HTML

Friss topikok

  • Menróting (törölt): www.youtube.com/watch?v=HyMYAHWgdTQ (2011.12.13. 21:49) Mennybe fel egyenest oda vissza
  • helleluja: Szerbusztok, s én is ugyanazt vissza, mert ha nem lennétek, én sem!? A feleségem.... nagyon ... (2008.11.24. 06:09) Vissza Ufóktól Ufókig
  • helleluja: Vajon fenn, az fény-honainkba, látni fogjuk -e egymást.... Nagyon érdekes amit mondol, mert annyi... (2008.11.24. 05:58) Egy az életünk, vagy halállállálláll....áll?
  • helleluja: Édes hazám, örök hazám, ha pályám megufózom, kebeleden nyughatok.... Van valami, ami bennünk van!... (2008.11.10. 05:40) Ufóktól Ufókig

Linkblog

Archívum

Egy az életünk, vagy halállállálláll....áll?

2008.04.06. 04:21 helleluja

Gyermekek, jöjjetek s itt az eledel, nöljön meg a begyetek!
Szinte mindehova ahol magyar betüzés van, oda én be szeretnék tüzni, hogy vagyok, mert ha te vagy az én (Jézussal) számomra, vagy akarsz lenni, akkor rögtön nyugtázlak, hogy én is akarok lenni, a mennyünk, mennyünk a mi mennyünkbe, magyarország mi mennyországunkba, ami legyen mindenkinek mennye, de saját külömbejáratu mennye is, ege meg földje!?
Mit ér annak éllete, akinek nem jut koponya.... vagy hogy van, nem jut kapanyél, s mit érne bármi, ha nem lenne égi hozzátartozói, meg most földi, s földim vagy? Ha kérdel engemet?: a hát! E -wilági? áááááááááááá.... ha nics világ egy szemse, akkor te az vagy?
Szabó Dezsőnktől fogok idézni, (persze előre bocs mindig, mert nem csak Muzsa, hanem nagyon sokszor Idét Lenke is belépne) hogy akik élnek, azok élete nyitott azok számára, akik szintén vissza tértek az Égbe, az életbe, mikor ezt jobban megérteni, kell hogy elolvassuk az ufóktól - ufókig, ami nem fantasztikus, te kus, vagy két ss, mert a koss meg kosita, nem kasita, szóval, nem fantasztikus, hogy ufó, mamma mia, ami mikor innen visszalépünk, most csak az élet, amit az igaz Jézusunkért, vele az egy - életért tettünk, csak az maradt, mert csak az van? Igen, mert voltért, az ócskás se ad, na ami vót, az vót? Egyszer vót egy Tót, a piramis épitő? Tót vagy a piramis, maradt? Mondjuk egy megmarard, János 8: 51, ha érted?

70 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://visszaufoktol-ufokig.blog.hu/api/trackback/id/tr50413168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huncut 2008.04.08. 05:01:17

Irjad csaj, irjad hadd tanuljanak!!

huncut 2008.04.09. 03:13:09

ha nem gagyognal, hanem ertelmesen irnal meg a felnottek is megertenenek.

bogo 2008.04.11. 19:44:50

Csak azt nem ertem ennek mi koze a UFO-khoz? Irj rola bovebben.

Menroting 2008.05.04. 16:30:46

"Magyar, legyen hited s lészen országod... ami bennünk van, amit elfeledtet velünk a künt, s ha igen, még egy nap, már sülyed a hajónk, s még egy nap, már nem akarunk rá gondolni se hogy magyar tudat, mert az már kitalálás, s hülyék ringatják magukat bele, hogy egyáltalán tán tán tán...vót olyan hogy magyarország? "

Szóval valahogy visszaszeretnéd hozni tán a köztudatba a szavak többszálú értelmezésén s képzetén alapuló ősrégi magyar beszédmódot ami az idegennek előszőr értelmetlennek tünik de ha egy icipicit is figyel vagy csak bambul rajta mégis egyértelmű képekké válik...De lehet hogy tévedek s csupán fordítógépről van szó...

Mindegy a lényeg az hogyha olvassátok kimozdulhat egy kissé az agyatok a normál s talán valójában semmit sem látó s könnyen befolyásolható közgondolkodásból...

Menroting 2008.05.04. 16:35:05

"Csak azt nem ertem ennek mi koze a UFO-khoz?"

Tán az hogy nem a földi közgondolkodás szerint tekint a dolgokra hanem szinte idegenként ufosként...

Menroting 2008.05.04. 17:34:21

Ha valaki tán nem ismerné János evangéliuma 8.fejezet
www.biblia.hu/biblia_k/k_43_8.htm

"43. Miért nem értitek az én beszédemet? Mert nem hallgatjátok az én szómat.
44. Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.
45. Mivelhogy pedig én igazságot szólok, nem hisztek nékem.
46. Ki vádol engem közületek bűnnel? Ha pedig igazságot szólok: miért nem hisztek ti nékem?
47. A ki az Istentől van, hallgatja az Isten beszédeit; azért nem hallgatjátok ti, mert nem vagytok az Istentől valók.
48. Felelének azért a zsidók és mondának néki: Nem jól mondjuk-é mi, hogy te Samaritánus vagy, és ördög van benned?
49. Felele Jézus: Nincs én bennem ördög; hanem tisztelem az én Atyámat, és ti gyaláztok engem.
50. Pedig én nem keresem az én dicsőségemet: van a ki keresi és megítéli.
51. Bizony, bizony mondom néktek, ha valaki megtartja az én beszédemet, nem lát halált soha örökké.
52. Mondának azért néki a zsidók: Most értettük meg, hogy ördög van benned. Ábrahám meghalt, a próféták is; és te azt mondod: Ha valaki megtartja az én beszédemet, nem kóstol halált örökké.
53. Avagy nagyobb vagy-é te a mi atyánknál Ábrahámnál, a ki meghalt? A próféták is meghaltak: kinek állítod te magadat?
54. Felele Jézus: Ha én dicsőítem magamat, az én dicsőségem semmi: az én Atyám az, a ki dicsőít engem, a kiről ti azt mondjátok, hogy a ti Istenetek,
55. És nem ismeritek őt: de én ismerem őt; és ha azt mondom, hogy nem ismerem őt, hozzátok hasonlóvá, hazuggá leszek: de ismerem őt, és az ő beszédét megtartom.
56. Ábrahám a ti atyátok örvendezett, hogy meglátja az én napomat; látta is, és örült."

Menroting 2008.05.04. 17:58:30

"Amit a Lehel betöltve (üdv kedves sLeuth testvérem, meg testvéreim az Urban) nem lehet csak egy ut, amikor mindennek a kezdete, hogy mindennek az értelmes célját keressük, igy az itt eltöltött arasznyi életünknek is, ami hosszabb lenne mint a kis csutoránk?"

Ezt olvasva ránéztem a szobámban lévő nővényeimre s papagájaimra békáimra és egereimre ők vajon miért nem keresik mindennek az értelmes célját ??

Tán alapból ismerik ?? :-))

Menroting 2008.05.04. 18:14:22

"Ma, usába, ill. jun.1-től, ha valaki vezetés közben phonozik ( zsebtelefon) büntetni fogják érte, ami megint egy kérdés, ha nem lenne zsebtelefon, akkor is lehetne büntetni, amiből közvetkezik, azért hozták létre a zsebtelefont, hogy büntetni tudjanak, vele?"

Nálunk ezt már rég büntetik de csak akkor ha kézben tartja tehát nem headset vagy kihangosítás de hát ez logikus is hisz az egyik kezet lefoglalja.Nálatok totálisan tehát nem kézben tartva sem fogják engedni ???

helleluja 2008.05.11. 07:28:56

Halál áll, állapotok?
Hellesen, a hallás áll, vagyis megszakadt azokkal, akikkel mielőtt ide besodródtunk volna, ami ha onnan követjük, azt ugy tapasztaltam, hogy nem a születéstől, tehát megtörténik a közössülés, aztán kialakul a magzat, aztán a föld allá jövünk, valóságban egy bunkerba? va tegnerbe? veres tengerbe, mert a biblia mikor átkeltek a veres véres tengeren, az akik a bunkeraikban vannak, azok már kint vannak a vizekből, vagyis a tengerekből?
Na, egy hétik tartom fenn az irásakat, s törölni fogom, mert akik keresitek, ugyis talákozunk, mert annak a lénynek, (fénygyereknek) minden elérhető, s talán minden bennünk van, akkor is ha nem tudunk rólla, mert szerintem, nem akarunk tudni, csak a tudatunk allatt, amit ez a wilág, teljesen letagad - kitagad, sőt...!!!
Vegyük a feleségemet, aki nem hajlandó a halálról beszélni, mikor itt vagyunk, élve eltemetve, esetleg azokkal, akik nem is akarnak többet vissza menni, a világ -mindenségbe, jön a nyelvemre, mert mikor az enyéimek között voltam, azaz a családomba, igy mondtuk, csak ezért, bizon szétvertek erőnek - erejével, amikor azt a TUDUTat akarták elnyomni örökre, hogy ne is keresd, a kiutat, esetleg most vissza, mint ahogy mondani akartam volna, hogy mikor kilépünk meg be, az inkább annak a végzetnek felel meg, amellinek legjobban megfelele az mindenkori itteni hellzet, ha akkor bekövetkezne a vég, mint akik ki tudnak lépni, azok ha nem jönnek vissza, nekik az volt e -wilág vége, vagy valamillen okból, nem tudnunk vissza jönni, a veres -vizekallá?
SzépJjó szombat estét!

helleluja 2008.05.12. 00:17:59

Kellemes vasárnapot meg itt anyák napja ma vagyon, kotlik a tyuk a pagyon, is?
Már bocsássatok ki, de egy kis gügyüség sose árt? Végeredménybe azt akarom, hogy akik olyanok vagytok mint én, ha szeretjük egymást a mi igaz Jézusunkkal, akkor ez csak egy ráadás se?
Ime a hellzet, amire gondolok, mert egy olyan gyomorfájdalomra ébredtem fel, az éjjel, amikor feltétlenük conspirátorziós gondolatok sorozata bizseregni kezdett a fejembe. Na, mit ettem, holott senkinek nincs semmi baja, akik ugyanzt ették mint én, aztán hol voltam, vagy rántottak bele, hogy többet nem tudjak nekünk UTU -zni ufózni?
Figyelem, e -wilágtól, de nem a földtől, ill. a föld Ere Dettis állapotában nem fog meg, hanem ha ezt akár gyülölöd, vagy kiváltották a toták meg 666..tatták a traták, vagy szereted, vagy most valamit akarsz adni vagy elvenni ezektől stb... minden ehez -ezegghez ragaszt, amitől nekünk el kell tudni szakadni, rógodzkodninininini... még ezen azaz bünös -bünzős gondolatoktól is!!!
Aztán, igaziból áttudok jönni, de csak abba az esetbe, ha utat kell vágnom hozzátok, azaz ha valakik közzén, értem Jézus meg most ez a testvériség a földön is, migó ez a wilág, ami közzénk akarna gyünni, csak azért mert ezt a betegséget meg halált, jól mondom, nem le kell tudnunk gőzni, mert akkor te leszel a betegség meg halál csősze, csöszheted, hanem keresztül kell rajtuk menni, ami tapsi tapsi mamának.... na legyen minden boldog mamának, még boldogabb napjai ezentul, meg derék gerinces gyerekei!?
NagyMAMA jöjj haza!

helleluja 2008.05.14. 22:00:45

Tudatcserebere?
Trudjátok hogy találkoztam szintetikus élő, de életetten lényekkel, amikor irtó berezoncia lett, hogy miért, azóta is prószállok utánna járni.
A Legu Tóbi megfidelésem, hogy ők, akik az ürben lebegve élnek, s éltek, azok esetleg TUDAT cseréért tartják fö, ezt az egész sárbagázsit, amit jobban meg kellene fürkésznem, ami egyre nehezebb, mert ha megtudjuk a szin -igazságot, s itt van hogy NEGIGG de gigg ezegg, végük lehet?
Maga az egész GONDOLAT -WALLAGA akarom világa, csak a wallagával gondolkodik, ha eggáltalán gondolkodik ez a kétlábu spissis, amit mindenki akinek zacskó nőtt a lába közzé, bittos vagyok benne, hogy megtapasznyalta vala? Na, megnyaltad a pétisót?
Fidejjetek, ha már el lettél tájolva, akkor az olyan, mint migor bememté a vidámaprkba, osztán belleálltá az órihás kerékbe, aztán megszédüté? Na, én itt Diseynilandba, bementem a csőbe, s nem tuttam csak kimászni, mindki halálra röhögte magát, mert megcéloztam egy pontott, osztán mikor kidibott a csöves -hordós görgölő, most ferdén néztem, mert közbe megkergyültem, s forgott velem az egész világ!
Érted, mert ha elferditették az IGAZSÁG ÉRZETÜNKET most kalimba - galiba meg csak ájj fö ájj fö kejj má fö... a fődrül ne fetrengj de aki áll, azt is ugy látod mikor tallpra te marha, vagy kerge birka, na az is forongna, ugy látod?
Na, folytatnuk, ami egyre nehezebb is, meg veszélyesebb, mert mi lesz ha egy párótok, mégis fefigyeltek, hogy mit gügyüzik ez a gügye gyerek?
gügyü gyügyü.... az együgyü!

helleluja 2008.05.15. 22:37:44

Csillaghullás?
Vannak csillagok, amiket fekete gázövek vesznek körbe, belül pirosak, akik összekötői itt a földön, vannak!
Ne válasszunk magunknak csillagot, csillagokat, amikor azok már régen, hogy a kezdetüktől fogva, valószerü -szinü ezek már választottak bennünket!?
Biztos vagyok benne, hogy a sarló -kapalácsos 5 águ csillag központja, valóban egy vagy több csillag volt, mig van a sumér csillag a 6 águ meg 8 águ, s tudunk még másfajta ágas bogas csillagokról, mert bijja azok a mi csillagaink, akiknek valóban van emberi -fazon de forma alaku megjelenése, azaz nagyon egyszerü, mert vagy Jézus a 9 x 6 csillagg villog, vagy a többi, de egyágyu csillag nincs, mert 1 ágyu csillag mint 10? Esetleg ufómnak van nem egy, hanem több nagyágyujajjjjjjjj.....
Amit most mondani akarok, azokat a csillagokat, akik nem engedelmeskedtek Hellelovasnak, azok valahogy trotty.... belehullotak a napba, igen igen a nap meg csillgok, amik pirosak, ha a burkán vagy övén kersztül mész, mert nehiszem hogy azokat lehet innen látni, vagy észlelni, de feltételezni, ami ha van sötét matter, dark matter, dor vagy dorff csillagok, akor azok azok, meg a gázuk is az lenne, mert ezek égnek is, s maga a pokol ellépzelése is, innen lenne?
Na, ami történt, mert ahogy mondom, közzénk, akik m.Jt.kázunk, senki többet nem jöhet, de ehez acci kezet, meg itt a kezem, nem disznóláb, drasztutye továris, ketten vállaltuk a munkát is?
Nincs halál, hanem csak az igaz Jézusunkkal kell szeretni - járni, szánkat legalább jártatni, meg élni élni élni... lám lám lám... én örökké élek, mert ha belépek a mennyedbe, az benned s bennünk, van, ezt én mondom, de márakiba?
Lám megmondtam gimadár, ne menj gi az erdőbe....
ui.: Fidelem, azért irtam hogy napcsilkói, mert ugyanaz az a fény van bennünk,ami fény, nem piros, ill. piros piros piros... a paradicsom, ha lottyos?

Menroting 2008.05.16. 02:14:48

"A Legu Tóbi megfidelésem, hogy ők, akik az ürben lebegve élnek, s éltek, azok esetleg TUDAT cseréért tartják fö, ezt az egész sárbagázsit, amit jobban meg kellene fürkésznem, ami egyre nehezebb, mert ha megtudjuk a szin -igazságot, s itt van hogy NEGIGG de gigg ezegg, végük lehet?"
Bővebben ???
Tán
Mi lesz az előző TUDAT-tal ??

"Ne higyj de higyj ez egy "

Mire gondolsz? Bár én tudom de más is ???

Múszáj állandóan a betüket cserélgetned mi értelme hisz igy az életben nem értenek meg a legtöbben csupán egy-két emberke de az sem válaszol mert NEHÉZ !!! s nem találja értelmét hogy "saját magával" beszélgessen...

MIÉRT ? Kevés az idő !!!! ???? Vagy máskép nem lehetséges ?? de akkor tényleg konyec most már végleg.... !!!!

helleluja 2008.05.17. 09:14:09

Helló helló helló...Menrótingunk, s kedves mindenki, igaz már késő van, itt? -a tutajon?
Nagyon érdekes dolgot irsz, hogy "saját magával" beszélgetel? Én nem? Énem? Érted? Akik enyéimek, csak azok értenek? Az idő áll, de elmulnak a renyhe népek, amit mire értettek?
Meg lehet állapitani szemre, hogy egy állat - állomány mennyire tulhajszolt, nos mit lehet saját magunkra mondani? Kit értel magamnak?
Figyelem, ha Jézus meghalt, vagy elhuzta a csikot a mennybe, az Ata jobbján pihengeti a fáradalmait, elalélva?
Ippeg ma gondoltam rá, hogy amit a program által cselekedtem, azt szeretném semmivé, azaz az mindent, emlékét is, amit a program, amit a testre értem, tehát a biológia program, meg amit ez által állati állmodoztam, trudod, éhes dizsnyó makkal álmodik, nos ettől, mindentől ami nem a lélek - élek, de ha félek élek, azt közbe vetettem, ami az én részem volt, ami itt ebbe a wilágba volt, amikor pénz vagy élet? Van a természetbe pénzfa? Igen, a kigyófa a kertek közepin ázunk, vagy most ténleg, megindult a pénz ázni, közbe az árak, ár meg adók, ár meg adók meg armyk, megadtomozunk, mert ha nem, kiadjuk annak aki többet ad érte, a lukadat, amit szószerint, azaz a kis lakásodat értem allatta, ha van?
Azt mondtam figyeljünk, s keressük kutassuk hogy mikor szabadulunk meg, ettől a rémálomtól, vagy mit keresünk itt, ha nem az elveszetnek hitt, testvéreinket, tehát tessék mindenkinek türelmet gyakorolni, amikor ugyis csak az marad meg, mi?
Szerbusztok, kellemes hétvéget, meg nyissátok ki (nyissuk ki magamis) a csipást, ezt hogy értitek?
puszi

helleluja 2008.05.17. 19:37:48

Hétvége? -jó az elmélkedésre...
Óh áldott szom bat vasárnap uraknak, s kik az urak urai napja...
Kezdjük azzal, mit mond a lélek, s kérdezzétek meg magatokat? Nekem csak Jézus, de magyar szülők általi igaz Jézusunk él, lelkem van, s rögtön a válasz: Jézusunkkal örökké élek!!!János 8:51!
Más lelket nem ismerek, de ismerek lelkeket akiket elhitettek, nos csak azokat érdekelheti, igaz heti vagy hat hat hat... hát hét, ami ha nem Jézusunkkal kapcsolatos akkor heti? 666...heti?
Igy, akiknek nincs lélek, vagy akiket elhitettek, azok hallottak, de még hallhathathat...hápci! Az igazi értelmetlenség ebből fakad, de a lényeg, amin magam is keresztül mentem, hogy ne hagyjuk abba, hogy ha vagy lélek, szóllalj hát hát hát...hápci!
Eltörött a hegedüm, nem akar szóllalni....
Maga az ha megszóllalsz, az a lélek, mert rögtön ha nem halot, (hallt czagg) akkor élek? Értitek millen eggzerü minden, csak nem lehet felfogni? Megfogni, de a fogunkkal, vagy fogónkkal, van olyan hogy nyafogás, pl. a nyemec meg magyar katona kaptak egy arasz kolbász, nem tudtak megegyezni, mert előbb a nyemec eszik, aztán a magyar? Na, végül is, megegyeztek hogy mindenki bekapja a végét, s a magyar, megfogtak nyemec? Jah...hahahahahahaaaaaaaaaa.....
Ha itt vagytok,amikor annak a lehetőségéért is leugrottam volna az ufómról, hacsak egy barát de igaz, az igaz Jézusunk által, szóval egy lélek örök több, mint egyse?
Vegyük amiket kérdeztél sorjába, miint sorakozzunk sorakozzunk sorjába, az ufónk felszippantójájájájájájjjjjjjj...
Jah, tegnap türelemmel megnéztem egy filmet, a cime a Ghost Rider... talán először arról, aztán jönne amiket vissza -kérdezté....miket?
Jézus csókom mindenkinek.....kinek?

helleluja 2008.05.18. 08:01:09

Mi lesz az előző tudattal?
Kérdelek benneteket, szépenkérdem? Te lemondanál azokról a barátaidról, akik a barátaid voltak, mielőtt ide beléptél volna? Részemről az életemről, mert élek ha félek, hogy megölnek, vagy mondjuk, ha megmondom ki vagyok, jah... nem irtam a Ghost Rider-ről, kitiltanak mindenhonnan? Hogy lehet itt Jézusunk,mert ne féljetek, veletek vagyok e-wilág végezetéig, most mit kell, lehet itt tenni? Felkészülni a legrosszabakra, mi az?
Közelebb, mondjuk mi magyarok vagyunk, s szüleink is magyarok,vagy be oltódtunk az olahfa vagy olaj, mert j lehet hának is olvasni, ágába, most alajfák vagyunk? Mellesleg könnyen lehet, mert az kiszivott olajüregek, ujra megtöltődnek, s honnan? (cak viccse)
Tudatunkat az uj uraság, az uj hitre tért, tudatával teljesen szakiott magyarsággal van dolgunk, tehát mi lett az előző tudatunkkal, ami tovább menve, most ugyan magyar népköztársaság lettünk, de aztán az se, hanem csak közönséges társaság, amikor tota elidegenedtünk magunktól is, mert csupasz biológia gépeknek kell legyünk, nem állatoknak? Birka, jobban hangzik?
Kinek -kiknek, vagy minek van szüksége erre létezésre, aminek többet semmi, de semmi értelme, azaz, megfogott bennünket a ruhánk, subánk, bőrzsákunk vagy nadrágzsebbe a nagytárca vagy bárca s barisnyák a cuplejárókba stb... rettegünk hogy elveszi valaki, mert el lehet venni? Kérdem, a testünk, s ez a wilág a miénk? Mi az ami az enyém, mi az ami a miénk?
Pénz nélkül, képpes lennénk létezni, vagy gondolkodni? Ha van a kert közepin egy kigyófa, akkor az a pénzfa?
Képzeljük el, pénz nélkül élni,de mindenkiről gondoskodva a családba, mert van helle, jele, az eledel ital meg minden ami személyes szükséglete, akkor is lett volna magyar uraság, akik láthatatlan KÉP -MÁSAIK valóban a levegőbe vannak, voltak, s egyre kevesebben lesznek, mert mind ide a földre le -hullottak, meg hullanak, amikor mind lehullot vala, akkor a föld egy iszonyatos tüzvészben, (napkitörésben) örökre elpusztul vala, ennek az emlékezete is! -mondja a sumér biblia, azokkal, akik ezek képét (fenevadak) imádták, s imadatták?
Óh milyen nagyszerü dolog, hogy egymagam vagyok...

helleluja 2008.05.18. 22:43:44

Mi lett az előző tudatos tuduttal -hoz!
Pontosan amit láttam, az megtörtént egy az egyben, ami ezzel a dorff -csillaggal, amit földünknek nevezhetünk, de mondani mindent lehet?
Hogy nevezhetnük ezt a földdel meg gázzal körbe vett gömböt, ami nem föld, hanem végeredményben egy kis elfolytott, vagy bedöglött csillag lenne?
Egy biztos, hogy amit födnek meg földi anyagnak nevezünk, az por meg hamu eredeti állapotába, ami nemcsak benső égés eredménye, hanem könső is lenne? Eredetileg amit a biblia mond, hogy ez egy tökéletes Édenkert lett volna, ami ha igaz, amit láttam, akkor az azért, hogy azokat a lelkeket, akiket lerobbantottak a mindenkori világ robbantók, mert jó jó big bang danga, de akkor előbb kellett legyen big -bank - dangadó dagadt banGKda, mármint univerc s csillagpukkasztó bandái?
Kérdem, mi van magától? Esetleg azt én megtudom csinálni, de mégse, mert tudom hogy ott vagytok, hallgattok, mert hallgatni arany? Egymást csak lihegni lehellni lehet, életre, vissza, kéne?
Na, azért örülök, mert egyszer még meghalljuk egymást hangját, ami ha van hangod, mégis nem vagy hall ott, vagy mi vagy, hal? Az aki a partra vetettett, csak a szája tátog, mint száraz tónak nedves partján deglett béke kuruttyolna, az meg én vagyok?
Ténleg mondom is hangosan amit irok, s ha valaki észre vesz, te ténleg hülle vagy?
Töhát, mellik csillagzatról, amit babusgatnak hisz sziria meg iraq meg iran meg még milyen cillagg tengárkok vannak, na gönczör szekércék, ami érdekes nem, ha czagg lehet hallani illen feltevéseket? Naaaaaaaaaa...
nincs semmi!

Menroting 2008.05.21. 01:48:50

A saját magával beszélgeten azt értettem hogy hasonszőrűekkel beszélget valaki s nem egy totál kivülről betoppanó máslátószögű másvéleményű emberkével s ennek nem sok értelmét látom mert nem visz tovább ..Miért nem toppan már be végre valaki???
Talán túl zagyva elsőlátásra a szöveg s ez mindenkit elriaszt mert betegnek őrűltnek vagy csak simán csendes bolondnak tehát szóra sem érdemesnek tartja ??
Két mondat után beskatulyáznak s nem olvasnak végig igy szerintem nem sok érteme van...
Előszőr tán a betükkel kéne kezdeni mert igy sose áll nekik össze szavakká s főleg nem mondatokká..
Tehát valamilyen érthetőbb stílusban kéne szerintem folytatni .Bocsi...

helleluja 2008.05.21. 07:45:50

Kedves Menróting s kedves magyar testvéreim, s akik csak bebekukucskáltok, hogy egy pár percre együtt lehessünk, szellemben s lélekben!?
Én tudom meg látom, hogy rémsegesen messze eltávolodtunk az örök élet s idő gondolatától, meg valahogy a magyarokat sikerült olyan vakká tenni, meg mélyre lataszitani, hogy csak a kint s kinzást nyugtazzuk többé, hogy vagyok?
Én teljesen értelek meg látlak hogy hol vagytok, de itt van egy kis példa, amit a fiammal kapcsoaltban láttam meg, előre, hogy mi történik vele, s megtörtént, hogy leesett oda, ahol az átlag ember van, amikor az e -wilág! E -wilág a pokol urai áltak fel van parcellázva, s mind be van keritve, s borzalmas pokoli dögök vigyáznak a területekre, s ha véletlen is lecsuszol, most ezek a pokol dögök marcingolni kezdenek!
Nos, mig élsz, addig most lejönnek a szeretteink, ami addig lehet, mig le tudnak nyulni, hogy ad ide a kezedet,(nem tudnak lemmenni oda, de ki tudnak huzni, de itt már az igazi embert) de mig azok, akiket marcangolnak a pokol dögjei, nem ocsudnak fel egy pillanatra, észre véve a kezét az égieinknek, s meg nem ragadja, addik nem lehet kirántani, az illetőt, legyen a saját fiam! Amit tennünk lehet, imádozkozni, mig meg nincs mentve, de ez minden lélek testévrünkre, de nem a wallások aklaiba hanem a szent magyar Jézusfő családunkba!
Van egy olyan beszéd, amit most is amit leirtam, egy sötét szellemünek, lefricskázni, egy vergődőnek, nem látja mit beszélek, nos biztos vannak közöttünk olyanok, mind a két oldalon, akik tudják hogy mit akarok, amit persze hogy palástolni szeretnék, mert egy olyan őrütség, hogy te valóban aki te vagy, olyan mint az igaz Jézus, aki egy hatalmas nagy naptükörben mutatta meg nekem: látod, olyan vagy mint én!
Ha tudományosan is mérlegeljük azt amibe vagyunk, akkor is ha minden elmulik, s megakkadályozni nem tudjuk, akkor mit tudunk, s mit kellene megtudnunk először?
Na, amit akarsz mondani, hogy jobb ha leállitod magadat, amit mégse, mert az hogy csak azok közt lehetek, akik a legközelebbinek kellenének hogy legyenek hozzám, én hozzátok, ezt a törekvését, talán a magyarokon kivül nincs egy nép se, akik ezt megtagadnák, főleg ha nem akarok semmit tőlletek, csak azt, amit magamba vertem, mielőtt ide betoppantam!!! De azokkal találkozni fogok, akihez gyüttem volna?
Hulla hallál őszinte választ akartok? Mindenki utálja a magyarokat, talán a magyar utálja legjobban magát, s nem tud megszabadulni a magyarságától, s ha erre rájöttél, hogy nem lehet, akkor rögtön mindjárt az ellenkezője történik!!!
Na, nem azok vagyunk, amit e -wilág ránk rakott, meg tudat velünk, hanem ismerd meg magadat, de ha nem most ezen köröket igazság kereső emberek társaságát keresed, magyar létedre, te beoltódtál a olahjfa ágába, nem csoda hogy mindenkinek be kell oltódnia?
Nocsa, az a szellem, ami szétvert volna?- bennünket, annak nem szabad engedni, mert Istenünk = igaz Jézusunk által kezünkbe adta országunkat, s a parancs, egymást szeressétek, ami az oka, ha betartod, akkor érteni fogol, akik nem, azok nem tudják mit beszélnek, nem én, mert én tudom hogy együtt kellene élnünk, egy hazában - országban itt is, s nekünk kellene mindent magunkank megcsinálni, mint az uj wallás felvétele előtt!!!
Na, én bocs, de legyen ugy mint régen volt?
Türelem, rózsát (tövist) terem!

helleluja 2008.05.21. 07:58:24

Kedveseim, érthetőbb stilusban beszélni, nem elgé ha valaki magyarul beszél?
Ha figyelitek, nincs, nem lehet a legkisebb magyar tudat, hisz az lenne mindenünk, meg abból lehetnek mindenünk?
Nagyon ponyván, zagyván próbálok kibontakozni, mert akik gondolkodnak, azok élnek, s addik élnek, migy együtt gondolkodnak - s egymásról gondoskodnak, ami szinte teljesen a forditotja lett, az uj wallás felvételével!
Nincs tudat, magyar tudat, nem is lehet, most ami van, az mi gondolunk benneteket, meg mi gondoskodunk róllatok, amit nem lehet megforditani, mert nem mertek gondolkodni magyarul! Nem akarom hogy kirugjanak, mert nem fogok hibázatani senkit, mert amit magyarnak tartanak, az az irányzat, ami vak vezeti a világtalanokat, meg a magyar szülők helyett, teljesen idegen testület rendelkezik kénye kedvére, mindennel amit magyarnak tartanak?
Igen, én magam vagyok, s magamat akarom csinálni, jelen pillanatban is, azt teszem, s nem kerültem nektek semmibe, hanem én is vagyok, te is, ez az élet kezdete, amit kezdtünk 8 évvel ezelőtt, sLuth tesvérrel, aki emlékszel 5 000 év, távlatából?
Mellesleg, rengetek olyan jelenségeket leirtam, amin keresztül kell mennie mindenkinek, pl, meg kell tanulni, mindent magadnak csinálni, (magamat gondolom, igy vagyok, miért, de kinek, s minek stb) a kezdet? Na, nem engedem meg hogy a másik szája egyen hellettem, rágja meg az eledelt, meg gyomra emésszen helletem, mig az enyém korog? Ha, a vége az, meghalni, azt sem engedem meg az istennek se, se a teremtőmnek, hogy hellettem meghaljon, na kezdtek érteni?
Helleluja! Hellén!

Menroting 2008.05.21. 13:20:23

Tehát ha jól értem mindenki saját maga de mégis közös egységet képezhet végül és nem egy egyén határozza meg és vezérli a többit hanem több különálló egyén összegzi saját útját mely által erősebb okosabb tudatosabb lesz ? Mint ahogy a patakok folyókká majd tengerré s végül óceánná terebélyesednek?
De miért a magyar s miért nem az összes nép együtt?????

helleluja 2008.05.21. 19:59:44

Kedveseim, magyarok de morgók, s moroghatok?
Rengetegzer le is irtam, meg állandóan hangsulyozom, hogy az ember a menny legkisebb egysége, amibe az egész mennyek, mindenországaival, (magországok magról, s vannka a nemez Jézus magvai, meg dudva de dugva) vagy az egész világmindenség, a kitalálójájájájjjjjjjj...jáJóval benne, amikor ennek a központja lenne, a szülei, vagy az I bennünk? Ihhhh...lett, amiért vettem fel, a lehell nevet, amihez minél többen lehelljük egymást is, annál melegebb van? Ki lehelt?
Irtózatos lent vagyok, mert az igények meg pofonok külömbözők, s ha be akarsz menni az itteni magyarokhoz, akkor ami lent, az fent, ami fenn elérhetetlen, s itt abban a pillanatban, mikor valakik kisajátitották azt a szót magyar, most csak pl. santa istván lehet magyar, meg akiket ők meghatároznak, amikor pont azt hogy magyar, el lett tüntetve, mert megint, ha valakit, kiket fel akarsz emelni, akkor annak kezedet adod, vagy szavadat s legyél jó jobbágy? Ha nem lehet közvetlen, most figyeljétek meg, hogy csak ha meg meg lefizette az árat, lehet, de az meg kopjál le, ha te magyarkodni akarsz? Krucifix s szállj szállj madárrrrrrrrr.....
Amit adhatunk másoknak, vagy most ha nem az (azt)élünk, az hogy magyarok vagyunk s ez egy mi álmodta - alkotta állam, ami áll, (ha magyarul magyarba gondolkodom, vagyis éle az életemnek a magyar Nap = Jézus) akkor nem áll, s pont azért van nálunk ellentétbe a hivatalos állitás, meg most az délibábu bárgyuságok?
Élem éle él -e eleje, mi? a hangom halhatalan János 8:51? Hun -han -gom, azaz Eszter -éter -étel -Gomba magomba magamba magunkba de ha nincs életének magja, sava -borsa? Ha, kint vagy annyi ideje mint én, s egy pillantra nem szüntél meg kérdezni magadat, hogy ki vagyok, mi vagyok, s magyar vagyok? Akkor mit keresek nem magyarok között? Nos, azt hogy mindenki azt akarja, hogy a magyar legyen az élem, mert valami csodát várnak tőllem, ami jogos, hisz magyar vagyok? Hogy mi az ami csodálatos bennem - bennünk? Nagyon egyszerü, mert kérdezzük meg a lelkem? Lelkem szóllalj meg!?: Az élet örök!!!
Magyur 1Urunk szava, te égi fény, világits minden tájon át, mindenen át, testemen is, Mig össze jő, az egész nyáj, Nap váltja fel az éjszakát!
Nagyon aranyos vagy, hogy mégis tudsz velem? -zöldágra (mező) vergődni?
1008 JÉzuspuszi nektek!

Menroting 2008.05.21. 23:09:22

Szóval a magyar nem egy bizonyos népnév hanem többet jelent hasonlóan az unióhoz ? Hisz eredetileg is több nép egyenrangú szövetségéből állt ..Jól kapisgálom vagy nagyon mellé ????

helleluja 2008.05.22. 07:36:39

Kedves Mentróting!
Ma du.-n, irtam arról hogy mit jelent az hogy magyar, de mikor el akartam küldeni, tota teljesen lezárták nemcsak a környéket, hanem a T.V. adások is megszüntek!
Amit mondok, hogy véletlenek nincsennek, s ez a wilág, telejsen az ürdögök ellenőrzése meg uralma allatt van!
Röviden, hogy mag, az nem azért hivjuk magunkat magyarnak mert Megyer huzta ki a legrövidebb gyufaszálat, hanem mag az fénymag, s aki már el tudja képzelni, hogy abban a magban, amiben élet van, abban hatalmas fényenergia, mig akik elveszetették a fényüket, azok magkukba, azaz mag hellett csak egy fekete luk tátong?
Tudod jött az ihlet, ami mostmár nehezebben jön, hisz a tudás hatalom, amivel lehet ölni, meg ha nem lehet valakit megölni, mert fény van benne, élet, amit nem ad fel, meg oda senkinek, ellenben jó megosztani, mert csak megosztani lehet életet?
Ha, jön, irok többet! Láttam a bloggodat, nagyon ügyes vagy, s nagyon jó, hogy minden ami elvont, az vonzza az embert? Akit nem, az ellenkezője se?
Szerbusz!

Menroting 2008.05.22. 22:44:05

Szia ! Nem tudnád pontosan leírni hogy mikor akartad elküldeni de ne a te helyi időded hanem átszámítva pesti időre ?
Nem biztos hogy ürdög nem fekete fehér az élet s a nemtudás is galibát okozgat...
A tudás hatalom de a nem tudás még nagyobb ráadásul ártatlan képében...

Hát a blogom elég fura nem sok szó inkább több kép s mostanában elég hiányos(sajnos élőben is ilyen vagyok) de próbálom pótolni mikor rám jön ,tehát időnként a múltat kitúpirozom de sosem hazúgsággal..Sajnos élőben is állandó késésben és halogatásban szenvedek s vannak is sajnos megérdemelt következményei...De egyszer megjavulok én...:-)

helleluja 2008.05.23. 07:06:08

Kedveseim, barátaim s testvéreim a mi Urunkban, ami fényauránk is!?
Nagyon érdekes ha a szellemeber kezd megvilágosodni, meg a lélek -ember át akarna jönni?
Roppant érdekes az hogy mag! Feltétlen a magyarok, ezt onnan vették, ahonnan jöttek, mert szinte mindent csak magról, akkor is ha atommag, vagy D.N.S vagy Kromoszómák vagy Génezés, ami ha magyarul már génezés, az énezés?
Magam vagyok! Magamból -magomból vagyok!? Szinte mindent magamnak is meg kell csináljak a készből, de azt, amibe itt vagyunk, ebbe a sárburába azt kik csináltak, készitett, meg teremtett, ami nemcsak azt jelenti, hogy megcsinálni, hanem kigondolni, amikor ha valaki kigondolt valamit, azt kicsinálta hozta a magáéból, vagy ha nem, ellopta, kisajátitotta?
Amire rájöttem, hogy MINDENT MAGUNKNAK KELL MEGTANULNI CSINÁLNI DE A KÖRNYEZETÜNK ADTA LEHETŐSÉGEKBŐL, tehát amikor fénnyel születünk, akkor csak abból lehet életet teremteni, mert azt magamnak is, tudni kell gondolni, amikor kérdem, most gondolom magamat, vagy boncolom?
Amit 2008 May.22-re megfigyeltem, mert ufós összecsapásba keveredtem, mert aki itt bent van, ebbe az ürbe, azé minden, meg Ő BENNE VAGYUNK!
Kérdem, az égiek kik, ahonnan ide bejöttünk, hogy a magyarok be meg LE JÖVETELE ezt jeleni, tutti!
Egyáltalán NEM a Kárpátmedencei bejövetelünkről van szó, hanem ebbe az ÜRBE bejövetelünkről, hogy miért? Részemről kimondottan a gyerekeim után jöttem be, mert nem hagyhatom elveszni, ugyanis innen kimenni többet nem lehet, hanem csak az igaz Jézusunkkal meg égieinkkel ismét felvenni a kapcsolatot, de most EGY AZ EGYBEN LEHETSÉGES CSAK, MINDENKI CSAK TUDATOSAN TUD VISSZAMENNI A ÉGI HONAINKBA, valóban ujjá születve!
Igen, ez az ür, amiben vagyunk, ebba az ÜRDÖG az Isten, akit a biblia, főleg János 8:44. ami a ti gAtyátlanotok az Ürdög, aki gyilkos volt a kezdettől fogva, nos Ü a NAGY ROBBANTÓ aki valóban lerobbantotta azt a univerzet, ahol voltak, s ez által hozták létre azt a CUGGOT, amit leszakiotta a többi uninverzeket, meg az égi lakosok 1/3 -t, irja a biblia.
Figyelem, mindenki csak a saját UJJÁ SZÜLETET LÉLEKTUDATOS SAJÁT MAGA MAGJÁVAL -ból kikelve, AMIBEN PERSZE ITT IS FÉNY VAN, amivel ezt tudod gondolni, ha nincs nem akarja az illető, mert nem enni való neki, de tosznivaló? Tosz, itt, moderál!
Nagyon leegyszerüsödk minden, ha a szellemünk kezd megvilágosodni, aminek be kell következni, akár mixczigán csilkók is, fognak potyogi az égból, de élni jó, ha örök az élet, meg boldogság élni, amit elvenni nem lehet, csak megosztani!
pá pá

helleluja 2008.05.23. 22:05:42

Örök élet hit -tudatos -tudat nélkül, olyan ez az élet, hogy nem lehet! Próbáljuk megérteni, hogy főleg a magyar igényeket semmi de semmi e -wilágba nem tudja kielégiteni, mint a Hunor -Magor monda, ami megmondja, hogy a magyarok azokért a testvéreikért léptek be, ebbe az ürbe, akiket leszakitottak tőllünk!
Most menjünk vissza, hogy hogy keletkezik egy ür, amikor kérdem, ki az aki már állitott csapdát, akár egér akár patkán vagy kártékony állatoknak, VAGY IPPEG ÉLELEMRE VADÁSZOTT, azaz akik e megett vannak, vajon nem az az érvadó?
Na, amit tegnap érintettem, akik ezt az ürt létrehozták, annak az AGYTRÖSZTNEK a feje János 8:44, mert itt minden gyilkos, minden gondolat is, meg minden ami hivatalos egy elszivő berendezés? Próbálj meg nem pénzben gondolcodni?
Vegyük csak, ezek szerint ha a magyarok emlékét is, akkor abszi ulti orditottan forditott volt a magyarok társadalmi berzenkedése?
A mai MOTTO: a magyarokat te nem tudod sem megközeliteni,sem megkörnyekezni ártó - bántó szándékkal se, mert nem meg lett mondva, ne bántsd a magyar, de isten gaccából, kik azok?
Ezek szerint, örök életüek!?

helleluja 2008.05.30. 19:25:54

Hullanak a csillagok, hullahegyek tornyosulnak?
Fajok harca, az alfajokkal? Mi a halál? Bijja valakik létrára hozták, amikor ezen a létrán, fel le lehet járkálni a teremetőkhöz?
Az alfajok fej nélküliek, ami a következő, hogy vannak ISTENEK akikre hasonlitanak a képmásaik, ami a mindenkori girodalom élvezői, ami egy olyan kapcsolat a fej meg a test közt, amikor lehetne mondani, hogy az az istenek, akik létrehoztak a farkokat, ami az alfaja -fája, az egy fejnélküli, azaz öntudat - nlküli lárva, féreg, vagy inkább kigyó -sárkán farka nyulvána, (tömeg tömd meg tömegei) amikor a feje, nem adhat át semmi infomáciont a farkának, mert ugyis a farka, a farka lenne? Na, ki (gigg) a legnagyobb farkok, jelen pinnyalatba?
Ez, vissza menne, hogy láttam az isteneket az égbe, akik lehullanak vala, hogy az ufójujujujjjjj... de aztán, az az alfája is kizárada vala, aminek a feje ha toccs -torcs, a test is utána roccs?
Törökök, töredékek vagyunk, s ime az igaz Jézus: azért gyüttem meg, meg vagyok hozzátok nem átok, hogy egyek legyünk! Uty uty utyutyutyutyu....legyen! Hellre tyutyu!

Menroting 2008.05.31. 18:41:22

Mire jó az farok nékik ????Tán táplálék mint nekünk ?

helleluja 2008.05.31. 20:11:24

Kellemes sabecvabect ami szombatvasárnapot mindenkinek, aki elveszi, a kellemest, ami ha hacsak ez van, ezt kell szeretni? ennyi enni envi?
A vas ára, (feleségem nem vette meg a drb csövet, ami másnap már feleárral ment fel) menn fö, meddig, meg mindennek, ami szerintem ár meg adó, az igazi jelentése az utolsó időknek, ami tota abszolut controlja, a gondolatoknak is! Hogy hogy jönne hogy hullahegyek, hogy az emberek ölik megukat, meg egymást, akiket elérhetnek, de őket az ufólyukban, föld allatti, tengerek allatti bungáraikban?
A kigyó feje, az a teremtője annak a fajnak, s vegyük hány főfajba lehetne sorolni az emberiséget? Amit én láttam, az k.b. 10 embertipis van, s azon belül fajták, meg keverékeik, ami a keveredés okozza a habirusskodásokat warrokat, meg warriokok, vagyis aggodalommal -félelemmel teli a föld lakosai?
Csak arra válaszolok, meg ugy ahogy láttam, mert most utunkat állni akarták ufósok, vagy akik nem engedelmeskednek a fentieknek, akik menne fel egészen Jézusunking, tehát nem az ürdögösök vannak nyeregbe meg tota hatlmaon, de az övéiknek ők az istenük!!! Igaz hogy a zsidó faj, Jahwe istenük teremtménye, de ezt nem ugy kell értelmezni, hogy most nekünk, vagy másoknak nincs alfa -faja -fája, de ettél az alma a fa allatt, kigyáfáfáfáfáfáfá....jajj nektek, vagy annak a fajnak első s ténleg kiválasztott fajtája, ami a mindenkori szellemi elit lenne!!! Van olyan hogy a motyorgók istenére eskü eskü...
Na, amit faroknak hivnak, vagy hivhatunk, azok mi vagyunk, vagyis ha van a fejedelem, ami ténleg a feje a fajnak, (magyaroknál mig magyarrok motyorhattak JÉZUSSAL EGY FEJ -FAJ)akkor mi csak testréeszei lehetünk, nos ha legalLóra (PATA ALLÁH) kerültünk, már csak farkok lehetünk, ami azt jelenti, hogy csak észnélkül szaporitja magát, csak annyi, csak az éhség meg baszdühe kielégitése hajtja, mozgatja minden gondolatát, meg terhóditás, mint a bestiák?
Vegyük, a pöcs emberek ( a nőket kihagyom, mert a nőkbe nem tudok bele menni, meg a nők másak, s minden nő örök nő, tehát nem ismerem őket, csak ugy, hogy engemet mindörökké, mert szeretem anyámat meg mamama meg feleségem, meg minden nőnek eleve megbocsájtok, meg mindenkinek, akiknek lehet, akik nem akarnak engemet vagy téged elhallgattatni, mert azt meglehet bocsájtani???- hisz nem a tested vége, hanem ne fogd be a vontató marha száját, hagy nyögdécseljen vagy lihehehehehehehhhhhhhh....lehell -hess hess hess... na kilehell többet a bornyát, gis belli báránka, gis kede stb...a jáSzólokba?- ha minden lehellett megfagyott) akiket többet csak pöcse izgalma ingere hajt, s szinte mindent össze lehet hozni a baszdüvvel, ami egy olyan betegség, ami beinditja a patkány szindrómákat, lásd africa nagy része, de lassan terjed át, s szinte leállithattlan, mert akik meg akarnák akkadályozni, ami most nem -e egy olyan ürbe vagyunk, ahol nincs lehetőség többet, hogy az ég másik 1/3 -t, vagy vegyük, ha ezeken mullik, akik mag hatalomba vannak a földön, akkor vége lenne az életnek, ami nem lehet? De igen, csak az övéké, vagy kiken mullik, ha nem minden magunkon?
Sajnálom, ha olyan szinbe hangzana, hogy csunya szavakat használok, de nem -e a pöcs, igen igen a pöcs hajt mindent, nem az ész?
Hogy a farkok, igen a farkok közt menn a ádáz ár meg adózás, mert jajj annak, akik a kezükbe, itt akik e -wilág fiai, akik egyetlen motivoomja, hogy kié lesz minden, (gőz vagy gáz ((nyersolaj kutak))vagy semmi?
Tota tiszta érthetően: a fajok teremtői, vagy az ürben vannak még, vagy pedig itt a másik dimenziókba, ami ha csak kettó, akkor a föld allatt, azok is farkok, mert elszakadtak az örök egytől, egységtől, igy minden, s mindenki aki nem örök élet igaz JÉzus kapcsolat, azok farkok!!!
Még pontosabban, minden faj farka annak, aki (K) létrehozta, idehozta, teremtette őket, ami eleve allvállalkozás, nem az EGY ISTENSÉGGEL tehát farkok azok a fajok, akik halandók, de most a teremtője is, végül, lehulla vala, amikor leirtam, hogy akik Jézus s igaz követői utját állnák, azokat a ufókákat (isteneket) dematerizáljuk!!! Igen, itt a földön, csak eltünik a farka, mint népek s fajok sokassága lelte halálát (nemlehell) a homokba? na fődbe, szántunk bennünk, vaggis a mi magjaink, nem farkok?
Jeulcsa, csocse leszek a magáé....

helleluja 2008.06.05. 07:21:23

János Vitéz a Sárkány torkába...
mi van azokkal, akik a belibe vannak?
Nagyon röviden, hogy a szellemi tanitások itt lebegnek, de vannak a Sárkányon kivüliek, pl. én a Sárkányon kivülinek számitok, s mindazok akik önkéntelenül is keresik az életet, meg az igazságot. (natyon szeretnélek zépen megkérni, hogy nem érdekelnek egyetlen egy pártiak se, csak a haspártiak, mert ha megéhezek, megeszem a 6 összeláncolt farkast is láncostul?
A Sárkány és az ür elválaszthatatlan, s lehetne azt mondani, hogy aki a Sárkány gyomrába került, az aki be - leszületett ebbe az ürbe, meg erre a földre, ami megint, ez a földgömb a Sárkányba vagy ürbe van, de mégis, a Sárkány az itt van, amit e -wiláginak hivunk, na ez a Sárkány székhelle, ami igy kellett lenni attól a pillanattól fogva, mikor lerobbantották az egeket, s most bijja, már előbb létezett, maga a gondolat ott lappangot, az érdekes, hogy nem lehetett megakkadályozni, amiért nagyon sokan, tudva, vagy tudatlan a Sárkőny savát választják.
Tudtok követni, mert a Jónás a Cethal gyomrába, talán egy finomabb változta a János Vitéznek, vagy ténleg Jónást az UFÓ-k vették fel, meg dobbták be Ninivébe?
Figyelem, mert mindenki a Sárkány gyomárba kerül aki ide husba megszületett, s ime azért kanibalozza meg a Srkány az egyszülött fiát, mert kénytelen megenni, ha létezni akar, a saját anyagát -magát? Edd meg amit főzté?- miki a fazékba? jah, Michájel? ha én, mindenki?
Ha valakit a Sárkány nem köpött ki, amikor pörsze hogy próbálkozik hogy ujból a gyomrába kerüljünk, de esetleg csak a torkába, hogy azoknak, akik a belibe -benselyébe vannak, hé ébracska, gyertek ki de gyertek ki de gyertek ki... most az ige: fussatok ki ebből a világból!
...onnen folytatom, ugyanis akik megadták magukat, ami feltétlen függ a gének állományától is, mert azok leszármazottjai akik a Sárkány conkoly magja,(e wilág filali) azok mindenkit el akarnának hallgattatni, meg hadakozni a külvilággal, nem azért meg életet adni, hanem bijja elnyelni, mint ez az üreg, végül is azért halál, akármit igérnek, mert ha nincs kapcsolat lehetősége se, az ÉLŐ -VILÁGOKKAL, ami nincs, hisz keresztül mentünk azon a sötét ataista rendszeren, ahol ha véletlen isten mondtál hogy a jó Isten, hej be nagyon szeret... most halálra üldöztek a tanárok, meg a kádárlapodon, ez semmilen vezető állásba, nem engedendő!!! Engemet az egész K.G.S.T. összes iskoláiból kitiltattok, amit tudok most is hivatalos papirokkal igazolni.
Na, azt hiszem hogy ha ki merjük nyitni a szemünket, akkor láthatjuk hogy igaz, hogy akik Isten sava, de ez a Sárkány sava átette őket, mindent a bélnek, semmit a szakszervezetknek?
Nos, ezt hogy tudtam meg? Ugy hogy mondom nektek, mindenki aki beszületett ide, vagy beufózott, amikor én be is ufóztam, meg valóban beszülettem, hogy a Sárkány gyomrából kihozallak benneteket, de csak akkor, ha még nem tett totta az üristen sava, ami ha tota matarialista lettél, akkor bozzvana? De akiknek még fülük hallásra, azok ugye látjátok, hogy mit kajabálok, a Sárkány torkából, na pörsze hogy a torkán akadtam tam tam tam tamtamtamtam....ratatatatom, látni akarom!
Amit a Sárkány csinál, ha Helleluja patkója csattoggása a filembe, hallom hallom hallok... akkor most kiokád!!!
Üristen vagy magyorok Istene, JóIsten?
Isten de Isten?

helleluja 2008.06.06. 19:53:05

Jóreggelt napfény -halhatatlanság!?
Helló halhatatlanaság, aminek csak a gondolata is, halhatatlanná tesz, ezt tapasztalataimból tudom! Az egyetlen értelme annak, ami ez, de mi ez? Kérdem, mi a kölümbség, hogy most földbe vagyunk verve, mint egy cövek, mert élünk, hisz olyan terheket raktak ránk a gazdögök, minden időkben meg korokban, amiről tudhatunk, hogy semmi másról nem tudhatunk, hanem most jobb, mint 10 -100 -1000 évekkel ezelőtt, s honnan tudnuk leellenőrzni, vagy összehasonlitani?
Nemcsak a testem volt guzsba kötve, hanem főleg a gondolataim, mert az első gondolatom pánikus - mániákus szabadulás a terhektől, amitől nem lehet, csak vagy allá ugracc, vagy most ha megszünteted testedet, mert csak ezzel tudtak meg tudnak ugy elásni, hogy csak ez van, vagy az a halál, mikor ez mi? Na, vagy megszoxxx vagy megszöxxx xxxokerexxx a mokereszt, hej de comelom az anósom...
Hogy miért vakok vezetik a világtalanokat, mert mindenki gazdög s nagy akarna leni, gadöggös, mintha annak a lánca, könnyebb lenne, mert ólom vagy ezüst vagy arany, vagy vaslánc?
Fényesebb a láncnál a kard... igaz, de ősinknek véres kardja, fogason függ rozsda marja....
Helló Hell ló! Itt forditva, sose halok meg!
Helló ha ha ha...hahatatlanság!!! Végre?

Menroting 2008.06.06. 21:15:05

Helló fénylovas tán halhatatlan bár nálunk kábé tuti bocsi...

Igen azt hiszik az aranylánc könnyebb főleg a hordózója aztán ráharap...

helleluja 2008.06.07. 09:04:42

Helló halhatatlanok, s halandók...
kellemes sabec estét, igaz késő este! Feltétlen sorrendet kell raknunk fel magunknak, hogy ha egy arasznyi élet, azt is állandó szolgálatban voltam, pont ma beszéltük a feleségémmel, hogy naponta 2 órát tulóra ,s minden 7végen Vietnami müszakban dolgoztam, meg társadalmi munka,ami én kedzeményeztem az általános iskolába, mig most a technikumba meg gimibe... már tudtam, hogy a gazdögök zsebelése intézménye minden!?
Rengkivül fontos, hogy azzal, hogy keressük mindenek előtt a halhatatlanságot, mert ez olyan erővel jár, amikor ezeken együtt könyedén keresztül megyünk, meg akik a nadrágszárba vagy szoknyába kapaszkodnak, azokat is repcsizzük magunkkal?
Na, van egy elsődleges SZELEMI MAGYAR BÖRTÖN, meg most itt van, akik ide születtünk, szellemileg halva születünk, amikor a gazdögösök mindent elfognak követni, hogy lent tartsanak bennüniket a kloáka allatt, főleg a magyarokat, mert NEM TUDNAK ÁTVERNI nos azért borzalom tölti el őket, hogy nálluk több is, meg nagyobbak is vannak? Jézus, vele örök életütek!?
Ez a szellemi magyar börtön, akik szellemileg megmaradtak, de teljesen elszigetelődtek az égieinktől, akihez csak küldötteket köldhetnek, mig azok, akik élni akarnak örökké, keresztül nem jönnek a kakán, vagy sáron, meg a sartanon, meg sarkányokon, meg sátánon, ami sartan, meg kraka az egekbe?
Nos, voltak meg vannak olyan magyarok, akik csökönyösek voltak, s igaz hogy a környezetük tiszta sárba ganyé lett, de ők mégis szellemben, megmaradtak magyarnak, de eddig, mig én Hellelovas nem tudtam feltámadni, mert mit értettek feltámadni a halálból? Nem a testünk tesz halottá, hanem ha nem tudunk tökéletesen urává lenni? Maga a gazdögök: könnyebb a tevének a tü fokán, mint a gazdögöknak, nem megdögleni örökre? Vajon az ösztön....
Nos, akik keresik az igazságot, azoknak nem számit az anyag, se pénz, meg e -wilági nagyság meg fémesség, rivaldafény, amikor az Ur csodásan müködik, hisz mindenütt ott vannak az elveszett lelkek, mert izráel fiai, sajnos minden wallás meg szektájuk egymás után buknak le, mert izráeli törvények szerint kezdenek élni, ahol több feleség meg hárem megengedett, meg rabszolga seregek, de a helli törvények szerint, csak egy hivalatlos van! Pont most bukott le az egyik ismerősöm, Abaléni akit a 80-s években ismertem, s nagyon jó dolgokat mondogatott, amire mindenkinek onnan kell az igaz JÉzusunkhoz jönni, ahol van, csak hallám Jézus hivó szavát... Jah nem fejeztem be, hogy az idő magával hozza, hogy ha ezeken kezdünk keresztül jönni, meg kellett ezen lehetőségek, amikor nemcsak mi, akik testben sarban vagyunk, hanem ők, a szellemek is tudják olvasni amiket irunk - beszélünk!?
Hogy valóban kik az igazi magyarok, arra most azt mondom, hogy akik rájöttek, hogy a halhatatlanság keresése, amit meg lehet találni a bibliába: keressétek mindenek előtt Istenetek országát, ami bennetek van!!!
Ma hallotam, hogy én amcsi vagyok, itt születtem, itt élek meg halok (izráelért) nem mint a gyáva hazátlanok, amikor én nem hagytam el magyarországmennyországomat, (bennem van) hanem otthon ezeket nem engednék meg beszélni!!!
Ami irtó kigyókrinkaka -pisi otthon, hogy nem lehet lelkizni!!! (ha igen, csak ujerusálmozni, vagy még mindig a veres paradicsom szaga) De, abszi ulti a beszédében él a nemzet, ha az szabad, s lélekkel beszéd, ami megint, ha magyarok vagyunk, akkor a halhatatlanság keresése, meg a halál legyőzése a célunk, egyen e-gyenként is, meg most együttesen!
Kellemes szombatvasárnapot halllóknak, meg ha nem hall az illető, süket meg nyéma, va tecchalot, va teszi magát, teteti? nagyur a popa?

helleluja 2008.06.10. 00:40:45

Kopaszi kákó, jön a favágó, meg a fünyiró?
Lélek felül, Mata Harry-alul, ha ténleg van értelmi evoluczió ami jó, mert vegyük e wilág öcckapaccitását amit vegyünk 100%nak, ami a kiadás.
A kiadásoknak nem szabad lenne semillen körülmények köz, többnek lennie mint a bevétel, amikor vegyük hogy a halál filalik felülre kerekedtek, hogy aztán örökre allulra?
Vegyük azt a kört, ami természete ballanba lenni a természettel s ásványi kincsekkel, ami ha a lélek lánai -filali kerekedhetnek felükre, akkor rögtön a 10/90 arány, amit jobban elbünk kell hollogrammozni, mint most a másik magyarország, egy hologramot materizált, amin megvan, hogy van -e itt, magyarország vagy nincs, nos a hollogram csak a gaz -stationok w.c.-jét mutatta, ki, jah magyarul a benzintöltő állomások budiját vagyis publik vagy hogy mongyunk otthon...pablik w.c. szabad csak az ide betévedőkzámára, ami irtó rühelyes, mert az alienek, akik a veres paradicsomot létrehozták, meg fentartották, azok valóban a budikból operáltak, vagyis az volt a szovejet -bolzsidó - veres -onion tető meg all -gőz-gázpontja?
Na, keddeg egy uj begezdést, mert valmiért vackolnak megint velem, vallon gigg...
slitty....

helleluja 2008.06.10. 20:07:42

Kedden ha ketten mint a kret ének?
Amit piszkáltam vóna, az beletrokollik hogy a föld, meg régidők óta IDEGEN - ALLAIEN -PARAZITA -SZINTETÜ lények allatt, s ezt azzal lehet felmérni, hogy állandóan menn a wallaghóditás?
Az idegen - alien lények beavatkozását meg lehet figyelni a természetbe, de főleg az állati világokban, amikor valamikor minden lény, intelliegens volt, az ember barátja, vagy élet -társa, nem csak a felesegge?
Ha emlékeztek vissza rázkódásom nemcsak a künső elrettentések, hanem az agyunk meg gondoloodásunk ugy van füszarozva, hogy komoly problémáim voltak, hogy ha nem ugy közelitem meg a biblia igazságokat, mint az idenek azaz azért idegene, mert ahogy most megláttam a legfelső HIERARCHIÁT az egy GÉPLÉNYSÉG -LEEGEÉNSÉG!
Tröhát okvetlen figyelmbe kő venni, hogy vannak akik sugarasok, vagy fényesek, vagy fény -utasok, meg a fém -utzók, aki most vannak fényesek meg fémesek? Fémes az roncsangló látinba hirös, amikor roppant érdökös, mert tota allarendelséget követelnek az alienek, ami az illető (ürgék) tosta tudatának (testünk olyan lenne, mint a jadani magyarokra mondták, hogy összenőttek a lovaikkal, ami megint, abszi ulit ha akarod, bizon élrzed hogy mit érez, millen érzést váltottá ki, minden ami élőlén, na itt jönne be, ez is Élő de lü, Léna? az átvétele tele!
Léna Léna, lenna a Volga mentén, élt egy gislán kék volt a szeme....nem fekete?
Fideljtek jettek, meg mentek, usa meg mostmár minden kuromány csak Alien -influenza, nátha? -tröhát, nem könnyü a palánktákra, huddozni?
Sicc... ha emléke megmaradt, most a magyar szülőkre is, emléküket is törölni? sicc sicc sicc...miért?

helleluja 2008.06.12. 06:15:44

Csiga biga gyere ki...
Haza vágyom, s irtam sokszor, hogy mig bele nem nyugodtam, hogy ennek igy kellett lenni, nagyon dühödt voltam, hogy én magyarokhoz jöttem, meg magyarországom magyar testvéreim között akartam volna leélni rövöd itteni életemet, ami mikor kigyüttem.... olyan honvágy meg őrület fogott el, hogy minél előbb haza, haze mengyek haza... hogy éjjel nappal dodozni kezdtem, aztán nem lehetett, mert nem katptam utlevelet még 1990ben sem!
Na, most csak azt, hogy itt, haza vágytam, a testi, itteni magyarország mennyünk együtt magyar mennyországunkba is, jobb mindennél, itt is az legmennyeibb, ha beszélhetünk is rólla, hogy mi a jó, magyarjó?- ugy most a LÉLEK HAZA hol van?
Értsük, mert van a testünk hova tartozása, meg vágya, mig a lélek, nos van lélek - magyarhaza?
Haza vágyom, én az Atyai házhoz....

Menroting 2008.06.12. 12:44:32

Mindjárt elfenekellek ha ilyeneket írsz !
Ilyen könnyen feladnád s itthagynál?
Kinek a "hülyeségeit " olvasgatnám ezután ? :-)
"- Doktor úr, a férjem repülő csészealjnak képzeli magát!
- Küldje el hozzám.
- Jó, de le tud itt szállni?" :-9

helleluja 2008.06.12. 19:17:57

Dr.Ur, a maga szisze szosze jajjjjjjj....
Vegyük a lelkünket, ami még mindig csak anyag, azaz fény-foton -atom de itt ha Jézus a tudatom anyag, akkor élhetek vele, ha nem?
Mig a testünk, amit régóta fityelgetyek, az egy korom -fekete anyag, mint van a ruhánk, ami mezitelenseggünk eltakarná? Nem mert tudjuk hogy allatta, puccosok vagyunk, de hogy mindenki?
Fideljetek, akiknek már a korom allatt, (porhüvely vagy sarban ganyé) nincs semmi, azokat nem is érdekli, mint minden amit e-wiláginak mondunk, csak a wallagga allatta benne mint kukacok, kiskukac nagykupac kupecek...amit leirtam, hogy akik e -wilágban vannak, azokat nem lehet látni, ha valaik, nem e -wilgból (czagg wallaga villog) vannak, mint ahogy megközeliteni se tudjuk egymást, mert annyira más? -világi?
Kisasszon szőke, Wallaga barna...Kisasszony zongorázik, Wallagga meg furujázik... Wallaga ugyanis... ugy hivják, Wallaga a neve, családi neve, zongora tanár, s kiséri a tanitotját furuján, amit nagyom mellé lehet érteni?
Ért ellem -illen?

Menroting 2008.06.12. 21:05:15

Dr.Úrnő hisz asszonyállatka(Menroting=Katintka) vagyok :-)bár már 11 éve özvegyen...:-(
Menroting néven egy icike-picikét komolyabban vesznek...:-/
No most továbbolvastam s nagyon mellé lehet érteni ....Nem semmi vagy(mintha egy kissé nőgyűlőlő)épp ezért kérdem mégis mit vársz most?????

helleluja 2008.06.13. 21:22:32

Lettem -ettem -pu!
Péntek 13. fodor van a szoknyámon... Igen, tudom én s mi édes Katintkánk hogy Bendeguz lánya vagy, (neharagudj a feleseégem nézett be a bloggodra,meg aztán én is, ott, mondja, hogy ki lánya Menróting) s csak azt tudom neked adni,mint mindenkinek mondani dani dani dani...dana dana don...
Csak az igaz mi szüleink, vérségi magyarok Jézusával akarok járni, számat is jártatni, Ővele haladni, mert egyhellben trotty vagy meddig áll a halál? Hall áll?
Fideljük, először babeli zürzavar.... nem értelek, aztán nem is hallak? Szerettelek most szerellek, ugganés millyen finom a birka pörkölt, ami ha birka pörkölt s szent áldozat....
Nocsa ami Lélek -Szüleink Lélek Jézusával szeretlek, meg szeretek midnenkit, még az ürdögöket is, hisz ha nem, akkor ük gőztek? Gyertek csak a beblemre beeeeeee... gell birkahus? Jajj de zeretleg bennetöke, hát még krokodillok? Vagy ad -e kigyót, a gyerkőcének a Jó Atya, reggilere, villás reggeli, a kigyó fa jófalat a kertek közepin, a fa allatt, ázunk?
Gyülölni = bazdühbül szeretkezni ni ni ninininini... én ezt értem allatta! Mert Isten ugy zerette e -wilágot, hogy megeteti a farkát, vagy a fiucskájájájájájjjjjj...a kaja, jó kaja, a Kaján farka?
Actat hogy özvegy vagyol, s édesanyám is aszondta, mikor elhagyta apukám a prhüvelyét, de most mi a picha, gigg vagg migg vaggolunk?
Aszondod elment a magyarok égi közösségbe (lelkek) a gis életpárod?
Puszi muszi, mindenkinek de a mi Jazig Jessze eszem az eszét meg szivét (vese verse mese) mindenkinek, a mi jó Jézusunkakkal kal kal kal...
maradok: lettem ettem pu, kid kidis szolgátok
allád aláh, da ki alláh há, de allázatos!?

helleluja 2008.06.18. 18:06:15

Tél és halál?
Mos tél van (tail = szarkány farka, rajta az osszon sarka, aki az asszony fia, igen igen legyen az asszony feketébe öltözve ((black madona)) vagy fehérbe) fagy és hó és halál, és sötétség a felhők allatt, de felhők felett, örökké süt a nap?
Abca hapca hap hap hap hapciiiiiiiii...igaz, hogy a magyarok egészen santa pityuig ÓRIÁSOK -GLÓRIÁSOK voltak, meg vannak a gyerekeik, mert vérük -génük -fényük bennünk?
Nos, ez történhetett amit ma JERUSÁLOM meg környéke, ahol feltétlen a magyarok Jazig -Jesse -Máris -aramiás -szüzanyás fajtájai laktak, amikor abszi ulti ha emlékük fenn maradt, akkor az Ő NÉPEI ŐRÁ, MEG Ő ÁLTALA (NAGY FÉNYES SZELLEM) EGYMÁSRA IS TALÁL666...hacc hacc hacc...hápciiiiiiiii....
Édenkeretek csak ott alakulhattak ki, meg mennyei Kánaánok ahol az igasz szülőkkel az igaz Jézus 666....hacc hacc haccaca haccaca... Gelda mama malacca cccc hacc hacc hapáci! elszalad a világba? cccc cönya cönya cönyanyanyananananana...
Fidelem: Istenetek (mennyek)országa a bennetek van, nem majd lesz, ha a zsidók mind egy király lesz, meg ha semmi se lesz, csak sivatag, meg sivatagiak? -skorpiók mérges pók meg kigyók, wiperák mérges rákok meg árkok s átkok?
Tröhát, vegyük a feudalisták termékeit: jobbágy -köcsög -örök rabszolga az aurás maggal rendelkező derek hé kölyök? Aztán a veres szovjet boldizsár ataista termékek, ami sajna, ma is a kirakatba virutanak? Csak azok, akik bijja, mi már uj urbanok vagyunk, minden luk czagg az övék, czagg az övék, czagg az övék? Legyen!!!
Mennyekbe fö, eggenest, mennyekbe magamba? Nem nem nem... nem mengyek egyedül oda....

helleluja 2008.06.19. 18:03:16

Makk makk makk... neki ne ugorjunk az abraknak?
Gérlek zépen bennetek, vagyük hogy magból van a testünk, ami magból van, egysejtmagból, mag -fuzzion -egybesülésből? Utye érdekecs, mert mikor Dundureszka booom, tulajdon képpen, atomrobbantás keletkezik, vagy magegybesülés?
Amit gérdezek tőlletek, hogy a testünk magja s fuzziója van előbb, vagy a lélek mag, belép, ha betud?
Utye ity jobban trudnjuk értelmezni, hogy jó főd, mert szüz főd, az jó főd? Ami a lélek s test tisztasága, amit láttam, hogy ha a lélek allatt van minden, az a szexxx nem piszkos-büdös-bünős bünnőzéseses szexxx, amit tapasztaltam, mert nem egy testet akartam sem feleségnek, sem gyerekeknek, hanem lelket, a szivemből-mennyből!
Nos, e -wilág, had temessen, mig lehet, magát, meg a magvát?
Én uty uty uty... de uty imatyom magáty...

Menroting 2008.06.19. 20:49:01

Szerintem a lélek a földi test előtt is s a földi test után is létezik de hogy vajon mikor költözött bele arra nem emlékezhet hisz arra az időre nem tud testi szerveivel visszaemlékezni sőt még a kétéves kora előttire sem...
Erre csak tippelni lehet tán fogantatáskor a két sejt egyesülésekor lépnek fel olyan erők amely által beléphet eljővendő élete színterére...

helleluja 2008.06.20. 01:14:07

Szerbus Katintkánk, s atomreaktorokkal rendelkező kis Atomok vagy aDamok?
Amit most kutatok, hogy miért vagyunk istenek, vagy olyanok mint az istenek, ami ÓRIHÁS hass hass hass...külömbség? Jézus, vagy a zsidós krista, a kapitalista?
Mese nincs, mert az uj élet keletkezése, magfuzzióval kezdődik, ami roppant érdekes, hogy van a conkoly magosok, ami mondjuk minden olyan kezdeményezés ami elmulik, vagy beolvad?
Amit most megláttam, hogy a testünk egy nagyon aranyos kis élőlény, melynek öröme csak, a lélek szolgálata!!!
Ami történt, egy nagy halál -démont küldtek rám, (mikor bejelentgetem előre, hogy valami ujjabb áttörés történt, vagy áthozatala a tuloldal megismerésének, akkor minden ami akkadály, most elibem vágja magát, amikor szerintem is, ha egy öldöglő démont létrehoztak, az visszahivni nem lehet, de vissza -küldeni akik létrehzotá tá tá tá... há há há...) ami hirtelen kétszer, halálos hellezetbe kergetett, de ÓH MILY HÜ BARÁTUNK JÉZUS... eddig még mindenkit, aki szivvel - lélekkel a segitségét kérte, megkapta!!! S tehát Jézusunk megmentett, mert még esetleg sok jót tudnék cselekedni, mert a célkitüzésem, hogy nem a testen keresztül tarjuk a kapcsolatot tovább ha a testem beolvasztottam, vagy bedobtatatata... dobos torta lett, megsült lábosba, vagy kemencébe (ledobtam, trillió tonna, egy kicsit rosszul hangzik nem?) akkor is tudjuk tartani azokkal, akik most velem vagytok, a kapcsolatot, mert mondom, hogy nincs halál akik keresik is, a halhatatlanságot!
Na, a zsidók sem hazudnak, hogyha te beállsz mostroha zsidónak, akkor bizon hacsak, nem vagy abszi ulti kiváló rabszolga, akkor esetleg megtarják a tudatodat, hogy csak az ő raboszolgálljuk lehetel, ami ha az illető végső óhajajajajajjjjj... akkor az is szentesit sit sit sitve vagyon, meg pöcsételve?
Amit irok, itt a második szinten, mert csak két szint van, a zsidók vannak, mert itt is az a szint, ami elérhetetlen ha nem vagy zsidó, vagy lekötelezett, te nem lehetel még janitor sem, a se a templomokban, sem a zsinagógákikba, de most én nem mehetek közel sem, a fiaim se, egyetlen egy e -wilági intézményesitett hivatalos álláshoz, pl. kormány (goverment) állás!
Ami keletkezik két félsejt találkozásakor, az atomfuzzió, (igen, erőmö lett Lucsa wallagából, mert nem az eleve) amikor minden ami élettel kapcsolatos, az atomrobbanások, (petesejtek robbanása va egybesülése a himivarsejttel) vagy mint ahogy az atomreaktorok dolgoznak történik, hisz miért vagyunk a Nap -csilkói?
Az élő biológia életet, a lélek hozta létre, meg tartja életbe, azáltal hogy szeretni tudunk! Hogy azokkal állunk szembe, akik LEKÁRHOZOTT LELKEK az tutti, amit mindenki tud, akinél a lélek ébredezni kezd, mert ezek messze megelőztek bennünket, akik bizon vissza az egekbe akarnananananana...nana, nának, hágni?
Maga ez a tudomán, ami lélek ellenes, élet faló, élet ellenes, ezeket is ŐK, A BUGA BIG BANGÓS ANGYALOK hoccták létre, nos ha megszakadt a kapcsolat az EGÉSSZEL, akkor csak mint gyaluk,gylázatok átkos árkok a setétséggbe, amigor az erejük állandóan fogy, ha nem tudnak GYÜLÖLTETNI bennünket, többet? Nincsak, vagy izráellel vagy most ha nem, bijja, mindakétfél gyülölkodni kezd, sárdobálni egymásra, migor gigg az erősebbek, a harmadik, a gazdögök?
A gyülölet öl, amikor ha figyelitek, minden e -wilági nagyság, kegyetlen meg wallagával el akarta takarni a napot, még szerencse, hogy nem tudta?
Hogy a lélket össze tudják olvasztani ferrummal, az tutti, hisz a lélek, valami olyan hatalmas energia, amivel mindent lehet, de ha gyülöl, már magára maradt, amikor igyekszik energiához jutni, magába kezdenek omlani, lásd akik örök habirusok, (usa meg ahogy az árak adók kamatyók terhek növekednek) azok mindig előbb rávereik a tüzet, az istenük félelmét beleverik az áldozatukba, jelen pinnyalat, iraq gyaluzása, ami világszarta gyülöletet vált ki az emberekbe, s beinditja azt a láncreakciót, ami esetleg wilág-patkány -szindrómába menne át, ha nem állitja meg ezeket az örök boldög buga angyalokat valaki, akik ideje lejárt vólna?
Igen, a lélek mikor ide lelép, akkor itt is mennyekországát -mennyei - kanaánokat hoz létre, ami óh óh óh...tündér kaszinó, millen hasonló a fentire? Mennyország hol van? -bennünk?
Nocak, a lélek gyerek, vissza magzik (ujjá vissza születik, Jézusunk által) az ÖRÖK TÜZEK -FÉNYEK ATOMREAKTORAI EGYVILÁGÁBA GÁBA GÁBA GÁBA... KI A BÁBA, ÖRÖK BOUDOG HAZÁBA?
Mellesleg, ha valaki most kapcsolatba lépet az igaz Jézus által az ÖRÖK EGY -ÉLŐ VILÁGAIVAL, akkor az itt is, már mennyek országa, bennünk?
Figyelem, akik csak kezet emeltek másra, nem önvédelemből, amit most a mennyei -közösségek dönthetnek csak el, hogy ki hagyta kialudni fényét, ami kell itélni, mert lelkileg fontosabb létezni, mint nem a sirhellt a fontos keresni, hanem az illetőt, hisz pora mora?
Csiga biga gyere ki....

Menroting · http://menroting.blogspot.com 2008.06.20. 18:11:38

Xy:-Csiga biga gyere ki ég a házad idekinn...
Cs:- Mennék, mennék, de sajna nem megy..
Xy:-Miért ? Tán félsz, s pont tőlem?
Cs: -Á dehogy is, hogy is juthat ilyen az eszedbe, csupán csak írtózatosan belesültem...
Xy:- Grrrr...A francba.... .pedig direkt szóltam Belzebubnak hogy nem ropogosan kérem.....

:-))))

helleluja 2008.06.20. 18:59:18

Fenevad bélyege a zeggünkenkön, kend feneke kinna avagya kinba van?- spirceg va dörmög?
Nizsd ki rózsáma kapuadat, kapudat.com com come come come...gyere már, Minden gyerek várva vár...
Ime a fenevad bélyege, ami KI KÉPE VAN A DRAKMÁN? Nos Drakma = Drakula vaggis a szarkány? Kény is, mert kénytelenek vagyunk elfogadni, de ezzel a ganyéval, mi igazi gézi (nem geci) magyarok, semmit nem tudtunk, tudunk kezdeni, azért gellett(gelle mi is)idegenyókat ránk rakni?
Amit meg gelle látnunk, hogy az igaz Isten = JÉzus van, tehát minden tér s idő meg energia a miénk rögtön azonnal, mig a tized, már ha adtál valamit enni a szarkánynak, már az üvé letté? De di da daaaaaaaaa.... nemcak aki adóztat, hanem aki adózik is, pokolba pokolba... kárhoztaba?
Minden felismerés véget nem éró ATOMREAKCZIONOK LÁNCREAKCZIONJAJJJJ...amikor hogy lesz világosság, ha nem nitjuk gi a szempillánkat? Nin rá idő, bijja dodozni gelle látástul vakulla?
Ime egy atomrobbanás: először is minden föld, ami nem foglalt, trudod mint a közös budik, ha ki van irva foglalt, mensz tovább, s most végre ez nem fogalalt, amit amcsiba csiba csiba csiba ugy szoptak mondani: yung man, go west! Nos vegyük engemet, aki czagg akartam vóna egy magyar darab fődet, ami az enyém, hisz 5 ezer éve, ott laktak szüleimék, sőt mennyetek vissza a magyar még nem volt korokba, s ime migor a roman cszar kiküldi adó beszedőit pannonhalmára, szószerint leirja mit mindtak azok a pannonhalmaiak: te marha, mi nem fizetünk adót senkinek, s most latinyul : aszaros csizmájukat belém dörgölték, s itt van a pöcsét, vaggis a bélyegünk, addós levél a cszarnak, te vagy?
Nosa, az igazi motyarok trudják, hogy másokat csak ugg is függővé hogy te az én állatom (jobbágy vagy kamatyós köcsögöm) vadol, vagy czagg aódósoddá tenni, az örök halálos megbocájthahahahahahahahaha aaaaaaaaa.... na megtuttátok, hogy honna ponna szivárgog a büdös?
Nézzétek czagg, ezért most, mert ha megtrudtátok hogy mi a fene az a fene vad bélyegjegjegjegjeg...jeggé dermesztének, de mint Attilla isten nilla atombamba vagyok, amikor én akarok bélyeget, a kis feleseggemtől, akinenk igy énekelek: jajj Jujjikám, aggyon már egy bélyeget, ugganuis ha beruzsozzsa a ki cepp szájájájájájájjjjj....cakk ety pici cók...
na, Jézus cókom, meg egg gis cókmók sose árt, mostmár trudjátok hogy mi az a fenevacak bélyeg?
akko cunbaja cunbaja...

helleluja 2008.06.23. 19:15:11

Jj7füt!
Élet / halál elválasztó vonal, van ollan tán? Ollo ollan? Nos ami leeseik az el illan -villan? Mondjuk az, ami itt van, az örökké valóseggben csak egy villanás vagy illanás? Trudod, pu!?
Nocca, amiről nem lehet beccélni az nem létezik? Vedük Petrát meg 2003 te leszel a párom, amigor az iraqi gyerekek meg emberek Petrába menekültek -menekülnek? Nem érdekes, hogy aki magáról azt ájjitja valla, hogy ő a villám, abba nem csap bele a villám? Ja mert ollan noncse! Aszondom, na trudjátok mit, én vagyok a szent fazik, most mindenki reccketni kezd vala? Czagg ect ehecc?
Nézzük, ha 2003 ki a párom, ugganés ketté szakada a kárpit, itt petra, ami kézzel fogható, ugganés millenne ne ne ne...után vadogatunk, s a hazugság kezd égni? Va velem, va ellenseggem?
Noccaca ha a tribbullu bullu bullu bulcu, aggor 2003 + 7 év, most mi lecc? Fideljetek oda mert rivverce majomozás, ami tutor caliba, az áldozat?
Lecc ami lecc, hecc?

helleluja 2008.06.24. 21:32:39

Lö -fö -lö...transzformálom magamat, magomat?
Kérdezem, miért lettél ember, vagy majomfazon? Hogy miért gyütté ide le, az már meredek kérdés, s ezért a kérdésért már kirugnak minden magyarul beszélő főrumbul a fő rubok? Fidelitek, fő rab, s ki az aki nem szereti a rablóhust?
Mondja Tanga Nyika hogy vannak hajtókerekek meg fogaskerekek küllősök egy óramübe, amik csak be tételek, s csak nyekeregnyenyenyenye...nyenyere!
Hol találkozhat az, akinek értelme vagyon, meg aki értelmetlen? Na, itt, ahol minden orditva forditva vagyon? Vaku moger, ne láss tót...
A legalapvetőbb értelmi megnyilatkozás, hogy magamba vagyok de magamért? Rögtön, vagy egy Ere Detti Ata -adta -atommag, (ata adó halál?) tudatom magja, vagyis VAN EGY egy közös atomunk, meg egy közös benső anyag, ami a lélekanyag, nem?
Ime a reformáczió meg tranczformáczió, mikor a lélek magamra szert tettem, most olyan lettem mint az isten, mindenütt jelen vagyok, ahol az isten jelen van? Izirisz + Oziris egy szeme?
Hogy miért, óh ember, mond hát miért születtél...mert nemcsak letranszformálom magamat, meg magomat, ami a gyerekeinkbe is, mert elhagyta -e, már magyar szülő gyerekét? Nem nem soha...de megpróbáltak VALAGGIG szétválasztani tani tani... nézzétek csak, gigg azok, akik nem akarják, hogy halhatatlanokkal felvegyük a kapcsolatot? A hiányzó küllők, láncem vagg cement, hüllők, akik hidegek vagy melegek?
Sajnálom ha támadónak veszi valaki, szóval égeti, mert csak magamért beszélek!!! Többet lehet? Jah, mennyünk a mi mennyünkbe be be bebebebeeeeeeeeeeeeeee....hogy jösz ki? Ha itt is itt van, akkor minek? Jah?
Java? Apu hod menn be, az a nad medve....

helleluja 2008.06.25. 18:31:00

Mi a hézag?
Tregyük előre Luczi Fair-okat, ami ha van ördögattyátlan akkor az egy gép, -halott szellem,(nem hal sem czigán) vaggis fair az a fair csak ami fair tündér de szellem? Na valószaru hogy testet czagg ugg trud ölteni, hogy elveszi, vagy kölcsönveszi a miénket meg mindent, aminek van alakja -formálva, fazonja meg haszonja? De csak általunk, ha a kert közpin ázva, almázunk? Al -máz -al -váz? Ál -all -katracok?
Hogy az ürdögök milyen dögök, meg döggösök vagyük a mindenkori (hivatalos -tallos) nagyjainkat, akik csak ugganaz a halandó lények voltak, csak imádni kell őket ma is, még Jézusunkból is bohóczot csináltak? (kruczifixxx imádata)
Ha le akarjuk vadászni hogy hol lehet a Luczi Fairok farkok központjai, (drakma s Drakullák) akkor nyomon lehet követni őket, mert feltétlen erkölcsükről, ugyanis az ember csak ember -párban, tehát ATOM -MOTA fuzziókba (lélek -párok -párzatok) létezhetnek csak, vagyis mennyei -házasságban -házban s hazákban, amikor ezek a mü fénytelen féktelen lények, akik nem lehet tudni mit imádatnak nagyjaikba, (mind bigámis meg sodoma gomorások, nem emberek) mert azok sem voltak többek, vagy nagyobbak az embernél? Megháltak ük is? Honnan döglik a légy?
Amire harapnak, hogy ki kell iktatni azt a gépezetet, ami ember s ember közt közvetit de közbe az embert (Jézus) megszüntetni, ami minden ami pénzbe kerül? Na, ember s ember közt, nem szabad lenni olyan közvetitőknek, akik olyat sápos -pásoznak, hogy a lelked is a gyehenán rögtön, mert nincs időd megdögleni hisz mindent elintzétek, neked nem kell megdögelni se, de döglődni? Tehát, a születés pillanatától az ürdögök belénk vágják fairkaikat, amit ki meg elégetünk a mi Jézusunkkal, meg ürdög - égető magyarhaza -család kemencéinkbe, Pestlkemence benne kis Bence, feketére fest ugyan, de czagg künsőleg? Buda, már várrrrrrr....Tulrul Madár?
Na, szétbazzák a conpucámat, ha mersz irni az igaz Világról meg a mi Jézusunkról, meg hogy a magyar, csak a magyarral képpes élni, (Jézus magunkkal) ha akarunk élni, s akiben még van Isten -Haza -Magyarcsalád - testvér de JÉzus szeretet, azok bijja egymást keressétek, mert szeretni lehet, csak szeresd a krucufixxxETEtőiteket, ő is meghált, megadta magát csócsa lett, te is tegyél ugy, mintha hulla (nulla) lennél? Kázáká fá!
0000000000000...+Jézus = 1 s ég!

helleluja 2008.07.02. 08:05:56

Jézus van velem, s erős kezével fogja, remegő kezem....
Csak élet oldal van, itt is, amikor meg kell egyezzünk, nemcsak magyarnemzettestvérek, hanem mindenki aki Jézust mond, meglátjuk!?
Nemtudom értitek-e, mert hogy volt, meg meghalt, az irtó nagy hazugság, mert most rögtön azonnal velünk van, ha nem lenne, akkor olyanok lennünk mint a hullák, a halotak, akik csak hallottak, valaha? Lenne valami ha JÉzus = Élet?
Figyelem, az hogy aki belőlem az velem, az hallja a hangomat, hogy értitek ezt a kijelentést?
Hogy mi történt a zsidó meg akik áldoznak, meg félik az istenüket, történeteikbe, az az ő dolguk, amikor mi KERESSÜK A HAMISITHATATLAN IGAZSÁGOT igy szabadok leszünk, de ha érzitek azt amit én, akkor már most is, csak gondolatban, meg milyen jó hogy vannak még itt -ott magyar testvérek?
Nos, a halál elmélete még mindig áll, de akik benne vannak vagy bele estek, ha nem keresik az egy Jézus igazságot, hogy csak életnek kell lenni, mert mi ez, magukra vessenek!
Nos az attikba a bomba, bedobbtam, hogy ezt szexi -szexxuku -szuku -szuku... álltatiasságra hozták létre, a BUGA ÉGIEK amikor mégis a végin elválik, ember ez vagy állat? Ha nem akarjuk bántani az állatokat, akkor ál- lát? Ugyanis féljed az isten, meg imádd, de féljétek mert eljött az ő itéletének órája, amikor most vagy soha, a zsidók bedobbják a törölközőt?
Ha rá akartok jönni, az amcsi táblára itt a lehetőség....
messageboards.aol.com/aol/en_us/articles.php?boardId=172898&func=3&channel=Travel&refresh=true
Ami most nagy nagy nagy ...dolog történt, hogy megtudtam, hogy ezt a szegén kétlábu szexx -slavot, kimondottan szexxre meg szadicára hozták létre, amit nem fognak nektek megmondani akkor se, ha czigán meg zsidó gyerekek fognak potyogni az égből, értitek?
Na, ami velem történt, eltudtak szakitani JÉzusunktól, mert nem hozzátok, hanem hozzájuk akartam alkalmazkodni, amikor két urat, egy seggel szolgálni lehet?
alázatosan szolgálatortokra! csak ne élj vissza vele!- hanem éljünk!

helleluja 2008.07.06. 23:28:34

Isten naptemploma vagy ürdögök zsinagógája?
Tud meg hogy ki vagy, amikor honnan lehetne megtudni?
Vagyük, a testem vagyok? Nem! Testrészem vagyok? Nem! Szervrészem? Nem, de gondolom magamat? Vagyok? Akkor forditsuk meg, mert gondolom magamat: vagyok, s annak a része minden, amivel érintkezésbe kerültem, vagy kapcsolatba, akkor is ha az csak egyoldalu?
Nemtudom hogy értitek -e pontosan, (ráadásul, nem akarok részletesebb lenni, de olyan nagyképü se, hogy a képem olyan nagy, olynagyra felfujtam, hogy csak egy nagy hólyag meg mi lesz ha szellelni kezdek) mert fel lehet venni a kapcsolatott a halál fiaival, meg most akik azt mondanák, nincs halál annak, aki nem akar meghalni?
Sokszor hallottuk, győzd le magadat!? Vegyük a jelen pillanatnyi érzésemet, amikor nem legyőzni akarom magamat, mert tötötn szurom, ha ténleg csak annyi, aztán megszünt minden örökre létezni, hanem meggyőzni szeretném magamat kia, hogy érdemes lenne valamiért élni, de nem tudom hogy mi az élet, (környezet tesz?) meg hogy mi az hogy érdemes, mert a kettő, ha nincs élet, minek van értelme, aztán rögtön hellbe vagyunk, mert ha feladtam magamat, akkor AZÉ A SÖTÉT BELÉPŐÉ LETTEM, AKI ENGEMET NEM AKART, VAGY MOST AZT AKARTA, HOGY ÖLJEM MEG MAGAMAT, AMI MEGINT A TESTEM, VAGY TESTIKULLÓM?
Tröhát a halál áll, meg vár, mig az ördög nem alszik, nos ha elhitet, vagy levette - levetette a szemünket csak egy pillanatra is az égről, akkor már eltudott kapni, (ürdögök az ürbe, zegged ne türd be) mert benne lett a szemünkbe, szemezünk? Szemembe könyvel golgotán, láttalak egy szép napon....
Én vagyok én, te vagy te, ki a halál, én vagy te?

helleluja 2008.07.15. 08:19:03

Perry Stone a démonokról!
Az egyik mai legérdekesebb hallabandzsa, utánnam, talán Perry Stone. Ha megfigyelitek jobban, akkor ő ugyanugy a zsidó gondolkodásból indul ki, meg hulla vissza, mint én a magyarból.
Hogy pontosan hogy gondolja hogy a zsidóizmossal elérheti-e eee eee eee....a zsidó célkitüzéseket, ami nagyjából, e -wilág létrehozójának a terve, aminek a csukra -kupja piramisa, kétségtelen a zsidó találmány, amit hivhatunk a zsidó élet -formának, meg világ - szemléletnek.
Nagyon kevesen fogjátok megérteni, hogy a magyar mindenkivel ki tud jönni, ha EGYMÁS MELLETT VAGYUNK, ellenben, ha valaki felettünk, az felhuzhat bennünket, aztán minden rendbe, mert igy is egymás mellett vagyunk, de, ha most valaki lentebb, akkor rajtunk a sor, hogy magunkhoz felhuccuk, pörsze nakán ketéllel? Próbáljátok megérteni amit mondtam, vagy amit most mondtam, s rögtön érteni fogtok mindent, amit eddig gyogyorázztam?
Notya, most vegyük, vagy képzeljük el, hogy minden egyes ember, a saját világában, világ egyetemében van, s ülünk most török ülésbe, találkoztunk, egy szobornál, ahol mindenki a saját járgányán, repülő szőnyeg, vagy egy dickhez hasonló kristály - lapon ül, lábát lógatja le, a nagy semmibe? jah, ha török ülésbe?
Nos nekünk megvan a saját NAPUNK, MEG MOST GÖMBÖK VÉGTELENJE VESZI KÖRBE, MINT BOLYGÓI. A mi napunk, meg bolygói csak az egyik családunk raja, mig a VILÁGMINDENSÉG VÉGTELJÉBEN számtalan, sőt megszámlálhatatlan ugyanaz a rend meg fegyelem szerint, magyar -lakosság fényvilágai végtelenje!
NEM KELL MONDANOM, A FOGLALKOZÁSA MINDENKINEK PARASZT, MEG MOST PARASZT A MAGYAR, NINCS CSAK PARASZT, MÉG PARLAGI SE, EGYSE!
Egy rendkivül érdekes eset, mert USA by the people (mindenki farmer, meg most katona, meg rendőr, meg orvos meg minden, amire szüksége vagyon, na KÉPVISELETE : CSAK FAMER (PARASZT) by the people, for the peple, trhu the people!
Ha ha ha...pontosan akarjuk látni mi ez, akkor nincsennek csak ISTENES CITIZENEK amikor kivül, tehát ami már PARAZITA - ÉLŐSDI TEENDEN- CIA -RA ADNA LEHETŐSÉGET, AZ KI VAN ZÁRVA, NOS EZÉRT VOLT, AZ USA MAGYARORSZÁG -MENNYORSZÁGRA FORMÁLVA, MERT A MAGYARORSZÁGUNK VESZTÉSÉIG? sicc, A MAGYAR ÉLETFORMA HASONLÓ, MINT AMI AZ ERE DETTI USA CONTITUTION -JAH, jah, de félre tették, mint ahogy az uj wallás meg a büntetü isten felvételével, de ki vette fel meg be, ha nem egyszerüen rajtaütés volt, Hungar Icának, meg aMery Icának vége, viszik Ilonát lobog a haja hajja hajja... de nem hall többet, a szerencsétlenje, se lát? Butitás vakitás, ingyen czirkusz rivalda fények, meg rihák? Digámiák Sodoma Gomorák, jéh, hova lett a világ?
Na, vegyük a démonokat, amiket A MAGASBÓL LEHULLOT INTELLIGÉNES LÉNYEK HOZTAK LÉTRE! Amit ő mond, hogy mikor az Istenek, ill. angyalok közösülnek a föld leányaival, akkor azok óriásokat szülnek, akik lelke - szelleme lenne a démon.
Vegyünk egy átlag ember, aki hajlandó végrehajatani azokat a rendelkezéseket, amit tudja hogy ha rajta mulna, nem tenné meg, tehát, ha megtetted, (pénzért megélhetésért, vagy bónus) akkor már démona lettél, az Ür -döglyeinek? Dög, az egy olyan bestia, aki mindenre képes, hogy a másikat legyőzze!!!Tul élje! Kik azok, akik tul élik az ár meg adók, army meg idő, hisz ha nincs idő semmire, mibül fizeted az adót? -adóségot, mikor a földön, minden ember 1 millcsi usdolcsival lett leterhálva? Lásd, maga a két háboru gócpont, mivel egy gazdasági Gőcpont, bizon a büdösek fizetnek, vaggis, az ár meg adók, emelkednek? Világ egykézpénzbanK, világ armI, világ adÓ, vagy ki emeli az árakat, meg a kamatlábat? Kormányok by the people...
Notya, amiből kiindulok, hogy nyissuk ki a szemünket, s minden előttünk tárva, nyitva?
Démon, mon az hol(t)d, s mindenki aki, aki pénzért mindenre, ölni is, kárhoztatni (hazudni) képes? Ürdögök, (ördög) a buga volt, égiek!?
Hazudj bátran!

Menroting 2008.07.15. 15:55:21

Hát igen borzalmas ez az adósság(adó és hitel)csapda amelybe vergődünk s nem is tudom hogy lehetne ebből kiszállni akár kicsiben nézve egyénenként vagy nagyban országonként de ezt szerintem csak globálisan egyszerre lesztornózva lehetne csak megoldani.Mert például vegyünk egy emberkét aki úgy gondolja hogy ő kilép ebből ő többet adót nem fizet s hitelt sem vesz föl..Csakhát ezt csak úgy tudná megtenni ha teljesen önellátó lenne tehát ha semmit sem kéne vásárolnia mert ha vásárol akkor már egyben adózik is.
Nagyon rátelepedett kertünkre a gyom s már maga a gyomlálás is nőveszti mit lehet ilyenkor tenni ?

Hagyni a fenébe a gyomlálást s inkább magokat mentünk egy másik kert számára hisz igy-is úgy is annyi meg egy bambi s a végén majd úgyis csak egymást tudják pusztítani s legfeljebb egy kerttel kevesebb lesz? De mi van akkor ha nincs több vagy ez lehetetlen ?

helleluja 2008.07.16. 00:49:43

Láss láss láss... légy hálás?
Először is, olyan hogy pénz nincs, másodszor, ezzel, hogy ide pottyantunk, tartoztunk a halotnak egy pofonnal?
Egg gicsit össze kell huccnom a fenekemet, mert mikor már ugy érzem, ott doboog a szivem, akko szivem szotty, kapaszkoggy!
Amit megifigyeltem az éjjel, az hogy mindenkinek teljesitve vagyon a kivánsága, amikor mit kiván a magyar nemzet, meg most van rajtunk kivül, még egy nemzetség, mert teljesen már az hogy nemzettség, meg most natiók? Are you nat? Magyarul begolyóztá?
Na, mengyek mert még süt a nap, ég napmelegtől a kopár szik sarja, tikkadt kakarucsok, legelésznek rajta, meg sáskák?
Aztán, mindennap, mikor eljön az este, jövök ide, mert hátha, valakit találok ha belenézek, a képernyőbe?
Szóval, a 666... az had had hadakozás meg adokozás, ami ellentáte mikor má adó, meg idő, meg adó idő nuku, se széna, se szalma, pénz mint pejva?
Az idő áll....
u.i. senki nem parancsol, ha oda, a szivárvány -országaiba vissza, be tudtunk menni, amit megfigyelhettek, hogy önként, magamtól akarom hasznossá tenni magamat, de se pénzem, se kincsem, a szivemnél más egyebem nincsen, na azért furcsa, a kifejezésem?
Mindenki hódol meg adózik, a királynak? Jah, ne ne ne... fel nem akasszátok má, a villanyfára? lámpavasra?

Menroting 2008.07.16. 23:37:14

Helleluja légyszi írd már meg erre a címre menroting@chello.hu az msn vagy skype címedet légyszi az aol nem tudom miért nem mükszi valszeg beállítási hiba.

helleluja 2008.07.17. 00:45:06

ufopista@hotmail.com
ez az msn instant messnger cim! Jó volt ott is, csak valami... pont most javitották ki, valami probléma volt!
Tudod egy kicsit tartok, hogy nagyon merészen irok, de ha nem, attól mégjobban! Biztos tapasztaltad, ha nem adod ingyen, amit ingyen kaptunk ( élet) akkor nincs?
Aki mer, nyel?

helleluja 2008.07.19. 07:53:40

PLAFON -TALÁLKA BUDIPESTEN!
Ugy próbáljátok megérteni, ahogy leirom! Nagy összecsapásba volt részem, tegnap éjjel a magyar szellemi központba, ami a magyar szellemi, összellemi köpontunk lenne, de korom fekete ház, nem fehér többet, nos akik feketék, mindent örökre feketére akarnak festeni!
NEM POLITIZÁLOK hanem van ami a testünkkel történik, meg a TUDATUNKKAL ami most rögtön azonnal, itt is van, meg most amit jövőnek hivnak, ami kinek az álma?
Akik sötétek, azok nem tudnak kezdeni semmit a fényes lelkekkel, mert hacsak, vegyük engemet, aki felvette az a KOROM FEKETE EGYENRUHÁT,amit a JELLEM AD, tehát ODAÁT AZ IGAZI TUDAT SZÁMIT, nem mennyi pénzed van, a bankba?
Amiről szó van, hogy ITT AZA MAGYAR ARANYKOR, amikor most minden aranyat, eldobbtak maguktul, amit én sem értek tisztán, mert a fényesekkel megint aranykor lesz, de nekik is meg kell fényesedni, ami irtózatos őrületet váltott ki bennük, mert NINCS FÉNYES LÉLEK, NINCS SEMMI, CSAK A BÉL-SAVA, MEG ISTEN SAVA, AMI MINDENT MEGEMÉSZT!
A porondról, kizártak, meg most minden aranyat eldobáltak, le a földre, hogy nekik nem kell arany élet, se arany kor, ami most ténleg, fényleni kezdett, amikor minden arany pénz, magamhoz vette, amit eldobáltak, ami valahogy kapcsolatba van az aranykorral, mikor ami darabokra tört is, azt is felvettem, s minden szemet, kis porcikát aranydarbkákat is megtartottam, holott, mit tudok vele kezdeni?
A lényege, ami leirtam az a valóságban is történik, mert a testünk csak fájdalom, meg lassan rohad, ami történik vele, mig ha nem akarunk tudni a lélekről, akkor semmi nem maradt, mint ahogy semmi nem maradt, igyekeznek valakik, totta mindent idegen kezekre jutattni, ne legyen semmije a magyarnak? Ha mise, tise?
Igen, nem azok döntenek felettünk, akik azért is megdöglünk, esetleg ők, hanem akik élni akarnak, azoknak kell felülre kerekedni!
Nem örültem az aranynak, meg nem jelent a pénz meg semmi olyan, ami nem bentről a lélekből, a lélek -magyarország szolgálata, mert a többi, vagyis akkor minden aranyból, (jelképesen) igy meg szaranyér meg beszarábia?
Félelem? nem fogom abahagyni, s hiába akarnak bennünket ajjas gyalázat módon megnyemecesiteni, slavozni, izáelositani stb... nem lehet! Ellenben, most ezek mindütt ott vannak, s kirugatnak, s ujabb meg ujjabb stoba nicnevekkel kezdeni, van értelme?
Ha azt hiszitek, hogy szeretem ha kinoznak, na az nemcsak testi, hanem ha nem tudnak, most kin vissza? Figyeled, ha ténleg merjük igazán szeretni egymást, lélekkel, akkor bizon nemhogy kinlódnak, hanem puck!
Többet lélekkel, mint testikollal?

helleluja 2008.07.26. 06:36:19

Ez a hacc, less a vége?
Irtózatos DEMONYI TÁMADÁS a megnetikus mezőkből s terekből!
Feltétlen áttevődik a közdelem, a szellemi szintekre, mintha eddig is, nem ott kellett előbb lejátszódni, minden villámlás meg dörgésnek?
Santa Pittya parittya, a magyarokat aprittya ritkittya, előtt, előbb a szellemi összeköttetés, aztán azt amit ott megkötöttünk, ide, a földre levetitése, ami rögtön érthető, mert vannak VÉLETLENEK?
Akiket legyilkoltak, mikor arról van szó, hogy a magasztosok között, árulás történik, akik a fentieinkkel tartották a kapcsolatot, mert csak onnan lehet tudni, hogy mit katyfolnak a bozzoga konyháikba?
Na, jelen pillanatban, irtózatos támadás allatt vagyok, ami olyan, hogy környezetemet, azokat akik még nincsennek fényövekkel felvértezve, egyszerüen leszippnatják az élet energiájukat, de károkat is okoznak, amire a felorditás, átkozott vagyok, átok van rajtam, ez nem lehet igaz... amit nem lehet a gyerekeinknek megmutatni, hogy ha nem mi vagyunk totta magunkkal rendelkezve, meg a mi világunkban -nemzetauránkba totta hatalmon az igaz Jézusunk által, az ez magától adódik, hisz késztet bennünket, hogy egyesitsük sziveinket, meg ne várjunk másoktól megoldást, csak ha összefogtunk, s rendületlen, legyőzzük végre a habiruzókat, a fene vad eszeveszett ördög- démony megszállott dögöket, hogy nem tudnak se megölni többet, se károkat okozni, mert vak pali, vak pali mindent lát.....
Kellemes 7véget, s ima, mert az fény, meg magnetika aura!

Menroting 2008.07.26. 17:01:12

Most te valószínűleg másra gondolsz mint én de ezt az "életenergia szippantást" én is tapasztalom néhány éve s egyre erősebben.Valahogy mindenki áll s csak lézeng s szinte semmi sem rázza fel s nincs kedve semmihez s szinte mindenbe beletörödik s szinte semmi sem rendkivüli neki. Szinte mindenki átnéz a másikon mintha nem is létezne s ha netán a másik ismeretlenül szóba akar elegyedni vele akkor már gyanakodva méri fel vajon mit akar vajon rásózni vagy milyen egyébb hátsó szándékkal teszi vagy tán részeg??S szinte felkelés után elmegy az egész naptól a kedve ereje csupán automatikusan enerváltan teszi amit kell.Régebben azért ez nem volt ennyire érezhető.Nálatok milyen a helyzet?

Menroting 2008.07.26. 17:11:38

A másik evvel egyidőben egyre többen használnak mobiltelefont s egyre több helyen vannak a háztetőn a hozzátartozó átjátszó adók tányérjai antenna renszerei.Tehát az ugynevezett elektromos szmog igencsak egyre erőteljesebb.Nem e lehet ez az egyik oka a változásnak?

helleluja 2008.07.27. 09:21:42

Találkozásom Kjszi szia szia... Brckal...
...2008 julius 27,-re! A lényeg, hogy 2000 -től, usának nem volt elnőke, elnőke igen, de elnöke, amikor nem beszélek semmi, meg senki ellen, hanem le kell tudjam irni, ami történik, de mégse!
Csak ennyit, de mennyire jól látja kedves Menrótingunk, hogy milyen tehetetlenek kezdünk lenni, aminek az oka, főleg a rengetek ÓVERHAD azaz irtózatos kötséges ADMININSTRÁCIÓK amit megtetéz, egy KOLLOSSZÁLLIS LÁTHATALAN WILÁG KUROMÁNY akik nemcsak kiválasztottjaikat selektolják -válogatják, hanem ami történik, olyan egyededeket vagy tömegeket tenyésztenek ki, akik birják a strapát, nem kérdeznek, de csendesen kérődznek, igen igen jámbori buuuuuuuuuuuuuuu... fajták!
Ne feledjük, türőké s szenvedőké az isten orsága? Tud-e igérgetni egy igazi isten? Ne, legyen nektek, idegen igérgető istenetek? Idegen tuljadonba, idegeneket imádó kormány, vagy miniszter, vagy van ana-papa, nincsennek odahaza?
Gyertek be?

helleluja 2008.08.04. 17:47:36

P2. Pi2. Paloman...?
2008 au guszti 5re, elidőztam a föld -ausztreil -(farkok)világaiban, amikor van egy olyan vitamin, vagy orvosság, s ha orvosság, akkor izomsorvadás ellen, ami senzációóóóóóóóóóóóóó....óh?
Ez véletlen, mint az egyik olyan kogyvalék, amit nem a cukrobetegség meggőgitása, de arra lett jó!
Nosa, egészen a testem bejöveteléig.... HIRDETIK NAGY HIRDETŐ TÁBLÁKON IS ami P2, vagy Pi2 s tota visszaregenálja a testet, eredeti HOLT -PONTJAJAJAJAJAJJJJJJJJJJJJJ...JAJJÁJJÓJÁBA!!!
Ezt nagyon az oromre kötötték, hogy ez van, vagy ha megjelenik, ezzel szinte megoldódott, az öregség, ami sorvadásos betegség, az izmok sorvadásával kezdődik!?
Kellemes 7tet, szedegessük az epret, vagy vadkörtét -megget -cseresznye....gyep?

helleluja 2008.08.06. 23:36:33

Betegség s halál kapcsolata?
Csak ami betegség, ami mi? -mulik el, a halálban?
Nosa, Jézus követőit, megpróbálták beteggé tenni, agyilag, de nem menn vala? Ellenben, miért lesz beteggé a test, ha nem az célja vele, a betegség létrehozójájájjjjjjjjj.... hogy az embert is megölje, mert ember evők (ölők) vagytok, a kezdetetektül fogva: János 8:44?
Ténleg, mi az hogy beteg-ségg?

helleluja 2008.10.06. 05:41:12

Szerbusztok, mogyorósok, meg bögyörő!
Gyereknek -nőnek nincs büne! Szóval a magaméval meg játszhatok?
Az utóbbi időben, állandóan haza -ufózgatok, hellett akarok pinálni magunknak, a kis feleségemnek, meg gyerekek, de azok, akik a szellemvilágot alkotják, nem engedik meg.
Megpróbáltam az egyik padláson, de észrevettek, s nem lehet! Igen érdekes, mert amit szellem (asztrál) világoknak nevezünk, abban nincs az a magyar, aki én vagyok, meg családom, meg azok a magyarok, akik olyanok mint az igaz Jézus keresők?
Na, amit ma pontosabban tudok mondani, hogy mi szellemek ( lelkek) vagyunk először, azonban, azt az anyagot, amit mi hoztunk magunkkal, nem engedhetik meg, hogy azzal éljünk.
Mit értettek meg, ebből?
Miért, s kiért élünk, vagy halunk? Hallunk? Ki beszél, vagy mi zörög? János 8:51?

Menroting 2008.10.09. 18:45:28

Megint kirúgtak valamelyik fórumról ?

Menroting 2008.10.10. 04:02:50

Akármilyen nicknéven nyomulsz ha nem használsz regisztráláskor hamis adatokat plusz nem anonim proxyt használsz mikor nicket csinálsz és fórumozól akkor számukra még a bugyid színe is megjelenik az IP számodból kiindulva!
Szóval emiatt ismernek fől akárhogy is fogalmazol...

helleluja 2008.10.11. 07:06:11

Xerbusz, s mit gondolnak, milyen ing van rajtam?
Nincs titkom, mert a napnak van? Nem mehetek a Niburura meg az Ufókról komolyanba, meg a wallásos oldalról teljesen töröltek!
Ezekre, akik az igazság ellen tudva vagy tudatlan vannak, azokra most itélet idő jár!!! Azonban, ahogy Lehell is irosgatta...apropó, irtóra hiányzik nekem az a kis éneklős -imás kis összejövetel, de valóban lélekből, mint van igazi szeretet, meg amit itt szerelemnek hivnak, baszdüh meg csőszerelés, mert az ürdögögnek kell a csócsa?

Menroting 2008.11.23. 16:47:01

Most hirtelen eszembejutott hogy nagyon sokszor látjuk magunkat egyszerre kivülről és belülről is s sok emlékben főleg a még nagyon pici korunkról,legalábbis nekem a legelső emlékem még a babakocsis korszakból kb. 2 évesen olyan hogy kivülről látom magam.Eddig még nem is nagyon gondoltam bele s nem is kérdeztem meg mástól se hogy ő is úgy látja e magát,valahogy hirtelen most merült fel bennem, hogy ez most hogy is van, csúpán belső képzelgés, vagy tényleg kivülről is látjuk magunkat ?

helleluja 2008.11.24. 05:58:26

Vajon fenn, az fény-honainkba, látni fogjuk -e egymást....
Nagyon érdekes amit mondol, mert annyi formát meg külsőt, vagy ufót veszünk fel, jelentünk meg, amennyit akarunk, vagy jelen pillanatban, akarom látni magamat 2 éves koromba, vagyis a burkom vagy zubonom, vagy gistemplomom 2 éves korába? Ugy van, ahogy mondod, de ezeket nem szabad megláni, mert istenek vagyunk mint a gis Hézusunk, azonnal? Ugye hogy mégis voltak olyanok, akik látták az igaz kis meg még kisebb Jézusunkat? Na, azokat vadásszák le, az orvadászok, meg figyeld, mindenkit megöltek eddig, aki hozzám mert közeledni, amit a mi is ufókba vagyunk,hogy a többiek is tudhassák?
Nagyon igaz, hogy amiről nem beszélhetünk, ninc jelen, mert csak falra kell festeni Fearrcit, a cicist, megjelent? Aztán, el is felejtjük, mint mint ha figyelitek, keveredni lehet, de ha valaki, mondjuk azt mondja, mégis jobb lenne a zsidóknak, ha együtt házasodnának, már nem demokratikus, a visszavágás?
Aztán, nem vagyok senki ellen, a zsidók ellen legfőbbképpen, mert rögtön töröltetnek mindenhonnan, de nekik lehet körbe falazott kultuszuk, mig mindenki más kuka?
Na, most a pénz meglátni, azért rögtön kitiltanak nemcsak ebből az állapotból, hanem a magnetikus - terekből is, mert onnan teremtenek, meg hoznak létre mindent, a teremtők!!!Igen igen ahogy leirtam, hogy egymást közt adnak meg vesznek bennünket, mint birkákat, meg kecskéket?
Van oktondibb butább barom, magamat is beleértve, mint a két lábu, hogy majom utánzat, inkább patkánok, mindenevők, még Kriszthus coffolt husa is, de nyersen? Figyeljed, állandó, mióta történelmet irnak, patkányszindrómák? Most vagyunk benne, megint az ujabba végjátékba?
Hogy lehetett megetetni, Kriszthus nyers husát, nézzétek csak közel 4 billió ember vagy ptkány?
Minden kigyóbüvölet? Ha lesz fordulat, hogy Kriszthus h usa, mi? - az, szent áldozat? Mi, vadoroszlán őspártucok? Látod? Pártusok!?

süti beállítások módosítása