HTML

Friss topikok

  • Menróting (törölt): www.youtube.com/watch?v=HyMYAHWgdTQ (2011.12.13. 21:49) Mennybe fel egyenest oda vissza
  • helleluja: Szerbusztok, s én is ugyanazt vissza, mert ha nem lennétek, én sem!? A feleségem.... nagyon ... (2008.11.24. 06:09) Vissza Ufóktól Ufókig
  • helleluja: Vajon fenn, az fény-honainkba, látni fogjuk -e egymást.... Nagyon érdekes amit mondol, mert annyi... (2008.11.24. 05:58) Egy az életünk, vagy halállállálláll....áll?
  • helleluja: Édes hazám, örök hazám, ha pályám megufózom, kebeleden nyughatok.... Van valami, ami bennünk van!... (2008.11.10. 05:40) Ufóktól Ufókig

Linkblog

Archívum

Mennybe fel egyenest oda vissza

2008.04.06. 04:29 helleluja

Jézus s ufók, nos minden ami az ufózással -usó - repcse, minden jelenség mely esetleg másvilágok bevillanása, amit nem lehet csak leszoritkoztatni erre az egy dimenzióra, ahol vannak mindent tudók, meg semmitse szabad tudni, a mindentudók nélkül?
A lényeg lenne, ha a mennyek országa bennünk van, akkor abba feltétlen be kell mennünk, meg vissza kell tudnunk jönni, hogy milyen jármüvekkel, vagy csak szempilla itt vagyok, s egy szempillantás ott vagyok, most megint egy szempillantás, megint hol vagyok?
Maga amit most megérintettem, van a saját testünk, ami lehel lét, ami könnyebb kell legyen, minden amit eltudunk képzelni, meg erősebb -gyorsabb mindörökké, mig itt, ha e -világ gyerekei vagyunk, minden annak az anyagnak a függ-vénye, tehát árnyakká, mig lemondtunk hogy van több is, (keresése) most sötét árnyakká, a mulandó anyag, ami ideiglenes függvényévé váltunk, (Sárkány -farka se) amiért senkit nem hibáztathatunk, mert megvilágosodás.... s itt Petőink: majd ha a szellem napvilága, ragyog minden ház ablakán, (mivel mindent emlékezetből mondok, s igyekszek semmit se kimásolni mások irataiből, nem tettem '' -jelet, de annál több kérdőjeleket, ... mert én nem tudok semmit, ami mégis valami?) akkor talán, mindenki a bőség asztalához ülhet, csemegézni, meg traccsolni? (Mindeneknek a megvilágosodott lélek embertől, de attól se kell függjön, hanem azért kell legyen, hisz legyen világosság, lett!?)
Szerencse nekem az igaz Jézus, tehát szerencse fel s lelelelelele......
Áldás béke brekeke meg kelepeleleleleleleeeeeeeeee....

128 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://visszaufoktol-ufokig.blog.hu/api/trackback/id/tr88413170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helleluja 2008.06.21. 08:22:18

Jjósabect meg 7véget, minden halhatatlannak!
NYIZSD KI SZEMEDET! Szinte keresztül vágtáztunk mindent hittan-tartalmu könyveken, mikor egyszer egy hajnalba: nyisd ki szemedet, láss! Egyszerre mondtuk a feleségemmel, mert akarjuk tudni az ittlétünk értelmét, amikor most vissza érkeztünk, szép - édes magyarországom, mint a fö fö dobott kü, mindig a seggemre estem pestem... még jó hogy nem pofára?
Figyeljetek ide, akik nem keresik az igazságot, ami először a halhatatlanság, amikor minden óhajtásom meg sóhajom az volt, hogy akarok egy biciglit? Na, a jó komcsik, akik üsd a tőkét ne siránkozz, most akartak egy rozoga worsvagent, amiért eladták mindenüket, hájastól gájastól meg nyájastól, legelőstől, mert semmi másra nem gondoltak, hogy most ugrálva hőcc hőcc hőcc...hőcög velük a wolsvagen, s amit senki kiverni a fejükből, ugyse tudott volna!
Na, hol vannak a rozoga wolsvagonok, most irtóra csalódottak, jobban mint soha, amit meg kell értenünk, mert mi is vótunk, abba az állapotba?
Ime a hellzet, mert ha nincs folytatása a kinlódásnak, ami ha mégis, ténleg az élet örök lenne, akkor van értelme, amikor ahoz, hogy valamit meglássunk, meddig mennél el?
CÉL ZENTESIT SIT SIT SITI AZ EZKÖZT? Rövid agyloccanás, ugganés, ha ennek vége, akkor azt keresni lehet? Aztán mi az, aminek nincs vége? Na, az országot eladták, mondjuk én inkább versenybiciglikért adtam volna el, mert annak én vagyok a motra, de az ócska kimustrált wolsvagonokat, már nem lehetet akkor se alkatrészt se kapni hozzájuk, (Cuba)aztán csak egyszer lehet eladni az országodat, de vidájj!!! pihánny!!! foss!!! csak a tiedet, meg nemcsak ez az országunk, ami itt csak az árnyéka, mert mondjál valamit szarás nélkül, ami ha nincs szaróhell, akkor minden w.c.?
Tehát, akik közüllünk eladták az országukat, azoknak nincs, amikor természetes, hogy most a saját országukba rabszolgák, vagy rabszolgahajcsárok, a dögletes, a gyerekeik is!!! Igen igen akik a vérszerződés gyerekei, azok minden leszármazottja a vére a vérszerződéseknek benne, vele az igaz JÉzus, meg az egész mennyek összes országai, amikor ha egyse, akkor egyse?
Ime a FENEVAD BÉLYEGE, VA PÖCSÉTE, AKIK KIRÁLY PÁRTIAK, NOS NEM KELL TÖBB, VAGY AKIKET MOST ELHITETTEK, SAJNOS AZOK IS A VEREMBE ESNEK!!!
Emlékezzünk meg arról az esetről, mikor levizeltem a falakat, mert akik ide begyüttek, azok falakká váltak! Talán... nézzük csak, ne épitsünk itt magunknak hajlékot? -lehet? Igen, amit mi épitünk, mert nádfedeles kis viskómat, e-wilágért nem adom, pösze, ufó parkol mellette?
uhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu....uggi vicces?

helleluja 2008.06.23. 01:33:30

Jó vas áru napot, vagyen nyakláncot?
Mindenkinek van 1 háza, meg haza, vagy senkinek? Mondjuk rosszul irtam,hogy az ember majom, nem nem nem...bocs, hanem majomszabásu, tehát a majom a mennyébe van, ha kiveszed, megdöglik, meg az utódai is, ha jiszakitottad a környezetéből?
Magyar 1 hácc? Nos a magyarok valahol 1be tartoznak, tartoznak de kinek, miért, s mivel, s mennyivel?
Tartozunk egymásnak, hogy ami elválasztott bennünket egymástól, azt együtt, eltávolitsuk, amikor nem az igazi testvéred az ellenséget, sem nem a hus meg szövet meg anyag, hanem valami ami megesz bennünket, ami a fene? Mi a fene?
Nocak, ha idegenek megvettek bennünket, mint ahogy megvettek immár 1008 éve, akkor egymás számára nem létezhetünk, ami rögtön nem -e az idegen gazdögjeink istenét kellett imádni, félni?
O.K. ha nem kell 1hácc, akkor hápci! eggzse? Avagy volt -e, van -e magyarországon 1 magyar is, akinek lenne 1 hácca? Maga az hogy magyar, egy egy csokor bokor, nem egy csupor, azaz köcsög?
Utyi, ha nekem nics semmise, akkor mit kiván a magyar, hogy neki se legyen? Na, nekem van 1 házam, ami a testem, most ha nekem van, akkor az istennek is kell hogy legyen, hogy eltudják tőlle venni, vagy rettegtetni, bijja a nagyzsebes bácsi elvesz, feleseggül?- minden szukajérce meg kanpuka-luka az övé, czagg az övé, czagg az övék?
Utyi meggyütt hogy félni ke az istent, aztán ebbül kövecckecctetve most könnyü, inkább ne legyen isten? -acctán? -semmi.
Jézus a levegőbe!? Van háza? -haza? Mi van előbb, házak vagy hazák?

helleluja 2008.06.23. 08:00:14

Manna -fest. Perry Stone, az álomlátó?
Másodszor mondott olyat Perry Stone, amit én is láttam (álmodtam de nállam folyamatos volt, tehát nem csak egy este, hanem sorozatba, hogy hogy fog elpusztulni észak s dél amarika) de először Perry Stonról, akivel abban megegyezek, hogy ne ölj, meg ne barázdálkodj gondolatban sem, annak ellenére, most jönn ki, hogy a zsidókat megközeliteni, amikor a zsidó azért zsidó, meg minden wallásu azért wallásusu, mert NEM TUDJÁK ELFOGADNI AZ IGAZ JÉZUSUNKAT!!!
Figyelem, én semmi meg senki vagyok, s a legkisebb moccantra, hogy csak nyilvánosan fellépjek, most rögtön anyagilag tönrke tesznek, nemcsak a zsidók, hanem a wallásosak meg az ataisták - mattahorristák ha nem is ölnjek meg, de voltam több millió dolláros perbe!
Na, ezek is nagy dolgok, meg az is amit Perry Stone tesz a fajtájáért, amit ő nem tudna megtenni most a magyar fajért, mint ahogy senki talán azt, amit Perry Stone, Móris Celluló stb. tesz a zsidó fajért, akiket Jézushoz hozni... na akik keresik Jézust, azok ne a hullák, meg hullarablók között? Fidelem, nem a zsidókra akik Jézust meg aki ki meri mondani szeretettel, meggyilkoják kedvtelésből is, mint a mieink, azaz azok a magyarok, akik hason lók, de nem mert a tuszó mászóik, ami rothadtabb gyalázat mindennél, meg az is, akik nem végezték el a házi feladatot!
Figyelem, Perry Stonékat a mi Jézusunkkal, ami megint na ezt addózd kamatyostyul be, hogy a zsidóknak nincs, meg akik feláldozták a zsidóknak azoknak se, üdvözlöm Jessuah nem haramiah nevében?
Értitek, kqjuttok vagyunk, vagy hogy mondják?
Szóval, először is, nagyon kevesen értik, a zsidók meg az izráel firstesek, vagyis az elkötelezett messiáhs őrültek, belülrül, mint usát belülrül vágták haza, mig a künső veszély hangoztatása pont a benső robbantásokról, amit nem tudtok elképzelni ha nem éltetek az elmult 50 évben az usában, hogy usa bibi hudba szarba, hazavágva!!!
Fidelem, mert minden országot belülrül vágnak haza, hisz minden az arab -zsidó meg balekjuk kezében, (muzulmán nem arab) akkor is ha ataisták vagy liberálisok, tehát ha lenne hogy akár az orosz, vagy kina fegyveresn mennek izráelnak, az csak ugy, hogy tota teljesen a zsidók a háttérbe, mint ahogy a letünt 2 wallagháboru meg a háboruk főleg a 16 zázad óta, mind, valóban izráel meg Jerusálom (wilágwallaguralom) felé mutyaty!
Na, az első álma Perry Stonunknak, hogy Jézus itt van a levegőbe, amikor irtam, hogy a magyarok koponyáját megvilágitjuk, vagyis Jézus fénye a koponyánk hegyén, teccetek látni?
Most hogy hatalmas örvényes tornádós horrikános viharok gyünnek, főleg lesz egy irtózatos, ami valóban az atomreaktorokat is szanaszét cicnálja, véletlen akarattal amit elősegitenek a BELSŐ ÜGYNŐKÉK, ami mi az, amit nem az EGY KÉZ müvel többet? Mit tudtok tenni, ha nem betteni, a perselybe?
Ami következik, egy tota atomháboru, mikor nemcsak usa dobbálja magára, hanem a 11 összesküdt ország, örölhalálra esküdt össze, usa vezetősége elpusztititására, ami már késő, mert közbe usa felrobban, vele az egész földrész!
Usa pusztulása iszonyatos lesz, egy ember nem maradt, hanem valahok Alakszkába, a jég meg hórengetegek allatt, egy pár ember megmaradt, hogy valkiknek vaccogjon a foga! (fogak vaccogása csigorgatása)
Sajnos, tota azok kezében van minden többet, akik ha tudják, elpusztitanak mindent magukkal. Na de mondjuk, izráel végül is megmaradna,(a föld allatt) amikor nem izáelt kell elpusztitani törekedni, hanem belül az országokba, a népek - országok istenes szüleinek kell átvenni a népe ügye rendezését meg gyógyitását!- mennyi az esély?
Nemtudom, hogy most kiket égettem, mert nem vagyok senki ellen, meg oldalán, hanem mint te, keresném a kiutat, hogy lehetne innen, élve kikecmeregni, de szereteimmel!!!
Ave Hungar Ica!

helleluja 2008.06.26. 18:41:15

Magyar -mennyezetbe fel egyenest, Óh azért, küzdeni érdemes?
Egész magyarország = magyarmennyország!!! Ezt nem csak erre, amit Odafent maskarázásnak mondunk, tehát van a csonka magyarország ami nem igaz, mert gondolatban, csak egész -teljes a mennyével egész (Jézus) örök nagymagyarország van, s mikor magyarország olyan nagy lesz mint soha, beteljesedett, telestar!
Minden egyéni is, meg önkéntes, de most itt minden maskara, meg maskarázás, vagyis rongyrázzás, amikor fente, nem igy látnak bennünket, hanem mint magukat!!!
Mindenüt ott vannak a jelek, de vannak a VAD BESTIÁK -FENEVADAK, RAGADOZÓ DÖGÖK FÁKZATAI aminek az okozója? Na pont aza a kétlábu valami, ami atomfegyvert, vagy wilágrobbantó fegyvereket akar, csak azt akar, mert János 8:44? Gyilkos a kezdettül fogva? Azaz jajj jajj jajj... na most ha 7zer jajj, akkor benne lennünk ide érkezésük 7 ezer éve jajjajajajajajjjjjjjjjjj...jájjába?
Fidelem, nem irhatom le, hogy aki oktalanu kezet emel a másik emberre, vagy állatra, annak jobb... na most ha gondolsz olyat, pl. hogy te megbántottad az PÉNZURAIT rögtön, figyeld meg, rögtön azonnal...mint a filmekbe, benyom egy gombot, s idegelektró -sakkot kaptá? Na, ezt mindenkinek aki olvas, ne adj isten, hogy meg merted mondani azt az igazadat, ami nincs?
Na, be kellett mutatnom fent, a mi magyar -mennyünkbe, ami egy EGYETEM.... jigen igen nem idegen, iskola, s akik szeretnek iskolába járni, ami furcsa, mert bennem is van, most is, most is azt csinyalom, ha haza, a mieinkhez gyüvök, amikor nem érdekes, itt ezegg, midnen iskolályukbul, kirugtak, meg mikor haza gyünnék... ez nem a te oskolád?
Ami történik velünk, magyarokkal, azt csak az EGÉSZBEN az örök élet tükrében tudnád nád meg sáska, meglátni, ha akaratakakaratatatatatatatatata....ratata?

helleluja 2008.07.01. 23:56:59

Szabadság magyarok, szent- világ szabadságot nektek!
Kedves igazság keresők, akik Jézus -szabadok akartok lenni, mert szabadság is csak egy van, ami szabadság, azaz örök élet törvényeinek önkéntes betartása, nemcsak az egyén, hanem az egyénnel mindenki örömére, s mindenki allatt értem, akik az örök boldog Jézus -testvérisége (M.JN.K.) életet választották!
IME A PARANCS, AMI PARANCS DE CSAK MAGUNRA PARANCSOLHATJUK, HOGY EGYMÁST SZERESSÉTEK DE RÖGTÖN AZONNAL KERESSÉTEK IS, MERT AZÉRT JÖTTÜNK E -MULANDÓ WILÁGBA, AHOL VILÁGOSSÁG EGY SZEMSE,DE A NAP TÜZE, MEGEMÉSZT MINDENT, HOGY AZ IGAZ JÉZUSUNK ÁLTAL (JÉZUSUNKAT KERESNI KELL, S HA JÉZUS ÉL, AKKOR MINDEN SZEM MEGLÁTHATJA ŐT) ISMÉT EGYEK LEHESSÜNK A MI ATYÁNKKAL!
Nos, a haláltáborok rögtön ellentámadásba mennek, mert EZEK SZERVEZKEDNEK??? UHUHUHUHUHUUUUUUUUUUUUUUUU.... HOGY MERÉSZELNEK, holott nem veszünk el tőllük semmit, mert a mindennapit nekik is, kérünk JóAtyánk a mennyekbe, a te Fiad a szivünkbe, ami mindennapi testi - lelki eledelünket add meg nékünk ma is, még a megölő ellenségünknek is, de szabaditsál meg bennünket tőllük, a gonoszoktól, gonosz -erőktől -szellemektól, gonosz lények - emberek -szellemek árnyékától is, s kérünk minden szeretteinket is, azoktól is, akik el akarnak választani bennünket a mi Jézusunktól meg a tieidtől, (akiket nekünk adtál testvérkéinknek a te Fiadban) mert tied az országunk, a hatalom a dicsősség, most s mindörökké! Ugy ugy ugy....legyen!
Ha megengeditek felteszem az amcsi magyar táblát, s itt van:
messageboards.aol.com/aol/en_us/articles.php?boardId=172898&func=3&channel=Travel&refresh=true
Főleg itt, meg az amcsi magyarul beszélő táblán irosgatok, de minek? Mindenkinek, mert mindenkinek van egy alma....barack?

Menroting 2008.07.03. 16:14:48

Barack jó lenne ! Én neki szurkolok.:-)

Amúgy szerintem igy nem sok esélyed van hogy társakra leljél(a fogalmazás miatt két szónál többet nem igazán olvasnak s a többség elkönyvel dilisnek s ha nagyon zavaró nekik törölnek, amcsiban meg szimplán udvariasságból megtürnek(rossz testvér)s ha két szónál többet olvasnak írásaidból sokat mondtam...
Másképp kéne új néven új fogalmazással mert végül is amit hírdetsz az nem rossz elképzelés a valóságról csúpán a fogalmazás miatt a kutya sem figyel rád ! Én nem számítok mert én csupán csak egy ritka kiváncsi emberke vagyok s egyszerűen nem tudok beletörödni abba ha valamit nem értek ...Amúgy az életben nulla vagyok s nem igazán vagyok egy társasági lény olyan magábagubozó s időnként elég lusta s lassú csigafajta vagyok ...

helleluja 2008.07.03. 21:07:52

Kedves Mentrótingunk, kedves testvéreim a mi Urunkba, jó Jézusunkban, jó nekünk!
Édesanyám mindig elvert engemet, ha elhagytam, vagy kigurult a zsebemből egy két filléres is, (emlékeztek még rá) mert aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli?
Amit tudtotokra kell adjak, hogy vannak BUKOTT ÉGIEK akik valóban egyenrangu teremető Istenek mint Jézus, meg mindenki aki égi -lakos, azaz mi is az vagyunk, csak be lettünk sárral kenve?
Nem vágyok nagyságra, csak egy igaz barátra, akit megtaláltam, mert nélküle, nem igen irnék ezekről az őrültségekről, aki ha szeretel? Akkor szeressed meg keressed azokat, akiket a mi Atyánk neked jó testvérkédnek adott, amit nem fogok kihagyni, mert nekem is van jussom, s nekem először azok kellenek, ( meg egy bicigli meg ufó) akik engemet az igaz Jézusunkkal vissza szeret!!!
Nagyon aranyos vagy, hogy valami jobbat, jobban kéne csinálni, de akkor ugy érzem, hogy ha mindent én tudnék ugy csinálni, hogy mindent mindenki szájába rágok, csak meg kellene emészteni, most az is terhükre esne, amit értek én, de ébracska, sehol egy fecske, már hárman vagyunk, s itt van magyarország -mennyünk országa, igaz nagyon primitivbe, de jobb primitiven, mint a nagy hühó, meg semmi?
Jézusommal csókollak, meg szeretlek, mert Ő adott nekem tégedet, meg hej, a jó Isten, de nagyon szeret, hogy nekem adott benneteket?
De, ha lehet, jobban csinálom, amikor ha már látszik, hogy commerczionozás, mert nem akarok pénzzel semmit, mint annyi, mint semmi, s ha már csicsás meg picsás meg telerakom puccos bestia némberekkel, talán sikerem lenne?
Isten = Szeretet!!!

helleluja 2008.07.04. 06:26:58

Társkeresés vagy testvér keresés?
Szeress mint a mi Jézusunk, akit nekünk kell megismerni, mint a zsidóknak meg a többi másfajtának az övékét?
Nagyon fontos, te egyénileg, hogy ismerted meg az igaz Jézusunkat, meg most mindenki, ha nem láttad még Őt, szeretnéd Őt meglátni?
Szeress meg keress, kutass, tegyél tüvé mindent, hogy elveszetnek elhitetett testvéreinket megtaláljuk, s mikor összegyő, az egész nyáj, nap váltja fel az éjszakát!
Irtam hogy akli kersi az igazságot, az már nem tud leirni engemet, aki nem, azok meg akarnak dögleni, ha ük megdöglenek? mindenki? Sajnos ezen mig ezt a buta állatot meg lehet gyimakolni meg zsarolni változtatni nem lehet, csak ha legyőztük ezeket, mindenestől?
Ippeg ma irtam az amcsi táblán, hogy csüggedni nem lehet, hanem belestünk ebbe a szártengerbe, amikor lemossuk sárt, ha nem akarunk sározni többet, meg sártdobálni, odább állunk!
Valamikor ha valaki ezt mondja, ugyse érdekelsz senkit, nagyon elszomoritott, de ahogy 60 fele hazafele, már nem várhatok többet csodákra, hanem menteni akarom magammal, JÉzus van velem, fogja remegő kezem, akit lehet!?
Hogy miket beszélek, ezt ezzel a lemerült, ebbe a wilágba behukkolt agyval nem lehet felfogni, ellenben akik valóban az örök életből indulnak ki, azoknak mond valamit, amit sugárzok, mert ugy fényljék a ti világosságotk, hogy az ember világosságba akanánánánáná... naná, járni élni, amikor én csak Jézusunkkal akarok haladni, amit ujból megtanultam, kaptam egy olyan kiképzést, hogy többet nem hagyom el Jézusunkat, sem az övéit!
Na, beszédbe minden, s ki mit keres, azt akarja beszélni? Keressétek mindenek előtt Istenetek országát, azon felül minden megadatik néktek!
Ugy van!
Talán, ha több időm lenne, meg igény, akkor talán, érdemes lenne... mondjuk egy jobban áttekenithető táblát létesiteni, ami késik nem mulik?
Tudom hogy olcsó vagyok, de mégse hig a leves? Trudod csoda krumplileves, vagy lebbecs, kő van benne? Kő leves?

helleluja 2008.07.04. 18:54:51

Boldog 252. szülinapot usa!
Ünnepi beszédem 2008 July 4.-én az amcsi magyar táblán! Ha akartok beszélni velem, vagy csak olvasni amit ott is inrizek, akkor szivesen látlak benneteket, amikor hiszitek, hogy usa még mindig nem vágott le meg ki, mint nackát carni?
Ime a kis mondókám....
Óh buta full Ámer Ica, végleg megrépázva?
Conconpound létrejött, hiába minden intelem s szándék, hogy a zsidókat meg zsidó -kigyó conpoundot ne engedjétek be, mert gyerekeitek rabszolga zsoldos köcsögjeik lesznek, amikor ezek soha le nem mondanak hogy mindenki zsidó -kigyó conpound Zad Icajuk, luka, cammon duka, országut, legyen?
Ha figyelitek, itt-ott kipattogzott a zsidó messiah feje bubja, amikor tota csak szukajércéje lehetel az isten kinja zsidódnak, amikor köztük is kiválik a tiszta kigyó fajta, a kinok kinja? Kanok kanja? Gengeg Gengje Kingek Kingje?stb
Ne feledjük hogy valakik létrehozták a Káhoszt, aminek a formája is, meg létezése egy Kigyó -Szarkány -Fazon! Amit most akarok tudtotokra adni, hogy van a FORMA, ami nem véletlen, nos a kigyó, minden állatfajnál okosabb vala, mert ha levág a földre, akkor csak allatta létezhetsz, ami addig tarta, mig meg nem fizetünk vala, mig földi létünk tart, ha megtartottuk a magyar -madár (repcsés) tudatunkat, ha nem, véged!!!
Ime a két MEGFIGYELÉSEM amikor ne feledjük, én mindent magamnak, NEM NEKIK, A PÉNZFÁSZOKPÁSZOKNAK pinálok, tehát igg trudjuk, hogy csak magamra számithatok, mégcsak nem is magomra, akik mégis keresztül jöve a kigyó -magván, van esélyünk, hogy ismét magyar Jézus szabadok legyünk! Jézus Jézus Jézus...Hapi birtdayt USA, MERT VAN JÉZUSA? vagy zsidóconponundosok degecije vaggtok, fogatok vaccog?
Ime amit nem fog megérteni a halandó, s mindenki az először, de ténleg nem lehet szakitani meg enni a kert közepin ázunk, életfáról, amit zépen megforditanak az idővel vala, mert ha ISTENT RETTEGNI KELL, KEGYÉT EL MEG MEGNYERNI HOGY ÖLSZ ÉRTE, MERT MI AZ ÁLDOZAT? most olyan szakerce lettél, amit megmenteni többet nem lehet, mert aki embert öl, annak itt is már nagy baja vagyon, na most hogy egy zsidó - álom jer usa parancsolói kigyó -szarkány szakácskönyv contbon wallaguralom, az azért van, mert mikor két NÉMBER KÖZÖSÜL akkor a KIGYÓ - SÁRKNY magva is jelen van, s belép az emberek világába, vagy testünkbe, mikor minden ember = világmindenség kánya? Igen, ez itt csak a farkincája, ne fogd meg? SZÜKSÉGES NETEK UJJÁ SZÜLETNI FÉNYLÉLEKTŐL!?
Csak egy példát hozok fö, hogy mennyire a SZARKÁNY - KIGYÓ FAJTÁK bozzózzák -szugerálják a kis patkányokat meg egereket, hogy Napóleon megvan ütközve, mert MIT TANITOTTOK TI AZ EMBEREKNEK s áthellezi Avinyomba nyomba a Tudás -Sékhellett, amikor mégis a sötétek gőztek, még egg gis ideig - óráig?
Alle hungarise kindere zakt: nem hussal meg anyaggal van dodunk, hanem sötét ürdöggös buga angyalukkal, szellemekkel, amik beléptek a mi világunkba fogantatásunk alkalmával, amikor mire menne a játék?
USA magyarország folytastása meg a sintér sánta pittya előtti Jézustestvériség = Világszabadság s valóban usában nem volt adó, csak mikor a zsidó - kigyó - conpoundosok kezdtek beszivárogni, s 1913 már 13 fodorros szoknya hellett, gis Amery Mery Icuska, krint a pricha? Gi gondóta vóna, hogy wilágpricha lett?
Na, ha a zsidóconpoindusokat nem állitják meg, azok mennek addig, amig soha olyan kin, kháosz -nyomor -pokol nem volt, amit ténleg csak egy tota atomháboruval lehet többet a föld allá (ollaláh) vissza bozzni?
Fidelem, azokat a szellemeket, amiket belénvágtak mikor a létrehozóink csiholnak, azokat megölni, mint hányszor próbálták a zsidókat kiirtani, sikerált? Teját ha magyar vagyol, velünk azaz a mi Jézusunkkal kell kezdeni, mert Őfénye megsüt mindent, ami setét, de mÉgse öl, hanem bennünket elevenit, s a pamacsa: maradj meg magadnak meg egymásnak magyar, mert nektek meg kell maradni!
EGYMÁST SZERESSÉTEK MEG KERESSÉTEK!!!

Menroting 2008.07.04. 19:53:41

"hogy vannak BUKOTT ÉGIEK akik valóban egyenrangu teremető Istenek mint Jézus, meg mindenki aki égi -lakos, azaz mi is az vagyunk, csak be lettünk sárral kenve?"
Szerinted miért ? Nem a bibliai történetre vagyok kiváncsi..!

"de jobb primitiven, mint a nagy hühó, meg semmi?"
Ebben igazad van csak kifiguráznának s kigunyolnának s a béka segge alól tíz emelettel kéne újra indulnod...:-)

"De, ha lehet, jobban csinálom"
Néhány témábavágó s ugyanúgy megvariált s elgondolkoztató fotó nem lenne rossz hisz van aki képben jobban lát és ért mint szöveget olvasva.
Jézuscsókot még ne várj tőlem a névre még allergiás vagyok mert totál más ugrik be tőle vagyis az öregasszonyok jézusszobor vagyis bálvány puszilgatása amitől hányingerem lesz ..
Boccs !
"Nagyon fontos, te egyénileg, hogy ismerted meg az igaz Jézusunkat, meg most mindenki, ha nem láttad még Őt, szeretnéd Őt meglátni?"

A névvel nekem próblémáim vannak én a mindeneken átáradó és a próblémákra vagyis az úgynevezett bűnőkre (amik valójában rosszul kezelt próblémák s betegségek)közösen s megértően megoldást találó olyan átható hatást vagyis szeretetet keresem ami nemhogy kirekesztő hanem már egyből csírájában olyan pluszt ad minden egyénnek hogy többé már nem kell parancsolatokkal fenyegetni őket mindenféle dologért hisz még a dolog gondolatcsírája sem tud kialakulni mert nincs miért ....

Tudom hogy ez nagyon naivnak és mesésnek hangzik de szerintem megoldható ha összhangba lehet hozni néhány olyan emberke gondolkodását akikben még műkődik a többi emberkére való bizonyos ráhatás ami az állatvilágban és a nővényvilágban még természetes átható erő ami által elég a faj néhány példányának új ismeretre találni s a többi valamilyen számunkra még tudományosan ismeretlen csatornán színte rögtön tudja !!!

Testvéri csoki!

helleluja 2008.07.04. 23:11:54

Puszi puszi puszi... meg duszi meg kása, de tengeri, s tenegeribe elmengyünk mi Csengeribe...
Én igy tudom kifejezni hogy örülök mert vissza szeretnek ugy ahogy nekem jó, nekünk jó!?
Pont ebben a pillanatban oktat a feleségem, hogy itt a külsőség számit, s elküldtem a fényképéket a prodaktomról, s még nem szóltak vissza, tehát ügyefogyott vagyok, mert igy nem kell az árum. Direkt nem akarok ámitani meg csábitani, s hogy becsapni, az véletlen se, senkit!!!
Itt van a taktikám, én azt akarom hogy mindenki akivel dodom vagyon, kellemesen meglepődjön, ami igen igen furcsa, mert ha a KÖZVETITŐ AZ ŐSKAJÁN - ŐSKIGYÓ -SZARKÁNY - SÁTÁNszartan -fazon -FORMA akkor sehogyse látja ollanak azt a prodaktot, ami megüti az értékét, mert relativ, hisz mennit ér a kisujjod? A kezed, a lábad, na most a hasad, hasadhat? Nem kell nekem a káposzta, csak aki kapálta?
Fidelem, istenemre mondom, egyszer megpróbáltam, hogy ugy irok ahogy az otthoni honi poszlóknak, bőszök megkivánják, s nem tették fö, sőt rögtön kirugtak!
Na, ez csak bevezető lenne, hogy jé hova mendegéljünk vissza, mert az egész népemet fogom, a kezeteket, kéz a kézben, nem középiskolás fokon, ugra bugráltatni: itt egy bokor ott a nyul, hegyezd a filed, főleg, ha lekonyul?
Ez az egész, amiben vagyunk, az egy nagy setétseggbe, de ha még benne, mert ki teremtett le bennünket?
Tudod a biblia olyan, hogy lehet irtózatosan utálni is, mint a feleségem meg családom, s mindenki rohan ki a házból, ha akármellik biblia T.V. csatornára állitom, ami érthető?
Amit szeretnék nektek tudomásotokra adni, hogy én magamnak csinálok mindent, amikor ÓH ISTENEM AZ ÉGBE, DE SZERETNÉK SZABAD LENNI, MÁR ITT, UGYIS HOGY MINDEN PÉNZ AZ ENYÉM, VAGY NINCS PÉNZ, DE MINDENKI MINDENT MEGTEREMT MAGÁNAK, MEG MOST SEGITENI FOG AZ ÖVÉINEK ELŐSZÖR? Nos, én leadtam meg feleadtam minden, ami elválasztana az Igaz Jézusunktól, amikor fidelem: minden egyes szemnek meg kell hogy lássa őt, meg is látja, még azok is akik áTszegezték, DE CSAK GONDOLATBAN!!!
A biblia kiindulója János 8:51 aztán rögtön János 8:44. amikor mindent saját szemünkkel meg kell látni, vagy ha valaki tud látni Jézus szemmel, na az mit lát?
Nagyon jól gondolkodol, mert aki szabad akar lenni, az mindent láncot széttép, aztán csak ugy lehetne a másik láncát is, hogy miért nem téped le magadról, hisz ismeritek a kis elefánt mesét?
Hogy mindent belerágni a másik szájájájájjjjjjj... aztán az nem lenne baj, de most ha lenyeli, megint kezdhetem előlről, mert megint sohol semmi, s tátongani kezd megint, az isten áldaná meg, mikor a kezében adtam a murkot?
Na, eccere elég enni, amit nem tudok elhinni, mert nekem, ha valaminek izét érzek, izé izé izé... de hogy csak ha arra is gondolok, hogy én csak tapsot meg vaksot, amikor had mutassam meg, amit mostanra tanra tanra... kaptunk....

helleluja 2008.07.04. 23:34:49

Bibli Lai mese!
Az asszon, aztán a magva, a kigyó magva? Mennyünk vissza, arra a részre, mikor menekül az asszony, s fiat szül, de ketőtt? Ikreket? Az hogy lehet?
Ez a képességem, megvolt mielőtt ide be meg leszülettem, mert hoztam magammal valamit, meg viszek, de mindenkit? Igen, akiket nekem adott a mi Atyánk a mennyekbe, a te Jézusod a szivünkbe, által!Igen, veled minden ami élet, lehetséges!?
Képzeljük el, hogy JELEN vagyunk, amikor IDE BELPTÜNK, A FOGANTATÁS VAGYIS SZÜLEINK SZEXAKTUSA PILLANATÁBAN! Talán igy jobban megtudjuk érteni, meg látni, mert mondom, hogy én magamnak keresem, s közbe hogy gyerekeim lettem, most azokat csak ugy, ha ezt a tudást tovább formáljuk, magunknak, (hogy egy illen sodrást létre hozunk, de nem ke mert itt van)amikor nincs olyan isten se ördög, hogy erőszakkal bármi előnyöst elérnünk, mert ha keletkezett valami, legyen bármi, azt senki nem tudja megszüntetni addig, mig ki nem égett, amikor azért keletkezett?
Maga az egész TEREMETÉS egy olyan folyamat, amibe nekünk is van beleszólásunk, mert akarsz lenni, vagy nem? Ha igen, miért, s ki -kik számára?
Büdös, van -e hell szivedbe, fogadni az Üdv Urát... mig a kegyidő le nem járt, nyisd meg szived ajtaját!!! Jah, mégis ? de csak egy ? mert szerintem, én ???... de képpes vagyok nektek, könyörögni!
De, Lehell betöltve valami olyan vót, hogy nagyon de nagyon szeretem az igaz Énekeket meg Imát, Énekimát, mikor szivünkbe mindig imádokozunk, hogy le ne tudjanak rántani bennünket, amit nagyon jól megláttál, megint kezdenünk ke, de most mivel? Még meg se születtél, már kiugrották 24- emeletről? Még lejjebb 24 emelettel?
Figyelem, ott vagyunk mikor... na itt van a NAGY DURRANÁS VAGY DURRANTÁS VAGGIS A BIG BANGÓZÁS? Szóval egy gigantika magasfeszültséges -magnetikus mezősegges gömböt hoznak létre, ami EGYEDI s most jelen van a FENTI KISCSILKÓ MEG EGY LENTI KIGYÓ -FAKZAT ALAK, amit ugy láttam lent is, ill. csak itt lehet bungózni ami lent van?
Na, megint nagy lesz a számla, igy eddig eljutottunk, s innen mennünk tovább, de rögtön, midenki Iker, NA MOST EZT MIKOR 2000-BEN OTTHON VOLTAM, AZ OTTHONI VIRRASZTÓINK MONDTÁK, HOGY ÉN (A MAGYAROK MERTA ÉN, AKKOR TE TI MI...) JÉZUS IKRE VAGYOK, ami lehetséges, mert én Jézus nélkül, ugy is hogy most azért, hogy elfogadjon a feleségem meg szereteim, most nem JÉzusosok, amire képtelen vagyok! Nos, maga caka vége, amit most is mondtam, csak nekünk, moger - megerknek, ha meg mernünk eredzeni, rügyezni, (inkább rütyőzümzümzüm) mondana valamit?
innen folytatjukjukjukjuk...
Jézus puszim, egy kicsit nálas!nem baj?
u.i. addig válaszolgatok, mig meg nem unjuk, jó?

helleluja 2008.07.05. 21:05:16

Ma ünnepnapvan mámma, papa mama nuku?
Fel deritŐ va. le teritŐ? Egy rendkivül sokat emlegetett frázist szernék beköpni: SZELLEMEK VAGYUNK, NEM KITALÁLÁS-ÁMORITÁS MEG NEM AGYAG!!!
Gertek vissza a NAGY ROBBANTÁSHOZ amikor bigg bangóznak a szülők, s rögtön ott van a nagy fekgete ÓRIÁS meg a gis magzat a madzagon erőlködne, hogy be tudna lépni a templomba?
Nagyon fontos lenna ha lenne meg le7ne hogy KÉPESEN ILLUSTRÁL666...NAM NAM NAM...MMMMM... amire az én nálam is csurogni kezd, de ezek a sötét LENTI lények, megakkadályoznak mindent, ami FEL DERITÉS lehetne, azaz a kizs fénmaggocska makkogó csilkócska, megtudhahahahahahahaaaaa...
Eh ha, száll az ének zzzzzzz....zeng az ének, eh ha kisufósnak kedve mindig hó, ha ha ha, ha ha ha, ha ha ha? énekünket vicchangozza az echó?
Vidéki gyerek vagyok felmentem Pöstyénbe, aztán miko hazamentem, meg akaram jáccani a pösit, mire Édeanyám: az én kisfiam, olyan (hülye) mint vót, semmit nem változott, most kik előtt jáccam meg a beszari majmot?
Akkor megfogadtam, hogy soha többe nem akarok az lenni, ami nem vagyok? Ki vagyok? Jah, de a viccekből?
kellemes 7véget, ha vége jó....hahó!

helleluja 2008.07.06. 07:54:35

Magzatburok madzaggal?
Kedves Menrótingunk kérdése, hogy az égiek Jézussal egyenrangu teremtők? Van egy főcimzet, hogy a halál állállálláll ...nos akik létrehozták a halált, azok nagyobbak, nemcsak teremtők, hanem temetők is? János 8:44?
Próbáljuk megérteni, mert nagyon össze vagyunk zavarva, meg lekötözve, hisz egyre több terhet raknak a birkákra meg kecskékre, azon felül, összaugarasztották őket kik?
Vegyük a teremtőket, akik most életet élettel (JóAtya) akartak meg akarnak teremetni legalább maguknak? Ha nagyon őszinték vagyunk, mert én állandóan tanulásba mint a nyul a fosásba van, tehát figyelem minden olyan megmukkanást, ami ezen kivülre vezethetne, mint tegnap... az olaj, az ténleg a Dinószarok meg az algák meg zöld növények foszlányából, vagy eredetileg a földdel, ami lehet ténleg üzemganyag is, ha a föld egy ürhajó volt, mert beillik ide, (vagy a billegés kieggnsullyozása ami szintén plus) meg miért van saját vezérlése, amiről egy mukkot többet hallani nem lehet? Kik vannak a vezérlő fülkében?
Ime az olaj, a föld allati zsidók rendelkeznek vele, ami ki fog fogyni. Hogy miért, talán kifutottak az időből, mert nem izráel künső ellensége a veszély, hanem idejük lejárt?
Na, Jézust vagy Krisztust, amikor roppant észnél kell lennünk, mert ha Krisztus az nem a zsidóké, s messiást jelent, akkor Ő itt van, mindenütt jelen van, nem pedig igérget, mert Istenek országa bennetek van, sőt kezetekbe adtam? Na, királyság már teljesen más, mert itt már nem mindenki egyenlő sőt? Ellenstáte?
Igytröhát, midenki vagy kettős, vagy egges, s most a kettősök bijja nagyobbnak látsznak, amikor van nagyobb kurtus mint halál kultusz?
Menjünk vissza, hogy a magzatburokba megjelentünk, de csak mag, vagyis egy olyan tudatlan állaptoban,(ma született szopos gyerek) amikor teljesen része lettünk a halál birodalomnak s van más választás? Szükséges nektek lélektől fenttől ujjá születnetek?
Nemtudom értitek, mert mindenki vagy velem, vagy ellenem, aki nincs ellenem, az velem? Értem, mindenki teremető, sőt, az egyik csak arra képes, mig a másik csak ölni? Arra állt rá? Ami szintén teremtés, mert nemcsak a testedet ölik meg, hanem ami megmaradt,(uj eget földet teremtenek uhuhuhuhuuuuuuuu...) na azt rántják le, s mondom le azok a fekete szörnyek, amit a gostos filmekben lehet látni, ezek a szüketés -fogantatás pillanatában már ott vannak, készen, totta kifejlett formában, meg tudatosan!!!
Igen a teremtés örök, s az benne a szép, mig a halál, mig lehet ölni, s van benne szép? Niczagg, a 6águ cillag?
Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék....
Ne feledjük kedves bolshunkat, meg sLeuth tevérünket, akik nélkül, nem találkozhattunk volna, hisz ezt bolshunk mondta, s ugy ujjitottuk be, halleluja hall a luja?
szia

Menroting 2008.07.06. 18:52:47

"Büdös, van -e hell szivedbe, fogadni az Üdv Urát..."

Meguntam Pá!!!!!

helleluja 2008.07.06. 23:08:02

Helló helló hell ló, lovastól?
Én azt mondom megjöttem szia szia szia....
Mondjuk betartani az összes ótestementumi törvényeket, s most ebből kiindulatoskodva kell birkát -birkákat áldozni, hellett, Jézus, vagy vegyünk egy olyan valakit, aki az égbolt valamellik táján lakik, s lejött hozzánk?
Magyar vagyok, s van- e hell, mert ezt a rövid huslétidőt, hus vétidőmet köztetek szeretném, közel hozzátok eltölteni, aztán akik közeli rokonságba -barátságba, meg van időtök, hell szivetekbe (hell = nap de szikrája legalább) a itteni befogadó családommal is, most ti is jöhettek föl hozzánk, a kis tanyánkat meglátogatni, de a kérdés, van-e helle egy ijjen jövevénynek, magyarok országába?
Pont most, mielőtt rágyüttem volna, egy máscsaládba de rokon fajtánk, tartozó ismerősünk, miért nem tartanak össze a magyarok, hisz mindenetek csudálatos!
Jó kérdés, mert azok akik nem akarnak magyarok lenni, azok rögtön azonnal ki akarnák irtani, akiknekhez, ti lehettek nem magyarok, de azért mindenkinek érdeke, hogy ha lehet, közös érdekünkbe ha többet, nem, mint leéljük azt a kevés időnket a saját érdekünkbe, mégis ha mást nem, a testünket fenn ke tartani, meg ha lehet, ne kinozzuk egymást?
Roppant érdekes, mert mióta az emléküket is törölni, az nem kintről történik, hanem akik most rögtön azonnal, nem akarunk semmit, ami a magyar szülőkre - ősökre Jézus -istenükre emlékeztetnek bennünket, csak ne létezz!? Na, azért kaptak időt, hátha hátha hátha....nátha?
Szerbusz! Visz-lát!

Menroting 2008.07.07. 18:08:08

Hi! Hogy miért nem tartanak össze ?
Mert állandóan szétválasszák és összeugrasszák őket nációik (kinek melyik nemzetiségi vérszázaléka magasabb) szerint s nem értik hogy ők többek hisz MAGYAROK !!!
Remélem te érted !

Menroting 2008.07.07. 18:14:25

Amúgy jó reggelt vagy jóestét s a végén üdv az udvariassági formulákról sajnos örökké elfeledkezek boccs !! :-)(de ne vedd komolyan csupán előjőtt belőlem a prolinemes)

helleluja 2008.07.07. 20:03:46

Jóreggelt urak, jobbbágyok, prolik meg ujabban?
Mindenki örökre eladósodva VALAKIKNEK akik láthatatlanok, ami még hatyám, de halhatatlanok?
Egy pillanatra, az este hallgattam egy intervijut vagy dézsavut az egyik NIB UR-russal, amikor inkább vissza Sitchin báchihoz, aki legalább tud magyarul?
NIBURU bollgóval, vagy ürhajóval kapcsolatban, mikor Ők idejönnek aranyat bánnászni, akkor már van élet a földön, sőt, édenkert meg állatkertek, amikor ezekből gyurják (gennózzák) össze a zsidókat meg akikkel a zsidók ősei keverednek akkádokat meg az allantoszókat, akik először is, nipurak kigyó fákzat, s maga a Sitchin báchink zsidó agya, nem magyar agyar? Nincs országuk?
A lényeg a magyarnak az igaz JÉzus, amit megtaláltok a bibliába, amit szintén ez az über fajta, kisajátit, mindent kisajátitana tan tan tanadon, mert nem az övé? Ha észre vettétek, hogy azért vagyok nem innen való, mert a MAGAS MAGAR EGEK ÜGE ALLATTA, ENGEMET SENKI SE HELL SEMMI NEM MOZDITO EL, A MAGYAR SZÜLEINLTŐ INTŐ SZAVAVAVAVAVA....SEHOVA, AMIKOR KIK HOZTÁK LÉTRE A POKLOT: SEHOL? SEMMI?
A magyar igy mondja: sehol semmi!!! sehol semmi, csak a sakál csahol?
Nos, miko még odaát vótam, mert mondom, akinek semmi az is elvetetik tőlle, nost jelen pillanatban, ez a deepressCzinba esett bele a magyar, mert vagy a kéT egymással közzösül Gulát, na most a magyar, az alsó szöge allatt van, amit jól megmondtá, hogy jé hova, kell allá merülni hogy elkapd, a nátháháháháháháhá....
Értem, itt vagyunk, (tatnyolunk) meg midenütt jelen vagyunk, ahol élet van, nos ahogy mondtam, élet = Jézus, de ugyis ha megmukkan az illető, meggete sehol, semmi, vagy mi van?
Kellemes 7tet, ne legyetek restek, egymást szeretnünk ke, meg keresni, meg tartani a kapicsapolást,(szent beszédet János 8:51. de ne feledd, a te kezedben a te bibliád, mert szemedbe, benne...) mert csak élet? yaszta, meg egy kis yéllesztő, kéne?
Citrom izü a banán?

helleluja 2008.07.12. 08:06:59

Kedves sabecestét, már egy hétnek ujra vége...
KISÉRTŐK -KISÉRLET-KISÉRTÉS? Jelen hellzetbe, ezen az állomáson vagyunk, amikor minden hullámhosszokon száguldozik, a hang is, meg fény?
Ime a mostani hellzet, mert igen igen van valami ZAVARÓ ÁLLOMÁS, VAGY ÁLLOMÁSOK, amikor nem hallak tisztán benneteket? Képzeljétek el, hogy van a HANG -HULLÁMOK VILÁGAI, ami olyan, most hanggá válok, vagy ha nem, mert pont munkám -elfoglaltságomba vagyok tota bemerülve, de nem merevedve, most tisztán betudtam kapcsolni abba HANGÁRBA AMIBE MI VAGYUNK, HUNGÁROK -áradatok?
Ezt, ha most rámfigyeltek, mindenki megtudja magán figyelni, csak most SZERETET, ISTEN -JÉZUSMAGYARTESTVÉREM -ÖRÖK HAZA, DE ITT IS AMINK VAN, AZ IS ISTEN ORSZÁGA, HA IDEIGLENESEN IS, MERT MI BENNÜNK AZ ORSZÁG, AMIT NEM TUDNAK SOHA SENKI ELVENNI, DE HA NEM FIGYELMEZTET VALAKI RÁ, HOGY INNEN VAN A HANG, EZ A HANGADÓ BENNÜNK, (Lehel: mi egymást lehelljük)AKKOR BIZON ELSÜLLEDTEK, MINT AHOGY MÉLYEBBEN NINCS SENKI TŐLLÜNK, IGY NEM IS ÉRDEMES EZEKRE A HANGADÓKRA FIGYELNI (HALLGATNI) TÖBBET?
Sokszor leirtam, hogy a mennyekbe csak szeretet csoportok mennek be, amikor aki ebbe a csopsortba tartozónak valjátok magatokat, akkor most rögtön azonnal ott vagyunk!!!
Na, vannak olyan agyrezgés - agyhullámhoszra álltiható eletromos dobozok, amikkel messze zavarni tudják a hallást, s illenkor az emberek idegesek lesznek, meg egyszerüen minta hatalmas nagy zajba -zörejbe tota beleájul az illető, nem akarok hallani semmit, senkit, hagyjanak lógva?
Sajnos sokkal gonoszabbak azok, akik mindent a tulélésre állitottak be, ezek szerint aki öl, vagy előbb megöli a másikat, az tulélő? Jah, de totta egyedül maradt, a saját kriptjába, ha nem, most oda ment, ahol közös a kripta?
Sir, miért sir? Sir, ha még sir, hogy süppedt el a nemzet? Ne sirjatok, csak ha már ténleg, zarba a gata, egyelőre:
Köss fe a gatyát?

Menroting 2008.07.12. 13:21:55

Nos most konkrétan arra a bizonyos minek is nevezzem parafrekvenciára zavaróan hat a mobiltelefonok frekije bizonyos távolságból.Ha nem akarok bizonyos álmokat látni én mindig magam mellé rakom,véd tőle...
Erre barátom anyjánál vidéken jöttem rá ahol a szobában nagyon erős volt az a nem tudom milyen sugárzás ami igen erőteljes álmokat okozott.
Viszont időnként arra is jó a mobil hogy erősítse a saját nem tudom minek hívjam a gondolatvivőfrekimet ami által egy két másodperccel előbb tudta a barátom hogy sms-t fog kapni tőlem..Nem egyszer nem kétszer, rendszeresen....Ez egy másik barátom..
Most kb. két vagy három napja nem tettem az ágyam mellé de újból rakni fogom mert kétszer is a jó álmok mellett borzasztókra riadtam fel..
Tudom őrűltségnek tünik az egész de nem akarok olyan álmot mint például kb. két éve amikor agusztus 20-ra virradóra úszó kereszteket láttam a Dunán.Előszőr rosszul értelmeztem(arra gondoltam hogy apám halálát jelenti) s nem mertem elmondani mert arra gondoltam hogy ha elmondom csak akkor válik valóssá.A tűzijáték eszembe sem jutott először csupán délután mikor inkább úgy döntöttem hogy nem megyek el.
Jól tettem úgyanis tűzijáték idején óriási vihar
kerekedett halálos áldozatokkal..

Biztos hogy vannak olyan dobozok amikkel az embereket idegbajba kergethetik de ezt nálunk például a Hungária körútón tök felesleges lenne használni a kamionok s a villanyosok hangja sajnos felér velük..És bármilyen furcsának tünik megszokható !
Ránk vagyis az állandóan itt repkedő villanyospilótákra például már nem hat
zavaróan szinte nem is halljuk...

Igen gonoszabbak a mi szemszögünkből de lehet hogy a valóság csak szimplán az hogy az állati gén még erősebb bennük hisz az állatvilágban ez tök természetes és nem gonoszság, hisz az már egy tudatszintet feltételez nemde ??

A génállományt pedig általában vagyis természetes módon mivel is szokás változtatni ? :-)
Tuti nem az elkülönüléssel !!
Tehát ne gyűlőlj ne különülj inkább szeress s nyersz ! :-)
Dehát ezt az őseink még a honfoglalás előtt is tudták hisz több nemzetből álló s más népeket is barátsággal befogadó közösség volt eredetileg s utána is! De ez valakiknek vagyis azoknak az üzleti köröknek akik az ellenségeskedésből profitálnak(nem egy nemzetiségből valók de arra kenik) csipi a szemét s mindenáron összeakarnak ugrasztani minket kb kétszáz éve ! Ez ellen csak egy fegyver van hidd el az önzetlen SZERETET amit sajnos több kevesebb sikerrel kezdenek kikezdeni úgy hogy a különböző nemzetiségieket vallókat akik valójában már egyek mert már annyira összekeveredtek összeugrasszák
egymás ellen !

Akkor lesz sír ha sírunk s elleségeskedünk tehát ne sírjunk inkább szeressünk :-)
"Köss fe a gatyát?"
Nőnek nem kell eredendően alkata tartja :-)

Pá !

helleluja 2008.07.12. 22:00:38

Világurak, egyetem -begyetemesek!
Csak egy pillantást vetettem amit irtál, s végre kezdünk meg tálltosodni, mert egy tálltos ha csak egymaga ordibál, akkor is oda ke figyelni, mert fordist oda a filedet, mi baja van a kecskéjének?
Fidelem, MINDEN EGYES EMBER = MENYEI EGY -EGYSÉG aki rendelkezik az egész VILÁGEGYETEMEIVEL amikor minden tudatos magyar egymaga egy világur, ha ura magának? Pápa: allázatos szolgálatodra Világur!
Kapcsolatok kötése, ami megint, persze hogy ó szövetség, meg uj szövetség,de itt a KISÉRTŐVEL amikor mindent lehet, de ki az aki tudja hol a határ, mert egy ember, tudja hol a határa? Figyeled, itt rögtön a megoldás a jelenlegi WILÁG - ÉGÉSRE amikor csak félig ég? Jah, mire egyik felét leégetik, másikat felépitettik, minek? Ég ég ég... ég a város...Égi város?
Vegyük az ALMA a fa allatt, amikor az all (allattuk mint állatuk) máért, meg az al fáért, (kietlen puszta zegged zőrzete is lekopvanna a tuszkálástó) neked adom birod almámat? Csak el kell fogadnod? -nem halsz meg! -vadis, véged!
Mégegyszer nekifutásból, minden INFORMÁCION amikor a semmiből valamit formálunk, ami megmaradt? Jah, ha mindenki örömére, de ha nem, az bijja meg nem marad666...ha ha ha hahahahahaaaaaaaaaa....Mindenki ki?
KAPCSOLAT kérdése minden, mert mindenki a saját világában van, nos akikkel kapcsolat azokkal, ugy hogy világot adok, ha kapok, bennem vala?
Itt lépnek be, a gondolat rendőrök, akik majd adok én nektek répát, mert aki nem lép eggzerre, nem kap répát estére? Na, akiket állandóan répáznak, azok egy idő után, ugy maradnak?
Ne adj isten, hogy azonkivül, hogy itt a haszom, jah de nem az enyém, mia, mücsutora?- hanem ami csak nekik haszon, nos ezek a REPLIKÁTOROK vagy azok a sokszorositók, amikor mindenből egy is elég, főleg zeggem, jajj de nehéz?
A nő? iszony, de milyen a viszony? Ő is ember? Fidelem, maga a teremtés coronája, amikor nőt nem tudtak teremteni? Lebuktatták? Levették a lábáról? A dam ment utánna, vagy a nő meg gyereke? Mire mennek a játék? Elment a papa mama, nincsennek odahaza, nem is vót?

Menroting 2008.07.13. 18:09:58

Mire akarsz kilyukadni tán csak nem arra hogy néhány forróvérű istennőt rajtakaptak majd száműztek erre a golyóbisra s hamarosan ráunván a műbirizgára megteremtették maguknak ádámkát :-))

helleluja 2008.07.14. 08:35:01

Bündőde, bünnők meg bünnőzők!
Ha van látható isten, akkor azok a nők, meg nőnemüek! Amit történt, meg történik, a nők a bukott meg most van egy nő, itt kimondottan a SzüzAnya -lányai, hogy átoperálnak meg operáltak férfit nőre, maga a kisérlet a nővel soha nem sikerült eddig, mert amit aDamnak hivnak, a férfi lenne a szellem, meg pap, a szemita világba, amikor feltétlen kell legyen állati fajok, ime a többnejüség, meg most a AdamMada fajok, amikor Ádámot meg Évát, nem teremthette senki, mert maga a VILÁGUNK MEG MOST DÓMUNK -TEMPLOMUNK szétválasztathatatlan? Édenkertesek? Országosok -jószágosok, jóságosok!
Részemről, nagyon óvatos vagyok a nőkkel kapcsolatban, meg ahogy a bibliában, totta egyet értek vele, hogy a nőnek, meg a kisgyerekének nincs, nem lehet büne!!! Engedjétek őket hozzám!
A bünt, a BUGA ANGYALOK, AMI HA AZOK AZ JÉZUS EMBERFAJTÁK LÉTRE HOZTAK KÉJRUBOKAT MEG CÓRAKOZI BUZZILULUKAT -FILUKÁKAT,UTÁNZATOKAT -MAJOMUTŐNZAT KIGYÓ FAJTÁKAT STB...amikor ne feledjük, az állatok minden faja, intelligens vala, amikor mivel vagyunk mi intelligensebbek, akármellik állatfajnál?
Ha a fajok önmagunkkal s területeikkel rendelkeznek, nics itt sem semmi baj, csak megint: NEKED ADOM A FŐDET, AMIT A MAGYAR HOGY KELLENE HOGY ÉRTELMEZZÜNK, MERT EDD MEG? VAGY MIÉNK A FÖLD, A GYÁR, S KI DODOZIK? Jah, a nagycsággos uraink, vagy az uj urbánurak, az uj kapitallinyalijányok -himringyók?
A lányok, a lányok angyalok...

helleluja 2008.07.14. 23:57:58

7fü7fü7füfüfüfüüüü...ma nincs tej?
De van, a Tejutról, friss tejcsicsicsicsicsi...
Emelekedjünk, fel az égre, a magyarokIstene eskü eskü eskü...
A mi JóAtyánknak Jézusa a szivünkbe, csak hálával tartozunk, de örök hálával!
Figyelem, hogy miért zárnak ezek ki, mindenhonnan, mert miért nem lelheti a magyar a hellét a saját honjájájájjjjjjjjjj......kard nyul a barlanjába? Apu hod menn be, az a nad medve, az oroszlánok barlanjájájájjjjj...
Akarom nektek megmutatni, hogy milyen egy r(égi -családi -közösség! Először is minden bennünk van, ha van valamink, mink? Rajtunk kivül ha vót valami, lesz valami, van valami, az a halál!?
Próbáljuk Eztit, amit most mondtam, behellettesit sit siteni ebbe, e -wilágba, mikor itt abszi ulti NEM MAGAMÉRT, NEM A MAGYAROK ISTENE... na olyan nincs, ebbe a wilágba, mert ha mindenkit a zsidó arab semmita isten teremtett, akkor most azért hogy gyimakoljon örökké, meg adóztasson, ha nem szemére való a szemét? Szemet szemért, ne lásson, senkise? Szemezünk?
Hogy ne vossam a szót, először nincs egyetlen egy (R)ÉGI -HONBA KORMÁNY, SE SEMILYEN INTÉZMÉNY,(JÉZUS A TÖRVÉNY MEG CSALÁDFŐ) AMI DÖBBENETES, NINCS TÖRVÉNY! HA VAN, AKKOR TÉNLEG JÉZUS S SZIVÜNKBE KELL LEGYEN! Csak ÖRÖK BOLDOG CSALÁDOK VANNAK!
Aztán nincs olyan hogy az isten tesz vesz bennem, ami ellen semmit nem tehetel, sőt assdekelünk, ha legyen már a végidŐ vigadó vég az ekekig ár meg adóban uszunk, döglötthal, van uszony vagy iszony s viszony? Wilágdráma utolshow felvonyitása, mert nem birom, birjuk a strapát, tovább, nem birom gázzal, meg tüdovel?- pokoltyu?
NINCS PÉNZ!!! NINCS FIZETSÉG MEG JUTALOM!!! HA CSINÁLSZ VALAMIT, AZT ABSZOLIT CSAK A MAGADÉBÓL, DE MOST JÖNNE KI, JOGY MINDEN BENNED, BENNÜNK VAN, MINT HA NEM, MI BENNE VAGYUNK EGY OLYAN RINGLISPELLBE, AMI VALÓSÁGOS MERT MINDEN KERINGENI FOG, KERGET HALÁLRA ÁTONI -ÁTKOZ BENNÜNK IS, MEG KIVÜL IS? KIGYÓFA MEG BIGYÓK, A KERTEK KÖZEPIN ÁZNAK, ÁLL ÁLL ÁLL NEM BAÁLL, HANEM A HALÁL?
Fidelem, időknek ideje elotte, irtam hogy kérdeztem S KÉRTEM: hogy LEGYEN MEG A TE AKARATOD BENNEM JÓ ATYÁNK, DE UGY VAN, MONDTA A HANG! MIT TEGYEK, MONDJAK JÓ ATYÁM, MIKOR RÖGTÖN A HANGGGGGGGGG...GOD HANGOD: MIT AKARSZ TENNI, MIT AKARSZ MONDANI, HA NEM SZERELMET VALLANI?
Ime a nagyÁrpinagyÁrpi pipipipipi...mai napinapinapi na pire pire pire...pirra mondóka: MINDEN BENNEM, BENNÜNK VAN! MAGYAR ISTEN, MAGYARHAZA, MAGYARORSZÁGUNK MENNYÜNK MÁ GIA GIA GIA...ORSZÁGUNK SEJ HAJ... S RAJTUNK KIVÜL, MINDEN MEGKÖVÜL!?
Eh, mi a kő...tukanó, tukanó a szobába, a szobába lekik itt benn....

helleluja 2008.07.20. 22:26:01

VÉGITÉLET! UTOLSÓ BÜNDÜHŐNGŐ BOSSZU!
Egetföldet rázzó KOZMIKUS VIHAR, MEGTISZTULÁS közeledik! Leirni nem lehet, csak ugy ahogy lehet!
Ami törtnik, az hogy a felgyülemlett élettellennességet dematrizálja automatikusan az anyag is, amit megtusztulásnak (GYÓGYULÁS) is hivhatunk, amikor ha látnuk, hogy mit csinálunk, akkor azt is látnuk, hogy nem haragszik ránk senki, csak ha magunkat többet nem vagyunk képpesek tiztába rakni, akkor seggit az u.n. természet, ami természetes!?
KÉT FAJTA UFÓ VAN, AZ EGYI A FEJUFÓ, A MÁSIK A SZIVUFÓ, mig a fejufó egyéni, csak egy személyes járga, addig a szivufó HATALMAS ÉS VÁRA, SZIVÁRVÁNYA MINDENNÉL ERŐSEBB IS, ÖRÖK BIZTONSÁGOS VÉDELMET AD, KIVÉVE, amit le akarok irni, hogy mi van, ugyanis VAN A KAPU, amit ha nem vagyunk egységesek, nem tudunk be -lezárni se, meg ugy bezáni, hogy akik KINT MARADTAK, be ne tudjank törni, mintcsak NÓÉ -nál, le van irva!
folytatjukjukjukjuk...
u.i. ez annak a követkeménye, hogy visszautasitottak, s visszaadtak minden MENNYI FÉNYFOTONCELLÁS ÖRÖK ANYAGOT, ami lőtható, csak nem akiben nincs fény, cikrase egy szemse, de egy szemse? Tehát inkább örök halált választják a sötétek, mint ők nekik, csak hagyni kellene létezni bennünket, annyi!!!

helleluja 2008.07.22. 07:36:09

Érdekesség az ITÉLET IDŐVEL!
Mindenkinek meg kell találnia a hellét, mikor... most jönnek a nehézségek, mert Hazádnak, rendületlenül, légy hive óh, magyar... A nagyvilágon e -kivül, nics számodra hell... ami nem azzal kezdődik, hogy itt egy jó zsiros állást kihalászok magamnak, meg a perepttyomnak, ami nem is számit végeredménybe, amikor arról beszélek, hogy ÖRÖK HELLED!!!
Ahogy mondom, minden adottságoddal képességeddel a saját nemzetcsaládodunkat szolgáljuk, amikor ahol éppen szükség van, a te helltállsodra, amikor meg senki nem mondja, (esetleg a lélek) hogy most te azt csináld, vagy ezt csináld, hanem neked tudnod kell, vagy együtt, mintha ténleg a nemzettestünk örök egy lenne, oda vissza mindent tudunk rólla, mi megy végbe benne, benne vagyunk, igy maga a gondolatoknak, megelőző meg óriási szerepe van, hisz a gondolat megelőz mindent!!!
Nincs olyan hogy az isten vagy bárki megmondja, hanem ad világosságot, (lelket) nyisd ki a szemedet, kövess, ne kövezz, vagy élve, husa megpuhitva, meg akarsz csócsálnininininiiiiii...

Menroting 2008.07.22. 17:33:04

No ez most tetszett szinte szívemből szóltál.Csak nehéz elkezdeni hisz sokunkat az élet inkább a páncél a barikádépítéshez és a kövezéshez szoktatott inkább.
Nehéz letenni a fegyvert majd lebontani a páncélt.Nehéz bízni a másikban.De el kell kezdeni valahogy nem vitás mert igy nem élet az élet s elpusztul a világ..

Menroting 2008.07.22. 18:01:36

Az előbb kapcsoltam az UFOS topikra és egy kissé ledöbbentem ugyanis amit te előregondolásnak nevezel nálam szinte percre stimmel ráadasul az is akire gondoltam ... Tán jó lesz vigyáznom a gondolataimmal már nem ezen a téren hanem például akkor mikor átkozodom ? :-)

helleluja 2008.07.23. 19:30:27

ITT ÉLET?- ITÉLET MEG A NAGY ANYAHAJÓ....
Jézusunk, mikor összfog jönni az egész nyáj, igen igen ha Jézusunk a FőPásztorunk, akkor kis báránkái meg birkái vagyunk, még a kosok az okosok is, kell hogy engedelmeskedjen a Főnknek?
Amit meg kell értenünk, (közvetlen beszéltem Katikánkkal, akit felkértem, hogy nem táncolnél egy roppot, amikor mi Jézus vagyunk...?) hogy OLLANOKNAK KE LEGYÜNK, most alakra is, van a fejünk, de az ő fénye meg agyaalkata meg barázda van benne, meg minden tekintetben embernek, de vidájj, a nő is ember, ami lelket jeleneteni, de még mennyire, mert a nőknek (anyaösztön) nem kell megtanulni szeretni, mert ugy van, ide is ugy születtek hogy rögtön tudnak szeretni, amikor nem, akkor is, csak most vissza tükrözik, ami igaziból a férfi, de hol van egy is, Jézus nélkül, mert flass fejek vagyunk?- deci benne, hány deci?
Amiről beszéltem nektek, a "H" ÁLLÓ, ami egy nagy hatalmas ÜRHAJÓNK, mikor megtelenik, de roppant érdekes, mert TÖRZSENKÉNT FOGUNK FELSORAKOZNI s itt érdekességnek, én nem tartozom egyik törzshez sem, mert ténleg KÜLÖNLEGES SZOLGÁLATRA LETTEM ÉLERTE HIVVA, amikor én elenőrzöm le, hogy a SZIVAJTÓ -AMI MOST EGYEK VAGYUNK A HAJÓNKKAL HA JÓ, MINDEN JÓ, hogy az ajtó végleg becsukva, aztán ELIGAZITÁS AKI MAGA AZ IGAZ JÉZUSUNK, aki most, a középső sorhoz de közte álltam be, most mondta, hogy álljak a középső TÖRZSHEZ, akik kik? Mogerek?
Igen érdekes, mert az ürhajónkba, TÖRZSEKKÉNT ként ként ként...fogunk utazni, nincs torzsolkodás többet!!!
Csak ennyit most, s ha nem tudjuk felfogni is, de ahol a kezdet, vagy amilyen volt, az van?
Ez van, ect ke zeretni?

helleluja 2008.07.29. 08:01:09

A Szent Lelket, ne üzzük el, e -wilágba vissza ne térjünk, esetleg ufónkba, vagy Föggő -Édenkertjeinkbe?
Nem vagyok e -wilág ellen, de senki meg semmi ellen, mert valami ollan van, hogy ha valaki akar valamit, azt ha végre hajtja, közbe megállhat, sőt megállapithatja, hogy nincs érteme, az ÖSSZ ÉLET számára! Ha nem, beledöglik! Nem lehet megakkadályozni, csak kitérni előle, meg mentsél meg bennünket, a vakoktól meg gonoszoktól, de vakok, mondjuk akinek kiszurták a szémet, vagy testét összeroncsolták, kicsuffolták, lásd.....ugye hogy vonz bennünket!?
Figyelem, HA NEM HATALMAZZUK MEG, MEG KÉRJÜK A MI ATYÁNKAT HOGY KÜLD EL ATYÁNK LELKEKEDET,nos itt jönne be e -wilág, ahol nincs szellem, nincs isten, nincs lélek, s mi van? Bün és baj uralkodik, tehát KÉRNÜNK KELL, ADATIK NÉKÜNK, s Jézusod JóAtyánk a szivünkbe kérünk, legyen meg a Te akaratod, amiképppen a mennyekbe, itt a földön is, de vidázzunk, e -wilágba?
Földim vagy?

Menroting 2008.07.29. 18:56:49

Ez az e-wilág szerintem úgyanúgy része a többinek s szerintem egyik sincs meg a másik nélkül s mind
valamiért összefügg egymással s ezért nem lehet nem szabad könnyedén elhagyni a nehezebbet.

Menroting 2008.07.29. 19:08:52

Főleg akkor ha van tehetsége arra hogy magasabb szintre emelje valahogy e-wilág emberkéit és ufókáit s ezáltal az egész világegyetemét is.De lehet hogy tévedek .

helleluja 2008.07.29. 23:46:56

MEGREZZEGNEK A FÖLD OSZLOPAI!?
Abszi ulti éreztem, nemcsak ugy hogy éreztem, hanem tegnap, az egyik suhanc, egyeszerüen el akarom engedni, szabad utat biztositok neki, s ránéztem, hogy mehecc, intetem a fejemmel is, aztán majdnem megölt! Vagy félreértett, de nem hagyott szóhoz jutni, hanem kiugrott a kocsiból, amikor black beltes vagyok, meg állandóan nállam van a gis csavarhuccó, mert gell a munkámba, de soha de soha örömömet nem leltem, hogy megüssem a másikat, akkor se, ha mindenki előtt szidta az anukámat, vagy megütött s nem fájt nem fájt...
Aztán a fiam, nem nem nem... nem tudom mi van, de nagyon zar, (lerobbant az uj kocsija,(computer csippek, magnetikus zavar) ami irtó zarok kezdenek lenni minden, amibe igaza van, hogy rabolják, ez rablás, direkt igy csinálják...) próbáltam lenyugtatni, meg imádkozzunk, mondja már az ima se használ, nem látom hogy átok van rajtunk, amit mondom ezt ne, mondjad hogy nincs zerencsét, de ne adjuk má be, a derekunkat!
Na, menn a birok, mig hacsak annyin vagyunk, egy páran csak, akkor is BY THE POWER trudojátok, mint a Super manba, de igaziból, most éreztem, persze hogy nekem GYÜTTEK a magnetikus tere -kből, azonban éreztem, hogy nekünk lenni kell, mert ÉLETRE DE ÖRÖK ÉLETRE ITÉLTÜK NEMCSAK MAGUNKAT, HANEM MINDENKINKET AZAZ A MI ATYÁNK, A MI JÉZUSUNK ÁLTAL, AKIKET NEKÜNK ADOTT!!!
Igen, vedd, s vegyétek ugy, ahogy irtam, hogy senki semmi ne állhatja azok utját, ki mennyünk má, nem a csicsásba hanem jé hova?
Nem számit, csak mennyünk a mennyünkbe ha csuszva - mászva,de tallpra ta tarha, egymást soha el nem hagyva, amit nem én kezdtem, hanem ha van JÉZUS TÖRTÉNET, AKKOR AZ NEM URVACSORA, HANEM EGYMÁST SOHA EL NEM HAGYJUK, VÉRSZERZŐDÉS!!!
Na, egy nagy döngés, s a magnetikus terekbe azok, akik ellenünk, most a SEHOLBA?
Szüntelen imádkozzunk!

Menroting 2008.07.30. 05:04:35

A 94-esnél is arrafelé jártál?

helleluja 2008.07.31. 08:25:04

94 -snél, mármint villamos járat? Nagyon ismertem Bpestet, mint a tenyeremet, amit megint csak legutóbb akkor néztem meg, mikor ezt irtam, mostmár meg se nézem.
Próbáltam leirni, hogy tele van szellemekkel Bpest, s ha egyszer szóba egyeledel velük, fantasztikus utikalauzok, s minden követ, minden talpallatnyi földet ismernek, ha valaki csak hallja őket, az hiszi a kövek megszólaltak?
I been everywhere... Jonny Cass-tul a legjobb!
Egyszer, egy éjjel, a te villamosodon is utaztam!

Menroting 2008.08.01. 08:03:09

Úgye milyen jó vele repülni . :-)

Az utikalauzaid mely helyeket ajánlották ?

Menroting 2008.08.01. 09:19:37

24.én véletlen nem villanyosoztál álmodban ?

Menroting 2008.08.01. 21:15:20



Néhány kérdésem lenne mint mindig :-)

No vegyük azt, elkezdek álmodni s például egy óriási felismeréshez érek s tudom hogy nem ébren vagyok s nem is akarok rögtön felébredni s nagyban próbálom memórizálni és már félálomban kivülről is fújom s totál úgy érzem hogy ezt lehetetlen lenne elfelejteni aztán egy valós külső hang felébreszt s én meg rádöbbenek hogy nem emlékszem semmire..Csupán arra hogy egetverően megértettem ámomban valamit de hogy mit arra már nem emlékszem és ez szőrnyű érzés hisz kábé olyan mikor valaki totál kitakarít az álmában aztán felébredve rájön kezdheti előlről..:-)

Szóval hogy lehetne sikeresen memórizálni?

"Az álom, vagy alvásból visszaérkezéskor, irtózatos éles ugy a hallószervünk, mint az érzékszervünk, amit mi kell hogy lecsökkentsünk, miután felvettük ezt a formát, meg tudatot, aki (ami) NEM TUD666...ha ha ha hacc hacc hacc... semmit!!!"

Hogy kell ugyanis ilyenkor lehet a legjobban megijedni ..!!!!

Egyáltalán mit és hol lehet hogy ne legyen gondod
????
A pötyögtetés jobb?

helleluja 2008.08.03. 08:57:29

Én s mi édes Katintkánk!
Kérdezem, a környezet teszi a tudatot, vagy eltudunk -e szakadni, e-wilágtól, ami nincs, nem volt, nem lesz, de elvett mindent tőllünk, az álmainkat is?
Sajnos, a magyarokon, valami irtózatos sötét erő -erők garázdálkodnak, s legutóbb mikor emlitettem, hogy MENNYBE!!!- mártudtam, hogy menj a fenékre? De, ami itt van, az a pokol vagy a mennyek tükre!!!
Nos, irtózatos küzdelem menn, hogy legyen erre is igényünk, meg időnk, amikor nagyon meg kell nekem is határoznom, hogy pénz, vagy élet!
Gondoljatok bele, hogy mennyire élvezetem volna, mikor még nem volt gyerekünk, hogy annyi pénz, hogy csak ezeket kutatgathattuk volna, aki eddig elérkézett?
Amit tudok mondani, hogy hogy... van az egyik történetben, aki megszerzi az arany -bárány arany gyapját, az a világ ura lesz, de én eleve az vagyok, mert Jézus Urunk!
Rendkivül fontos a tiszta de tiszta Jézus élet forma, amiről talán nem is lehet beszélni, de valahol, ha mégis valaki azt akarná, hogy hogy hogy... mit?
Vissza, most hiába minden mert valóban a pénz, széttrancsirozna, hacsak azzal menj, de hova, mikor ehez, amit csinálunk, bizon némi, némi anyagi... vagyis, többre nekem sem futja, meg amit megszereztem pénz nélkül, pénzért nem lehet megvenni, de... ha lenne pénzünk, ami mi vagyunk, jó pénz? - tudom hogy nagyobb mindennél, annak akik MENNYBE akarnak menni, ami mennnyünk be, a mienkébe, amihez hellcsere...
De jönni fog, aminek jönni kell...
Akinek JÉzus a barátja...?

helleluja 2008.09.02. 18:25:42

Mennyből az angyal, legyütt hozzátok...
Aha,jah! De szem is kéne, nemcsak ceruza? Kellemes 7füreggelt, meg 7tet, együnk sok gyepet, necsak kecsap, mindennap, ugganaz a bolonai?
Azt hiszem, tötölni fogok mindent, s kezdjük előlről, hisz amit elmult, elmult?
Az usai massázs (magyarul beszélő falujság) bordon, (igy mondjuk) arról van szó hogy boldogság? Van egy ének, Oly szép az ember ki bünt, (mi az?) egészen elhagyá, ami ha nem keressük az igaz Ur Jézusunkat, aki az élet -forássa, vagy fény -forrása, bizon akkor kutya -kuyát tép, kigyó -kigyót nyel, a boldogság, ha szét tudod tépni a másikat, mielőtt ő téged, meg te lenyeled a másik kigyót, mielőtt az tégedet!?
Ha nem hiszed hogy igy van, nézzétek körbe, most mindenki bedöhödik, hogy merészelsz... de mit? - az igazt, igen igen szemünk előtt jáccódik le, hogy mi meg ki lehet csak boldög?
kopaszi kákó, jönn a favágó?

Menroting 2008.09.04. 19:25:11

Hali ! Tegnap egy kicsit idegbeteg lettem a Niburus faliújságtól ahol fokhagymabors hülegyerek három személyben játssza az "eszét" de mára már nem érdekel azt ír amit akar egyik fülön be másikon ki ..Nem kell rá egyszerűen válaszolni reagálni....
Szóval nem megyek le inkább kutyába mert aztán a végén nem lesz energiám visszaváltozni s a vége csakis az lenne hogy a hátralevő éveimet kiváló pitbullként vicsorítanám a Holdra ,aminek nem igazán lenne értelme hisz csak röhögne rajta..
Amugy nem felejtettelek el csupán kutya beosztásom volt,mindennap fél háromkor keltem majd fél tizre haza is értem az első részből,majd 12-kor újra indulás a melóba négyig időnként ötig (ha gond van a vonalon)majd onnan hazaút.
Jővő hét hasonló utána nagydélután ami annyit jelent hogy majd akkor fekszek majd valszeg le mikor most kelek aztán következő hét megint fordítva hogy nehogy mán az emberke szervezete egy kicsit is beálljon valahova.Régebben a beosztásunk nem volt ennyirre kúsza, csak amióta totál bizonytalan a cégnél a helyzet azóta nem törödik senki semmivel s totál zombit csinálnak lassan már belőlünk..:-(
De olvasni szoktalak a mobilon általában lámpára várás közben és pihenőidőben...

Menroting 2008.09.04. 19:47:08

Amúgy nem értem a másodikai dátumot a hozzászólásod mellett ugyanis délelőtt még nem volt sehol nálunk.

Menroting 2008.09.04. 20:04:21

Nem lesz semmi ha ezt te ugyanigy két nap múlva kapod meg amit most írtam ,ha egyáltalán megkapod mert lehet hogy közben törlöd !

Mi a manó van mostanában ,s mi lesz ha egyáltalán nem lesz semmi mert mégis bejön valami amit most megsem szabad említeni,akkor csak a galamb vagy a régi rádióamatörös rádió már ha lenne (bár bármikor megépíthetném, rajzom van hozzá(müszerésznek tanultam),de kinek van még ilyen ???

Menroting 2008.09.04. 20:22:17

Most látom hogy kitiltottak a Nibiru topikból ghepárddal együtt, légyszi ird le mit írtatok ????

helleluja 2008.09.04. 21:58:19

Kedves Menróting meg istencsilkók...
akik esetleg ide be tudtok vergődni?
Először is, mindenek előtt egymást szeressük, ahogy irtam, ahogy a mi Jézusunk aki soha el nem hagyott, meg hagy magunkra bennünket!
Amire szeretném felhivni a figyelmeteket, a magyarhaza mindenekelőtt, tehát ami a zsidó értelmeznek zsidónak, azt a magyarnak magyarra kell értelmezze, kivéve NINCS HALÁL, s ne próbáljunk senkit kényszeriteni semmire, meg ha valakik kényszeritnek, arra nem lehet, hogy elhagyjuk magunkat, meg egymást, s egymásnak adjuk magunkat, bijja ez az örök élet titka, meg kezdete is!!! Van több mit magam? -itt va szivem?
Hosszu lenne, ha akarnám leirni, hogy kivülről kell először megfigyelni mindent, de mikor gyülölködni kell, belülről is, abba nem mengyünk bele, hanem megint, egymást tisztán, tiszta szivvel mint Jézusunk, aki egy velünk, szeressük! Nem a teremtményei vagyunk, mint ami az általános felfogás, meg nyafogás? Ahaaaaaaaaaaaa....
Nem akartam senkit megbántani, meg pontosan nem tudnám leirni mit irtam a Niburu tópokba, de itt is, most mindenkit levertek, mert befogadtak végre, s rájöttek, hogy megölni senkit se lehet, a zsidókat se, de ők sem tudnak megölni bennünket, ami ha kitudódik, vége midennek, vagy e-wilágnak?
Valószaru ezt is törlik, ha bele mennék, hogy amit Sichin báchi lehozott, azt csak ugy lehet értelmezni, ahogy "e -wilág urai - istenei?" -a tudtunkra hánnynak vagy trottyolnak?
Mellesleg, itt is letiltottak nagy rádió állomásokat, mert mert mert... usa előbb mint mint mint... na kik?
Piszkos cenzura kezd lenni, ami még nem volt?
Jah, egy rendkivül érdekes feltevés, amikor a Niburusok befejezik.... vagy hirtelen itthagynak csapot papot, itthagyják azokat a angyali gépeket, akik nélkülük, várják őket vissza, de figyelj, mert JÉzus: veletek vagyok, én előbb voltam mint ezek, meg veletek vagyok e -világ végéig, amikor az igazság, halhatatlanná tehet? -lehet... de mia? Mamma mia?

helleluja 2008.09.05. 06:58:30

Helló helló helló....
A mi mindennapi eledelünket add meg nékünk ma is... elfelejtettem ujból leirni, de most tenni kell érte valamit, ami nekünk dodozni, az első. Ezt tanitottam meg a fiaimmal, akikért irtó harc ment mert a feleségem tanittatni akarta őket, de mindehonnan kirugták őket is, amit nem tudok megmagyarzáni, te tudtam, ami miatt először engemet hibáztatott mindenki, mert azt akartam?
Nem, hanem nekik is van lelkük, meg most azzal is akartak élni, ami nem fog menni, ebbe, mert....
Aztán, akik igazán tudnak szeretni, azokat nem lehet itt sem elválasztani, csak megerősiteni, ami most vagy mindenk kötél szakad, vagy az a mi HITÜNK valóságra vállik!?
Minden ugy történik, ami vagy az Ég Tükrébe vagy tátong a feneketlen méllség? Ne legyél rosszul, meg nem kellett volna hogy miért, mert ki tudja!?
Ki ölte meg Kennedyt, senki se tudja, ha valaki tudja, meg nem mondhatja....
Valami irtóra ickkirijük van, vajon miért? Hogy az egész világ lakosaira rávernek, ez gyalázat? Persze a computer a hibás?
Jah, máris a megnetikus mezőkbe mennek a csatározások, meg ha Débura visszajönne, akkor a föld elpusztul, meg talán azért menne az eszeveszett fegyverkezés?
Előbb megjátszhatják az INVÁZIONT ami kezükbe adhatna minden hatalmat, igy a második, tehát ha Krisztus gyünne (akiket várnak) azokra már egységesen tudna fellépni a lázadó elit, amiből semmi sem lesz, mert leirtam, hogy az oroszok, most usaának is diktálnak, s itt is változások lesznek, de még milllllllllll....millenneummmmmm...
Talán kitaláltuk a flaggmasztikát?
Millenneubam valóban ölörtbe voltak, mindenre felkészülve???

Menroting 2008.09.13. 16:56:12

www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_underground15.htm

Erről véletlen nem tudsz valami új fejleményt de ha nem tudsz újjat régit is írhatsz ..:-)

helleluja 2008.09.27. 06:47:56

suhtt! Amit eddig irtam, törlődött, de mindegy.
Közvetlen benne voltam,s ismertem az egész brancsot, főleg Mórict meg a befektetőket. Ha van valami komoly benne, akkor azok az indiánok, akik akik szájkók, vagy ki tudnak mint én, lépni a testükből. Igen, ufók meg különleges gépek meg rengetek cuccok vannak az alagutban, csak akik valóban ismerik, szerintem Móricnak meg Danikennek sem mutathatták meg, mert mert mert ... nem igazi érdek vezethette őket, amit mégis csak a jó Isten tud.
Én tudtam rögtön hogy nagyrésze swingli, az egésznek meg szálhámosság!
Na, amivel kezdtem, hogy végre rátudok jönni, amit nem erőltettem, meg neked csingilingi, ijjen hangja van a csnegődnek, tudod a vasaló csnegődnek?
u.i. hogy valóban vannak ijjen (földbenselye meg allati)bázisok, az tutti!
Állitólag az Olajfa hegy allatt van, a nagyterem? Olvasd el, Manacham Began könyvét, amikor pontosan leirja, hogy a föld alatt vannak, s nem ad neki 50 évet, hogy fel -(szinre)jönnek?

Menroting 2008.09.27. 16:50:56

"Na, amivel kezdtem, hogy végre rátudok jönni, amit nem erőltettem, meg neked csingilingi, ijjen hangja van a csnegődnek, tudod a vasaló csnegődnek?"

Ez most mit is jelent ?????

Menroting 2008.09.27. 16:53:10

"Na, amivel kezdtem, hogy végre rátudok jönni, amit nem erőltettem, meg neked csingilingi, ijjen hangja van a csnegődnek, tudod a vasaló csnegődnek?"

Ez most mit is jelent ?????

Menroting 2008.09.27. 16:58:22

S mi törlődött ,amit ma írtál előtte, vagy régebbi ?

Menroting 2008.09.27. 17:29:06

Bocsi hogy nem egyszerre írom(egy kicsit fáj a fejem )de mi a könyv címe, s vajon van magyar nyelven is ?
Egy másik nem idevágó kérdés,ismersz valahol egy olyan templomot aminek az elején kb. három sorban több négyzet alakú ablak van s ovális kapúja ugyancsak elöl nagyobb az átlagnál ?

helleluja 2008.09.29. 06:33:13

Szerbusz, s csinálj egy pár tisztitó légzést, vagy ha nem attól, ami a nőknek van, akkor itt van egy nagyon jó tablatta, Alka sensornak hivják, ami olyan mint az ecetes - pezsgős viz.
Deniken ir az Ekvádori meg dél amerikai alagutakról, de mondom, az indiánok, rögtön tudják hogy kiknek tudják megmutatni, meg nem!
Pénz kellett volna, de nem elég, esetleg ha elértük azt a szintet amit a dél -amcsi -indiánok, de azok közzül is, egyre ritkulnak a tudósaik -látóik, Red Elk szerint, ő az utolsó gyógyszerész?
Megmondom őszitén, nem emlékszek ugy ahogy kérded, de irnál többet, s esetleg utánna lehetne nézni, ha fontos? Vagy tele van aranyrudakkal?
Figyeljél, meg figyeljetek, mert amiket irok, azt le tudjátok ti is ellenőrizni, meg csak képzelet kell hozzá, meg merni elképzelni, hogy ténleg, olyan vagyok mint a magyarok igaz ÚrJézusa? Azt hiszem, ez miatt, tartják lent a magyarokat, de nem lehet? Az Ő népe, Őrá talál?
A munkád -megélhetés az első, amikor ezt amit csinálunk, természetesen kell hogy jöjjön, meg csak ha felemelő örömet találsz benne!
Az Úr áldjon!

Menroting 2008.09.29. 20:54:22

Köszi de elmúlt magától mára,valszeg húzatot kapott, s valszeg mert érzékenyebb lett, mert "kissé" megnyírattam magam a fodrásznál, s nem volt hozzászokva a fejem a hűvőshőz,de ha rátettem a tenyerem nem fájt ,de ott mégsem hagyhattam mindenhol. :-)

De ha majd máskor gondom lesz akkor kipróbálom, csak tudnám mi az a tisztitó légzés ?

Semmilyen jógás vagy természetgyógyítós dologban nem vagyok sajna járatos.

Te ez a Red Elek s főleg a délamcsi indiánok inkább pénzszerésznek tünnek ....

Nem fontos, valszeg egy idióta álom,amúgy álmomban valamilyen múzeuma miatt lett volna fontos s persze nem is biztos hogy templom ,csak hasonló a tornya miatt...

Hát őszíntén, én még nem tudom hogy tudnánk e csinálni valamit,én ezt az egészet egy fantasztikus szerepjátékként élem meg, de ha tényleg nem kamu, akkor nem lenne semmi ha a valóságba átváltana...
S én nem vagyok semmi új ellensége, de szerintem valami eredményhez összehangolt terv kellene !

Ez az ellentétes időzóna ami köztünk van, viszont nem igazán kedvez az összehangoláshoz..

Egyidőben kéne például aludnunk ...

helleluja 2008.09.30. 20:58:54

Aludjunk együtt?
Szerbusz, s szerbusztok, de nem nagyon hiszem, hogy mások bevillanyoznának ide.
Piszkos lehangoló hogy ijj kevesen vagyunk, de pont ne aludjunk együtt? Szerintem, az Úr csodásan müködik, s csodálatosan akik a mi Atyánkkal dodoznak, össze vagyunk Vvvvvvvv...hangolva. Tudom, mert mert lehet hogy nekünk ugy tünik, hogy senki se tudja az utat, a kiutat innen, de valaki mégis tudja, csak annak tudja megsugni, aki aki az Utat keresi, persze egyenlőre le fel, a létrán?
Szépen kérlek bennetek, mind kis kis rimánkodó gyerkőcöcske, hogy bijja, a te hited meggyőgyit tégeg, meg engemet is, mert ha te egészsegges vagy, én is, jól érzem magam?
De nagyon fontos hogy a testünket jó karba tartsuk, mert kihat hogy mit érzünk, vagy hogy érezzük magunkat, ami behat a lélekre, mert a hiányosság meg most tuadatlanság beteggé (sötétté) teszi a lelkünket is?
Tisztitó légzés mély légzés, amikor kimensz egy olyan hellre, ahol nagyjából nem áporodott a levegő, s kifujod magad,(mint az orod) s annyi.
Red Elk nagyon aranyos mediszer bácsink, nem érdekli a pénz, csak annyi, amennyi szükséges hogy magát fenttartsa.
Tudom miért keresed, mert ha láttad Jézus of Nazaret filmet, akkor Magdaléna Mária halószobályán van, vagy az amit láttál, vagy onnan vették a szabadkimivisek a mintát? vagy...
De csinálni mit, valamit, mégis jobb, mint megkcövesedni?
Figyeljetek amiket le akarok hozni, mert abszi ulti ha nem is ugy van 100 -%kososan, maga az alapleirása... 1000 %koss!!!
Ape testben, ape szellem?

Menroting 2008.10.01. 19:01:29

Lehet hogy valamikor láttam a filmet de tuti nem emlékszem ...Most hirtelen nem is tudom hogy hol találhatom meg hamegszeretném nézni, úgyhogy ha ismered benne a képet belinkelhetnéd akár szóban is...Köszi..
Köszi a lélegzős tanácsot a villanyoson kipróbáltam s használt más ügyből kifolyólag is !

Red Elek indián? S milyen törzsbéli ?

Az alapleírás íród 1000 %-os de élőben próbálta már eredményesen valaki ???

Az ape most majom vagy ép ?

Menroting 2008.10.01. 19:43:54

Ha 70-ben voltál katona s elsőlépcsős helyen találkozhattál a férjemmel...

helleluja 2008.10.04. 07:11:44

Szerbusz -tok.
60 évek utolján, de minek? Nem akartalak kellemetlen hellzetbe hozni, ezer bocs!
Ha meglenne magyarul, érdekes lenne, mert rendkivüli film Jézus of Nazaret, s vajon mit meg hogy forditották?
A diszités, vagy negyszögletes s kör jelek a Magadaléna Mária hálószoba falán, talán kopt, vagy ne feledjük, a magyarokat az égieik vezették vissza, vagy oda, ahol ki kell birni, mig ujra csatlakozás, vagy Jézus eljön, ami nem fizikai, hanem bizon megvolt, hogy lehetett elhagyni a dobozunkat, amit a bün fogott meg, s a bün fogjai lettünk?
Akik az életet (Jézust) válaszottuk, mi bizon még életünkbe, ami nagyon érdekes, mert ebbe a bürzubbonunkba, ami lehetetlen mert ebben a testben senki nem láthatta meg látja meg az igaz Jézust, akit a mi szüleink ( nem csak magyarul beszélők) ismertek?
Mikor visszajöttél, többet!
Jah, Red Elk félindián! Meg Jézust csak életbe, ami ezek szerint mi nem ebből a wiolágból vagyunk, tehát itt nincs!!!

helleluja 2008.10.16. 06:30:17

XYerbusztok kis testvérkék -várkák a mi Úrunkban!
Elfogadni ugy a másik embertársad, hogy az több vagy kevesebb nálad, az mindkét részről örök halálos de rögtön gyötredelmes poklok -pokla -gyalázats gyehenas égés s kénköves füstje cipi mindenki szemét, amiért hunyni kell?
Mikor kisgyerek voltam, most az özvegy szegén néniket,(roncs bácsikat) akiknek a családja elpusztult a háboruba, vagy elhurcolták őket, voltunk biztatva hogy segiteni kell őket, ami csak rendbe rakni az udvarát, ellátni tüzifával, azaz galyat hordani meg összevágni, ami igen igen nagy segitség volt, mig a szüleink, elátták mindennel, amire szüksége volt.
Na, ennek az ellentéte ez a wilág, s most ha akarnunk se, tudunk, mert irtóra le vagyunk kötözve, ami egyre kötöttebb lehet!
Maga nem magának dolgozik - gondolkozik valaki, hanem pénzért, irtózatos örök halálos prostitució meg az anyagi kölömbség is, hogy egyik gazdög, a másik nyomorog, de a legrothadtabb azoknak, akiket elkárhoztattak, mert előbb utóbb gazdag leszek, a toppon, ha meg nem torpant?
Sokan vannak az elhivatottak, kevesen a választottak!
Itt élet = itélet!!! Aki azt mondja az isten büntet, na az illető maga a büntett!!!
Egy -test - lélek vagyunk, s most hol kell kezdenünk, a felépülést?
Jah, aki azt monja nincs JóIsten, annak az hulla, vagy nincs szive!!!
Ezzel kapcsolatban, mert a fej megmarad, mig ha nincs kapcsolatba a szivével, akkor előbb utóbb szétpukkanhat? puck, volt snincs?

helleluja 2008.10.17. 06:27:59

XYerbusztok, kistestvérkéim - várkáim az Úrban...
Várjuk az Úrta foyton várjuk, Nem tudjuk mikor jő el...
Kérlekszépen benneteket, akik ide véletlenseggel betévedtek, csak ugy tuom leadni a látottakat, hogy ahogy a csillagok mennek az égen, lassan szépen, mert el sem tudnátok képzelni, mivel nyagig benne vagyunk ebbe a pöcze gödörben, hogy mibe vagyunk?
Ha ismeritek az a történetet, hogy ez a sassok meg kigyók harca a földért, akkor csak annyit, hogy amit én játszok a kigyókkal meg meg meg... most egymástól függetlenek lennének a kigyók, vagy ez az egész genetikai - kotyvalék, egy rontás, amit maga az a VALAKI akit én Chon Klon Clotyo Faerrynak hivok, utánzotta meg mutánzata, ami nagyon ugy látszik, mert senki se akar kilátni az ODUYUKÁBÓL VAGY A MOZGÓ W.C.-IKBŐL?
Rendkivül óvatosnak kell lenni, s vissza ahoz a mondáshoz: meg akartok ölni, mert MI AZ HOGY DÖGURALOM, vagyis félemlitsd meg a gyermeteget, verd bele az isten fél elmét, meg törvényét, aztán ha megtudtad ölni, a tied? - S HA NEM?
Figyelem, mi az hogy KINDOMBOK? Szerintem csak az állati szinten, meg most mindenütt ahol 1 dominaczion lehetséges csak, az is egymás leölésével, vagy kihivással, az már Chon - Klon -Clotyo Ferry, akit jobban szemügyre kell vennem, mert azonos lenne Luczi Ferryvel? - hozott létre, hisz általa lehetnek csak a KINGEK (Királyok) meg minden e -wilági nagyságok (czionok - hegyek de völgyek) nemcsak a zsidóknál meg móroknál, hanem a nem zsidóknál - nem móroknál ugyszintén!!!
Amit akarnék hogy meglássunk, hogy abszi ulti, ezek a KIVÁLASZTOTTAK FEDERAEGYEDURALOMRA, ami egy zegg allatt, minden Klonita meg Clotyita, allatuk pedig a zszákmányuk, a vadász területeik?
Próbáld csak meglátni, hogy ugyanaz történik amit emberi társadalmaknak vesznek, mint ami a prérike, meg a dzsungalba történik?
Látod a sasst, meg a kigyót, ki lesz a táplálék? Aztán, ha kigyót eszel, kigyót teszel ki? Jah, csak egyik már szarkány fajta? Mig, ha nem, a kigyó is madár? Jah, a madarfészekbe?

helleluja 2008.10.20. 06:46:19

Magyar testvéri -közösségi összejövetel vagy gyülekezetek, miért nincsennek, meg nem is lehetnek?
Nagyáltalában, már gyerekkoromba rájöttem arra, hogy minden a közösségi összejövetelek : ének ima meg tulvilágismeret függvénye!
Minden wallásos létezéseket guggli szemmekkel figyelek, hogy lenne végre valahol valami őszinteség, nem pedig ájtotoskádás - alakoskodás -hászenész -szinészkedés, meg képmutatás, meg fensőbrendüség fitogtatása, hogy az én istenem, nagyobb mindenki isntenénél, mert az enyém végül is, minden mást, mint ha nem allá fekszel azoknak a törvnyeknek, ami ha Krisztus meghalt, nincs bün, ha nincs Krisztus, akkor se?
Szerintem olyan sötétség értelmetlenség kezd lenni, ami sose volt! Butaság is, mert köröttem senkit nem ismerek, akik keressétek a hitiratokat, de az ellen -hitiratokat is, nehogy elhitessenek benneteket, amit már egy olyan fokon üznek a megtöretett a husa értünk áldozósok, meg ezeket erősitendő (ugganaz az ata János 8:44)ata isták, mikor sehol egy szüzanya, boldoganya s gyereke, többet?
Figyelem, az hogy ataista, mindig is igy irtam, kimondottan csak apajogu társadalmak, ami a büne a szerencsétlen magyaroknak, hogy nekik van anyjuk is, az anyjukistenét?
Hungár Ica, imádlak!

Menroting 2008.11.02. 17:57:29

Szia ! Nem adom fel ! S egyre többen veszik észre sőt már be is írták több helyre hogy valami nem stimmel hisz emlékeznek rá hogy semmilyen fórumtörvérvénybe ütköző nem volt írva !Most Tündilla vagyok nem tudom meddig de nem adom fel !

Menroting 2008.11.02. 21:01:57

Szia ! Az a pszichopata őrűlt törölte a Tündilla nickemet is miután válaszoltam neked.Ráadásul egy olyan nicket is törölt amit még nem is használtam de úgy hogy teljesen más emilcímű volt s semmi sem utalt rá hogy én lennék .Valószínüleg valamilyen vírust rakott fel valamilyen módon a gépemre, ami nyomon követ.

No múszáj felfegyverkeznem....Ez néhány nap utána neki annyi....

Menroting 2008.11.02. 21:23:13

Ez volt az a hozzászólásom a magnetikus mezőkre ami után törölt az az őrűlt..


UTU ! ütü más vannak itt egypáran sajnos.....
Amúgy almát eszem ropog a fogam alatt s ha ráharapok a nyelvemre csillagokat látok de özönjét nem ismerem....
S a lassú víz is tuti partot mos ezt elég jól ismerem.
Hogy ki vagyok az tuti de nem hinném hogy ez igy tündéri bár azt szeretném egyszer az tuti.
Sajnos nem tudom még mim van lehet hogy elvesztettem?
At hon tudjam meg hol lelem ?

helleluja 2008.11.03. 07:58:28

Kedves... most hogy merjelek megszólitani, mert ha azt mondom, testvérnőm az Úrban, (hugom, nem tudom hogy nem hangzik letevésnek) szóval maradok a Katintkánknál!?
Én sem tudom mi történik a magyar fórumokon, de irtóra le vagyunk fogva, meg hangolva? Egy biztos, ha egy kicsit jobban kezdjük érezni magunkat, meg merészebbek, rögtön a nyakunkra lépnek valakik, akik lehetnek egyszerüen csak kis megbizottak, vagy fentről kapják a parancsot, s fentről értem, igaz hogy köztük lehetnek azok, akik mindent árgus szemmel figyelnek, de szellemeleg, magasan verik a többiket?
Amit én vettem észre, ha vissza emlékszel, hogy ne má, nekem ne adjátok be a nyers puhitott birkahus mesét, hanem esetleg pörkölt, aminek mi köze van, vagy KrisztHus puhitott nyerhusa zabáltatása a mi ügyünkhöz?
Aztán, van isten vagy nics, meg minden ami jelentéktelen, s ha mégis valakik közelednek ahoz az uthoz, amit oly régen keresünk, talán ott már, az már nem megengedett?
A pénzről beszélni még tabu! Aztán, hogy mi magyarok vagyunk, tehát ne gyertek azzal, hogy akik nem gyülölik azokat, akik esetleg nem ellenseggei a magyaroknak, meg mindenből lehet tanulságot levonni stb....
Imádkozom érted, ne veszitsd el türelmedet, meg lassan szépen, ha lehet szeretettel legyünk Jézusunk meg Őáltala egymást iránt, ami mindig erőt adott mindenek előtt meg felett! -nekem.
Mellesleg, nagyon jó, felemelő veled csevegni!!!

Menroting 2008.11.03. 18:22:14

Szervusz Bratyó ! :)Egyáltalán nincs ellenemre sőt nagyon is örülök neki !
S Katintka is jobb mint a Menroting az amúgy is olyan túl komolynak tünik s főleg azért használtam mert másképp viszonyulnak a női nemhez ! :)
De már az Indexen nem tudom néhány napja s minden indoklás s szabálytalanság nélkül úgyhogy fogalmam sincs hogy miért.
De nem érdekel majd használom a többi fórumokon ,ugyanis körülnézek hol van nagyobb élet.Az Index fórum szerintem egy nagy rakás kaka lett,legalább is a rejtélyes és a polidili része,a többit mától tesztelem, majd szólók ha jó és sűrűbben látogatott topikra lelek..
Mert itt a rejtélyesben, még ha beszámítjuk a több nicken egyedül levőket is, akkor is csak max 10 ember, de talán még sokat is mondtam...
Szóval keresek jobb helyeket ahol tán van is értelme az írásnak mert itt szerintem nem sok..:(

S ezért is furcsa hogy mégis ennyire félnek ?
Akkor már igencsak nagy lehet a feka, talán már a nyakig is ér ?

Rejtélyes ez a tabu igy miért nem lehet egyébbként ?
Ennyire ellenőrzőtt minden, ennyire ???
Jó lenne csevegni, csak mindig kissebbrendűségi érzésem lesz a lassú pötyögtetésem miatt s azt gondolom két perc múlva hogy bizti most a legrosszabbkor tartalak fel..
Most néhány napig nem irok semmilyen nicken de olvaslak rendületlen ! :)
A legjobbakat !
Puszi !

helleluja 2008.11.03. 18:45:19

Szerbusz Katintkán, mégegyszer kattintsránk?
Mennyei testvériség azzal kezdődik, hogy nem hagyjuk el soha többé egymást, amit a 16 éves fiam mondott, hogy erről többet, hogy a család szétmen, ne beszéljünk, mert nem men szét!!!
Ha jobban odafigyelsz, ez lenne a lényege, mert itt nincs lemondás többet, azonnal megszünt a halál, mert élet csak együtt, meg most ha örök az ut, lehetséges!
Ha nem hagyjuk el egymást, akkor ki kell jönni egymással, ami minden ami dögletes s még mindig nyügös, az magától megszünik, mert előbb - utóbb, azokainkra találunk, akik ezeken mind keresztül mentek, ha nem?
Amit én ajánlanék, hogy tartsuk meg ezt a táblát is, meg a kintit (usa) megha ha ha ha... na a többin, rögtön kirugnak ha ne éljen a király? ha nem a király, még mindig éjjen a párt, aki zsirt meg kenyort ád?
De, próbáljuk meg a több ezen lehetőségeket ha van, s ami a legjobb lenne, ha mi csinálhatnunk egyet, amit hetedhét világgá Lehell- kürtölhetnünk?
Nagyon jó ötlet, hogy vársz egy kicsit, s lassan valahogy mégis össze kell játszanunk, mert szerintem (MNO ba, aki hozzá mer szólni, rögtön kirugva, mikor irtó KristHusa zabbáollók vannak, amikor én is szeretem a sülthust, akkor is ha vadhus) nem engedhetik meg, hogy két moger meger, kéz a kézben, mert egy gizs kezdeményezés, ha tehetseggekkel párosulna, felér 6 1/2 billió kerge birkakecskével? -vagy kecskebirka?
Fidelem, azok a gátlások nem rosszak, de ijjenek vagyunk, s akkor is szeretjük egymást, akármilyenek vagyunk, mert nekünk, csak ezt adta VALAKI, EGYMÁST SZERESSÉTEK ami megint, életre?
Áldassék!

Menroting 2008.11.03. 20:32:48

Mennyei testvériség ,mennyei királyság ?
Ez a film jutott eszembe aminek mostanában csak a második felét láttam a HBO HD-én majd ha ismétlik majd az első felét azt is megnézem..:-)
De a második felében is kiviláglott a lényeg..
Megprobálom tartani magam hozzá bár néha nem igazán sikerál.
Oké, tartom a táblákat,a zsindexet ahogy tudom, az amcsit is, bár nagyon elhanyagoltam mostanában mert borzasztó ellenérzések sugároznak onnan felém ,bizti bunkó proli betolakodónak tartanak,de hogy is magyarázzam meg prolinemes voltamat ??? Ugyanazt érzem mint az apai nagyinál ahol szinte állandóan lenézett a rokonság hogy hogy viselkedek s hogy még enni sem tanítottak meg rendesen késsel és villával ?...
Szilveszterkor elmentünk apúval trombitával álarccal,és hogy gondoltuk mégis ,előkelő vendégeik vannak, meg miért nem jelentettük be előre, és nem farsang van..:-(
S most bámulom a falon az addig nem is ismert címert míg nem örököltem s nem tudom mégis mit érezzek ??
Ők kihaltak, én viszont élek s tovább kéne tán vinnem ??..

Végignézem az összes táblát, tán valahol érdemes, tán mindenhol ?:-)
Már ahol engedik..
Az MNO-ban nagyon rég szóltam,lehet hogy még akkoriban mikor a Gondolában,mikor Gyurcsibohóc esküdött,s én meg rögton hazugságon is fogtam s írtam is ezt naivan,s persze ez semmit sem ért...
Mind ahogy később az Indexen egy csomót, mire rájöttem arra is, hogy vannak akik eltünnek, ha túl közel kerülnek, s nemcsak fórum szinten, de vétlen balesetben, úgyhogy akkor befejeztem s álarcot öltöttem...

Felér az bizti,sokszor kiakasztottam, számomra is meglepően a topikokat..
Azért néha nem lenne rossz ,jelezhetnéd mikor ráérsz...
Fény süssön végre ránk !

helleluja 2008.11.04. 07:27:13

Süss fel nap...
Amit gondolsz, azon én is átmentem, mig rá nem jöttem, hogy az Úr Jézusunk, meg akik általa ugy szertnek, ahogy Ő szeret bennünket, azok előbb utóbb mindenkit, aki meg akar világosodni, azt magukhoz fel emelik!
Mindenek ellenére, jobb ha ilyen gátlásoak vagyunk, mert mindőnk az vagyunk, meg ha nem, akkor most minek engedtem el magamat, mert most irtó hülyének érzem, a hozzá állást vagy szólást, amit végül, jobb ha hülye valaki, mint én, s van nekem én neki, mint nincsennek csak okosok?
FIGYELM, NEM TUDJUK MIT CSINÁLUNK, de valahogy szeretnünk SZABADOK lenni, amit ráadásul még meg is kellene tanulni, mint szeretni, ismét?
A fiammal beszélgettem ma, ő jött hozzám, s ugyanilyen problémái vannak, amikor bijja, mi ijjenek vagyunk, de ha mindenki ijjen lenne, akkor itt is mennyek országa lenne?
Amit ő mond, hogy ugy befolyásolják, hogy nem lehet ellenállni, pl. a magyar baráti környezet, mind bayseggsullatiasságot vall, amikor nem akarja bántani őket, mig most nem tudja mitévő legyen?
Mondom az Úr Jézusunkkal járunk, s ha lehet páldát mutatunk, meg mi igy élünk, s mig akik nem igy élnek, élnek? De, kinek beszéljünk a bensőnkről, meg problémáinkról, ha nem egymásnak?
De, azért vagyunk magyarok, hogy együtt ismét Jézus szeretben meg fényében megtisztulva, egymás örömére lehessünk, csak hogy vagyunk!?
Igen érdekes, mert szerintem, mindenkinek el kell induljon ezen az uton, amit csak Jézustestvére-bensővel lehet járni!!!
Süss fel nap...

Menroting 2008.11.04. 10:21:22

Légyszíves töröld ki a hülyeségeimet ! :-)

helleluja 2008.11.05. 07:51:42

Szerbusz Katintkánk!
Hogy érted? Csak nem magadra vettél olyat, ami az én hülléskedéseim, mert ha azt mondod hülyeség, az velem kezdődik?
Ha őszinte akarok lenni, eleinte fájt, nagyon fájt, hogy nem tudok olyan lenni mint a normális gyerek meg emberek, aztán.... biztos vannak még hozzám hasonlók?
Figyelem, ami kérdeseket tesztek fel, mert én nemigen akadok meg azon, hogy mit lehet meg nem!
Amit nem lehet, hogy kárt tenni a környezetben meg másokban, s aki ezt még megtudja tenni, az nem tud semmi mást tenni, mint üt ver az élet, s ha nem verne, nem lenne élete?
Mellesleg, ténleg csak együtt lehetne egy olyan lehetőséget teremteni, ahol egymás erejével, hiterejével, hegyeket tudnunk mozgatni, de megint, csak együtt, mert egyseggben az erő?
Nemtudom, miért kéred, mert mi az?

Menroting 2008.11.06. 09:24:51

A süs fel nap beindított nálam egy gyermekversecské,t s azt gondoltam utána hogy tán gúnyból írod,majd eszembe jutott, hogy ezt amit ide írkálunk, akár az egész világ olvasgathatja néhány kedvenc kollégámmal együtt, akik ismerhetik a nicknevemet....

De mindegy,már hülyébbnek úgysem fognak nézni úgysem,akik annak látnak, vagy akik inkább annak akarnak látni, mert nem értik azt, amit ide írkálunk..
Szóval előjött a gyermekkori kirekesztettség félelmem...

helleluja 2008.11.07. 06:37:27

Süss fel nap...
Olvastad az istenek a magnetikus mezőkből, hogy az ürdögök, a virusok meg bacilusok után következnek, amit Sweedenburg is leir?
Egész életembe, mióta a szexuállat ösztön birtokába keritett, arra törekedtem, hogy mégegyszer mint kisgyerek, tudnék zeretni, s a nők ezt értik is, meg érzik. Persze az igazi nők?
Hihetetlen segitett, hogy találkoztam az örök lélekpárommal, meg most az örök lélektestvéreimmel, akik ide beszakadtak, betapadtak, betemetkeztek? Utánnam jötettek?
Vegyük ugy, hogy a mi ANYÁNKATYÁNK csak lélek -párokat "szült" vagy hoztak létre, s lehelletük bennünk, s ez rögtön, maga az hogy lehetséges ez, már az egekbe vág, s fogjatok meg fogjatok...
Nos, ez a gAtya se, meg most mindent forditva?
Figyeled, mindenki abba a közösségbe tartozik, ahova tartozni akar, nos én az igaz JÉzusunk, meg akik örökké élnek, nem éltek meg voltak?
Ha szegyellenem kellene magamat mások előtt, hogy van olyan titkom, amit nem mernék megvallani meg elmondani, mióta UJJÁ kis gyerek lettem, mert az előtt, bizon van!
Nézd csak, nem szeretnék mégegyszer születni meg kerezztül menni azon, amin ha nem ment keresztül valaki, na annak piros lehet képe, tüzes piros, mint tüzes plató?
Amit neked mondok, igaz amiket irok, nyugodjál meg, mert szellemmek vagyunk, ami ténleg olyan mint az isten, ha ha ha ... van fényed, itt meg pénzed?
Tudom mit mondol, mert én is érzem sokszor, de hess hess hess... olyan akarok lenni, mint a fényes istenségek, akik szégyellik hogy istenek?
De, mindenki aki közel került meg van hozzám, tudja hogy ahogy mi élünk, csak ugy érdemes élni, azaz mi az, ami elválaszt bennünket, mert van titkod, s mi az?
Kérdezz meg engemet, mert nagyon is, te a jobbat választottad, ami ha nem magunktól keressük az örök boldog életet, ami itt van, csak mindenki titkoskodik? Na, a butaságnál nincs égetőbb, meg szégyenletesebb, mig az igaz szülő, szereti a hülle gyerkőczeit is?

Menroting 2008.11.07. 17:26:14

Kertek alatt a kisbárány majd megfagy..Brrrr...
Bujjál kicsit közelebb..:-)
Hát mindenki az örök jelenben tapossa a múltat s próbálja látni a következő lépés helyét mert tán szakadék ?
Sajnos nem kivánságműsor az örök körforgás s nem tudom hogy az energiamegmaradás tényét mivel lehetne megváltoztatni...
Milyen titokra gondolsz nincs külön titkom mindenki egy titok.
A butaságnál van szégyenletesebb is a tudatos
lenézés és a tudatlant hülyének nézés...

helleluja 2008.11.09. 08:02:00

Szerbusz, s milyen forró (hőn) vagy, füt a hazaszeretet? -mert engemet igen!
Csak lelépés lehetséges, vagy fel, mint tallpra magyar, hi a haza!?
Valahol elődeiem foglalkoztak ezzel a kérdéssel, ugyanis akik mi vagyunk, hullámok hátán lovagló (sielő) madarak, s ha a vizbe estünk, vizesek lettünk? Igen érdekes az hogy élettó, ami vérben az élet, nem fényben? Ha Jézus vére, akkor vége, de ha fénye, bijjon örökké nem lubickolhatunk?
Ugyannyi energia porció van mindenkinek adva, s aki megtanul spórolni, az itt jár spórul, aki nem, attól az is elvetetik, amije van? Érdekes, mert az energia leadás meg beadás utja = Isten - Haza -gizs magcsaládok meg magcsaládok - Haza -Isten, ez a NAGY ENERGIA GIA GIA GIA...KÖRFORGALOM amibe ha nem vagyunk bene, elfogyunk mint sose lettünk volna!
Nacsak, most jobban megfigyeltem, hogy amit ördögnek s démonoknak hivnak, az a fekete fejüség, akik mindenkit eladósitanak, nos kérdem, kitől tettek függővé ha nem a halál, azaz az a sötétség meg feketeség, amik energia faló pree-prionok,(piópácák) amik megelőznek mindent, ha ellenkező irányba akarna menni valaki, vagy valami? Van egy jó film: The Langoliers! -ezzel kapcsolatban, ami bizon ebben a "jelenbe" jatszódik!
Titok, nem tojnak aaranytollást a tukok? Még jó!
Butaság, az eredetileg erkölcstelenség, amit ténleg ha nem az illető szégyel, de szülei meg aki szereti, nos ki a buta? Minden ami természet ellenes, pl. elhagyni családot, abnormális, vagy olyat tenni csinálni, amikor az illető tudja a követekményét cselekedeteinek, de azértis!?
Ahogy emlitettem, rohad minden, s addig, mig nem tudunk Jézuserkölcsös utódokat, magunknál jobbat nevelni, addig csak leégés!!!
Ne feledjük, az igazság éget! Értem, napra lett vettetve eleve minden, akár dugunk, akár nem?

helleluja 2008.11.10. 05:24:37

Tallpra magyar, hiv a haza...
Addig nem tud senki hazamenni, mig bünben él, de él, vagy hal, vagy haldoklik!
Álmos papa: ki az, aki nem tudja elhagyni ezt a testet, azaz nem tud hazamenni? Jelen pillanatban, nem lehet magyarországba menni, csak ha meg akarsz halni (leelkárhozni) örökre!
Itt minden forditva lenne?
Fideljél kis Katintka, azt mondják, hogy ideje hogy hirdetéseket tegyek fel, az hogy menn?

helleluja 2008.11.11. 07:01:50

XYerbusztok tallpasok, mekk akik elfeküdtek, alszanak vagy megháltak?
Magyar -Isten büntetése mi? ÖNNÁLLÓNAK S NEMZETI FÜGGETLENNEK MEG SZABADNAK, DE JÉZUS SZABADNAK KELL HOGY LEGYÉL ISMÉT! -EZ A BÜNTETÉSÜNK?
Tehát, megbübhödte már e -nép, a multat s jövendőt, hogy értitek, ezt, ma?

Menroting 2008.11.11. 21:00:55

"Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbünhödte már e nép
A multat s jövendőt!"

Hogy annyit szenvedtünk már bűneink miatt hogy már a jővőben már nem is létezhetne akkorra bűnűnk amiért több járna ?

"Hajh, de bűneink miatt

Gyúlt harag kebledben,"

Csúpán azt nem értem milyen bűneink miatt ????

"Hányszor támadt tenfiad,
Szép hazám, kebledre,
S lettél magzatod miatt
Magzatod hamvvedre!"

Tán mert oly sokan a saját vérük s hazájuk ellen is képesek cselekedni ,mert apáik hagyták elveszni saját mútjukat, gyökereiket, s ezáltal utódaik nem lelik helyüket e széles világban s igy egymással is igy könnyen birokra kelhetnek ????

Milyen hirdetésről lenne szó ?

helleluja 2008.11.11. 23:41:24

Szerbusz -tok -tek -tök -nak meg mindenkinek!
Egyetlen egy bün van, nem elfogadni az igaz Jézusunkat, aki EGÉSSZÉ - ÉSSZÉ tesz bennünket ujra!
Akik ide ebbe a wilágba -testünkbe kerültünk, azok mr teremtményeik, mert teremtsünk "embert" a mi hasonlóságunkra meg córakozásunkra!?
Külön válik a testünk, vagyis ez a lény, meg az a lény, amikor itt mindenki szukajérce, hisz nem egyformák vagyunk, zsákba mackák? - de azt is találd ki, ami kilóg a zsákból? Jah, nem lóg ki semmi? Merre mehet czagg a turomán?
Nentudom érted-e, hogy ahogy van, ha jobban odagigyelünk, amiket irok nektek, azokat nem szabad tudomásul se, meg főleg rögtön törölnek mindenhonnan, ami azt jelenti, hogy rátaláltunk az ősi utra, vagy rálépegetünk akaratlanul a tukszemükre, a ludtallpasoknak?
Ime ha magyar -vér van bennnünk: ISMÉT UJJÁ KELL SZÜLETNÜNK, MEG EGÉSZNEK S SZABADNAK, AMIKOR LÉLEK A LÉLEKKEL TALÁKOZIK, AMIK PÁROK!!! "ÉN" MAGA AZ ISTEN, TEHÁT AZ ÉNT KELL HOGY SZOLGÁLJA, MEG MINDENNEK A RENDELKEZÉSÉRE KELL ÁLLJON, VAGY VAGY... DE NINCS OLYAN, MERT NEM LEHET!!!
Figyeld az irgalmatlan erősködésüket a buggáknak, mert abszulit, forditva látnak mindent, ami ami ami látás?
A lélek, nem szexel (hetne) a testtel, meg e -testtel, mert az anyag az anyag, a lélek az lélek, mig van anyagi élet, meg lélek élet? Vegyiteni nem lehet, lehet?

Menroting 2008.11.22. 16:10:05

Előbb a lélek, dehát a test szükségleteit hogy lehet átalakítani hogy ne hasson vissza ?

Menroting 2008.11.22. 16:14:54

Meg hát nem egyedül élek más emberkét is figyelembe kell vegyek . Nem egy papir vagy egy itteni vallás határozza meg az összetartozást senkivel sem.

helleluja 2008.11.24. 05:39:06

Lélektesók előre!
Valahogy, az ugy van, keressétek mindenek előtt Istenetek orcáját, aztán minden menn a maga utján, sorjába?
A szex, csak akkor jó, ha a lélket szolgálja, tehát előbb lelki tudatra kell neveleni a gyerekeinket, aztán minden menn a maga utján?
Ami történt meg történik, az emberek nem tudják mit cselkesznek, meg átvettünk egy pár puttony ördögöt meg demonyokat a husba, akikket nem könnyü lerázni. A lényeg hogy ne hagyjuk el egymást, de feltétlen kell köztünk lenni mindig valakinek, esetlek többnek, akik meg tudják állni a próbákat, meg ellent tudnak állni a kisértéseknek. Itt hallottad hogy először ellent állni, mert akkor ha Jézus Jézus Jézus...
Csak akik ki tudják kapcsolni az állati szexet, csak azok tudnak látni is, meg kapcsolatot egy az egybe felvenni, a lélek -lényekkel. (lányokkal, angyalokkal?)
Amit mi rögtön eldöntöttünk a feleségemmel, hogy ha holnap valaki a testét elveszti, akkor is hüek maradunk egymáshoz, amit én zárt szexnek neveztem el. Csak gondolj bele, hogy ha örökké élünk, főleg odaát nem szexelünk, legaább is nem állati szex, meg mire van a szex, ha nem hustermelés igy ahogy most történik?
Erőltetni lehet hogy önmegtartóztatás, de kötelezni senkit, semmire!!! - fenről!
Ne feledd, egytest s lélkek lesznek, akik a mennyekbe vissza mennek? Érthető nem?

Menroting 2008.12.14. 21:02:52

Nos nem tudom hogy ide tartozik e, meg egyáltalán hova is,mert amikor te írkáltál a piramisokról s mértani formákról a mi is úfók vagyunkba,nekem eszembejutott erről az hogy kb tiz éve halógatom azt hogy egy akkoriban olvasott könyv alapján(azt hiszem a Föld misztériumai volt a címe)bejelőljek bizonyos régi műemlékeket s templomokat Budapest térképén s keressem a könyvben leírt mértani idomokat amik egy ősi kultura energiaforrásának műszaki alapjait jelentették volna ?
Hát hol is keresgéljek előszőr is talán ahol születtem s egyből egy furcsa egykilométeres kör közepén találtam magam amiben furcsa mód ez a középpont(Óbudán a Margit kórházban születtem,ami a Kiscelli kastély alatt van) egy egyenlőoldalú egykilométeres oldalú háromszög egyik sarka.S hogy mit is kötöttöm össze ?
A régi műemlékekeket s romokat templomokkal egyetembe.

Érdekes mi ?
Szerinted

Menroting 2008.12.14. 21:04:14

A végén lemaradt : Szerinted is ?

helleluja 2008.12.21. 05:21:29

Szerbusz, szerbusztok...
azonnal, kellemes Karácsonyi hangulatat, az év legsötétebb napja szombatestén.
Igen érdekes, minden, mert minden atomi szinten van, vagy lett, vagy volt összerakva!? Azért teszek felkiltó jelet, hogy kérdőjelet tehessek, mert nem akarok senkit megelőzni, meg kilógni a sorból, amikor inkább hallgatok, arany? Hal de hall gatni meghalni, vagy azt játszani?
Ha, engemet kérdel, akkor mindent mi csinálunk, még az ürt is, meg benne az ürülékeket? Lék, lehet csapfolyós -légnemü -szilárdnak látszó energia pacalok?
Igen, ha benne vagyunk a fényben, akkor izzunk, ha nem, mert kiestünk valami okból -oknál fogva, akkor kiégünk, vagy vissza égünk, ami minden vissza érkezik idővel fénybe, amikor a fény ismét behatol ebbe az ürbe, akkor már csak fény lesz, meg alól, egy kristály -tégely templom, ami végeredménybe égető -kemence, benne kis Bence?
Figyeljél, azért hogy igy traccsogok, azért nagyon is komolyan veszek minden olyan kezdeményezést, hogy mi lennünk a közepete mindennek, de itt értem, az érzéseinknek is, ami minhta ténleg büntetni akarnuk magunkat, minél jobban fájdalmat okozva másoknak, ami vissza?
Többször direkt megfigyeltem, hogy ha itthagyon ezt a testem, akkor nem érzek semmi fájdalmat, csak leirhatatlan örömöt, vagy vegyük, mikor legutóbb meghaltam, mert meg akartam, mikor kiszakadunk a testünkból, hozzá hasonló kéjes érzelem, nincs, nem lehet lerni, de csak egy rövid ideig tart, ha le, a fekete -napba érkez Tél.

helleluja 2008.12.21. 05:28:16

Érdekes, mintha nyárhoz hasonlitan életünk...
Szóval, az igazi világunk bennünk van, ami a MI ÁLMUNK, amit meg akartuk volna valósitani, de itt nem lehet. Ill, próbálkozunk, de eddig, többé kevésbé minden próbálkozásunk kudarcba fulladt.
Hogy ténleg köze van hozzá, hogy hol verünk tanyát, mint mondod, hogy háromszögek vesznek körbe, amikor én ugyanugy gondolom, hogy nem véletlen ahol lakom, mintha, ténleg előre el lett volna rendezve minden, amikor mégis, miért jöttünk ide, erről... mert ma a fiammal, megtudtuk ugy, hogy a BENSŐNK EGYSZERRE MEGSZÓLALT!
Megpróbálom a nagytópikba leirni, jó, mrt ez ha hiszed, vagy nem, a mostani Karácsonyi anándékunk!
Kellemes gurusunyist!

Menroting 2008.12.21. 23:03:03

Miután beírtam ide nemsokára rátaláltam az élet virágára vagyis a későbbi nevén nevezve a platoni téridomokhoz.Majd belemélyedtem a kristályok képződésébe és az állandó lapszögeibe ami igencsak lyukat ütött a fejembe főleg mikor elolvastam az Index ma reggeli cimlapján a napfordulos vagyis szögesen tengelyfordulós cikket.Még nem tudom mire lyukadok ki a végén még nem találom azt a régi könyvet aminek olvasása után a régi helyek ,romok, templomok bejelőlését és összekötését terveztem valamikor réges régen.
Az álomról meg.Túráztam reggel(vagyis hajnali fél négy körül )tehát a kocsiszínbe gyalog mendegéltem , mikor a totál kihalt Kőbányai útón megszólalt az "álmodj királylány,az is álom volt hogy éltél"egy arrajáró mentőkocsi hangszorójából de ahogy észrevett megijedt s egyből kikapcsolta.
Pedig hallgattam volna :-)
Aztán napkeltekor a diszpécser mindenkinek karácsonyi dallamot küldött pedig nem szokott.
Valahogy elvarázsolta a mai reggel...
Neked is kellemes gurusunyt!
Én sajna csak 27-től ünnepelhetek addig meló van ráadásul a két karácsonyi napon éjfél utáni végzéssel de legalább tetemesen levonhatják az ilyenkor járó többletbért adóban..:-(

helleluja 2008.12.26. 07:28:43

Kellemes karácsonyt meg sok kalácsot, s miért ne lehetne mindennap kalácsos?
Szinte hihetetlen, ujjabb felfedezésre tettem szert, amit nem nagyon lehet ide behozni, valami ok miatt, ami talán... az utólagos életforma, az elsődleges kinjából meg mérgéből él! -élne?
Amit érzel, hogy a magad -világod központja vagy, amikor az hogy mag -od, magad nem itt vagy, mert itt a HAZUGSÁGON kivül nincs több, ami nem semmi?
Ime amit utnak nevezünk, amit nagyon jó lenne, ha a többiekkel megtudnuk osztani, az hogy vissza tudunk ufózni az ÖRÖK KEZDETHEZ ahova aki vissza tud menni, az örökké állandóan kezeményezhet, mert mindent, amire itt is szüksége vagyon, előbb utóbb azzal az ESZKÖZÖKKEL tudunk vissza jönni, amire nekünk ippeg szükségünk van!!!
Figyeljél, amit most megtaláltam, ill. végre megtudtam hogy mi az a ...miért vagyunk mi, a vizekbe, de az egekbe, amit nagyjából leirtam, amihez legközelebb a mi népeink hiedelme van, János Vitéz az Élettóba, megtalálta Iluskáját, végre?
Igen igen, ONNAN VAN MINDEN itt is, meg azok kora reggel, mennek robotolni? - és még utánna, de közbe, van idejük meg kedvünk ufózni?
Kellemes pihehegést!

helleluja 2009.02.27. 19:55:12

Régen járjuk a bün utját....
A mennyek országa bennünk? Akkor ha mennyekbe menjünk be fel egyenest, miért vagyunk itt, jöttünk, s miért nem megyünk?
Eh, ráérünk arra még?

Katintka 2009.02.28. 15:42:36

Egyszerüen még nem értem teljesen hogy mit is írsz miről is van szó teljessében..
Csak részleteket s nem áll össze főleg a számok.
Meg egyáltalán az állandó kétely hogy egyáltalán nekem is írsz ? Vagy eleve másoknak akik értik ezt a kodnyelvet ?
Bocsi ha evvel a feltételezéssel megbántalak de még nagyon de nagyon keveset ismerek s tudok s mindig az az érzésem hogy ezt azt óriási tudáslyukat az életben nem tudom bepotólni,ami nélkül egy csomó mindent nem értek amit írsz csupán logikázni probálom meg utána keresgélni hogy mit is jelent mit is akartál vajon evvel kifejezni..

Menroting 2009.02.28. 16:04:51

"Reggelente ... talán az egyik angyalos filmben, sőt többen, az angyalok várják a napfelkeltét, s akkor jönnek be, s akik a nappal kelnek, ha nem is, köszöntik őket, s ezek bizon hihetelten nagyszámban özönlenek be a... e -wilágba, s szinte nem is engednek mást, az allattasaik? Nem tudom, te felettes vagy? - mert akkor azok allatt vagy?"
Gondolom a fórum-ról van szó ?
Nekem semmi közöm nincs az egészhez.

helleluja 2009.03.20. 18:47:08

Szerbusztok, kedves Menrotingunk meg kedves gyerekek, ha vannak még istencsilkók rajtunk kivül?
Milyen jó magyar ékezetekkel irni, meg bennem van, egy gátlás, bünérzetem van, ha nem a magyar énemmel meg tudatommal élek, meg zenélek, ami hopp egy légy, máris az internaczionalista törvényekbe ütköző?
Ha elfelejtjük hogy a mi Jézusunk, amire, a mi Jézusunk előbb van, mint mi meg ők, amiben teljesen egyet értek, de ha az angyal azt mondta, a neve Hézus, Ő a mi EgyNapÖrökTemplomunk akkor had értsék ők is, aki nem értik, hogy csak ÖRÖK EGYSÉG VAN, nincs más, bár meglehet próbálni ke resni, de mi a vége? Mindig az, ami ez?
Amiből kiindulok, a Jojós tablan irtam, hogy vagy Jézus, azaz örök élet -lét is, ez egy raadas, vagy nincs élet, nincs létezés, ami az ellenkezője, ami mégse bizonyit semmnit, mert lenni muszály, ha igen, akkor Jézus = Élet, én ebből indulok ki, meg vissza, mert itt többet találni, ke resninininininini.... lehet ugyan, de mindenkit visszahiv aki ezt létr4e hozta,bekasszál kaszáltat meg katyvassza vassza? Na vassza meg? -jah, meg vaszatja? -választotta?
Figyelem, én nagyon szeretlek benneteket, mert 2002 febr. 22. nagyon ki oktattam a Jó Atyánkat, hogy ugy kell csinálni mint ahogy e -wilág istene, mert hogy lehet az, hogy engemet Veletek, mindenütt kirugnak? Mert nem innen valók vagyunk!?
Igy, minden csak önkéntes, főleg a Jézus barástság meg testvériség, s most lettem önzőbb magamért, mert én is inri akarok?
Jah, van amit nem irhatok le eggenest, azt körbe körbe meg görbe bögre módon lehet leirni, s főleg ha pénz meg sap -pás... most irtam az uj massed boardra hogy mindenkinek nyitva kellene legyen a szeme, ha pénzosztásról vagy munkaosztásról?- van nagyba szó, nemcsak a körözötteknek, mert csak azoknak lehet? mi? munka? punka? Nem vagyok senki ellen, de ha mi nem vacsingázzuk itt a piros ott a piros, piros a majom vallaga, jól nézünk miki, holott a mi pénhzünk, meg vérünk meg veriték?
Mikor az isten azt bünteti kit szeret, azt bijja, ha figyelitek, nincs kényelmetlenebb, mint szólni se tudok, ugy ki vagyok, a másik fajtámbelühöz, ha igen, rögtön orba szájba vernek, merth nincs mekekekekekekeeeee...csak santa áldozat, (te vagy a hungyónk) mint Griszhus, a gerezdfan, ami nyárson megsütötték? Sült, karón sült birka? Dózsa? -meg most népe?
Debiza, aki mer az nyel?
Szerbusz, addig mig nem idulatoskodik be megint az index, addig itt, találkozunk, meg utánna is...
Isten áld meg a magyart...

Menroting 2009.09.29. 18:41:24

"Reggelente ... talán az egyik angyalos filmben, sőt többen, az angyalok várják a napfelkeltét, s akkor jönnek be, s akik a nappal kelnek, ha nem is, köszöntik őket, s ezek bizon hihetelten nagyszámban özönlenek be a... e -wilágba, s szinte nem is engednek mást, az allattasaik? Nem tudom, te felettes vagy? - mert akkor azok allatt vagy?"

Ez melyik filmben volt ?

Menroting 2009.10.31. 17:41:40

Ha netán véletlen idetévedsz ezt még mindig nem értem..:-(
Meg miért is kell várniuk a napfelkeltét hisz mindig van valahol mert forog a Föld .:-)

Menroting 2009.11.04. 16:53:07

"Akik azonban ezeket így hiszik, azok nem ismerik azokat a titkokat, amelyek az ige minden részében elrejtvék., mert az Ige minden egyes részének bensõ értelme is van, amely alatt nem természeti és világi dolgokat - miként a betûszerinti értelemben - hanem szellemi és mennyei dolgokat kell érteni. Ez pedig nem csupán több szónak az értelmére, hanem minden egyes szóra is vonatkozik., mert az igét tisztán megfelelésekben írták, hogy minden egyes részének belsõ értelme is legyen."

Csak nem innen vetted az ihletet ? :-)
süti beállítások módosítása