert az tudják átt -ILLUM -PINÁLNI azt az energiákat, ami mégis szükséges ahoz a VARR -ROSSEBESEKHEZ akik csak ugy tudnak fenmaradni, ha örök VARRIÁZNAK ami nem szent várok, az is de kell hogy energiához jussanak, vagy kampec?
Nézzünk magunkba, mi az oka hogy vagyok?

helleluja 2008.06.18. 07:29:50

Hatalmas keringő Sárkánykigyó?
Irtam, hogy két hatalmas sárkánykigyó volt, az egyik a szovjet szisztéma, a másik usa! A kigyó feje, zuzzva lett, ami feltétlen izráel kell legyen!
Akik a sárkánykigyót létrehozták, azok is ÓRIÁS EMBEREK akiket ugy kell értenünk, hogy milyen nagy egy király, vagy most allattuk a hierarchiájuk, a legutólsó királyi pecsétessel, aki megett a király teljes hatalma van?
Az ÓIÁS MAGYAROK, azok ugy mint Jézust ábrázolják az igazi festményeken, hatalmas glóriája meg fényaurája van, ugyszintén a magyaroknak is, mig a GLORIÁSOK át nem álltak, a SÁRKÁNY -KIGYÓSOKHOZ akik bizon Óriások, de óriási sötét lukak letttek, ill. bolhafing?
Az egész szisztéma amibe vagyunk, most EGY SÁRKÁNYBA,(izárel -usa bábkormánya) aki bizon hadakozik az egek ellen, az egész háborura meg hóditásra lett ráállitva, ami ugy látszik, hogy most EGY SÁRKÁNY usa a farka, vajon meddig csapdos?
Igen érdekes, mert most usa biztosnága, ami abszi ulit hazugság, hisz izráel biztonsága, ami nem elég, hanem a czion wilág- álom megvalósitása, ami egyáltalán nem a hadakozás megállása lenne, hanem soha nem látott lendülettek, az egekbe hágnak? Jah, de közbe lépnek a hagariták?

helleluja 2008.06.22. 07:48:34

Ne épitsünk itt temtlomot?
Ami a magyarázat, hogy a Sarkánykigyósok a farkukkal lecsapták (becsapták) az égi lakosok 1/3madát, ami temérdek lélek lehet, megszámlálhatatlan, hisz akiket megmentünk végül is, megszámlálhatatlan seregek!
Ha van alvilág, márpedig van, akkor ez a föld (csak közte lehet) le is ut, meg fel is? Emberi tudat? -csak érte lehet minden, tehát = isten vagyok, istenek vagyunk, amit mikor kérdeznek, hogy hogy lettek a buga angyalok, akkor azok elpusztitják magukat, meg magukkal azokat, akik megszüntek embert = magyarok Jézusa, szolgálni, mert a lélek tüze kialudt?
Nos, ha a léleknek tüze van, amit minden körülmények között táplálni kell, meg nem véka allá rejteni, ugyanaakkor, feleslegesen villogni ostobaság, mert ne vedd fel isten nevét, meg tedd fel ha nincs értelme, amikor a lélke mindent lát, meg tud, meg érez? Értem, ne akarj zsidó lenni, ha magyarnak születtél, akkor csak magyarokat akarjál elérni először, ha másokat is, akkor az már bravuros, de mégse vagy Teréz mama?
Vegyük azt a tételt (biblia) hogy ha ketten egy akaraton vagytok ( de lélek lények) akkor minden kérésetek teljesül, ami nemcsak hogy az anyagot uralja, tota uralja nem pozzeszolja, hanem azt szentté, azaz tüzivel átvilágitja, ami a GYAL VAGY GYALU amit angyaluknak mondanunk, de ha ember ellen lett programozva, ami nem, ha a TÜZET AZAZ MAGYAR ISTEN = JÉZUS SZERETETÉT MEGTARTOTTUK, MEG MEGTARTJUK, MEG KÉRJÜK A JÓ ATYÁNKAT HOGY FIAD A SZIVÜNKBE, SEGITSÉG HOGY AZ IGAZ JÉZUSODAT MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT MEGTUDJUK TARTANI A SZIVÜNKBE!!!
Pörsze hogy éget ez a tüz, aztán ha meggyujtottuk, bizon eloltani többet nem lehet, mert vissza, ahol két magyar szive egymásra talál, ott van a magyarok mennyországa -napországa, na ha ijjen nincs egy magyarnak, mit akarsz adni egy nem magyarnak? Ha van, akkor most neki adod, mint santa pittyikéék, meg az uj urbános -turbános - taliba - kapitulla -kapásból uj tökéseink, országomat a lábod allát dobbtam, de ha bennünk van, minden egyes magyarnak van külön -külün külün bejáratu országa, mert álmodba, a te országodba vagy, vagy abba a királysággba, ami cammog, de mióta?
Mellesleg, egy tudatos lélek hatalmasabb minden matarialista világmindenségnél, ami (az egész világmindenség érte) engedelmeskedik néki!!!
Jézus a világmindenség központja, meg te, ahol Jézus a szivbe! Nem a nap, nem a sarkcsillag, meg nem is a Androméda sarkánya, hanem minden az élő -égő -fénylő lélek ember körül, érte forrong, meg áll, meg mozog, meg alakul elemi-ellemi szinten, ahogy a lélek akarja!!!
Ezek akik itt akartak földi hatalmat, égi nélkül, azok mind hullák, meg kampec! Na, most azt mondod öljük meg magunkat? Nem, mert ugyis kifingol, s soha vissza nem csinál senki, mint ahogy a halálból soha senki vissza nem jött, hanem akit nem tudtak elhitetni? János 8:51!
Jóvasárnapot, mensz áldozni? Miért nem csinálunk mi magunknak, egyházat? M.JN.E. -eeeeeeee...he?

Menroting 2008.06.22. 17:42:05

Engem nagyon zavar hogy különbséget teszel az emberkék között az alapján hogy melyik szobában látta meg éppen a napvilágot...Egér-egér ,béka- béka,ember-ember ,kutya-kutya bármilyen előnév van előtte NEM MÁS, NEM TÖBB, NEM JOBB, NEM OKOSABB legfeljebb más szobába vagy a konyhába szokott s lehet hogy csupán ezért látszik butábbnak mert még nem igazán egyformán ellátott minden helyiség DE LELKILEG EGYIK SEM KEVESEBB !!!

A másik ,szerintem tök felesleges még egy újabb egyházat alapítani egy újabb mesével még ha az valójában nem is mese DE MÁSNAK AZ és én inkább a közös nevezőt keresném köztük s inkább mindenkinek a saját meséjébe lépnék be valahogy úgy hogy végül egy közös nevezőre juthassunk mert szerintem nem a mese (vagyis a körítés )számít(ami azért van hogy mindenki a színtjén értse meg talán a dolgokat) hanem a TETT A VALÓSÁG.....

helleluja 2008.06.22. 19:14:05

Jjószépkedves vas árnapot gyerekekekekekeke...
szüksgéses nektek fentről, Jézus fénye -lélektől ujjá születnetek, amit tapasztalatból mondok nektek, meg mindenkinekneknekneknek....
Szerintem mindenkinek szükséges ujjá születni, ami a halandóságból a halhatatlanságba, ami irtó SZIRÉNÁS!!!
A következő a hellzet, mikor a két nagy Tejut találkozásánál magyar -világokra leltem, akkor akik jó magyarok voltak ugyan, azok most jó katólik vagy zsidó vagy valamillen törvnyeket be akartak volna tartani, amit mig nem születtünk ujjá, nem lehet, de egyetse, mert a halál a törvény? Két dolog bittos!- a halál meg taxizás?
Amit meg kell értenünk, hogy pénzért lehet venni mennyekországát, amikor kétségetelen hogy a gazdögök közt, sok jótékony ember -fazon van, de egysem mutatta be példával meg életével, hogy hogy lehet örökké élni, nem?
Figyeljétek az ösztönötökötökönökötökönökö...tönököntököketek, amikor most a köldököd allatt vagyogatol, vagy a köldököd felett, a szivedbe az igaz Jézus, benne vele az egész világmindenség, amit nem érthet meg az ember, mig nincs benne?
Csak a fényes lélek örök vilagai vannak, vagyis csak EGY IGAZ JÉZUS, CSAKACSAKACSAKA -CSUKRA Ő ÁLTALA EGY S ÖRÖK ÉLET, MERT VALAKINEK MEG KELLETT TARTANI AZ ÉLETÜNKET MIKOR IDE LEZZZZZZZZ....ZUPSZ -buzzzz...., VAGY LEVÁGOTT A SZARKÁNY BENNÜNKET, tehát ahol szikra, ott még lehet láng? Szarkány torka, va luka, lángot okád?
Ime, ez valóban csak egy ráadás, ha van élet? Ha nincs, akkor csak pénzért lehet venni, szóval mégis a pénzeseké e -wilág?
Fidelem, csak szövettenyészet van, ugyhogy minden emberszabásu majom, makog igaz, de mi nem vagyunk sajnos a majmoknál sem, mert akkor megértenük egymást?
Kérdem, hogy értelmeznétek János 8:51 versigét? Na, valóban létez7tek mint fény-lélek -ember, s most vannak a fény világai, meg ahol nincs fény, azt mondod, mert a magyarok égni akarunk, meddig?
Nézzétek csak, amit beszélek éget? A kérdés, fel vagy leégessük magunkat... ez itt a kérdés:
Satalinka vagy Lennike?

helleluja 2008.06.24. 07:39:47

Ufó -repcse hierarchia fö fö fö...
Minden az ÖRÖK MEGVÁLTOZTATHATALAN ISTENI TÖRVÉNYEK SZERINT LÉTEZIK, MEG MÜKÖDIK!
Ismét megismétlem, hogy ha most szolgálatba léptél, akkor csak Jézus vagy Jézus! A bibliában is le van irva, hogy nekem adatott minden hatalom égen s földön, mindörökké!
Ime a valóséágos hellzet, hogy akik az igaz Jézussal vannak, azok allá van rendelve minden, meg mindenek, nincs olyan hogyha neked azt mondja, kelj fel, s járj, mert ha azt kell tenned,(akarok látni) azt fogod tenni, amit nem tudnak megérteni azok, akik elszakadtak tudva, vagy tudatlanuk az igaz Jézusunktól, mert vakság szállta meg őket rögtön, meg most nem vakok vezetik a világtalanokat, mert amit most is leirok, szerintem mindenkinek, a legbutább gyereknek is érthető?
Ha nem érti valaki, MINDEN AZ ÖRÖK MEGVÁLTOZHATALAN MÁSITHATALAN ÉLETTÖRVÉNYEK SZERINT MÜKÖDIK, AKKOR IS HA NEM UGY LÁTSZIK, VAGYIS VALAMI ELMULIK, AZ AZÉRT MERT UGY VISZONYULT, VAGY AZT TETTE, AMIT TENNIE KELLETT, MERT HA NEM ÖNMAGÁTÓL LÉTEZETT, VAGY NEM AKAR ÖNMAGÁTÓL LÉTEZNI TÖBBET, AKI ISTENI TUDATTAL RENDELKEZIK, AKKOR ELMULIK, S EGY BIZONOS HATÁRON TUL, MOST EL KELL MULNIA!!! Lássuk a messiás várókat, mikor JÉzus itt van??? hol?
Nekem 17 éves koromtól volt kapcsolatom e -wilág főnacsalnyikával egészen 49 éves koromig, mikor egy hatalmas ezüst ember megjelent, s kérdezte, hogy akarom -e folytatni a kapcsolatot? - mondom nem!- s ezzel mindenkinek, meg mindeneknek engedelmeskedni kell nekem, mert én vagyok kapcsolatba a legmagasabb hierarchiával, amikor ha azt mondjuk ürdögök, vagy fejedelme (ördögadta)annak is engedelmeskednie kell a fensőbb hierarchiáknak, amit én képviselek!
Nos, fenti engedélyel, lehet beszédkapcsolatot felvennem, most más ufós vagy repcsés létezéssekkel, mint akik BUKOTT ANGYALOK azok egyrésze állandóan lázong a másik részük ellen, sőt, az egész a fedelmük ellen, de nem lehet semmit kezdenem velük, hanem mindenkinek Jézust kell keresse, hogy nekik is meg lett adva, nem hiszem, mert szabad akarata csak azoknak van, akikben még Jézus - lélek - élet -szikra! Na ez azért van fentartva, mert te engednéd a kistestvérkéidet magukra hagyva, kinyiffani?
Szóval, minden az ÖRÖK EGYÉLETET SZOLGÁLJA, amit megmásitani, meg hogy ezek itt nem azoknak engedelmeskednek, olyan nincs!!!
Vegyük hogy miért hőbörögnak e -wilág tudására tápászkodott vaksik, mert eleve kárhoztattak, amikor maga a legbestiállatiasabb (buga angyalok) ufós banda se tud segiteni rajtuk, na az itt a bibi!!! Nincs többet energia csak black holly mama, gyertek haza?
Azonban, akik ezt a kigyófákzatokat létrehozták, azok az elitek, na az lenne az az illumpináti náthások, akik talán az Ere Detti a DOM, meg DOMBÓK akik a fajkeveredést, megvalósitották, akik bijja, vegyük ma, mellik Federál lenne képes, ujat, vagy teremtsünk embert a mi képünkre, meg hasonlatosságunkra. Na, istent senki se látta, meg névét se tudja senki, s kimondani nem lehet? SápáS!? (sápos) Pénzérmén a képe?

helleluja 2008.06.28. 07:17:42

Jjósabecestét embernek meg embernek!
Igen érdekes eset történt, amikor fényes lelkek jöttel le, akik csak ennyit adtak tudtomra: ál -világ!
Volt egy olyan gondolatom, hogy a fentiekkel itt is kezdeményezünk, amit eddig minden birodalom kezdeményezett, de mind kinnnyiffant?
Tehát, itt semmi meg nem maradhat, s ez valóban csak egy ráadás, sirni ezért kár!
Igen, EGY PILLANATRA SEM SZABAD LEVENNI A SZEMÜNKET AZ ÉGRŐL mert oda megyünk vissza, Égi -Honainkba!
Nemrég, aki felnézett az égre, vagy a tóba kiszurták vagy pukkasztották a szemét, a szemét?
Kellemes sabec estét, meg hétvéget, ha vége jó, minden jó!
u.i. rá tudtok jönni az amcsi táblára? Ha igen, szivesen látlak bennetek!
Jézus puszim!

Menroting 2008.06.28. 15:14:02

Jóestét ,jó reggelt itthon minden fordítva áll ..:-)

Csupán csak egy szót szóltak ál-világ mely tán al-világ vagy tán
csupán al-wallag ???
S hová visszamentek az valóság ?Nekik fordítva vagy tán nekünk valósan, vagy tán hogy ki hol áll ??:-)

Menroting 2008.06.28. 15:17:51

S miért nem írod ki az amcsi tábla címét ?Nem igazán ismert itt én is csak véletlen akadtam rá...

Menroting 2008.06.28. 15:28:40

Boccs hogy három üzenetben küdök egyet de mindig eszembe jut valami..
Most furcsát és számodra biztosan hülyeséget fogok kérdezni, kérlek ne orrolj meg érte de milyen színűek s alakuak voltak a lények s milyennek hallottad a hangjukat s milyen érzés töltött el téged közben?

helleluja 2008.06.29. 08:23:56

Kedves -nyugalmas szombatestét minden halhatalan testvéremnek, meg akik most mindenáron férhez akarnak menni, a halálhoz?
Rendkivül nagyon örülök, hogy lehet beszélgetni ezekről az álmokról, amik nagyon de nagyon olyanok mint az álmok, amiben mi vagyunk az ámok -futók? Nagyon igaz az a köccmondás: éhes disznó, makkal álmodik? Óh de szerettem volna megtudni, hogy van örök élet? Aztán találkozni, örök életüekkel, ami bennem volt, s akikben most feltör ez az emlék, azok értik, mit beccézek?
Először is, VAN EZ A TESTÜNK, AMI ÁL-TEST, MEG ÁLLAT -TEST IS, AMI SZERINTEM AZ ALVILÁG, S MOST HA KEZET EMELTÉL AZ ISTENRE, AMI EMBER, AKKOR NINCS KEZED, AZTÁN LÁBAT, NINCS LÁBAD, VÉGÜL KUSZÓ MÁSSZÓ ÁLLATOK VAGYUNK, AMIT KIGYÓNAK BECÉZÜNK, amit most értettek? Vannak a bestiák, akik ide, lehetséges hogy amit asztrál -világainak hivnak, de ezek a magyarok megjelenésre is bestiák (valóban oroszlán meg párducc fazonok, külsőre is, de ember alakuak) amikor irtam hogy felvettem én is a bestia testet, amikor legutóbb, a bajom abból volt, hogy megtudták, hogy ezüst pánzél van a bőrzet allatt?
Először hogy miért nem irom ki, mert nem értem, hiszen ha magyar vagy, akkor nem lehet alakoskodnom, nos ha nem is, mert most megint akik csak ezen szinten vannak, azok nem értik, hogy ez nem is létezik az élet számára, amikor a besita tulajdonsága, hogy dühbe jönnek, de ha megtudják hogy vasember vagy fényember vagy, most rögtön átállnak a zsidókhoz!!!
Nagyon örülök neki, hogy vannak akik rájötettek, hogy az élet örök, nos ha nem, ez élet? Teljesen mindegy mit beszélek, meg beszélnek addig mig nem abból indulunk ki, hogy az élet örök, aztán mindenki azt beszél, amit akar, mi mostmár tudjuk, mit beszélünk?
Rezgés minden, igy a hang az akkor is hang, beszéd, ha gondolod!!! Kapcsolat kell, s amit nem lehet, csak a künsőmmel, nos te neked, meg egy párnak, megvan az a teste, ami már Jézus templomunk, amin keresztül, be tudok lépni, Budapestre ha szülség van rá, de nem az engedélyetek nélkül, meg most az egész mennyek, hisz ha benegedtek, a szived ajtaja előtt, most az egész -viágmindenség bennetek?
Most fentről, fénnyel beszéltek, hogy NE AKARJÁL ITT BIRODALMAT, ami érdekes, Attilla meg hunjai, csak azokat akik a magyarokat bántották, aztán eltüntek? Nem mert itt vagyunk, de vagyunk? Figyelitek, egymás számára, aztán kapcsolat, amit eddig, mondjuk ez már döffi, de akik nem az örök életből indulnak ki, azok megpróbálnak mindenkit magukkal vinni, jé hova? Nem zsidózok, mert mi nem vagyunk zsidók, tehát most mi fogjuk felvásárolni, palesztiniát, s ime az Uj (ujra éledt) HiresSolmárunk?
A beszéd, amit most is beszélünk, vagy hanggá vagy fénny alakul abba, aki most jó az ösztöne, életetni akar mindentkit, aki nem bántja, meg ha fény, akkor most az olyan mint a telepátia?
Holnap felirom az amcsi táblát, s előbb megnyugtatnék mindenkit, hogy ha nem akarsz a magyar mennyünkmá kocogni velünk, nem foglak bántani se erőszakoskodni, mert mindenkinek ugyis a hite szerint van!!! Ugy van?
Örülök, hogy nő a kupacunk?
Dicsértessék!

helleluja 2008.06.30. 19:10:17

Kétkeringős párhuzamos világok!
Evő -Évák (beleharaptak az almába =álom) s leszármazotjaikat elrabolták, de elrabolták az ollan, hogy könnyü Catit táncba vinni, ha nem akarja?
Ne feledjük, az a mese hogy Éva =Evő lett, megetetették, evett az almafáról, a kert közepin áznak a kigyókfákzatok, ami ma is ugy van!?
Fidelem a MUNKA ÖL BUTIT, NYOMORBA DÖNTÖTT, S ÖRÖKRE ELKÁRHOZTATHATNAKNAKNAKNAKNAK...NAK NAK NAK... NEKI NE UGORJ A VAKABLAKNAK?
Ime a Dam, bemenenen, vaggis ő is harapa vala az almából, mert nem akarta magára hagyni az Evő -nőjét, aki lélek -párja, aki nélkül kampec!!!
Fidelem, roppant sajnálom, hogy nem mertek berzenkedni, meg minden ajtót ajtóstul kinyitni -tárni, mert itt halunk meg, meghalunk?
E -wilág, az a rotahdt álom, hogy itt némi boldogságot, de nagyobbat mindt az erdőbe, mezőbe én a hegyre te a völgybe, persze kéz a kézban, te itt nagyobb örömöt találsz, mint kisfaludba, ugganés nádfedeles kiskunyhónkat, e -wilágért, nem adom?
Na, Éva rabszolga lett, nemcsak kéjhölgy, hanem dolgoztatják is, a gyerekeikkel, azaz madzagod uggan a kigyó farkát mardosod, de mardos666...tódi, az meg capkod vala?
Nem a szexért gyütt be, pont nem azért, hanem elkábitották, megzigerálták a kigyó -fákzatok, vagy nyisd má ki a szemedet, van szemed, szemetek?
Alien kapcsolatok, ami valóság, főleg az ó meg uj testemaentum, ami lényegében, megint átverése az elrabolt, lerablott nőknek, meg szerencsétlen madzagjaiknak?
Jó madzag vagy?
Figyelem, láttam Ere Dettibe azokat az ALEINEKET akik esetleg, itt láthatók, de csak azoknak, akik némi fénnnyel rendelkeznek!
Göndör veres a hajzatuk, sürü göndör, meg a szákálluk is, s az itteni majomutánzatokhoz képest óriásik, de itt ha mgéis hasonlitanuk az ittani átlagnagysághoz, törpék! Grotexek!
kellemed 6napot, 6 napon át munkálkodjá, végezd minden dododat, amit kezdünk a tronon trotty?
Jah, veresek!!!
u.i. igen, inkább kecske -fazon, vagyis a feje, meg szakálla, igaz göndör de sürü göndör, kecske -fejre emlékezetet!
Jah bameg, ha átgyünnek, ami esetleg ennek a kettőnek az egyvelege lesz....?- mikor irtam a KAPICSAPOLÁS minden? Amit megkötöl, meg eloldol? Figyeljetek, itt van János 8:51!
Ime a mi Atyánk, ahol mi Jézusunk, natyon de natyon vidájjj... mert be666...ha ha ha harap666....hahahahaha....

helleluja 2008.07.01. 07:43:21

Ujjabb ATTILLA- bomba, készen bedobásra, de ugy mint Tunguszkába gusztába?
Kéremszépen, először is megkeresem hogy hogy tudtok átjönni az amcsi -magyartáblára, amikor ezt sem fogom elhanyagolni, de ott merészebben lehet irni? Pedig azt gondoltam, hogy a magyar világnál szabadabb nincsen, mert nekünk végeredményben semmink sincsen? A szivünknél a lelkünknél másegyebeünk nincsen? Kell, de mi kell? Roppant nagyot szól az attikba a bomba?
Hogy ennyire rettegtek tőllem valakik, pici gyerekkorom óta, nagyon nevetseggesnek tartom, s mégis azokat, akiket el kell hogy érjek táltos oroszlán üvöltéssemmel ha másképpen nem, azt meggátolni senki nem tudja! Próbálja meg, ha dematerizálni akarja magát, amikor én nem ölöm meg, hanem belesütön a saját koporsójába, had égjen a saját zsirjába? Na, csak vicc, mert még valaki slukra veheti?
Fgyelem, vannak az igazi Ere Detti-s égi teremtők meg alkotók, akik eztet... teremetsünk embert a mi hasonlatosságunkra... azt szekszelésre meg szadicálásra teremtették, amit itt az ATTILLA bomba, vagy az Istenek nyila, meg itt az én nyálam? Nyál van nyál, szöcske lepke száll virágra, zümmmög 100 bogár....csprrrr...
Na, végre, ATTILLA BOMBA EGY UJABB, DE EZ TRILLIÓ MEGATONNÁS, MEG MERCURIVAL DUSITOTT, igyekeztem ugy bedobbni, mint a Tunguzka robbanás, hogy ha lehet, egy emberbe kár ne tegyek?
Eltutod te képzelni, hogy amit leirtam, ezt nem fogja nektek beismerni egyetlen egy e -wilági hivatala, legyen wallásos vagy özvegyvakbakkecske mennasszona, ezt csak nem tudják bemondani, s nemcsak bemondani, hanem rögtön zipzárt kapa a szájuk, tehát ha figyelitek, mostmár tudjátok, s jól tudjátok a történteket, meg ami lesz?
Bizon, ez az szexxzeggállat, mind mind az emléke is, ki lesz égetve, amit santa pittyiig, a magyarok mind tudtak, amit megint megtudtunk?
Értitek miért voltak a katasztrófák, meg miért sikerült még mindig, eddig megmenteni ez a szexxx -machinát, amikor nem plizelni hozták létre... de itt most hirtelenseggel, szanaszét ágazik -bogazik minden?
Figyelem, büntett az isten, meg rettegjetek, mert eljött az ü itéletük, itt élet? -órája?

helleluja 2008.07.08. 07:37:49

Niborusok vagy fekete naposok!
Tegnap Niboruról volt szó, akik ezen a gollóbison is bedobbták ezeket a lényeket, akik olyanok mint a gépek?
Tessetek rám figyelni, először is dizsértessék a mi igazi szüleink Jézusa, akitől egy pillanatra sem mozduljunk, mert Ő velünk mindenütt, akár milyen mélyre merülök!
Amit akarok nektek mondani, hogy keressük magunkat, amikor ne hagyjuk magunkat megzavarni semmilyen mesével!!!
A lényeg, akik valóban Jézusunktól vannak, azok tudják, a többiek valami irtózatot éreznek ha Jézus, mert nem tudnak befolyásolni többet!!! -ami nekik a haláluk? -végük?
Szóval, több beavatkozás volt, amikor nemcsak ezen a gollóbison dobták be ezeket a szörnyeket, akik a KERTEK KÖZEPIN ÁZNAK, amit mi magyaroknak érteni, itt is ezek előtt, mig ezek le nem hullotak erre a bollgóra is, vagy be nem dobbták az arany bányászaikat,(édenkertészkedtünk) akik egy olyan gépezetek, akiket ma is: vak vezeti a világtalanokat, amikor lehetséges hogy ezek felett, ( emlékezzetek, mert a fegkete naposok kigyó fazonok, akik ezeket elpusztitanák, de nem lehet, mert velünk keverdtek) azok a TREMETŐK vannak, aki elvesztéttek a kapcsolatot, mert ki akarták dögleszteni őket, de KÖZZÜLÜK VALAKI, VALAKI NAGY ÁRULÓ VAGY KIHASZNÁLTA AZ ALKALMAT,(MASARÓL NAGYOK GENETIKUSAIK, AKIK BIZON ITT IS, HA CSAK GENETIKÁT MONDTÁ 10 ÉVVEL EZELŐTT, ELTÜNTÉ) ÁTVERTE ŐKET IS?
Egy biztos, hogy a magzat -keletkezésnél, ezek a fekete lények, ott vannak!!!
Megyünk tovább, mennyünk haza? DODUNK VÉGEZTÉVE?

Menroting 2008.07.08. 17:35:20

Jézus legyen teveled s a mi lelkünkkel most és halálunk óráján...
Bocsi ez csak úgy jött...
Most arról a Nibururól volt szó amit néhány éve vártak s mégsem érkezett ? S evvel le is került a napirendről s hiába a sok egyre közeledő műholdas s naprendszerbeli anomália az már itt csak mese mese meskete nem hiszi el senki sem hogy egyszercsak BUMM itt van ,de hisz ez nem lehet hisz nem a hathúszassal jött !

Amúgy az emberszabású majmok testileg fejlődéstani szempontból fejlettebbek nálunk tehát ha itt valamikor tényleg valamilyen beavatkozás által teremtődtünk akkor valszeg az embriónális fejlődésbe avatkozhattak be valamilyen módon úgy hogy az hosszabbá vált s lényegében agyilag koponyailag hosszabb ideig fejlődünk de testileg viszont sosem érjük el a teljes kifejlettségi fokot...
A fekete nap a Niburó vagy Nipuru avagy a Népúra ????

helleluja 2008.07.08. 23:13:38

Kedves Menrótingunk kedves lelkes állatok, de kigyók, merge meg sarkányfajta?
Amiket kezdettől fogva irosgatok, azok minde egy csokorba -sorba vannak, mint a fasor, vagy barázda, mintha könyv iródna olvasásra?
Figyelem, rögtön más voltam, mint a közvetlen környezetem családom, de akkor is szerettük egymást, mert van egy közös nevező : vérség -génség rokonság, nem azonosság de azonosulás magyar (család de cseléd a nagycsaládában) tudatunkban, egy család egy hus s vér, örök létü meg életü Jézus testvére-kéi vagyunk? Az ember bennünk aki ezt rögtön észre veszi, mikor e -wilág embertelen is, meg élettelen!? Vegyük a nagysági sorrendet, nem ki mit tud, hanem kinek van a legtöbb pénze, ami ha valóban igazságos pénz lenne, akkor az lenne ténleg a legokosabb, mert ha többletre is tett szert, mindenkié, mint ha most az uj wallás előtti magyar vérszerződéses - vérszövetséges -testvéri közösségekben élnünk, mint ha bennünk Istenünk kezünkbe adta a Fia által országa, az bizon azokban, akiben a vérszerződés ereje, nemcsak egyének hanem nemzetcsaládokba is, azok ma is magyarok, vagy magyarfajtájuak -hunok, magyarokk tesvérnép kuhumagariezmás -fénykarizmás nem más, honos népek, akiknek országa a szivébe, ha nem is kézbe?
Ami mindennél fontosabb, tudd meg hogy Istened (szüleink -szüleje eleje, akik a mi Egy Égi de fenn a Mennyekbe Isten AnyánkAtyánk s Fiukba látható, aki JÉzusunk, de meg van irva, hogy minden népnek megjelent, igy a magyaroknak is, s ezért kellett meg kell tüzzel -vassal az emléküket is, a szüleiknek kiirtani iktatni a leszármazotjaikból) igazából gaccodból, ami harakiri, mert akik JÉzussal, azoknak JÉzus élet, akik nem, azoknak halál, de nem Jézus, sem akik Jézust merik kekresni, hanem akik elelntáborokat ütöttek-nek fel, ami meg lett engedve, sőt minden meg van engedve, csak nem minden használ, meg hasnyál?
Isten szava vagy sava, te égi fény, világits minden tájon át... nos nekünk a koponya hegyünket (csukra -nyitra) világositja meg Jézusunk, aki a levegőbe van!!!
Innen folytatjuk, s nyugodtan Napurazzunk egy gicsit, de nyugodtan, mert az idő áll, de elnyulnak az árnyékok? (Nibur lehet fekete napur is, de feltétlen van egy fekete naposok willogása, akikre János 8:44. amit ne hamarkodjunkel, mert itt vannak, nincs vita)
Gyertek ide, ha mást olvasni, mert az utunk nekünk UTU a mennyekbe, oda de vissza?
Ki a Tisza vizét issza, köpje vissza, vagy már nem cianos?
u.i. teljesen igazat adok neked, hogy jobban is csinálhatnám, de trudod: eh ráérünk arra még?

helleluja 2008.07.10. 06:13:28

Napurak s fényurak?
Először Jézus Jézus Jézus... halleluja... nos semmit ne vigyél tulzásba, mint ne vigy minket kisértésbe?
Sokszor, még mikor a gyerekek mentek esténként a puccos éjeli nudi szórakozó hellekre csajozni, nagyon fakutyán hangzott: Jézus Jézus Jézus... légy velük, igy engedtem el őket, aztán valahogy akármilyen tüskés volt, igen, a mi Jézusunk mindenkor, mindenben ha kiutat keressük ebből a halálganyépöce üregből, megsegit!
Ha figyeltetek soha nem vittem tulzásba a JÉzusozást, de magamnak is addig mondom, mig nem érzem, hogy most boldog vagyok, mert ugy mondom ki a Jézusunk nevét, hogy most mindent átrezegtet!
Amit elibetek akarok tárni, hogy a Mi Jézusunk: én előbb vagyok, mint ábra a ham ham ham... mert a mesében, Őt is felfalatták, vagy nem áldozati birkát, akit nyersen etetnek meg, meg vérét itatják, igy mi is az ábra? Ah, az az ábra, az ismert engemet, meg meglátta a Napomat, Napuru bollgósokat?
Tröhát, ÉN ÉN MEG TE MEG AKIK JÉZUS, AZOK ÖRÖK ÉLETÜEK, S ELŐBB VAGYUNK, MINT E -WILÁG, SŐT A FÖLD, MEG AZ ÉG IS!!!
Aki teremtette ezeket, azt pontosan leirták a bibliába: János 8:44!!! Kérdezlek benneteket, ha ezek bárhol máshol vannak, lennének bizon nem lennének, mert a Nibiru bollgót, vagy Ürhajót régen hazavágták volna, mint itt sem sok van hátra!? Ők sem birnák ki ezeket, mint sem mi, sem a mi apáink, ezeket az ostobabárgyuságokat el nem viselhették? Hol itt az értelem?
Na, ezt a két gondolatot, egyik hogy MI ELŐBB VAGYUNK, AKIK JÉZUSÉI, s ezeket a bollgókat édenkerteztük, vagyis ültetvényeket létesitettünk rajtuk, mindenenek s mindenki örömére mint hogy is van: ...földünk (Istenünkkel)jó, hala -vada szemnek szájnak ingere, óh szép tájaink...
Na a tagadók azok dögAdók, meg most KisajáTiták, s mikor ISTENEK ORSZÁGA BENNETEK, A KEZETEKBE ADTAM!!! Mit akar666...ha ha hahahahahahaaaaaaaa...agarhatnak ezegg, tudják?
Nyisd kis a szemedet, láss!!! Kövess, ne kövezz!!! Kő kövön marad?
Alleluja...allé!?

Menroting 2008.07.10. 22:06:12

Ne vigy a kisértésbe ??Isten miért is vinne a kisértésbe ??Inkább ne hagyj a kisértésben,tán inkább igy lenne normálisan fordítva a miatyánk de tuti nem fogják átírni ...

Néhány bibliai idézett vajon minek is kinek is írogatom ki ?
"János
14,19 Még egy kevés idő és a világ nem lát engem többé; de ti megláttok engem: mert én élek, ti is élni fogtok.

14,20 Azon a napon megtudjátok majd ti, hogy én az én Atyámban vagyok, és ti én bennem, [rész 17,21.23.] és én ti bennetek."


14,26 Ama vígasztaló pedig, a Szent Lélek, a kit az én nevemben [rész 15,26.16,7.] küld az Atya, az mindenre megtanít majd titeket, és eszetekbe juttatja mindazokat, a miket mondottam néktek."

15,12 Ez az én parancsolatom, [rész 13,34.] hogy szeressétek [rész 13,34.] egymást, a miképen én szerettelek [Eféz. 5,2.] titeket.

15,13 Nincsen senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja az ő barátaiért."

Ezt az utolsó 15,13 szerinted logikus ???

Más:
"Tröhát, ÉN ÉN MEG TE MEG AKIK JÉZUS, AZOK ÖRÖK ÉLETÜEK, S ELŐBB VAGYUNK, MINT E -WILÁG, SŐT A FÖLD, MEG AZ ÉG IS!!"

Ha világon kivüliek vagyunk akkor tuti setéteknek
látszunk ...:-)) Boccsi :-) nem akarlak kövezni
de állandóan megbotlok benne..:-)

"Hol itt az értelem?"

Itt sehol azt csak a másik világból látni de az innen túl setét...:-9

Bika Boka Kaba Baka de Keve e kő mint Lúzca ??

helleluja 2008.07.12. 08:26:33

Kedves Menróting, kedves igazság keresők...
s örök boldog élet keresők!
Rendkivül fontos hogy mi ez, ahol s amibe vagyunk? Nos a másik két választ kitöröltem, mert megpróbálok élesebb lenni, mikor mindenki érdeke kellene legyen, hogy megtudjuk a szintiszta isten... nekünk a mi Jézusunk igazságát!
Kiinduljunk abból, hogy a Jó Atya, csak szeret, meg mindent megenged minden gyermekének meg azok gyerekeinek, ami ha most teremtményeikkel közösülnek, most fél gyerekek, vagy mostoha vagy fél mostoha gyerekek, akik már tudnak haragudni meg gyülölni is, s magukat meg egymást megölni, főleg ha oda került a sor, hogy a kapcsolat megszakadt a TEREMTŐJE meg közte, lásd ahogy megvállasztják a bibliába, (nem feltétlen ezekre a zsidó wallásuakra kell gondoni, hanem azokra) Saulut királynak, mert nem beszél többet velük.... az isten, (égő csipkebokor) aki atya, anya, testvér, vagy mi? Vigyázzunk, mert más mindenről a magyar meg a nem magyar elképzelés!!!
Amit le kell szögeznünk, a Jó Atya, nemcsak mindent megenged, hanem minden gyerekének teljesiti a kivánságát, mig se ölni, se bosszut állni, se kinozni, se hazudni stb... s főleg hogy IGAZSÁGTALAN LEGYEN igy rögtön nincs kiválasztott, s maga ezzel már ezen Atyai Jósággal vissza éltek a süketek meg vakok, mig akik létrehozták e-wilágot??? - nos ki parancsol e -wilág vezetőinek -nagyságainak, ha az isten se?
Nosa, akik EZET LÉTRE HOZTÁK azok tudják, ismerik hogy az Atya jó, s nem büntet, nem bánt, s nem öl meg senkit, de akik igen, azokkal mi lesz?
Figyelem, emlitettem a másik iratba, hogy a KAPCSOLAT minden, tehát akiknek szivük tiszta, azok feltudják venni a kapcsolatot az égi hangadóikkal!!!
kellemes 7véget!

Menroting 2008.07.12. 15:00:52


Kedves István köszi, s neked is kellemes hétvégét!

"Nosa, akik EZET LÉTRE HOZTÁK azok tudják, ismerik hogy az Atya jó, s nem büntet, nem bánt, s nem öl meg senkit, de akik igen, azokkal mi lesz?"
Mit teszel egy vadálattal ha terveid vannak vele, tán nem megszelidited ?

S mit teszel a szerencsétlen fogyatékossal
kin már segíteni nem lehet,
tán nem elkülöníted úgy hogy kárt ne tehessen de ő ezt ne érezze hisz a többit úgyis elvégzi a természet.. :-) ?

Az égieknek már régen kakukk szerintem a Főld volt a mentőhajó több kevesebb sikerrel...

Menroting 2008.07.12. 15:13:27

Lehet hogy mégsem kakukk, mindig elfelejtem , kb. negyvennégy éve még valszeg léteztek, már ha őket láttam de más magyarázatra s még hasonlóra sem leltem sehol senkinél semmilyen leírásban....
No most már totál őrűltnek tekinthetsz :-)

helleluja 2008.07.12. 21:35:19

Kedves Menrótingunk, s kakkukosok kussosok?
Rögtön, arra hogy örülsz, azzal én is örülök, mert ha egy örül, akkor az egész? MIND!?
Van az anyag, most bene van az az erő, ami az anyagot kotyvasztotta - kotyvassza, (emlékeztek rá, mikor még a nagyok közt tártyáztam, hogy sokat köszöntöttem őket: vassza? Jah, olvassza? Na ne, olvassa? Teccetek érteni, hogy hol kezdődik a tánc? Huppla hupla duppla hopp...én is inni akarok?
Ime, magad teszel bizonságot, hogy mit teszel a szerecsennel, mikor: ne mássz a fára, nem esel le? Kitörik kezed lábod, vagy a nyakad? Mi lesz, ki tart el, ha nem a családod? Ne menj a vizbe, nem fulsz bele?
Ime a háboruzás, meg minden, avagy nem minden percben, rettegtet a halál, tehát ez az egész kisérlet, amiben benne vagyunk, egy kisértés?
Na, maradjunk a kisértésnél, mert ki az aki nem szereti a disznótort? Malac pecsenyenyenyenyenye...nyam nyam nyam....

Menroting 2008.07.13. 18:32:07

"(emlékeztek rá, mikor még a nagyok közt tártyáztam, hogy sokat köszöntöttem őket: vassza? Jah, olvassza? Na ne, olvassa? Teccetek érteni, hogy hol kezdődik a tánc? Huppla hupla duppla hopp...én is inni akarok?"

Egy kis magyarázatot lehetne nem szoktam kártyázni s nem értem :-)

helleluja 2008.07.14. 08:17:23

Zsuga buga, hamis kártyások?
IME A NAGY KISÉRTŐ, S UJABB KISÉRLETEI, AMI AZZAL KEZDŐDIK, HA ESZEL A FÁRÓ L, ITT EGY ALMA, A JÓ S GONOSZ TUDÁS ISMERŐJE LESZEL, ami dögletes, addig az volt, csak most pont csak egy bamba vaksi lettél, amikor szemebe merünk nézni magukkal? Puccos vagyok, adjatok egy lepelt?
Az egyik megifyelésem az éjjel, hogy ISTEN MEG SENKI NEM MONDJA MEG, MIT GONDOLJ, MIT TEGYÉL MEG CSINÁLJ, HOL A HELLED, MERT EZT MIND NEKED TUDNI KELL, HA NEM NEMTUDOD, AZ ELSŐ TEENDŐNK, HOGY MEGTUDJUK, ILL. MAGAMTÓL MEGTUDJAM? AKARSZ ÉLNI?
Vegyük az összes ehez hasonló, vagy ami az amcsiben van, massidge bordók, magyarul beszélő lehetőség, amikor abszi ulti, talán 1000 + éve, most először van lehetőségünk, hogy egymásra találva, te jó isten, mi igy akartunk, meg igy akarunk élni, (együtt) amikor abszi ulti, az irány, szép lehetsz, de élni, csak vagy a kiválasztott nép ránk vonatkoztatott 7 törvény betartása, aza ha kiálod a 7fogást nyafogás nélkül, most élhecc! Ugyanis eddi még senki, se a biblia kiválasztott népe törvénye, s most ami ránk hárult, eddig senki nem tartotta be, mikor Jézus meg direkt egyetse!!! Még jó hogy krucifix?
Ime, ami mondott nekik: meg lett mondva nektek, mérges kigyók fákzatjai, hogy NE ÖLJ!!! Aztán, ami nekünk lett mondva: EGYMÁST SZERESSÉTEK MEG KERESSÉTEK, TI TÖRVÉNYTELENEK, AZAZ NEM ZSIDÓK!!!
IME A KISÉRTÉSSEL KAPCSOLATOSAN: AZOK AKIK ÉLNI AKARNAK, AZOK VÉGÜL IS, DEMATARIZÁLJÁK AZOKAT, AKIK UTJUKBA ÁLLNAK, EZ A TÖRVÉNY!!!
Az első, mi magyarok vagyunk, reánk a JÉZUS -VÉRSZÖVET S ÉGES - VÉRSZERZŐDÉSES ÖRÖK TESTVÉRRÉ FOGADÁS TÖRVÉNYE ÉRVÉNYBE ÖRÖKRE, RÁNK CSAK EZ VONATKOZIK, MÉG AZOKRA IS, AKIK FELFESZITIK ŐT, DE CSAK GONDOLATBA, AMI MEGINT ANNYI, MINT A SZERENCÉTLEN VÉRALLÁFUTÁSOS MEGTETTE VOLNA, DE MÉGSE, HA IDEJÉBEN ÉSZHEZ TÉR!?
Nem értem, miért rugták ki Lehellt, Helleluját, főleg a magyarországi ezen beszélő -barátkozó - ismerkedő lehetőségekből, holott, ha valiket elválasztnak egymástól, s nem tudnak, abba ük örökre belekámpecolhahahahahahaaaaaaaaaaaa....
Vassza, szavasz Vera!

helleluja 2008.08.04. 07:21:46

Manna fest, ismét telibe talált Perry Stone?
Leirtam, hogyha a történtek olyan fordulatot vesznek, hogy az idő bezárult, akkor EGY NAGY UFÓBA ÖSSZEGYÜLEKEZÜNK, DE TÖRZSEK SZERINT!
Igen érdekes volt ma hallanom Perri Stone-t, mikor ő a bárkával mahurázza, inkább zsidózza vagy hebruzza agolozza a jelenetet, ami fantasztika, mert megint, vagy ellopta az álmomat, vagy hasonló párhuzam történik velük?
Nos, a galamb kirepül, mikor utoljára kirepül, vége az időnek, most repcse fel, s mig ujból a föld ki nem hüll, addig ők repzséznek, tehát nem mennek sehova?
Jack Van Impe s Rexella, akiket szeretek, mert párba vannak, s az maga itt a mennyek országa, vagy Édenkert, amit a mi Jézusunk, ha van egy szomoritód, már Édenkerted is van, vagy hozzá képzeled?
Nos kedves Jackunk, igen igen szeretem, mert én ugyanugy, kivülrők tudtam fujnu a biblai szövegeket, főleg mellik történetbe van, tartozik a versige?
Kedve Jackunk, 10 billió évet, csak ugy, mengyünk csavarogni, hisz az egész világmindenséget, a mi Atyánk, miért csinálta, ha nem, lehet egy kicsit kirándulni? Jah, de nem fog felmenni az üzem anyag ára?
Ugye értehetetlen, miért vitték fel a benzin árát? Hogy csak egyetek, s nem muszály, hogy össze össze röffenjetek? Trudod házi fogság?
Fogoly vagy, akkor ... ja, nincs szárnyad? Levágták!?- azt is? Jó leszel a levesbe?
kellemes 7tet!

helleluja 2008.10.07. 21:37:56

X-xezés meg fél x-xezés?
Megvan hogy miért van a fekete piramis, inkább gula, ami a piramis fele lenne, meg most az a pont, ahol a két piramis találkozik.
A relytéjes faliujságon - táblákon a mi is ufók vagyunk, meg istenek a magnetikus mezőkbe is, irok rólla.
Maga az X ha feláll, mint a Kruxifix amikor ténleg két részből is vagyunk, ami az alsó háromszüg meg a felső, s akik nem X -xesek, azok csak xexesek? -azaz csak egy alsó, de az is sötét háromszögbe van, ami ideiglenes csak, elmulik -málik, mert tasza puhul, töte lágyul, ugy mulik ki, e-wilágból?
Hogy mi lesz, mert jelen pillanatban a Universünk el van feküdve, ami ténleg ha feláll, nagy változásokkal jár?
Rengetek megbeszélni valónk lenne, többek közt, csak általunk meg velünk X-xesekkel történhet minden jó, vagy ha nem, az is jó?
Hogy miért ide is irtam, mert az ujabb fejelmények valóban a koponyák -hegyén, találkoztam a mi ufósainkkal, akik: menj a G -coponyányányányányá... aztán bementem.
Hogy jövünk ki?
Jah, a felső háromszög az X -ben, világositja meg, meg ad értelmet az alsónak is, külömben picha dümölcs csak?
Ha itt vagyunk, spech -t, ugy kell ejteni pics, na ha magyarul akarnuk ragozni, akkor ha beszéljünk az picházzunk? - lenne? ha gyenge az idegrendszered akko minden vissza! a feladónak?

Menroting 2008.11.04. 16:38:58

Ezt a könyvet olvastad már ?

www.freeweb.hu/aranylaci/atlantis/atlantis.htm

Mi a véleményed róla?

helleluja 2008.11.05. 08:00:03

Szerbusz, s ne feled szeretlek, de Jézusommal!
Bele bele olvasgattam, de egy pár hellek leirtam volna, hogy egy az egyben felvettem a kapcsolatot az Atlantiszaiakkal, akik ketté szakadtak!
Talán ugyanaz mint ez, ahol vagy KIN DOMBOS uralkodó parazitává vált réteg, meg aki még Jézus, némi élet?
Azt hiszem pont az atalntiszi valamellik faliujságon irosgattam be, de nagyrészét törölték!
Figyelem, már talákoztam Barackkal, meg előtte Roni Reagannal, meg Clintonlékkal, csak Georgával nem, mert egy földallati börtönben, a 6. emeleten (földalatt) van zárva!!!
Milyen jó lenne, ha ténleg szabadon lehetne beszélgetni, mint én sem erőltetem, mert érzem, hogy ...valami nincs rendben!
Szinte hihetetlen, ami történik, velünk?

Menroting 2008.11.06. 09:41:15

Szervusz Pisti!

Oké, leírtad már egypárszor de konkrétan hihetetlennek tünik ez számomra , nem átvitt értelemben gondoltad ?
Úgy gondolod hogy a magyarok őshazája Atlantisz volt ?
S vajon előtte nem e lehetett Antarktisz ?
Ezt a 6. emeletes dolgot abszolút nem értem.
Körülírnád ?
Azt hogy valami nincs rendben azt én is egyre jobban érzem s valamilyen nem tudom minek nevezzem erőteret is !

helleluja 2008.11.07. 07:01:59

Szervusz Katinkánk, meg akik ránk katintgattok?
Pontosan, istenetek országai is, meg világa bennetek van, amikor ez csak egy ráadás annak, ha valóban Lélektől s az igaz Jézusunk fényéből ujjá születtünk!!!
Minden igaz, amit leirok, csak itt mindent megesznek a kis prionok, amit isten meg az égiek nélkül hoztunk létre!?
Amit ajánlok, addig mig ki nem nyilt a szemetek, addig beszélgetnünk kell, mert mindent saját szemetekkel kell meglátnotok, meg érinteneket, s az van amit érzel?
Az hogy haza, az ott van, ahol a magyarok vannak, de itt, ebbe a wilágba, nincsennek magyarok, meg fogalmuk sincs, nem lehet, hogy mi az!?
A nyelvünk, az az, de ha vak az üreg, meg süket, vagy alszik, vagy elájult, holt,volt, akkor ez van, ami van!
Az hogy vagyunk, az ugy van, hogy köd előttem s köd utánnam, csak annak vagyok, akinek vagyok, vagy létezek a számára, a többi mind fény, vagy árnyék (szék)
Lélekkel - szellemel kezdjük, amihez a nyelvünkkel, azaz mindenki lélektükre a lelke, vagyis a nyelve?
Ha figyeled, a nyelvünk miatt vagyunk magyarok, a többi már lét meg részlet kérdés?
MI mindig vagyunk, voltunk? - leszünk?
Voltunk, ti lesztek!? Vagy itt is voltunk? Látod a villankörtét, hán wattos?

Menroting 2008.11.07. 16:53:34

Szervusz Pisti !Arról a hatemeletes dologról lehetne többet ? :-)

helleluja 2008.11.09. 08:17:58

Szerbusz Katintkánk, mégegyszer kacsincs ránk...
Vegyük ugy,hogy az hogy junivers, az valóban történetek történte, amit leirunk vagy leirtunk lapokra, mint a 66... aminek csak két vizziója látható, s egyik ha nyitva a szemünk, a másik, ha becsukom lecsukon a szemeimet, egy látómás szédit el...
Irtam hogy mindenki ebbe a két "dimenPÉNZió"ban van, mig akik sötétben, azokat elhitettek, aki nem akar hinni a szemének, azok se látnak tovább, az orruknál?
Nem vetéttek furcsának, hogy a ki Jeorga, akit nem bántok többet, mert abszi ulti a sarokba lett vágva, tehát ugy ahogy sejtették akik az orukig látnak, hogy nem volt valóban N.1. képviselője USA-nak, hanem az Alienek, akiket emlitett Lehell hogy USA ezek tallpa allatt van, általa, most minden nátió, ha ténleg igaz a bibliai prófétia?
Szószerint értelmezzétek, többöször találkoztam Ében Fával, ami most amit tudok mondani, van egy KÉP, ami olyan mint a képmása, meg a kép megett, a mélységek nyilása!
Bármikor megközelitettem Jeorgát, mert másképpen lett volna, ha hiszitek ha nem, (először a 6 (666... mindenütt épületes őröltséggek) emeletes csontváz őrültes épület tetején, amikor nekem akart támadni, majd minden alkalommal eltünt abba a sötétségbe, ami PREE-PION világ, amit mostmár tudom, tudunk hogy mi az, s legutóbb, amit leirtam, amikor mindenki láthatja, hogy mi a valóság!?
Peresze, ahogy történnek az események, jelentem allásan a látottakat nektek, mert látni = élni?
Álmomba láttam én, a csodás Üdvözitőnket....

helleluja 2008.11.10. 05:53:34

INRI -IRNI?
Jeworge-re gondolod? A szomszédom felesége meg szülei, együtt voltak Billy Graham nyári kiképzőjén a mi kis Jeworgénkkal, aki valóban ujjá született, mint OMEN!
Tessetek rám figyelni, van ez a létezés, amikor van ez a testünk, meg ezzel egyidejüleg egy olyan létezés, amikor nem kell ez a test. Értitek eddig, mert valahogy, azok a HÜLLŐ LÉNYEK, akik ha most kimentél, meg jöttél vissza, azok azt a tudást (fényt) átprogramozzák, vagy törlik, vagy oltározzák, amikor miért nem érti az illető, hogy mit álmodott, ami az "álom" előtt, tiszta valóság volt, vagy ennek a testnek a megközelitése előtt!
Ha meghaltál mint mint én, ill. nem kell, mert jobb az, aki tud hinni, vagyis olyan erős a hite, hogy ugy tud létezni, hogy azzal a tudattestével is, mert másképpen, nincs hogy látol? jah... látlak mint fákzat? Jól forditották, mert csicsa dümölcs, igen igen vagy ha vak vagy, mit látol?
Trudom hogy ijjeszgetnek hogy mi lesz, de körbe vesz benünket csodálatos mennyek országai s világai, csak nyisd ki a szemedet?
Minden ami áldozós, hogyjetek nekem, az a latrok seedjei, vagy magjai, csak nyissátok ki a csipást, mi történik a magas helleken?

helleluja 2008.11.11. 07:09:45

Feggette lebernyeg E.U. felett, meg körbe?
Biztos érzitek, hogy totta elszigetelve vagyunk, onnan is, hogy Jézus velünk van, meg ha Jézus szabadok kell lennünk, akkor ez megszünik?
Amiről beszélek, hogy vannak a Latrok... ugyanis a bünbe esés, hogy az égiek a tereményekkel elkezdtek fajtalankodni, s treremtettek maguknak bestiákat, na ezek az ürdögök vagy pree -prionok!
Tegyük fel, ezek félistenek, akik nem halhattak meg, tehát ezek fentartása minden, s minden ami áldozós, az ezt a feggette spórákat (konkoly) eteti, meg esetleg ezeket akarnák vissza hozni!?
Kegyetlen az ellenállásuk, de egyszer mégis kettyeni fognak? ketty ketty...letty!

Menroting 2008.11.11. 21:22:11

Szerintem nemcsak progi lehet mert miért is kinlódjon bárki is minden egyes emberkével.Sokkal egyszerűbb ha megszakítja valaki a tudás átvitelének láncát szülő és gyermek közt így aztán a gyermek nem is tud róla s nem tanulja meg .Ha véletlen mégis rájön magától akkor el kell jól ijeszteni bizonyos mesékkel s néhány generáció múlva már nem is kell hisz e mese terjed a tudás helyet végleg posványba süllyesztve a régi értékeket...

Te itt már mindenki mindenkivel keveredett nem hinném hogy valakik itt ezen a földőn valahogy ki tudták volna ezt védeni..

helleluja 2008.11.11. 23:53:07

Éljenek a Xroxokerek?
Feltétlen van aki belátta, meg belátja hogy azt amit itt erőltetnek nem lehet! Rögtön figyeld meg, hogy éltek meg élnek a FÖNTISEK, mig akik nem fentisek voltak, lecsusztatottak?
Maga a háboruk oka, hogy kell lenni gőzteseknek, meg veszteseknek, ami megmogerezza rögtön hogy a ti gAtyátlanotok meg szemtelen Wagzsik, gyilkos volt, vagyis husevő - ember evő a kezdettől fogva!
Ha odafigyeltek, maga ez a történelem vérontás meg vérrontással kezdődik, nos nem kell bántani a gyerkőczöket, mert engedjétek hozzám jönni a kis gyekeket, amik mi lennünk, hisz ez azt jelenti, aki ugy szeret mint én, azaz gyere kekesen, lelkesen, mig a szexuallat, mikor a horrrrrrrr.... monya bekapcsol, meghág?
Ne feledd, a lélek az el innen s élek, vagy hogy kevered a tüzzet a vizzel - fémmel? Aztán hogy hevited fell arra fokra ezt, ahol minden napfényből van?
Mehetünk a fénybe, vagy fenékbe?
Ténleg nem látod, hogy a lu lába kilóg, a pösti (posta) zsákból?

helleluja 2008.11.17. 23:29:39

Helló helló helló...
...itt a fehér ló. Csak próba. Pont most akartam elolvasni a hirdetéssel kapcsolatos dodokat, közbe összekeveredtek a dodok? Azt próblon hogy hogy dodozik e, vagy ....mit kell tennem?
Egy kicsit hanyag vagyok, mert kellett volna már előbb, elolvasnom azt a valamit.

Menroting 2008.11.18. 16:56:59

Segíthetek ? Mit akarnak rád sózni ??

helleluja 2008.11.21. 06:58:37

Szerbusz, s nagyon aranyos vagy, hogy...
Valami hirdetésről lenne szó, ami ellen nem vagyok! Részemről hogy hirdessek?- vagy ha nem, akkor valakikkel közösön, amire válaszolnom kellenne, meg választani, csak jobban kellene értenem, hogy mit kell tenni?
Hogy másik blogokkat hirdetni, vagy ajánlani, vagy rendes hirdetéseket, amit talán te is csinálsz?
Ha, mégis igen, akkor az hogy menne?
Szerbusz, s előre kösz, ha tudsz valamit?
u.i. ne feledd, minden lehetséges, ha örökéletről van szó, máskülömben, mi a hajtóerő?

Menroting 2008.11.22. 15:22:25

"Ténleg nem látod, hogy a lu lába kilóg, a pösti (posta) zsákból?"
Melyikből ?

"Egy kicsit hanyag vagyok, mert kellett volna már előbb, elolvasnom azt a valamit."
Mit ?

"amire válaszolnom kellenne, meg választani, csak jobban kellene értenem, hogy mit kell tenni?"

Nekem is.

Szóval hírdetni az igét ?
De hol vesznek komolyan s hogy vesznek egyáltalán észre egyáltalán ebben az óriási zürzavarban ahol már egy idióta indexes(Iván Gábor,aki többszáz nicken van jelen az Indexen) Karakuttyus vallást is alapíthat?

Menroting 2008.11.22. 15:26:01

Amúgy szervúsz, s nagyon örülők hogy még nem adtad fel az írkálást az indexbe, szinte minden nap az az első hogy megnézzem mit írtál s nagyon hiányoznál ha nem lennél.Kellemes hétvégét !

helleluja 2008.11.24. 06:09:02

Szerbusztok, s én is ugyanazt vissza, mert ha nem lennétek, én sem!?
A feleségem.... nagyon érdekes igazi magyar asszon, olyan mint te, s nagyon tehetséges, csak rettenetesen fél, ami, tegnap mondja, nem magát félti, hanem bennünket!
Ő csinál mindent, ami papirmunka, kassza, meg a számiitógéppen kapcsolatos, aztán nagyon csalódik mindenkibe, amikor végre lassan megérti, akkor is jobb hogy vagyunk, meg vannak, hisz ha örök idő meg élet áll rendelkezésünkre, ők is ráfognak jönni arra, hogy mi fán terem a dió, dejó!?
Vannak érdekes emberek, de te nagyon benne vagy, a kincskeresésbe, mert ténleg ugy van, hogy át kell kapcsolnunk, a tudatos létezésbe, ami történik, de élet ha már ketten, ott van Isten orcája, meg országa is, ami jóság!!! Jóság csak ugy van, meg akkor, ha megtudjuk osztani, mig ha nincs mit, adóságot?
Örzsébet egy nagyon jó cikket, hogy van akiknek sok pénzük van kiélik magukat, mi meg beleéljük magunkat, hogy pénz nélkül is, lehet ufózni, amit ne feledd, valóság!!!
Jah, a kinti táblán!
süti beállítások módosítása