HTML

Friss topikok

  • Menróting (törölt): www.youtube.com/watch?v=HyMYAHWgdTQ (2011.12.13. 21:49) Mennybe fel egyenest oda vissza
  • helleluja: Szerbusztok, s én is ugyanazt vissza, mert ha nem lennétek, én sem!? A feleségem.... nagyon ... (2008.11.24. 06:09) Vissza Ufóktól Ufókig
  • helleluja: Vajon fenn, az fény-honainkba, látni fogjuk -e egymást.... Nagyon érdekes amit mondol, mert annyi... (2008.11.24. 05:58) Egy az életünk, vagy halállállálláll....áll?
  • helleluja: Édes hazám, örök hazám, ha pályám megufózom, kebeleden nyughatok.... Van valami, ami bennünk van!... (2008.11.10. 05:40) Ufóktól Ufókig

Linkblog

Archívum

Ufóktól Ufókig

2008.04.06. 03:57 helleluja

Most figurálom ki, hogy hogyan dodozik ez a bloggositás. Mondahtnám minden amit irok piszkozatnak számit, de főleg a kezdet, ugy a jó ha nehéz, mert könnyen abba lehet hagyni, amit elkezdtek itt, hol itt? Na, itt a bloggon, elkezdtem ujból a lélek mentést, amit nem lehet abba hagyni addig, mig összejő, az egész nyáj, nap váltja fel az éjszakát!
Amiért az ufóktól -ufókig irok, mert nemcsak akkor kapunk választ, (amit igy akarok hogy megérthessünk, ahogy én is értelmezem, hogy nemcsak hangot hallunk, mintha nem csak egy sötét szobában lennünk, hanem látunk, meg most több hangot hallunk, amivel látunk, (( ez elég jó kimagyarázkódás de -códozás volt -e eeeee....)) de olyan gyorsan vagyunk a KÉPEKBE, mint itt ebbe a gépbe, de most gondotgyorsaság - csapkodása minden nélkül, csak a fény - szárnyunk csattog -suhog? -na? Teccetek érteni?
Egy nagyon fontos dolog JÁCCÓDOTT le előttem, (mikor dott az dicódolódott) hogy mi ez, ahol vagyunk, ebbe a tudatba, vagy e-wilgába, ahol szerintem ha van is némi fény, az ha másodlogos de már az az első hódja lenne a cod, de mikor ennek is a másodlagos fénye -tükrözése, most hol vagyunk, mert én tota sötétseggbe vagyok, azért irok segget, mert büdös setetétbe vagyunk? MENEKÜLNÉK, (ami megölném magamat de mi az, mert a testem, vagy a testicullám) de nem lehet, s miért? -ez lenne a kérdés, a mai kérdés, áprillis 4. -e ma vagyon, nillnak az ibollák a padon, meg padlásokon? Muskátlik az abalkon, ha lenne vagy lehetne ablaka e -wilágnak ami wallagba, ill, egy wallagg allatt vala, mert minden arra menne vala...? Na, ez meg megint valami bennem, amiről nem tudok leszokni, mert valami költői lélek, (muzsa, mellesleg (( a feleségem neve)) az én világomba -aurámba költözött volna, mert az van, ill, most se tudnék áriázni? - hencegni? - hőcögnininininini... máris ha neved Maris, elmartuk magunkat, elsrófolódtunk, jamit akartam Ere Detti -lege, mondani, azonkivül, hogy a kis Muzsámnak, szeretnék szerelmet vallanininininini....) belém kötözött vala? (nem muzsáról kapták a nevüket a musulmánok? cakk egy nagyon hülye vidéki gyerek léttére, elsütütte ill pu, magát, a porba?
Na folytatom, ami nekem, ha te ezekről tudsz, akkor az egekbe vágtál, mert szerintem ezek a tudtutak, tudutak, bennünk, ha azonos ivásuak nem vásottak? -vagyunk, de vagyunk? Igen mert ezzel a dumával, még a bagoly se fog, vissza kquwikkolni, de a bagoly is madár?
Jah jah jajajajajjjjj... na a filam hüllésékedve, jah, mi is ufók vagyunk, amire jah, ufótól -ufóig vissza, amikor hihihihihiiiiiiihhhhhhhhh....hihetetlen mert egy másik ezzel rögtönözött párhuzamos értelmező dimenzió megnyillott, ténleg láttam hogy az ufómból kirugrottam, meg most addi vissza nem mengyek, meg dodomat nem végeztem? Papirmunka? Na nem mert ez papir lenne, amire most billentyüzgetek. Valami, amin lehet be tüzni, tüzelni? -villantani? -pislantani, s nem látok semmit? Mondom még csak kezdő bloggerek vagyunk, mert az én kis Muzsám, meg én, meg mindenütt ahol barátok, már derengő villámok?

89 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://visszaufoktol-ufokig.blog.hu/api/trackback/id/tr85413162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katintka · http://menroting.blogspot.com/ 2008.04.06. 12:45:41

Szia Helleluja !Sok sikert a lélekmentéshez de nehéz dolgod lesz itt is új báránykát találnod mert nehezen emészthető sokaknak amit írsz(sok emberke még a normál fogalmazású szövegeket se szokta végig elolvasni nemhogy olyat amit eleinte többször is el kell olvasni hogy érthetővé váljon)de legalább mi akik még a fórumról ismerünk olvashatunk téged :-)
A kép amit beraktál nagyon tetszik hol lehet eredetiben megtalálni?

helleluja 2008.04.06. 18:51:45

Kedves Katintkánk!
Nagyon aranyosok vagytok, meg mivel egy életünk...jönne a halálunk, amikor egyiket se tudjuk se leszögezni, s kiszögezni, se az ajtaját kinyitni, hogy mi az?
Olyan értelembe, hogy világ -megváltó, csak ugy tudnék rá gondolni, ha nem lennék eleve hulla, mint egy esőcsepp, hulla le a fáról...
Amit tanultam az igazi Lehelünktől, hogy mi egymást csináljuk, amire van egy történet ....

helleluja 2008.04.06. 19:08:11

...megpróbálom folytatni ahol abba maradt, ami most ugy nézne ki, hogy kihez szólok? Na, amit sirosgattam a Lehellbe meg ahol Helle lujával megjelenhetett, mert ki az akit nem vonz a veszély, a gilgos galócza, hogy megkóstálja, meg a pokol, poklok pokla, mikor bijja, én oda akarok menni, hátha van ott valaki, ismerős, s Istenemre, ha barátságba egyeledik velem, kihozom, a saját felelőségére, mert lehet ott jobb?
Na, mindennek a hang, a kezdete meg vége is, mert azt mondják arra fele, ahol én gisgerkőcz vótam, osztán nem nagyon tudtam felnőni, mert a nagyok mindeg lenyomtak, meg elnyomtak, igy legyetek ti nagyok, én lehetek a legkittyabbecskétek, de nehezen menn. Jah jah.. de nehezen, keservesen mene.
Mindeütt arra menntek, hogy termejenek, s kis iratok, mig az enyémek, ha mondani akarol valamit, mindig ahogy sikeráll, de mondom, kicsi ember képtelen nagyokat rikkantanininiiniiiii...
Na a kép,uhuhuhuuuuuuuuuu.....

helleluja 2008.04.06. 19:17:16

...még egy rikkantás, s ki az akik megrokkanak, a rokonaink a rakunok? Figyelem, mert megint olyanokat lehet beleértelmezni, amikor akik sért meg ütödöttek, nem macka fajta, mert az mindig tallpra esik, (ez már politikát is surul, mert most arra érti hogy tallpra macka de párduc)ugganaggor ha meg félni kezdek, bijjon a sötét szellemek támadásba lendülnek,mint Atala Itala, mikor migg ezeg a sötét hadak, s jah?
Vissza a hang -hoz de mit hoz? Közben, mennem kö, de a hangod, hangotok bijja, felvidámitott, legyen nyöszörgés, a mi hangunk? -vagy táltosodjatok, nójjön meg a begyetek, vagy bögyötök?
Hallám Jézus, hivó hangját....mengyek dodozni, azzal ün nepelem meg a vásárnapot! ün gürüz? -gürizóké Hung Rita? -nagy a hangja oá oá oá...

helleluja 2008.04.09. 08:15:22

A képről....
Roppant érdekes az hogy ember meg világa! Vegyük hogy itt van egy ember, annak vannak birodalmai amit ott tud hagyni ufóival, s most nem az ufóval lép be a másik birodalomba, hanem kiszáll az ufújából, s most oda lebeg, vagyis belép a másik birodalmába, amikor csak a tudata,aminek nincs se kiterjedése se látható része, csak ereje!
Vegyük a földi birodalmat, amin belül van, e -wilág -birodalom ami az ürdögök borodalma, amiknek van egy fő ördögük,aki János 8:44. Nos az ördög, szellemi lény, aki megtud jelleni azoknak, akik e -wilági birodalomba részt akarnak venni.
Folytatom....

Piri 2008.04.11. 19:49:48

En ugy tudom ez a kep copyrighted szivecskem! van engedelyed felrakni? Kerjel ha nincs. Orulok, hogy tetszik masnak is.

helleluja 2008.04.13. 07:44:09

Kép, képek, képzeletek...
Mielőtt az én képemmel, ami ha lenne kirlán fény -hő képezőnk, inkább az a kép, amire engedélyt kellett volna kérnem, előtte...
Ma este a coast to coast világ - rádió beszélő adón, arról esz szó, hogy egyszerü éjjeli - látókkal lehet látni az ufókat, sőt hogy habiruznak, vagy egymást ritkitják?
A Helleluja gügyögéseiben szó van rólla, hogy csak az igaz Jézusunkkal, most azokkal veszed fel a kapcsolatot, akikhez legközelebb vagy, s egyszerüen, olyan hadakozás megy csak egy lélek szabaditásáért, megszabaditásáért, amit egy égi -háborunak lehetne hivni.
Hogy milyen a tér -viszony meg iszony, Gárdonyi leirja, hogy az hogy nagyság relativ, meg hogy mondja az ének: mily nagy vagy Te, mily nagy vagy Te? Most abba a pillanatba, ha te szabadulni akarnál, s nem az igaz Jézus által, hiába akarsz bárkit kivinni innen, nem lehet, amit én megpróbáltam a kisöcsömmel, akit rögtön lefogtak a szemem előtt, s nem értem, miért nem tehettem semmit, a másik a katona barátomat, ami ha az illető nem kész az életbe vissza menetelre, akkor nem lehet vele, vagy vegyük velük ( itt van Uri Gellert miért nem tud beavatni mindenkit, mert istenigazából kérdezte tőlle George a coast to coast rádiósa, trükk vagy nem trükk, s Geller Gyurunk: igen, trükk, tehát neki kellene az ufókat bemutatni, meg ezen e -wilági nagycságoknak, de inkbb az ellenkezője)tehát nem lehet semmit kezdeni addig, mint nincs legalább igaz barátság, ami nincs az égieik, legalább feltételezésük nélkül, amit nem fognak a setétek, akik abszi ulti a Hellirummal, (hogy van több, vagy vegyük a rómaikat akik pulgatóri, mig a zsidók gyehena, de minden esetre, minden lélek maga dötni el, hogy az élet, aminek a válalása felelőséggel nő, mig zutty, akkor kivette részét, de része mi?) vannak kapcsolatba, azok ugy ahogy elhangzott: ha az isten mag megjellen, akkor hiszi, ami megint: Gagarinról - az egyik mese, hogy fent volt a magasba s hol vagy isten, erre örökre elnémult? A másik hogy Bank -Bankot hallgatta?
Hogy az élet örök, mert csak azért érdemes mindent, itt ideiglenes tennünk, mert aki az életet választotta, az csak azontul adni fog, nem vesz, nem vehet el semmit, mert amilye van, abból ki kell birja, mig itt dolgát végezte, ha nem, bizon mint én, akkor ujra elibed adják, hát nem ezért jöttél, aztán van megint választásod, igen, vagy megdondoltam magamat!?
Na, a képről....

helleluja 2008.04.13. 07:57:33

Kép?
Piri a feleségem. Őt áttudom vinni, de ahogy leirtam többször, hogy csak azon a sikon lát mindent, ami ennek a essence, vagy most minden megoldódott, olyan kocsink van, ami vetekszik kinézésbe is, meg alkalmazhatóságába is, minden eddig isemrttel, meg annál több...
Egy ufóban vagyunk, amikor ő ezzel, ebbe a világban van, mig én látom azt amit ő lát, ahol ő van, abba is benne vagyok, de most ennek a haramadik világába, ami a 3. már a menny lenne.
Maga a kép, mikor irtam hogy van az eredeti föld, meg az ami eredetileg volt, vagy van a földünk, most látjuk a falakat meg városokat, ahova ők nem tudnak bemmenni, de én megyek, meg vissza jövök a falon. S az utolsó cirkusz abból volt, hogy lepisiltem a falat, mikor te nem az vagy, nem vagy normlis, hogy átmensz a falon, s mondom, nekem is megvan mindenem, ami nektek, meg most lehet hogy több is, ami nektek is megvan, de nem azt kell, hanem most vizeltem le ezt a wilágot, most mindenki ellenem lett. Figyeljétek meg magatokat, hogy mit akartok, nagyrészünk isten igaccából, meg hogy képzelitek el, hogy hazánk ismét szabad, nagy lehessen?
A kép, ahogy ott látott! Most betette egy olyan ismertetőbe, ahol rögtön megnyerte vele a nagydijjat, amikor nem véletlen?

helleluja 2008.04.16. 07:32:30

GGG GGG Grrrrr... griggantikus fejfejfejfejfejjjjjjjjj...lelemények!!!
Bolygó -bolygatók, s Hellelovas egy bolygó bolygató, meg azok, akik Helleluját szeretik, de miért?
A gyügye - gügye irataimban leirtam hogy miért kell hogy szeressetek, mert Jézus szeret engemet, akit most jobban, hogy hogy szeret Ő, talán egy kicsit jobban elétek tudok hozni?
De, akarom tudni gyerekkoromtól, mióta az eszem tudom a titkokat, hogy mi voltam azelőtt, mielőtt ez vagyok!? Ugyanis egyáltalán nincs beleszólásom hogy ki vagyok, s azt megtudni istenigaccából, most mindenki, minden utamat állotta, de ez megy rád is, ha ténleg istenigaccából akarod tudni, hogy kik vagyunk!
Az összes Lehell -lehellke meg Helleluja álnév (nikname) allatt, amiket az utazásokról meg térképezésekről irtam, fenn áll, meg minden, a háló amit "H" -állónak is tartok, mert összeköt bennünket a Tejutonnal, vagyis a hálónk állója, kiuti - állomás a Tejutra!
Most csak azt irnám le, hogy valamikor irtam, hogy erre a földgömbre, egy hatalmas ürhajónkból zuttyantottam le a vizet, amikor akkor csak arra emlékeztem, ill. benne voltam. Akarom... pontosan tudom, hogy mi az hogy kusza értelmetlen álom, meg most kint voltan a testemből, hogy vissza emlékezés, az megint olyan, hogy itt van csak idő -hiány, meg idő eltollódás, amikor felteszem nektek a kérdést: vajon törénhet most, ezzel párhuzamba, mert amit eddig nem is lehetett feltételezni, hogy minden itt MOZAIK - DARABOKBA van, amit valahogy nekünk kellene összerakni?
Nos, ami történt, hogy egy hatalmas ürhajónkkal, cirkálva, elhaladva ez bolygó mellett, valamiért visszatértünk!!! Igen, maga amit földnek hivnak, az megvolt, de teljesen kiégve, csak por s hamu, szükre szine vala!
Folytatom....de az ufóktól -ufókig- cimzetbe, ebbe, s maradjunk abba, hogy a további történteket, ami folytatása a történiknek, (nik?) ufóktól -ufókig főcim allatt!

helleluja 2008.04.16. 07:45:35

Kedves tesók, sLeuth, bolsh, Ménrót s kedves kinek s kedves mindenki, akiknek van füle hallásra keressünk kutassunk, vagy mi mást érdemes itt csinálni?
Ha van akármilyen olyan hogy földi vezetők, akkor azoknak kellen élen járni a kutatásban, ami meg lett forditva, nem érdekes? Ha az igaz Jézus a hitem, meg ufós vagyok, mindenki ledermed?
Aztán, amiért ez nem ellenez senkit, azért mindennél veszedelmesebb: az igazság keresés, ami itt meg lett forditva, mert amit itt igazságnak hivnak, az hazugság!
Nos, ezt csak közbe irom, s akarom amit irok történteket, ha lehet megőrizni, legalább ami csak emlékeztet, mert bijja, mindenre nagyjából emlékszek, de van amit mégis elfelejtek, de maga a nagy váz, végre felvázolva?
Amit most átéltem, az bizon egy olyan előre haladás részünkről, ( hogy azok, akik velem voltatok, e -wilág létezése előtt, arra én is kiváncsi lennék, de azok már fülelnek, ha nem is egészen értenek, de ha Jézus lélek, ne feledd: én előbb vagyok, mint e -wilág) hisz valóban ufósok, világ - járó cirkállóonkkal, keressük azokat, akikért ide is, le -be -kijöttünk?
Szóval, egy óriási lépéssel előbbre mennybe fe lépjj, ne le?
Előre -hátra....

helleluja 2008.04.16. 17:38:24

Előre allóra a lóra padlóra... hátra, puppnak, kell neked egy pupp, kettő....
Figyelem, nem dögletes, na most minden bennetek vagyon? Az az igazi vagyon?
Irtózatos erőlködések mennek, hogy amiket megjelentek rrrrrrrrrrrrr.....revelátiók láti táti? - ne jelenhessenek meg, amit csak ugy tudok nektek be beszélni, mert ha bennetek is ott van a lélek, ha nem is minden egyszerre lenne, de az alapváz, egyszerre kellett hogy legyen, keletkezzen, akkor is a sorrend, lélek s anyag, vagy anyag s lélek, s ez a folyatás előtti, kérdés, ami folyatás, a föld egy szükre -feket gomolyag, amit megbolygattunk vala... ahhhhhhh....
Érdkessg, nem akarom hogy remgejenek azok, gigg, de minket bijja, ne rrrrrrrrrrrr.... rezzegtessetek mert mi rezgünk meg rezzegtetünk akit lehet, nélgülüg is?
jó napot...!

helleluja 2008.04.17. 00:03:17

Ébredő kis lélek testvérkéim!
Maradjunk abba, hogy ebbe a ufóktól ufókig fényképes blogba irjuk a történetek folytatását!
Most csak nagyon röviden, mert elküldöm nektek az igazság - lelkét, s akarnám hogy együtt megértsük, hogy az élet - tó, meg a halál -tavak, külön vannak.
Aztán, amit az egyik lát, azt a másik is, sőt minden lélek megláthatja, hisz van titok? Igen, akarom hogy nehogy nagy pupának tartsatok engemet, mert örökké kihangsulyozom, olyanoknak kellene lennünk itt is, mint az igaz Jézusunk, legalább igyekezni kellene Őt, mindenek előtt egyre jobban, hozzád közelb Ura, megismernünk!
Tehát, mindenki aki akarja látni amit a lélek kezdeményezet ezzel hamu -porba, benne lélek alszik, azt minden lélek megláthatja, a saját szemével! Tehát nem csábitás meg ámitás, hanem láss, nyisd ki a szemed, vagy legalább akarjuk kinyitni, meg nyitva tartani, ha nem, támasszuk ki egy karóval? Aztán, a te szemedbe szálka?
Na, ez is csak olyan, hogy eljinnétek, hogy amit beszélek, a lélek szava, vagy hangja benne?
beeeeeeeee....

helleluja 2008.04.18. 08:19:21

Bollongó boldog bolygó -bolygatók?
Okvetlen kellene folytatnom az eseményeket, ami közzé ma be kell szorissam, hogy van egy olyan kezdeményezés, ami világrengető lehetne, s e -wilágot félre tehetné, amire mondják: megjött az anti -Krisztus?
Nos, az illetőt John -nak hivják, s egy nagy paraszt (famer) s kétéltü, amit azt jelenti, hogy áttudna jönni ide, s usa elnökének! Az érdekeség, hogy Rossenwellt a pulykát akarta usa szimbólumnak, nos ez a pulyka szibólumával jönne be, de feltétlen köze van a pulyka - madarakhoz.
Vissza a bolygó - bolygatók bolygó -bolygatásához. Irtan hogy teljesen külön van az élet - tengere, meg halál -tengere! Nagyon fontos hogy ezt megértsük, mert EGY GONDOLAT - VILLANÁSA allatt, mindent, ami itt beindult, amit beinditottunk, ( irtam hogy a lélek -tenger, vagy élet -tenger, most akik lelkesek, azoknak egy gondolatában, minden gondolat, mint egy villanás, ez benetek van, ami itt történik, azért kell a szemedet kinyitni) amit mindeki, aki érezni akarja érezheti, mert pontosan azt éreztem, mint mindig, mindig bennem van, mint most is, hogy ez a munkám, lélek -munka, meg kötelesség, s pontosan tudtam, hogy ez van, ami van? S minden teher, a mi nyakunkba lesz rakva, vagy nem tudom hogy fejezzem ki jobban magamat, mint maga ez az élet, amit földi életnek hivunk, nem fizet nem hogy semmivel, hanem az EGÉSZ EGYÜTT LETT felbolygatva ismét egy rundóra! Ez egyben van, de mége, mert megy a természetes lélek kiválasztódás, s feltámadás, vagyis vissza ujjá éledése -születése, s kizárólagosan - logosan, azért lett megbolygatvavagy ismét felbolygatva!
Nos, amit most szerettem volna hogy elibetek tárjak, hogy azokat a bibliai, meg teremtés történet leirásokat a lélek tolmácsolásába irhatták, valamikor, amikor azok, akik a halál - tengeresek, ma sem érthetnek semmit belőle, hanem csak mindet a saját kárukra, átkhoztak?
A nagy robbanás, meg előtte a NAGY -VILLANÁS az az, amiről irtam, hogy tulhaladtuk ezt a bolygót, nos olyan technikánk van, ami mennyei, amit megközeliteni nem tudhatnak soha a halál - tengeresek, vagy tavasok, tócsások? Amit találtunk, szondázva a bolygókat, lelket! Tehát vissza fordultunk, most van az a VILLANÁS, amit beszélnek, hogy a nagy robbanással egyidejü, vagy megelőzte, de mindent absziulit meghatározott, ami nem egészen ugy van.
sziasztok, s mennyünk, de hova? Aki megáll, meghál?

helleluja 2008.04.18. 17:35:32

Apokaliptikus álom - látás, vagy valóság?
A lovak, háborut - hábozusát jelentenek. Ere Dettibe, arról van szó, hogy mellik ló (csődör) kerül felülre, ugratás közbe, ami körbe -körbe jár a háboru, meg oda vissza,mindent letarolva -tiporva, mig aki toppol (kijelült vaklu csődör, ((Róni 24 csődör meg kanca egy sorba))) az mindig kiborul!
Az ember eltünik ha a toppozás a lovak ugratása, történik. Nos a 4 lu, az a 4 wiláguralomra törtetést jelenti, amikor csak kettő maradt, s meg 1 kecske bak, amit szörnyen megtapostak a lovak, amiből ket 2 lu maradt. Mikor is, a toppozó lu, wakcsődör, csak hirtelen elerőtlenedett s kinyiffant, de az allatta lévő ló is szörnyen elgyengült. Aaaah kecskebak szörnyü állapotban megmaradt, a tota legyengült megerőszakolt gebe száját nyalogatva!
Az egész lovak, csődörök baggzása meg toppollása allatta, az emberi gyerek volt, (ebből nyerte minden erejét, akiket egy sötét kriptába tartotta, az az ember -alaku, akinek az a kihellelt helle, meghaltá hellette, vagy hogy van?) s ez az egész lovak toppoztatása a levegőbe történik a gizsgyerek feje felett, aki kezét feltartotta hogy a lovak ne taposhassák el!
Ami érdekes, de ez nem most történt, hanem irtam hogy megjelenik Barack, a levegőbe, a többire nem emlékszem, de feltétlen hozzá tartozik ehez az álom - látomáshoz, ami valóságban menne, menne mennetek kell kurafickók himringyók, bidi rongyrázzók, bitangok -hazátlnanok - latrok sinkófások, kigyófások, sodoma gomorások stb...tbc...? Nos, két ember van, az egyik a történtek megett, felül a magasba, meg az az ember, aki alólról a végén az egész történeteknek a végén, mikor a lovak kidöglenek, előjön, ami az uj, de régi kiscsilkó lenne? mi benne, vagy....? Hombre, ébracska, hellcsere -bere? De többet nebracska, a másikat!
Ime hogy miért történik a hadakozás? Az az egy ember alaku, aki az egész -e megett, e -wilág megett van, az kezdte el a habiruzást, a mennyekbe, a plafonon, ahonnan le is, meg ki is zutty, magával rántva az égi lakosság 1/3. -át! Nos, most nyissátok ki a szemeteket, mert az összes háboruk, a lakosság tudatának az a tota törlése, mint most teljesen azt hogy arabok, vagyis mórok inkább, meg minden olyat, hogy egy emlékkel is rendelkezhetne a psisis, más mint mórázás meg a semmibe de setéetzeggbe merengés, szom de fa szombat hell, nagyállomás...még álmodás se többet? Tehát a magyar fajtáju népek teljes kiirtása a gigyófákzatok Ere Veres terve, arra megy a háboruzás, ami a lakosok totta teljes felismerhetetlenségig keverése meg olvasztása de örök állandó kinzása meg rettegtetése, amit a szovjet onionra meg most jer usa jer..gyewuska birodalomra szopták mondatni: mint olvasztó kemencék, azaz az usa czionista, sőt mindig is az uj hegyesek voltak, s usa is ki meg meglett hegyezve, minden tudatoltározás - s mindent egymasszába keverés megett!
De, izráel csak juda first, behellezése a mór tengerbe, vagyis elkezdődött a mórok, totta kiirtása - felszámolása, de minden nátiónak, aki nem velünk, ellenünk, ellenzeggünk, mint Móricka mesécskéjéjéjéjjjjjjjjjj....jah?
Nem sikerült, hanem az ember, akit lehetetlenné tettek, a legerősebb, az idők végén, mikor most usa tota teljesen kimerül, minden butaló, akiket meghág666...tak tak tak...tik tak!- jelenik meg, az ember!
Jézus Lélek Ember, jöjj elő!
Glory glory Helleleluja....

helleluja 2008.04.19. 08:02:02

Bolygó bolygatók, föld rengetők!
Kellemes sabect minden lelkes meg ha lelketlen? -leneknek, azaz Leni vagy Stali? -ez itt a kérdés?
Előbb megemlitem az Apokaliptika lovasait, amiből csak egy maradt, s allatta mindazok kimustrált kivénhedt csatakancák, akkikkel még kergetgetik egymást, de mondjuk az összes lovak egy luba, mert csak egycsőder ugrál még, akarna meghágni minden allatta kivénhedt csatakncákat, amik közzül kiválasztott egyet, amit hogy lehetne értelmezni? jUsa, meg a csatlósai, de nemcsak a csatalovai, akiket maga mellett háborukba erőszagoltat, (bucu a rest) mert azok ugyanugy a méncsődör csatakancái, mint hogy a valósgában is van, mert mellik az ellenkanca, akiket gyimakolnak, azokkal akik ugyan mellette kantáron, ha mind-e akarata ellenére meg van hámozva, hágva, betörve, megtörve?
A vége, hogy kidült, hirtelen ledöglött a nagy - wilág- csődör, az utolsó az utolósót rugdossa, ezzel vége a wigjátéknak, vagyis az Apokaliszisnak, csak gebék maradtak, meg egy vakbakkecske, rettenetesen megtiporva, ami a gebe, aki nem tudott többet tallpra állni, hiába tallpra, vagy patára, lerrobbant a gebe véglet, akiket a 3 mencsődör háremébe fogta, 4.lu, láthatatlan,a a lerobbant kimustrált gebe, teljes süket vak is lett, na vakkbakkacske a száját nyaldosni kezdte, s hogy hogy, a kecske szivósabb lenne? Nem ugy látszik?
Vissza az ufókhoz, most meg kellett bolygatnuk ezt a bolygót, ami azzal jár, azaz az az érzés, ami egy villanásban átjárt mindent, mint mindent ujra parancsola vala, egy gondolat villanat,mindent ujból életre keltett, hogy ujból lejátszódjon a dráma, amikor egy hatalmas ürhajónkból, vizet zuditok allá, vala, s elkezdődött a kalewala!
Nos, ez az egész felvonás vagy vonyitás, egy hivó hang, egy sikitás, s vége vala. Amit akarok mondani, hogy minden ami megtörtént, ujból megtörténik, de ugy ahogy Ere Dettibe megtörtént, történni kezd vala, kicsibe, ami előtte nagyba. Igen, minden fel lett ébresztve, az halotak az élőkkel, összeragadva, amikor a célunk, az élőt elválasztani, kiválasztani a halotakból, (halásszatok lelkekre,amikor Helleluja "H"állója, dizzadni kezde vala) s itt jelenik meg, amit a bibliába áthkoztak, hogy lettek kiválasztottak!? Igen, ugy az élők, (akik hallám Jézus hivó szavát) ming a halotak, eleve kiválasztottak,(magukat választotátk ki, a Krematóriba) s rögtön lehet látni, hogy a halotak, mindent ami élet (igaz Jézus, akit bizon ha élet van benned, saját magad is keresed) büntetésnek vesznek? Tehát hogy ismét fel lettek ébresztve, az nekik minden kinnál meg borzalomál borzalmasabb, (ujra s ujra megdögleni, meg lehet őket érteni, de nekik nem számitanak az élők, igy ami ki vissza) amit gondolom, akik lelkesek vagytok, értettek?
Mégegyszer, akik a halálra ébresztettek fel, tehát halotak, azok is kénytelenek az élőkkel felébredni, mert az elválasztás másképpen lehetetlen, meg a kiválasztódás is, mikor ismét próbáljuk elképzelni: minden egy energia mezőben van, s az egyik élni szeretne, a másik meghalni, de csak együtt, ahogy irtam, hogy két tó van, s akik a halába lubickolnak, azik nem lubockolhatnak Jáncsi Vitéz megtalálta Iluskájájájájjjjj.... az élet tavába!
Szerintem, nagyon egyszerü amit leirtam meglátni, mert vissza számolás van, ami nem előre megyünk, hanem hátra, ugy az időben, mint a térben, elfogyunk -párolgunk? Mégegyszer, akik már halotak, azok is feltámasztattak vala, de halálra?
Amiről szó van a bibliába is, ha csak egy lélek lehetőségéről lenne szó, azért ismét megbolygatjuk, ha kell ismét, s ismét ismét simét.... igy nem csoda hogy az eleve hulláknak, ki van a hát... sóhaja? Kényszarva lehelle vala?
Csak maradjatok velem, mert innen ki kell törni, vagy fel? s le? ááááááá...

helleluja 2008.04.22. 07:36:58

Bolygó bolygatók, lélek (élet) keresők!
Ma csak annyit, hogy minden ujra lett ébresztve, amikor a bibliában: van aki halálra, van aki életre, ami elő -itélet, meg van utó itélet is?
Destiny, aida, itt lépne be? Van akik lentről jöttek, azok a doomsday gépesek, akik mindent arra épitenek, hogy ismét felrrobantsák magukkal a bollgót, esetleg bollgókat.
Ha kinyitjuk a szemünket tágra, bizon minden előttünk játszódik le, s figyeljük meg, hogy kik azok akik doomsday (atom -láncreakciós pokol gépezetek) machinákkal, tudományokkal rendelkeznek? Bizon menn a ür killer satelizállás is, s vagy ténleg, hova lehet menni ebbe a bőrbe?
Ugyannakkor, bizon ezek örök világrablók voltak, ami szintén: János 8:44. a ti gAtyátlanotok, hisz azt hiszik, hogy ruha van rajtuk? Jah, átlátszó?
Figyelem, maga a többlet, azért kellett, hogy végül is, az isten séke felé hágunk? Kik azok?
Aztán, hogy valósulna meg az az 1 zegg allatt, tulajdona minden wallag, uralom?
alom elem, álom elem, dalom lelem?

helleluja 2008.04.23. 07:39:45

Epizód!
Ha itt vagytok, akiket érdekel hogy mi van a semmin kivül, ami az is valami, amit mikor kérdeztek a francia one -dimenziósok, hogy mit látol? Mondom semmit, amikor most az ő feladatuk, hogy mindenki semmit lásson, ami sötétség!
Nagyon röviden, magamnak is, hogy nyoma legyen, törént 2008 április 22-re, hogy taálkoztam a francia -ufósokkal, akikkel egy olyan jármüvet tökéletesitettünk, amiről eddig álmodni se tudtak az emberek!
Hogy hol, a nyomait meg lehet látni, mert ők hoztak létre (van egy Rá ufós társulat, de ezek azok, mint ha azt mondom, a nép -folytatása, ami a magyarokál is ugyanaz, mert az égi testvéreik, a magyar nép folytatása?)
Nos, ez egy repülő -lebegő jármü, ami hatalmas szántásokat csinált a földbe, főleg az emelkedéseknél nem tudott emelkedni, igy hatalmas turásokat csinált az emelkedőkbe, amire megkértek hogy nem tudnám tökéletesiteni?
Hogy hogy történt, az roppant érdekes, mert mindent a fejemmel, vagy a fejembe csináltam, s állitottam össze, meg most ujra s ujra kisérleteket tettem, mig tota absziulti, egy olyan jármüvet alkottam, ami minden itteni képzeletet felülmul?
Az utolsó MÜVELET - MANÓVER VOLT, amit most UGRATÁSNAK hivnunk, átemeltem a 3. mennybe, mikor valahogy, most az itteni rendőrség meg ami ennek a mennyében van, össze van kötve, tehát tudomást szereztek erről a csoda jármüről, ami ide csinált - alkotott ufó lenne, de az agyaddal van összekötettésbe, amiről lehetett hallani, hogy olyan jármüveket fognak 2000 -re kitalálni, amit az agyad energiájával, meg irányitásával mozgatol, vagy repülsz vele.
Magát a jármüvet, mindenre, személyszállitásra is lehet használni, (szántani s minden ami fölemüvelés - éptikezés)s ezzel a francia magyarok -testvére - ufós társasággal ki is próbáltuk, mig az utolsó percekben, át kellett mentenem oda, ahova ők, (ezek akik itt vannak, s az átkózók, nem áthozók) nem mehetnek!
Pontosan hogy kik elleneznek minden olyan tudományt meg technikát, ami függetlené tenné a szabad gondolkodásu embert, mert ha nem vagy szabad, nincs fejed, meg nem lehet gondolatod, amikor azért vagy vak?
Pontosan azok, akik ma hatalmon vannak ebbe a két dimenzióba ezek, igen igen a mindenütt jelenlévő hatóságok, rögtön ha hasonló szabadenergia machina megjellenne, rögtön elkobozzák, s megsemmisitik! Ugye azt hitted, hogy elteszik, vagy megmentik jobb időkre? Nem, mindent amit nem tudnak kontorollálni, megsemmisitik?
Agyő, de ki agya?

bolsh 2008.04.23. 22:48:21

Üdv Helleluja!

Ha írtál az msn-es címre, akkor bocsi, de 1-2 hete újra nem tudok oda belépni, kértem új jelszót, hátha majd úgy megy!
Addig is jó repcsézést!

bolsh

ui, írtam az index fórumra egy kommentet, bemásoljam ide?

helleluja 2008.04.24. 07:50:42

Kedves bolsh testvérem, testvéreim a mi Urunkba!
Jaj de jó, hogy irtál, mert ha van magyar pokol, hogy el tudnak zárni (talán erre menne minden tudásuk meg energiájuk) bennünket egymástól, ami ha kérdeztek, mi az hogy pokol? Az hogy nem is tudhatunk kedves édes szüleinkről, a mi jó Jézusunkról, magunkról s egymásról, mikor most hogy közeledjünk egymáshoz?
Többször leirtam, hogy egy kuvasz - komondor kutyatenyésztó tanyára mentünk, amikor a feleségem bement a hatalmas kuvaszok meg komodorok közzé, s na nagy hős, gyere csak ide? Bementem de nem tudom hogy, majd autamatikusan megálltam volna, s vagy megbénultam, vagy lecövekeztem, mi lett velem, nem tudtam semmimet megmoccantani többet. Majd a legnagyobb komondor kan Bunkó, meg kuvasz kan Vitéz megindultak felém, megálltak egy méterre, majd hirteln szinte láthatatlanul, csak azt éreztem, hogy hatalmas fejüket dörgölik belém. Abszi ulti éreztem, hogy tota az ő kontrolljuk allatt voltam, s ők pontosan tudták, intelligensebbek mint én, hogy mit fognak velem csinálni, azt is érezték tudták, hogy halálra dermedtem. Mellesleg, mintha beszéltek volna hozzám!
Talán mi magyarok, ezek a kutyák (hol a párduc vadoroszlán, végik üvölt a nagy pusztán) vagyunk, akiktől megdermednek a sakálok, meg hiénák is, meg a többi csaholók, s annál jobban értékesebb, ha egy igaz fajtámbelivel találkozunk?
Kora ifjuságomtól fogva, találkozva ezekkel a nemes bestiáinkkal, micsoda öröm felfedeznininininini....ezek olyanok mint mi? Kik, mig vagyunk?
Nem értem külömben, hogy mi a baj, mert részemről, megértem azokat is, akik még nem jutottak el a tudat ama fokára, hogy miért bántanám azokat, akik nem bántanak bennünket? Aztán, miért nem lehet megmondani nyiltan: nézd kis koma, mi nem engedünk meg nektek, a legkisebb barátkozót sem, horrkantást? Vakkantás?
Aztán, ha nincs barátkozás, akkor csak acsarokodás, meg nem értem, mit, s hogy lehet beszélni, aminek semmi de semmi értelme az egyégvilágon nincs, se az egyén számára, sem most megint, mert meg int, magyarok vagyunk?
Nosa, amik történnek, azok számunkra világrengetők, s akik valóban keresik a szintiszta magyar igazságot, ami megint magyar - igazság, mert mi nem csak magyarul beszélünk (édesanya nyelvünkkel) hanem ha nincs magyar tudat, nincs magyar szemszögből látás, amikor ti nem lehettek? De igen, egymás számára...s óh mily öröm, óh mily gyönyör, Mely lelkekemen ( most beint a karmester, s ismétli a kar, mely lelkemen...) át - át - át... ömöl....Jézus s én, Jézus mi?
Persze hogy ird le, amit emlitel, meg amit akartok, hisz mindegy mit gyagyogol, ha ugy érzed hogy gagyogni van kedvem, akkor irjad, s irjad, meg sirjad - rijjad? Jah jah.. ria ria hungria ria ria riadal? De, nagyon szépek voltak a versek, ami megint a lélek megszólalt? De mindehova ahol élet van virág, ott virág illat, minek van a világ?
Had mondjak annyit, ha hiszitek ha nem, valamikor eljutunk oda hogy nincs halál se, ami elválasztana tana többet, de most az ellenállás -erő is nőni fog, hogy kinőjjük ezt a zubbont?
Tegnap, a legjobb Hollywoddosi rendezőkkel találkoztam, amikor hihetetlen, mert az ÖSZ -HIT határozza meg, hogy mit lehet le - be hozni, meg mit nem, ami megint olyan érdekes, meg innen is kiindultasokodva, akinek szeme van, vagy esze, most ha kinyitja a szemét, bizon meglátja, amit irok meg sirok meg beszélek?
Valahol, megnyillik a plafon, (csukra) most menne ez tovább, mig mehet, mig akiknek megnyittatott, (1948 izráel, akik ezt a generációt megérik, már nem halnak meg) azok már nem halnak meg!
Ha lehet, szóljál a többeiknek is, Mentrótunk jelentkezett, de szeretném ha a többi testvéreink is, jönnének ufózni?
Fel testvérek, ébredjetek....

helleluja 2008.04.24. 21:51:09

Mustármag -ufós mag, maga ufós magi, magározik,áriázik, hangáriázik de hol?
Tul most ahol a kismalac tur, vagy azontul, ahol nincs turás többet, meg türés, türemlés stb...
Temető a Tisza, miko (15 telefonhivást kaptam, ami figyelmeztetés is, hogy ne nagyon magvazzál, főleg ha kirügyezel, ragyás lehetel, mert minden rügyet, leragyáznak a ragyázosok) kivirágzik, de miért virágzik el, az élet?
Kérdem, vissza menn a magba, akkoris ha nem hozott magra dümölcsöt? Conkoly, feltétlen élet -utánzat lenne, amikor ha figyelembe vesszük a természetest, ott nincs, nem lehet természet ellenes, mert az is azért lett, hogy ne legyen, vagy egy ugrás, egy bokor egy null = ?
Jancsi s Juliska élettava, az egész év legszebb szaga, a gyönyürü tavasz, de ki látta, látod?
Maga az ár meg adózás, meg grőfozás - golfossok, sajna mindent, mindent csak a gépeknek, semmit a népeknek, holott, a viz az ur, de nem többet, hanem viszik az urak Illoncát, lobog a haja....
Érdekes, most ha a gépek őriznek meg bennünket, a gépek vagy akik a gépeket, szántó - arató - cséplő, szecsakvágó gépeket létrehozták, azok isteneink? Jah, ezek éltetnek, mig akik a tommikat, akiket csak tomni lehet, akik elaltatnak, s sép álmokat, rémálmokat, nem valóság?
Miért vannak fegyverek, de csak giggneg lehet? A magosoknak, vagy csak a conkullósoknak? -küllők vagy hüllők? Sárkán -kigyófások, a kertek közepin áznak? Érdekes, a biblia, mert azokkal kezdődik a történet: dzsungel könyve?
a Dam bátyám, pávát látván....igaz csak féltestvér?

helleluja 2008.04.24. 22:08:41

Gogota s gerezdek, vagy mindent gerezdbe?
Ledves menrótingónghoz, aki sok sikert kiván a lélek mentéshez, meg mindenkihez akik még a fülüket hegyezik -czinozzák -czinezik hogy lélek?
Nos vannak lelkes állatok, meg lelketlenek, amikor az egyik férfias, a másik rögtön feliemerhető, mert maga az élet -formája csak a teste -faja -fajta fentartása program, ami ha csak a bilógia részünket esszük figyelembe, akko rott minden kötelező program, ha egyet kihagytunk, (van fontossági sorrend) mondjuk nem nyillik kis a szelep, s vége?
Nos, eddig ellelehetett tussolni hogy itt van minden, vagy semmi, nesze semmi fogd meg jól, mig ezen lehetőségekkel, most rögtön nemcsak fizikai iró kéz, hanem telepatikus is, hisz minden amit tegnap irtam, minden vagy köztudott, vagy nincs!
A keresztut, roppant érdekes, mert az az ide belépés, meg hogy le kell szállni a keresztről, aztán segiteni minden lelkes állat - testünk most lélek -testvérünk is, ami amikor a vérben az élet? Igen segitünk hogy leszálljon, aztán ismét tudja használni ezt is, meg emitt, a közös érdek meg célunk elérésben, ami János 8. 51. ahol örökké örvendenek, a boldog seregek?
Óh mily sors, óh mly sors leend... öröké lent is meg fent is, de akik lentedolnak, mert ne ölj? jah, meg ne barázdálkodj, csak ennyi? jah....
Fideljetek, hol van ebbe más meggülömböstetés, mint ne ölj, meg ne barázdálkodj, s most ember vagy? Jah... embere a javából, de fel gátra....
Érted mit akarnak a mi ufósaink (repcséseink)?
ufó fö, ufó le, a sors egy szerecsen kerék? jah, ne mász a fára nem esel le... ne menj a vizbe, mert azért, mert a viz az ur? stb....

helleluja 2008.04.24. 22:15:05

Kedves mentrótingunk meg kedves testvéreim az Urban...
Még véletlen se szeretnélek megbántani benneteket, mert minél kevesebben vagyunk, annál értékesebb a portéka?
bocs, s kedves nem ledves, még leves lehet belőle, megeszlek? ham ham ham....uuu de forró?

helleluja 2008.04.25. 07:44:43

Hollywood 1. szint s 2.szint?
Ime egy ujabb epizód, aminek a célja lenne, hogy amit nem lehet ide behozni, (lehozni) az elpárolog, mert nincs számára hell? Lehet próbálkozni, mint tettem egy ujabb próbát, amikor egy ufóval jöttem le, amit egy olyan sportkocsiban jelentettem meg, ami a legujabb, de vetekedik minden eddigi fanszi sportkocsival, magassan minden eddiginek felette.
Ez a kis epizód, azzal is összefüggene, hogy kérjetek, s adatik néktek, de most kértem, megadatott, s ime a tanulság, hogy ha nem kell valami a tömegeknek, akik előcondicionálva vannak, hogy mi nekik a jó, meg mi nem, s fejetlenek, s csak az állati ösztönök dolgoznak, s mindent a testnek, semmit a fejnek?
Muitán barátokat kellett szereznem, közbe a kocsimat lestem, mert mert ellopni -vontatni nem lehet, de ha valakik kimondják,vagy kitudhatják, illen márpedig nincsen, akkor eltünik. Nem az a baj, hogy elveszik, hanem észre veszik, hogy nem ide való, s mielőtt ez fennállna, most elpárolgott, s hiába minden.
Egy olyan filmet (hasonlit egy csörlőhöz) hoztam, s maga a lejátszó, s illen nincsen, nos figyelem, mert ott sem, meg itt sem értem, mert kell lenni átmenetnek, vagyis kapcsolatnak ahoz, hogy onnan bármi megjelenhessen, máskülömben nem létezik. Vajon az agyban kellene lennie, előbb?
Mire minden aduttomat kijátszottam, nem maradt semmim, kivéve az egyik szépség, csókolózni kezdett velem, ami bizon már nagyon lenti allantos állapot, (s amit tudok mondani, ebbe a hellzetbe fussssss....) tehát csalódottan, vagy inkább, mit tettem, s amit tettem ezt magamért tettem, s ugy tettem, mint mikor édesapám: adtál a sárnak, halotnak egy pofont, ugyanis mig zöldfülü vagy, addig nyomod a árut, mint süket a vakajtót, nem tudsz a tekeden nyugodtan ülni?
Figyelem, irtózatos köze van mindennek a hitvilághoz. A hitvilág megelőzi nemcsak ezt, hanem most ahogy irtam, van ez a Hollywood, ami irtózatos allantos szint, akik ide lejönnek, azoknak mindent fel kellett adjanak, a tudatukat is, ha fentről jöttek, amire én nem voltam hajlandó. Vajon mi sodort engemet is, Hollywoodba?
Ha figyeltek, egy vaknak, minden világos? -vagy sötét, tudja mi a külömbség?
Azokat a dolgokat, amit lehozok, ha vissza tudom menteni, akkor vegyük ugy, hogy 2 polc van, s most van egy polctartó, s akik benne vannak, azok tudják hogy amit most mondok, az igaz. Mikor minden földi hadigép, közte repüllőgépeket oltároztam, vagyis itt csak egy katonai vagy civil gépnek nézed, látod, de valóban igazi ufó, nos mikor odaát tárolom, akkor csak az orra itt van, mert csak ide lett csinálva, s lehet látni, de te nem tudod soha elérni, vagy azok, akik csak ide vannak bandolva -gondolva, kötve.
Még valamit, itt is féreg lukakat meg folyósókat csinál a gondolat, ami vagy sötét vagy világos, de ha nem tud kapcsolatba lépni a világos féreg itteni még szikra benne férgekkel, akkor minden elpárolog, végül a féreg is.
Éretettek belőlem, valamit? Bezzeg, amit irtam, bennetek is, itt vagy ott van? Itt is ottis? OTPés?

helleluja 2008.04.26. 07:43:44

Világok Ura, Helleluja halleluja halleluja...
A római pápa,Attillánk Rómába érkézésekor, kimegy elibe, s világurának szóllitja? Nos, ezt allá kellene tundi támasztani, vagy miért irtak le, ilyet a korabeli irók, s mi ennek a háttere, vagy mi van benne?
Akik nem értik amit beszélek, azoktók is kérdem, hogy lehet az, hogy Attilla Isten akarata volt? Hogy lehet hogy mindenidők leghatalmasabb hadvezére, amit inkább elhallgatnak mint ki volt igazából Attilla, a hunok - magyarok igazi egyik élharcosa?
Ime nagyon röviden, amit 2008 április 25 -re megfigyeltem, hogy mi egy másvilágban, meg rezgésben vagyunk, mig itteni szellemburkunk... hogy van ez a husállatt testünk is, azt nem tudom ugy megfigyelni, mint van a JÉzus fény-testünk, ami ténleg a világ-minden egyeteme benne, nemcsak a saját univerzünk, hanem JÉZUS - TEMPLOMUNKKAL - DÓMUNKKKAL,(NAP) ami most gömbökből vagyunk, az a testünk, s most arról a testről beszélek, amit ez a JÉZUS -VILÁGEGYETEM lélektestünk hoz lérte, fekete gömbökből, ami ideiglenes, s csak arra szolgál, hogy azokat akik ezzel az emberrel, mondjuk én velem barátkoztak, azok valóban REPCSÉZTETNEK, ugy ahogy a biblia is emliti!
Figyelem, az a Jézus -fénye testünk lélek testünk, az összehasonlithatatlanul valóságosabb, mint az ideiglenes közbenső, az is benső testünk, aminek egy atomja sulyosab is, meg hatalmasabb mint ez az egés e-wilág anyaga, ami nem is létezik, csak azok léteznek ennek a rezgésnek a számára, akik még rezegnek!
Ha, az igaz JÉzussal valaki csak ugy kapcsolatba került, hogy igazából gaccából keresi, de most azokat is, pl. itt vagyok én, most ha bekapcsolódol, vagy kapcsolat létrejött, akármilyen kicsi is a vonzalom az igaz Jézusnkhoz még, most felerősödöl, meg végül is elpárolgunk, vagy ez amiben vagyunk, akárhogy akarom hogy közelebb kerüljek hozzá, egyik testem számára se létezik, ami ténleg igaz, egy egy ráadás valami, de mi? Muland óság?
Kellemes sabect meg szombat -vasárnapot, s ne feledd, sose halunk meg!
Mondjad a többi igazság meg örökélet -testvériséget kereső lelkeknek, hogy jöjjenek, mert nagyobb csomó, nagyobbat nyom a látba?

helleluja 2008.04.26. 19:59:00

Mul and óság?
Itt van megint, hogy a magyarédesanya adta nyelvünkben benne lenne mindennek, mindeneknek az ért ellemzése, meg elérése!Mogerezgünk meg erezünk?
Ami vagyunk, magyarok bennünk a mag a benső Nap! Mikor a kapcsolat, előbb a vonzalom jön létre, mint elérkeztem egy olyan pillanathoz, amikor választanom kellett, hogy Jézus vagy mert Jézus zsidó, akkor Jézust csak használni fogjuk, célunk érdekébe, amikor megjelent az ördög testem -szellemem, amikor a szó szaros értelmébe ki kellett volna szakitani a szivemet, ami most jelképes vagy nem, valóság volt!
Nos, várjunk egy gicsit, mellesleg, most megnyilt egy másik világ, ami valóság ha pl. ezekről a titkos, vagy kevésbe titkos szervezetekről lehet hallani, bizon azok léteznek, sőt más- más al más vibbráczinokba!
Tehát nem érdekel hogy Jézus zsidó származásu vagy nem, nem fogom most rögtön azonnal kitépni a szivem....ah ah ahhhhhh meghalok.... s most megnyillott belémvillámlott, mert ki az igaz Jézus ah ahhhh ahhhhhhh...meghhhhhh....
Egy bittos, mindenkié lehet, akiben még egy szikra élet vagyon, vagyon?
Cickom, cickom vagyon-e szép lányod....

helleluja 2008.04.27. 08:10:01

Kapitalizmus után?
Közel a földhöz van egy csodálatos kristály - tenger bolygó, ami oly csodálatos amit emberi szem nem láthatott eddig?
Régen de régen, mikor elkezdtem irni a magyarul beszélő ilyen lehetőségeken, de feltétlen először az amcsi magyar táblára, figyeltem meg először, hogy közel van egy csoda kirstálytenger bolygó, tele csoda intellegens lényekkel, többek közt hatalmas óriás bálnákkal, akik magasan fel szállnak a vizből, s minden alkalommal ürvözölnek valami csodálatos örömmel, ha csak lantolok, megközelitem a bolygót.
Ma reggel a feleségemmel látogattuk meg ez a csoda kristályvizü -bolygót, s nem először, sőt, általában szombatra szoktunk oda látogatni! Most is megérkeztünk, s az ürhajónkkal leszálltunk a kristály -tenger vizére, amikor a feleségem: ha beleesünk vagy hozzá érünk a vizhez, akkor nem tudunk visszamenni,(meghalunk) s a következő percben már itt a volt a testében, amikor követtem, s egyszerre ébredtünk fel. Nemsokára vissza mentünk, most én tudom, hogy nem halunk meg ha beleugrunk a vizbe s lubickolunk, de ismét ugyanaz a jelenet, s csak megfordultam az ufónkkal... sittyhhhhh.... visszaszálltunk ide, ebbe a veres tengerbe?
A veres tengeren átkelés, tulajdonképpen akik ezt a büzös - bünös (vértócsákat) tengereket eltudják hagyni, s biztositlak benneteket, hogy erről szól a biblia történet.
Óh mily hü barátunk Jézus....

helleluja 2008.05.12. 20:58:51

Grr grrr grrrr grrrrrrrrrr....Grigan Tica esemének, amik még nem voltak?
Feudalista Tali Bán, Komcsi Stali Bán, Kap Pita Talicska Talibánsággok után, ingyom bingyom Táli Liber Tutá Liber Máli Ber az erdőbe?
Tessetek idefityelni, mert nemcsak olyan szemszög van, hogy matyar matyós , hanem ha vagy, mint egyén létezel, akkor kell hogy legyen egy saját külömbbejáratu szemszöged, mert az igaz én, nem foglal el se teret, se időt, akkor ha nem gyulultál meg, bizon gyügyized kell, vagy vak vakk vakk... nekiugracc a vakablaknak?
Arról volt szó, hogy ide a zülderdőbe a tücsök, meg züldemberek talán a szerelmetek, na a ződszemü átjön a falon képes bloggra irjuk a párhuzamos eseményeket, főleg ami ide bevágnak, mint Botond buzzogána?
Vissza kő mennünk Hunyadi Matyi corvina korába, amikor az első ugrócckodásunk tényállása inkább hasonlitott a Corvinák corára, amikor rögtön megátalkodoott fekete -feggette közpon, a magasba, ami ha forditott gula akor azok naty naty nagykulák -kulákok, mint ki hát az igazi hazafi?
Fidelem, a GULA forditott, tehát akik a magasba vannak, meg középen ezek a sötét nagyságok, most a nép lábához lehullanak vala.
Nos, egy Helles Lovag, mint Lehell a helle lovas, meg ufós repcsésetek, repcsecsecsecse...amihez a kell a kis lélek emberke, most a napunk ismét feltámadott!!! Ugye hogy hallottátok hogy a magyar az a napnépe, nap lánai fia, felsirakozának?
Maga a fekete -feggette gyászmagyarok,mert kérdem, kik jutatták a magyar népet ebbe a kalitkába, ami kalitkából egyre szükebb zeggüek kalitkájajajajajajjjjjjjjj....ha nem a mindenkori levegőbe székelleó elleő kellő nagyzeggeink, akik zegge eltakara valá a napot?
Hogy nem lehet nekimenni a nagykapunak, mert ka ka pu, azért irok igy, mert a macka is addi kerülgeti a forri kályhát, mig meg nem eszi?
Na, az amit ugy irt Norbergünk: a naty naty ördög, (ördögök - ürdögök) a magyarok talpa allá hullanak vala, az most türténik, vagy mikor?
Ne feledjük, miránk csak a magyar próféczia meg apolaptica vonatkozik, a zsidókra a zsidók, meg mindenkire amint vetette ágyát, ugy alussza álmát?
Kö egy szabócsi -satmár mosrmá berregis,
nem tudok valami okból javitani itty slitty...

helleluja 2008.05.14. 00:49:31

Hulló hulla csillagok!
A mü csillagok, nem igazik, kiégnek, meg lehullanak vala. Vegyük a magyar eget, amikor láttam, hogy most akit meg amit magyarnak hivtak az elmult 1008 -évben, miután megvilágosodott, amiért imádkozom szüntelen, s ti si imáédkozzatok velem, ahogy leirtam az énekekben, hogy szivünkben mindig hegedü va orgonázunk, Lehell körtővel trombita, imádkozunk!?
Van valami, amikor elhitették velünk, hogy azok a magyarok, azok a nagyságok meg sötét karima -karizba, ha tudnak mindent magukba rántottak, akik a letünk 1008 évben, a magyar égen pirosan égő csillagok voltak, tehát a nagysággok, vagy nagysággos uraink, nakatok nem viccket, meg akiket be meg feszenesitettek?
Mikor ezt irom, vártam erre a pinnyalatokra, mert irtóra ellenez minden, meg gátol, még a saját testem is, meg kémikullám?
Ha visszanézitek, irtam hogy valami irtó mérgezést -gázositást kaptam, amit most kezdek kiheverni, mert nem vagyunk ugy kölön, hogy ezek voltak a nagycsegges uraink, cseggükkel bijja elárnyékolták a napot, amit most lehoztam, mert SZELLEMI -ELLEMI SZINTEKEN minden lehet, amit lehet?
Nagyon érdekes, mert absziulit ugy érezzük, hogy ezek a feggette nagycsegges csillagok ha letünnek a magyar égről, akkor vége a magyaroknak, amikor megint, valóban össze vagyunk ugy nőve, hogy tiszta absziulti ugy érezzük, ha nekik vége, mindennek!? Vége a magyarságnak?
Hadd el hadd mennyek vissza ahoz a mondáshoz, hogy ha bekövetkezne mégis az árulás, akkor nagy kinunk lett, ami még soha? Tessetek odalityelni, mert engemet csak született magyar érthet meg, meg esetleg azok, akik ha nem születtem volna magyarnak, akkor is magyar lennénk?
Mennyetek vissza, hogy nem értünk, s ezért egy jó párszor töröltek, mikor ha a lélek (magyarlélek) nyelvén beszélsz, csak akikbe a lélek még pislákol, ellenben ha most meg lettek forditva, rögtön ujjal fongak rám mutagatni, hogy ez kifeszitendő, törlendő, fogják meg fogják mekk mekk mekk ... mert anti de kiranti, vagy Hungar Icázik, vagy nyálazik, de egg bitto, hogy csak azok reagálnak, akik valamit értenek az inrizásaimból?
Na, mivel a nagycseggesek megfejelték nagyrészünket, azért van, hogy vissza a nagycsegges uradalmakat, lesz dinom dánom, ami igaz, czagg vallaggigneg bijja fizetni is gell, amire mondjuk, ha vissza régi nagycsegges vagy savanu onionosok veres véres birod alma, utyi, arre nem dondolunk, hogy az is benne volt abba a tervbe, ami egy program, s kérdem, lehetett volna másképpen, mint ezeknek e gell mulni, kimulni kinyulni, most hullanak le, a magasságokból, tehát egyre jobban világos kezdene lenni, de mi lesz a kiválasztott néppel, meg masiah ah ah ah... na nekünk mindig volt Jézusunk, meg van!!! Nincs Jézus, nincs élet!!!
Aki meri keresni, már annak is minden a javára vállik, meg az ő javát is szolgálja, mert igy van örök idők óta, meg igy van, slusz -plussz!!!

helleluja 2008.05.25. 20:19:52

Watikán visszavág!
Figyelem figyelem, aki rossz lesz megverem, a verembe teszem?
Biztos hogy szokatlan azoknak, akik nem gondolkoznak a saját fejükkel, mert megfejelték őket, az idegen istenesek, holott a biblia mondja: ne legyen neked idegen fejed, meg farkad? Oda visza fejed ahova nem akarod mig a farkad meg csapdos? Trudod, limbál? Láttál már kigyót, fej nélkül, közelitsd meg a farkát?
Irtam tegnap hogy a watikánok akik borzalams roncsolást végeztek a magyarokon, s megosztozkodtak a tatárokkal - mongolokkal - törökökkel -hasburgokkal veresd bolzsidó -szovjet onionnal, ami rothadt volt eleve, meg most a sárga gömbösökkel, akik zsidók is, meg minden ami sárga zsidó kénköves-tavak -tócsák (együtt tengerek, ami népek vagy tömeg zagyvaság zambiságok) keverékek?
NEM A PÉNZÉRT MERT HA VAN FÉNYES NAPSZEME -LELKÜNK, FEHÉR LELKÜNK, AKKOR MI NEM A PÉNZBŐL MÁS LÉNYEK VÉRÉBŐL -HUSÁBÓL - VEREJTÉKÉBŐL ÉLÜNK, hanem megadott nekünk a mi JóIstenününk mindent, ami neki van, még köztünk (moger- meger kasztüm)is él, az Ő s mi drága Jézusunk által, aki mindenben segit, s nem kell semmi több, mert ha mindenünk Ő általa megadatik,meg megvan, mi kő még?
Tessetek figyelni, mert az anyag az anyag, na most PÉNZ -SZEMPONTBÓL MINDENKI VAGY PALESZTIN, VAGY NEM!!! Hogy Jézus ténleg palesztinokkal kapcsolatos, lehetséges, de Jézus adja a pénz is nekünk, ami nem pénz, hanem egy KRISTÁLY DE FEHÉR KRISTÁLY (I betühöz hasonlit, egy háromszögü szintén kristály tekercsben, nem akarok hazudni, mert pontosan nem tudtam megnézni, s irások vannak rajta meg jelek) TALIZMA, ami mindent AMIT ELVENNÜNK, RÖGTÖN KIEGYENLIT!!! Nos, mindenütt, ahol zömiben katólikusok vannak, akik közt rengetek MAGYAR LELKET TALÁLTAM, ott is, ahol nem magyarul beszélnek, pl. közveten L.A. allatt Tihuánában, most ha nem is tiltottak ki, a katólikus Watikán uralam allatti SZELLEMI -VILÁGOKBÓL, de elvették s érvénytelenitették azt a TALIZMÁMAT, (töröltek mint ahogy a magyar táblákon is, ezen kivül mindenütt töröltek, meg törölnek, hiába próbálkozok más nicneveken) ahoz hogy beutazhassak a Watikán általi szellem -világokba, ahoz most FEL KELLENE VEGYEM, A WATIKÁN ÁLOM- ÁLLOM, (figyeld mert hazugság az egész mert állam = állom, meg valóban vagy 2 vagy 4 lábu állatt, vagy 100) ALMÁBA bele kellett volna harapnom, amikor sajnos arra képtelen is, nem kénytelen se, tehát szóba sem jöhet, mert nem lehetek más, NOTYOTYOTYOTYOTYO...UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.....s annak ellenére hogy tudják ki vagyok, megint, palesztin jelzésü = fehér kristály INRI-s felirásu, de nincs a groteszk krucufuxxes alak, tehát tudják hogy PALESZTIN JELZÉSÜ VAGYOK, azonban, eltüntettek minden JELZÉSEMET, NEM LÉTEZEK A WATIKÁN UGY SZELLEMI, MINT MOST EZ A PÉNZ -NEMEI IS, VAGY KIGYÓ PÉNZE, VAGY KI KÉPMÁSA VAN RAJTA?
Külömben, gyertek az index bloggomra, amikor rámensz hogy blog, keresőbe repcse aztán Mennyekbe fel egenest allatt, van 4 lovas,

Menroting 2008.05.25. 21:13:51

Kiollóztam csak úgy...Hátha érthetőbbé válik...

"HÁROMSZÖG
A hármas geometriai megfelelője a háromszög, amelyet a misztikusok mágikus hatalommal ruháztak fel. Az egyenlő szárú háromszög az isteni tökéletesség kifejezőjeként a harmónia, az arányosság és a stabilitás jelképe. A szabályos háromszög jelképezi az isten fejét, a föld teremtőerejét, a házasságot, a jólétet, a lángot, a hegyet, a piramist, a Szentháromságot. Szimbolizálja a hármas számot, a fizikai stabilitást, a születés-élet-halál, apa-anya-gyermek, az ég-föld-alvilág hármasát.
Ősi szimbólumként jelenik meg a keresztény templomokban és buddhista sztupákon az olyan egyenlő oldalú háromszög, amelynek a közepébe egy szemet festettek. A püthagoreusoknál a háromszög a bölcsességet jelentette, a három összekapcsolt háromszög pedig az egészséget. A szabadkőművesek háromszöge a világegyetemet, az emberi arcot keretező háromszögük pedig a világképet ábrázolta. A csúcsával felfelé álló háromszög a nőiesség emblémája, a lefelé mutató a férfiasságé, a két háromszög együttesen pedig a házasságé.
A kettős háromszög az óegyiptomiaknál Hórusz (észak) és Széth (dél) kettősségére utal. Az egymásba írt két háromszög, a zsidók Dávid-csillaga, az ellentétek egyensúlyát jelzi. A homokórához hasonlító, csúcsával érintkező két háromszög a szaracénok talizmánja, az isteni harag jelvénye. A két egymást metsző háromszög nem más, mint a szellem diadala az anyag felett. A háromszög belsejében egy szvasztikával a kozmikus harmóniát szimbolizálja; a négyzetet közrefogó háromszög az isteni és az emberi, az égi és a földi, a szellemi és a testi létet jelzi; a belsejében kört tartalmazó háromszög a háromság egységének a jele.
Háromszöggel álmodni, szerelmi légyottot ígér."

helleluja 2008.05.26. 08:13:47

Magyar magasföldi? (highlander)
Van egy filmsorozat, a cime Highlander, amikor halhatatlanok végül is, csak egyé lehet a trón, csak egyé lehet minden a földön, meg a föld -körött, de inkább a Halhatalanok közdelme, hogy egy testben legyenek, de mellik testben, kényszerből történik, mégpedig van egy aranyhajas -sárga gömbös, aki nemcsak elszivja mindeki meg minden energiájájájjjjjjj... s amit hagyám, most egymástól kell elvenni, ami jön le a földre, jobbanmondva ebbe a a aaaaa...amit e -wilágnak hivunk!?
A hárömszög TALIZMÁN-hoz.... nemsokat adok arra, hogy közbe mi történik, mint az itteni tudományokra meg technikára, mert inkább az ősi alap -ellemeket meg jeleket hasnzálom, ami minden vissza menn, az ember a legerősebb, tehát brutális hiterőre, amikor aki közelebb van a TÜZHÖZ (Jézusunk fényéhez)az erősebb!!!
Valalami fantasztikus jó történt velünk, azokkal akik keresitek az igazságot, meg rögtön azonnal automatikusan kusan vagy kussolva akik szintén keresik az igazság keresőket, akik most fent a MAGYAR FÖLDÖN, amit leirtam, hogy vegyük ugy, hogy minden ami élő szellem, az a viz vér tengerekben, folyadékban van, ami most ha vesszük mindent, az embernek nevezett állatokat is beleértbe, vagy a majom utánzatokat, azok ebbe a TENGER -be vannak, amikor vegyük a szárazföldet, meg most tenger, vagy ez a tócsa, amit földi tócsának nevezünk, a magasabb környezet ami körbe veszi, azok akik SZELLEMILEG FELÉBREDTEK, vagy felkeltek, vagy tallpra álltak, azok megjellenek ezen az u.n. FENNFÖLDÖN!!!
Próbáljuk megérteni, hogy csupán azok a magyarok, (itt kihangsulyozom, hogy nemcsak a magyarul beszélők tartoznak a magyar nagycsáládhoz, amit pontosabban kellene megfigyelnem, hogy hogy jönnek ezek a magyar nagy -családunkhoz) akik most hiszünk az örök életbe, egy hatalmas tényező lettünk, talán a legnagyobbak ismét, ebben az ERŐ - TÉRBEN, ahol megint....!
Befejezem a mondatot, szóval nincs olyan hogy itt az ürdögöké minden hatalaom, s csak ugy, akik nekik adják magukat, azok felett ezeknek a HALÁLBA -MENNŐKNEK van tota hatalam, tehát totálisan ezek akarata (János 8:44) uralma allatt vannak, azért azt teszik, amit az ördogatya meg most allatta a kisördögök cselekedetnek velük, de azokon, akik MI ATÁNYK A MENNYEKBE, A TE SZENT FIAD A SZIVÜNKBE, LEGYEN MEG A TE AKARATOD UGY ITT A FÖLDÖN, MINT A MENNYEKBE... most ugy van, s maga ahogy megyünk felfelé azon a hiarerchia létrán, amit az ördögatya állittatott fel, most automatiskusan ugy van meg a ranglétra, hogy akik az igazság gyermekei, minden azok allá lett rendelve, tehát egy lélek, ami most akkor is hatalmasabb, ha csak egy páran vagyunk, most ezt ugyan megszüntetni nem tudjuk, de valahogy ami törént, megjelentünk EGY LÉPCSŐVEL FELLEBB, amit 2000 körül, irány a felföld, nem lefetye de zeggen csuszás -kuszás - mászás, vagy hasunkat sütkéreztetjük, mig kivántatjuk a rfeneg -féreg átkokkal? (rengátok)
Figyelem, nem szabad csak ugy néznünk mindenkire, hogy az az övé, nos ránk a magyarokra... Jézus a ut, meg törvénye vonalkozik, tehát nem a zsidó, meg a többi olyan hatalmak, akik eddig, ennek a SÁRGA -GÖMBNEK, na az olyan sárga mint mikor láttatok aranyhajt, s az egész erdőt belepte, aztán minden üszkös fekete lett, ez a SÁRGA -GÖMBÖS retettgette a halhatatlanokat is, akik ez valóban mert nem Jézus, szétszedte - megemésztette!
Azt a helyet, ami vissza a földre, most az ellemi szintre vissza megyünk, ott van a viz, meg fennföld, ami körbe veszi, mindenki eltudja képzelni, most csak ha nemzetcsalád -egy-fej-sziv-test-lélek, most ez a magyar fensikos, megjelent a fensikon, amikor mi magyarok vagyunk, meg azok maradunk, s maradjon meg mindeki magának, meg egy ember tudja csak, hogy hol a határa? Mikor akarta a magyar akárki határát is, megsérteni, pörsze menjünk vissza a magyarok országaiba?
Rengetek irni valóm lenne, de ne ne ne soha többet, ne hagyjuk magunakat szétverni elválasztani az égieinktól nem beszélve JÉzusunk, meg elhitetni, hogy nincs örök élet, meg meg nincs az Istennek magyarja többet, mert van!!!
Vagy voltunk?- s lesztek?

Menroting 2008.05.26. 18:29:53

No talizmán minek is az vajon anélkül tán nem világít eléggé a Hold s főleg a Nap vagy tán nélküle csúpán icurka picurka az szikra mely tán a Nappal vetekedni akar?? :-))

Ezt a lapot ismered ?

www.arvisura.van.hu/keret.cgi?/arvisigaz.htm

Lány, Lánc, Eszterlánc - Mes, mese, meskete vagy tán hej regő rejte ???

helleluja 2008.05.27. 08:18:33

The Androm;da Strain....
Pont most éztem meg az első részét egy olyan filmnek, ahol szintetikus alienek csapódnak be a föld légkörébe, s irtó nagy döglötes dolgokat csinálnak... holnap látom a második befjező részét!
Sikerült kapcsolatba kerülnöm valóban szintetikus lényekkel, akik addig mig nem találkoztak velem, mindenkit megtudtak ölni, ami a JÉZUS LELKET ha felbéredt tudatossá vált, senki se megölni se ellenkezni, ill. ellenkezni lehet de átmegyünk rajtuk, mint azokon, akik inkább megdöglenek, de fognak oda leallacsonyodni, hogy az örök életben, meg lélekben ami kézzel fogható, mert most is hallottam egy ripotot, hogy az iellető meghalt vagy megölték, azt csak ő tudná megmondani?
Figyelitek, a teste az illetőnek megvan, ott van, egy kicsit megsárgafeketekékült, de miért nem lehet arra következtetni, hogy az illető megvan, csak nem a testébe, aztán miért nem lehetett eddig kapcsolatot teremteni egymással azon a szinten is?
Na figyelj, meg mertek kérdezni a felségemtől, olyan durva lett, mint kiskoromba, ha meg mertek kérdezni az oksoktól, hogy hova lett (ment) Borca néni?
Valami irtó ostobaság gyötör bennünket, mert még a szintetikus lények is, ténleg, hogy az istenbe te látol bennünket, ők meg nem, itt a ziára mondta, akik mégis tudnak valamit nem?

Menroting 2008.05.27. 20:20:35

Hogy miért nem következtetsz egy lapos téglalapból hogy milyen műsort ad az adó ?
Ezen aztán morfondírozhatsz napestig de tán egyszerűbb ha bekapcsolód ..:-)

helleluja 2008.05.27. 21:53:45

Ahol adó, ott lenni kell evőnek is, hisz Éva baharapott, az almába, de hol van a Dam? Amit veszel, az eszel? Mennyibe került az alma?
Ha csak lapos lenne, de lap allatta lop utánna, futok a pénzem után, utól is érem talán, ami örök állandó, tehát lapos is meg alapos?
Vegyünk a lapon mindent, most ami 100 egységges, az lett egysegges, ami valóban a sikon, azaz lehet sikongózni, de sikatini nem?
Figyeljetek, van a Manó, ami a magyar meg az iris népmesékbe Laprikkának hivnak, amikor valóban, ha most utánna járnánk, hogy mi az all lapja e -wilágnak, meg minden ami erre lett allapozva, akkor az ami eredeti 100 arany, ami dögletes, mert az arany értéke, vásárló értéke nem változott, sőt, ugyanaz mint az első lapon -mapon lett magalapzova? de már papir rokon?
Mikor ezek az universek elmulnak, csak össze tekerednek mint papirus tekercsek, s a tüzbe vettetnek, mert kitudódik a turpiság?
Értem, minden titok, előbb utóbb hellre vetettik? Mi az alma igazi ára?
Jah, ti ne legyetek laposak, hanem hütyke, pötyke pöckösek, amikor mi vagyunk a legnagyobbak, meg legszebbek a papiron, meg a mi szemünkbe, ami egyenes adás, ti beveszitek?
Adok veszek cserélek, s nő (Éva) a hozomány? mány, az farok? Évanak faka vót? Hiz, egy test meg lelkek valának vala? Hol vagy aDam? Dóm? dirr durr dalalalalalala.....

Menroting 2008.05.28. 20:14:49


"A gótikus dóm az abszolút mozgás által elért abszolút egyensúly szimbóluma. Itt minden él, minden fölfelé tör, mindennek szerepe van és mindebből a sok mozgásból, hordásból, feszítésből és bölcsen megfogott tolásból csak egy magasztos cél tündöklik ki a napnál világítóbban: teret határolni "ad majo-rem dei gloriam". "

Olyan szarvasszerű ,nem ???

helleluja 2008.05.29. 00:32:50

Glóri glóri halleluja....
Nagyon jól állsz a dolgokhoz, mert DÓM az az aUrunk, (Urapa ami ma eiurópa tiszta hunmoger x meger ami hihetelen csoda DÓM (fény vagy setet aura) s valahol ugy ahogy mondod, mindennek jócélja meg értelmezése vala, akkor, amikor még az emberiség egy nyelvet beszél vala!?
Na, nem a nyelvek sokassága meg tarkasága badarsága hanem az értelem (igaz Jézus) világossága, amikor vegyük az első Madár -embert, aki UFÓS vala? (minden ami iraqba el lett tüntetve, vagy egyiptom, az egész régi világ eltüntetése mert csak 1 DAM Jézustudatnélküli zagyva zambi barom állomán egy akolba)Igen igen az hogy a DÓM, ma adó azaz te vagy az adósom, s mikor a damok (testünk Isten temploma dóma)güriznek semmiért, semmi értelme, addig az Evők, (Éva a kéjwillába szolga vagy cselédjány -jobbágyköcsöge) beleharaptatnak a tiltot almafa gyümölcsébe csébe csébe csibara csibara csába?
Elmehettek csóré árva, kilőtt lukkal a nadvilágba!?
Ha van titkos KUDUS - KULDUS nyelvezet, a magyar Édesanya nyelvün óhhhhhhhhhhh... MOM! Oly enneivaló!

helleluja 2008.06.05. 22:08:22

Ufóktól -ufókig?
Itt is bejegyzem, hogy TÖBB DIMEZIÓS valaki vagyok, tehát amiket az inritaimban leirtamtamtam... volna, hogy az is voltam, valami áthidaló meg összekötő, ha most innen kigondoltam magamat, csak magomra ami fénymag gondolok,meg azzal dondolázok!?
Nos a magnak, ai fénymag, ki kell kelljen, amikor bekerültünk ebbe a emésztő gödörbe, s mi az elsődleges reakciónk, hogy enni - emészteni aztán párzani vagyis sokszorositani akarnak bennünket, de értelem meg cél nélkül, vagyis csak kigyózás meg bigyózás lehetséges, aki a farkát nemcsak mardossa, hanem rágja?
Nézzétek csak, ha erre rágyüttünk, akko mégjobban berágnak, most mindent ami megtudnak rágni, megrágnák, meg megrágaja Uncle Samu báchi?
Uhuhujuhuhuhuhuuuuuuuuuuuu.....
Kit s mit tud kergetni a szakány? gi gorábban gel, szaranyat lell uhuhjuhuhuhuhuuuuuuuu....

helleluja 2008.06.06. 08:20:46

2008 Jun.5 prófécia látomás, (álom)
Ha délamerikában háborut szitnak, az irtózatos pusztitó formákat ölt fel, ollyannyira, amit már többször leirtam, hogy szinte miden ember elpusztult az amcsi féltekén!
Usa ugyanolyan ellensége lett a Sárkány -fajzatoknak, mint az eredeti testvéri magyarország volt, ami dögletes, mert tanulhatnunk, s főleg usa vezetősége, akiket valahogy a Sárkány -kigyó, teljesen megzugerált, meg a lakossága nagyrészét! Minden a Szarkány -kénye turománya -curománya többet?
Ha meg lehet előzni, csak igy, akik velem vagytok,mert legyen meg MI ATYÁNK A MENNYEKBE, a Te Fiad a szivünkbe, a te akaratod, amikor ha most egy dögletes atomháboru, azzal mivel került a lélek ember előbbre? Szerintem, ha volt meg van értelme ennek a létezésnek, akkor hogy legyőztük a halált, meg akik létrehozták!
Mellesleg, minden okoskodás elibe teszem, hogy azért jöttünk, hogy legyőzzük a halált, amit csak mindenki maga teheti, vagy mondja, maga nem teszi magát? Tecchulla?

helleluja 2008.06.07. 19:42:59

Grgrgrgrgrgrgrg...Grigantika...
...kruczifixxxolás meg kálváriák a magyar égen!
Hogy mikor meg hol tévesztettünk utat, az mikor ránksózták az ÉGIK ÉRŐ KERESZTET A RONCS EMBERI FAZONOKKAL akik mi vagyunk, ill. én vagyok az utolsó moger -meger, aki lent egy grundón, várta, mig mindenki mindenkit nem kruczifixxál akit megszállt a gyülölet -irigyzegg mérge,akik koxxx feketekké lettel, mert a gyülöket mérge meg irigyzeggség az egekbe az én zeggem nagyobb a tiednél, trottya feggettévé tette az egeket meg földet, amikor az egekbe kezdődik az uj kruczifixx s gerezd, nekünk üdvöt ez zerezz játék, aminek vége!!!
Figyelem, minden ennek a KRUCZIFIXXNEK a történte mióta az egekbe akarják eggesek kruczifixxxáltatni magukat, az is, hogy engemet nem lehet! Figyelem, ha valóban az igazságot keresed, akkor nem lehet benned gyülölet, na most aki Jézus, azokat nem engedhetik közel se, ill. szerettek volna kruczifixxxálni, mert ha engemet, mondom a történet zerint, ha engemeg... mert én képviselem az utolsó magyar közönséget, amikor a közönség én vagyok....? na a többit tedd hozzá, s mikor ezt ők bijja, hozzá tették de leéget a hajuk hajja hajja... ezért kellett most most most.... az egész föld NAGY KRUCZUFIXXXJA (GOLGOTA S GEREZD MEG GEREZDEK) MAGYARORSZÁG, VAGYIS A KÁRPÁTMEDENCE KÖZEPIN ÁZNAK, AKIK AZ EGÉSZ EMBERISÉGET KRUCZIFIXXXÁZNAK HA HA HA... DE RÁFÁZTAK? Talán, ha egyet, mindet? -lekkönnyebbet? Motyorgók, a legkönnyesebbek?
Mik az előzmények?- hogy egy halhatatlan kedves ismerősünk haza látogatot, s meghivot, hogy borzlamasan éreztem magamat, nem tudom mi az oka, de menekültem édes szülóhazámból, s szememből a köny kicsordul csak csordul.... nem tudom mi történt, meg történik velünk, de velünk?
Ha az igaz JÉzusunk velünk, ki ellenünk?

helleluja 2008.06.08. 07:08:50

Jjószombat estét halhatatlanságot keresők, meg akiket teljesen átitatott a szarkány -gyomorsava.
Tessetek rám figyelni, mert én sem tudom ki vagyok, ami olyan, hogy most talákoztam azzal a szellemi volt börtön -magyarországgal akinek van egy feje. Leirtam hogy a föld allatt egy emeletes börtönbe voltak bezárkózva, amikor a fő démondögüket kicsaltam, fel a napra, aztán puck, de most az összes démondögök is puck!
Talán minden tükrözés, amikor itt nincs se tükör, se fény, se szem többet egyse ami látna, hogy fül, ami hallana, hallottok?
Azt mondja hogy semmi nem marad meg, csak az érzés, amit kiváltol a környezetedbe? Nos, ahoz hogy communikálni (beszélgetni -kapcsolatot felvenni s kezdeményezni) ahoz a 6. érzékszerv kellene, ami képpé meg hanggá, látássá tenne minden érzést?- aha, látok!? -világos?
Ha ez igaz, ezek szerint minden ami érez, az intelligens, de valahogy hiányzik az a láncszem, ami intelligens érzések közvetitésére képes lenne? Csak a létra legmagasabb fokán van, fogak kattogáse meg hörgés, halálhörgés siralom allattuk? Nem az van?
Nos vegyük, hogy annak a magyarországnak, ami mondom szellemi, most van a fejedelme, amikor valami olyan létezik, hogy kezd összeomlani egy élet -tó, vagy élet -forma, mert megszünt a fenni kapcsolata, amikor elkezdődik a magába dugába düllés meg zuhannak áááááááááhahahaaaaaa... ami ezek szerint nem csak fizikai, hanem vegyük a lelket, ami önmagába egy egy végtelen -világ -mindenség ami végtelen, de mégis az illető szabja meg a határát, (magyar határok) ugy ahogy itt a testembe vagyok, meg most emlékem, s van ami valóság van amit elképzelek, de amit álmodok, most roppant érdekes, mert minden élő -világegységnek (ember) van védekező -rendszerei, ami megvédené a hulla -rablóktók?
Vissza az ufóhoz -ba, fotytatjukjukjuk....

Menroting 2008.06.08. 07:59:45

"Mik az előzmények?- hogy egy halhatatlan kedves ismerősünk haza látogatot, s meghivot, hogy borzlamasan éreztem magamat, nem tudom mi az oka, de menekültem édes szülóhazámból, s szememből a köny kicsordul csak csordul.... nem tudom mi történt, meg történik velünk, de velünk?
Ha az igaz JÉzusunk velünk, ki ellenünk?"
Nem tetszett az a kilátástalan érzés ami az emberkékből áramlik ? S főleg beletekintve a szemekbe ez még igazabbnak tünt ??

helleluja 2008.06.08. 19:20:51

Kilátástalanság érzése, vagy züllötség?
2000-ben ben ben... mikor Ferrihegyhez közel értünk, s kora hajnal volt. Stehát bemenegettünk a környező kis városkba meg falvakba, s amit most modntál, igen igen olyan mélység -éhség -gyötrelem volt az emberek szemében, ami elviselhetetlenné vált számomra, ami valami őrületes pénikot váltott ki bennem, amit sokszor éreztem, mikor otthon voltam, ami az öngyilkosságba kergetett volna, ami ha eszembe juthatott volna, de az a valami, ami az emberek szemében, megakkadályozott, mert minden erőmet elvett, tehetetlen voltam, ami most önkinzássá fordült, ami igy, önmarcangolás ami nemcsak testi önmegsemmisités, hanem most tudtam meg, hogy van több is, mint a kis csüllöngőm?
Igen igen nem nősölök meg, (mikor még otthon voltam) meg nem akarok gyereket, mig valahogy, csak kialakul, mert kell hogy legyen fent, ezt most erőszakkal elképzelem, valami jó, vagy JóIsten,akit mégse hibáztathatok, meg most ha van egy kis jó valahol, annak legyen jó!!!
Kérdem, lehet-e máshogy kezdeni, mikor trillió halált halok, mint van valahol egy kis jó, hahó!
Ime, amit mondok, a halhatatlanság keresése, ami most leegyszürisiti az igényeket, hogy nem amire nekik, a halál fákzatainak van szüksége, nektek szüksegg, hanem amire a léleknek, amikor mire van szüksége egy embernek, mint benne minden embernek?
Szerintem rendithetetlen Jó Isten hitre, amit keresni kell, s nem elég meghalni érte?
Nincs Jézus, nincs bün? Lehet bőnnőzni meg filukazni? Minden luk, csak az eném, csak eném... vagy minden pénz, egykézkészpénz?
Pénz, vagy élet?

helleluja 2008.06.09. 06:30:30

Juliánus barát, másik Magna Magyarországa?
Először, az élet örök megváltoztathatatlan ÖNKÉNTESSÉG amit 2008 Juni.8.ra ébredve, vagy visszagyüvvel ebbe a szarkányságba, tisztán tudatos -tudattal megláttam.
Talán itt van a magyarázata, hogy aki bezárta magát a saját kriptájába, (budi) azt csak ő tudja kinyitni, amit itt nyitott agynak (open minds) agyunak mondanak, mi pedig tisztán látás, vagy látónak, vagy nyitott szivünek, ami legjobban, azaz az ajtó előtt kopogok, s ha beengedsz, velem begyün az egész mennyek -országai, s veled vacsorálok!
Igen igen Jézus szereteten alapszik az élet, amikor ide bejöttünk, akkor Jézusunk megtartotta a tudatunkat, vagy tudatatomunkat, amikor roppant érdekes, hogy hogyan vagyunk itt, igaz hogy testben, de nem a testünk számit, hanem talán Jézusunktól való távolság!?
Nos, én meg Jézus egyek vagyunk! Lehet hogy bennünket eltud e -wilág választani, ideérkezésünk kezdeti szakaszában, de Jézusunk megtartja az életünket, vagy tudatunkat, amikor teljesen szabadon tőllünk függ, hogy mikor s milyen közelbe akarunk kerülni még itt, a valóságos életünkhöz = JÉzus!
A következő a hellzet, mindenki onnan indul el, a halhatatlanság keresésére ahol van, tehát nem számit hogy zsidó fajuh vagy nem zsidó fajuh! Egy bittos, báránynak kell legyen jelemben, (mint báránok járjatok bekkegjetek bebebeeeee....a faraksok között) tehát csak gyepevő, vagy esetleg gyümölcs s zöldség, de végül is, nem ami bemen, hanem ami kigyünk a szán, amikor bijja, ez bárán vagy farkas üvöltés vóta? Na, kecske, de meeeeeeeeeee.....mehecc...meha?
Szóval, Isten barma, báránya im jövök? Kérdem, nem baromnak tartanak bennünket, amigor mégis lenne egg gis gülömbség, mert barom, csendesen kérődzik igen jambori fajuh? meg favilla?
Igen, ami hiányzik, az a halhatatlanság, de most talkozunk az örök élet KERESZTJÉJÉJÉJÉJÉJÉJJJJJJ...amigod rátettek egy kruczifázott szörnyre kiznot ember cafatot, erre fö...minden birka világgá szaladt? (két egynes találkozása pont? de pont arra rakták a megcsufitott emberfazont?)
Nincs Jézus, meghalt, nincs bün? Ők tudják mit csinálnak? -de ténleg tudják? Kezdjük, ha nekik nincs, nem volt JÉzusunk, akkor senkinek, de hogy ölték meg, azt, aki -ami nincs?
Na ideje lenne összegyülni, egy karámba -akolba?

helleluja 2008.06.17. 22:46:23

GGGGGGG...gőzhirré tettetik!
GGGGGGGGrgrgrgrgrgrgr...grigantika ujujujujjjjjjj....ujjabb JELENÉSEK a levegőbe?
Először is: Óh jöjj szivembe most Ur -Jézusunk a mi magyarok igazi vérségi Jézusa, mert vele bennünk lesz az egész mennye, mindenestől.
Előzmények! Tregnap szivembe békét meg áhitatot éreztem minden nép iránt, s mindenkinek megbocsájtottam, SENKIT KINLÓDÁSRA -adó kamatyos kamatyóra -ÖRÖK RO BOTRA nem itéltem, MEG DÖGLŐDÉSRE SEM ITÉLTEM stb... s valami különös csend vett hat almába.
Igen a zsidóknak is, meg most szerettettel gondolok minden népre, kivétel nélkül, mikor én vagyok, a jópásztor, ki legeltetem nyájam, azaz csak nektek dolgozok,meg veletek megosztok mindenemet, ami könnyü, mert nincs semmim, csak a mindennapi, ami a mi mindennapi testi - szellemi - lelki eledelünket ad meg nékünk ma is, meg minden szeretteinknek akiket nekünk adtál!? -Kminek?
Nosa, amiről irok, a dögletesen megdöbbentő lesz azoknak is, akik keresitek az az EGY ÉGI KINYILATKOZTATOTT IGAZSÁGOT, de ha nagy általánáságban is, az már nem akar elhallgattatni (megölni,büntetni, börtönbe -verembe verni -zárni, zaharásitani -elkárhoztatni, semmidet sem eltulajdonitani, ((habiruzás no no no...)) kisajátitani -tani -tani stb... nyemecisiteni - krucifixállni) senkit!
Ime egy érdekes szavunk, ami tél, de nem téllel van kapicsapolásba hanem tail, vagy vége!?
Na, a mondókáimnak sose lesz vége, s ne fuss el, mert trudod, itt a vége fossssss... vissza ne nézz? Érted, itt Lót s Fut, meg háza népe? Jé hova?
jönn jönn jönn... a fecsege fröcske?

helleluja 2008.06.18. 06:47:00

A farkát kergető -harapdálló sárkánykigyó!
A tél, vagy amikor a sárkánykigyó a farkával lecsapta a magyarokat, akkor tél lett, ami a kigyó farka s szája közti hézag lenne?
Pontosan leirom a jelenetet, amikor képzeljetek ÓRIÁS EMBEREKET! Sajnos szellemileg halot minden magyar ma is, aki nem, annak hasoló élete van, mint a bujdosó táltosainknak, vagy látóinknak, akik valahogy megtarotották aUrájukat, amit csak egy az egybe érintkezéssel tud átveni az utód, vagy a gyerekemberecske.
Figyelem, most mielőtt rászántam volna magamat, hogy leirom nektek amit tota egy az egyben vissza -tudunk IDÉZNI, mert az hogy ÓRIÁS az azért ÓRIÁS mert hatalmas fény - aurával - glóriával -tudással rendelkezik az illető, szinte minden hatalommal égen s földön, amit nem lehet felmérni, hogy milyen nagy a tudása vagy nagysága, mert ha az egész Világmindenség benne van, akkor mihez lehet hasonlitani?
Na, had fejezem be a gondolatot, ugyanis kétszer haltam meg, először a garamboroztam, másodszor majdnem megfuladtam, ami sose történt velem, eddig!
Hogy miért, mert az UJ WALLÁS FELVÉTELÉVEL az ÓRIÁS -AURÁS szülőket a gyerekeik előtt végezték ki ciffrán, ahogy itt - ott megmaradt, hogy milyen vérengzéssel vetettek véget az egyetlen mennyekkel -egekkel kapcsolatos SZÜLŐI -URALOMNAK, JÉZUS -TESTVÉRI TÁRSADALOMNAK, AMIKOR MAGYARORSZÁG VALÓBAN MENNYEKORSZÁG KAPUJA KAPUJA KALPUJA...AMIKOR VALÓBAN ÁRULÁS TÖRTÉNT, bezáródott!!!
Figyelem, ez nem magyarország, az uj wallás felvétele óta, hanem a lélek alszik, hibernál, azaz tél van, magyar tél, azóta, mikor az egyik ÓRIÁS -CSOPORT, A GYEREKEIK ELŐTT VÉGEZTÉK KI A SZÜLEIKET, AMI NEMCSAK TESTI HALÁL, HANEM LÉLEK ÖRÖK KÁRHOZTATÁSA IS, AMIT MINDENKI ÉREZ, HA NEM IS TUDJA, MI AZ?

helleluja 2008.06.21. 20:11:10

Óh áldott som bat nap...
Som bat sombati csócsa? Eggzer sréges -régen, hoty millen régen, nem tud6tnám megmondani, gyüttem vissza ebbe az ürbe, amikor a föld valóban az ür központja, amit aggor leirtam, s uggi hogy milyen conok camár fejünk van, magáradat madárdalosoknak,mikor megárrad a duzzanat, zuggva bőggve töri le a gátat?
Lucar, totta kraka minden, semmit nem engednek le, erre sitre, ami vidájj, mert sit az w.c.-ét, jelentene, de inkáb beszarrábit, ki a legbeszarábbi? Na, nem arra menna manna a játék? Czag vedétek egyétek a zsidó - czion -izráel mindenek előtt s felett profé hé hé hé ...ciá ami tuatojon mondva czion -izzmós, de legizmosabb?
Czagg vedük, agig atomreaktort akarnak, ami minden női wallag az, s minden derek, vagy lélekkel, ami egy lélek nagyobb minden napnál meg cillagnál amigor, na ahod kifejeztem magam, a ciá-val, azaz 1 cica 2 cica 100 cica hopp... mert megint, ha bedurrogtatják az összes atombambáikat, amikor kérdem a zsidókat meg az összes doomsdaygayosokat na giget ijeccgettek, maga tokat?
Ami igaz igaz, aki az isten félelmeté kell az áldozatokba beverni először, hogy zente kivánatos áldozatok legenek, mint Hórem Bukk, Izsák egy krkköt nem mondott, kivánta hod a nyakát elvágvéginciájájájájájájájjjjjjjjjjjjjjj...de te feltudod fogni a szoknádat?
Na, ahogy gyüttem vissza: MIND SOK RAGYOGÓ CSILLAG, DE MOST NEM A NAPOK, SEM NEM A CSILLAGOK, HANEM A LELKECSKÉK, KECSKÉK? BARRIKÁIM TARKA FARKA...MEG NE FOGD A KECSE -BIRKA FARKÁT, VAGY A WALLAGHÓDITÓKÉ MINDEN WALLAG, MEG FAROK?
Mondjuk, a watikánnak is volt, lett volna valami mondani valója, amigor most ük lettek volna bruzzggók, vagy már azok voltak?
Hogy ne tudódjon ki a J.- lélek - igazsága, arra menne tekkel minden játéka a seteteknek?
Mint sok sok sokk ragyogó giscsillag... mind ugy fénylenek...

helleluja 2008.06.25. 07:33:46

TRANSZFORMÁCIÓ!
Minden adva van, csak észre, meg el kell tudni venni. Roppant érdekes az, hogy amit én megtettem azt ti is megtehetitek, hogy nagyobb dolgokat? Kérdem, ha most meg nyilt, a menny nekem, ha nekem nektek is, van ennél nagyobb?
Nagyon egyszerü megtalálni a mennyekbe vezető utat, amit keresni kell, s ami mindennél érdekesebb kijelentések egyike: nyisd ki szemedet, s kövess!
Ime a buktató, ha imádatják az istent, akit senki nem ismer, meg rettegni s félni kell tőlle, sőt kegyét meg lehet nyerni könyörgéssel, vagy a fia szadica megszadistakanibaloztatásával ami az ELIT akik mindezt kigondoták időnek előtte, eleve elrendelték, tehát senkit sem szabad sem imádni, sem imádatni, s itt lenne a buktató meg bökkenő? Zmikor most az egész föld lakosa, jajj jajj jajj 77zer jajj meg 77 x az örök köbökön, mig mindenki magától nem keresi kezdeni a kiutat ebből dögpitből, s pösze hogy keresve a saját nemzettesvéreit először, mert most a zsidóknál mit keresek? Nem bántani akarom őket, de ők meg keressék meg amit nem lelnek, meg egymást, amikor még mindig mindenki messze meg milyen messze meg messe hogy mindenki előttünk van, ami jah, de zzzzz....zutyba?
Feltétlen csoportosan lehet csak minden csoportnak a saját mennyébe mennie, ami benne, bennük van! Ezért mondta a magyar lélek: a magyarhaza mindenek előtt, meg egymást szeressétek, amikor csak ez az élet egyetlen utja! Mikor valaki Jézusra talált, mert mindenki gigg azogg, Őt akarja elvenni a magyaroktól, hisz a magyarok vannak talán legközelebb vérségileg Őhozzá, amit nem másokon tapasztaltam, hanem magamon. Most, pörsze hogy ha megtudja a magyar hogy istene igazában kicsoda, most örökre vége hogy bárki is, akár e -wilág ura legyen, mert csak ha JÉzust, tota az emlékét is eltudta volna venni, ami lehetetlen mert Jézus = Élet!!!
Na, a tanitás mindig itt van, kéznél van, csak aki mer, az nyer!!!
Ne feledjük, itt a végidő, meg aki a végin vigad, az vigad igazán?
Jajj de magas, jajj de magas, ez a vendég fogadó...

helleluja 2008.06.25. 22:57:19

OTTHON!!! HON???
Örökvilágrengető felfedezés, vagy inkább végre végre halleluja halleluja.... de nem hászeniskedés, amit azok, akik a KÖSZÖBÖN ÁLLNAK, HOGY AKI BE AKARNAK MENNI, A MENNYÜNKBE, AZOKNAK UTJÁT ÁLLJÁK, AKIK IMÁDTATJÁK A FENEVADOT! Akik a rettegett isten ránk meg belénk verik, azok tudatosan is meg tudatlanul test gyilkosok, habirusok, lélek (gyerekember) kárhoztatók!!!
Mindenki megtudja érteni is, meg látni is, mert azt mondjuk a VILÁGMINDENSÉG -EGYETEMEI ami a szó szoros értelmében azis!!! S most hogy OTTHON voltamtamtamtamtam....mindig kerestem, hogy hol van a mi OTTHONUNK SZÉP HONUNK főleg a központja, amikor az hogy mennye valaminek, az a MENNYEZETE de azon tul meg felül a 8. -szinten!
Na, vissza fogok térni erre, mert itt is minden ugy van, ahogy eredetileg van, de az ELIT, azaz akik utunkat állták meg állják, ettől féltek, hogy a magyar, megtudhatnánánánánánááááááááááá....ááááááááááá... szinte dögletes rájuk nézve, a szerencsételenkre, akik ténleg elhiszitöke, hisz én egy hülye eszeveszett gyerkőc voltam, meg most se vagyok más, s mindenüt kivertek, rettegtek tőllem, s magyaroknak mondjátok vagy mondassátok magatokat, nagy mellüket veregető magyarok, akik mindenkit beoltottak a PÁS - SÁP fákba, lettünk fákzatok? Jah jah megyünk a zsidó mennyekbe, s a zsidók jé hova mennek, mert mit reszkettek, mindenki retteg a zsidóktól, mert öngyilkos jelöltek, ha nem ugy táncoltok ahogy tatnyolnak, megmassádoznak?
Figyelem, én nem bántom a zsidókat, de mi nem vagyunk zsidók, s mi nem tartozunk semmivel nekikse meg senkinek, hanem magunknak, mivel? Ismerd meg magadat?
Jah, csak ne hogy asszidjétek, hogy most uhhhhh...üh is fél a zsidóktól! Ne, mert nekünk Isten = Szeretet, s egymást keressétek, NE CSAK EGYMÁST SZERESSÉTEK, HANEM KERESSÉTEK ez az eredeti pamacs, nekünk!!!
Figyelem, az hogy EGYETEM BEGYETEM, igen, valóban abszi ulti EGYETEMEK a központjai a mennyek országainak, s a magyarnak is!!!
Na, az UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....FUHUHUHUHUUUUUUUUUUUUU...
A nép = gyerekek, mig akik egyetemre járnak, vagy ÖRÖK EGYETEM VAN, AZ A KOZPONTJA EZ ÉLETTÓNAK, MEG ÉLETTAVAKNAK, a gyerekek, egy fantaszta biciglihez hasonló valamivel, ami több dimenziós, azok jáccanak, s néha át - át villognak, vagy bevillognak ide is!
Szerintem, az ufózás náluk olyan, mint itt a repüllőzés. Na, ami döbbentes, hogy az ufó mechanikus, tehát ugy mint itt a bicilit te pedálozod, ugy az gyerek erejével, nyers erejéven van hajtva, a mennyei bicigli?
Halleluja hall a luja?
u.i. ami az anglók használnak azt a maskurát, mi is ha egyetemre, főleg most itéleteket hozunk, mintha maskarába, de mint itt felöltözöl, egy egyenruha félébe, ami a testünk is lenne, ami irtózatosan fantasztikus csodálatos, mert elképezelni leirni nem lehet, hogy minden örök öröm s szeretet!!!
Itt is itt van, akik szeretnek szeretet szolgálni, de nem ugy, hogy nem az igazság de JÉzus igazságnak kell lennie az alpjának!
Mennyekből Helleluja lelovagolt, vissza, hogy ez is mennyekországa -mennyünk má, az isten szerelmére, ha tudunk rólla, meg egymásról?
Isten = Szeretet meg szeretet szolgálat!

helleluja 2008.06.30. 07:41:46

Maranatha avagy madárnátha, vagy Mara náthás?
Perry Stone-t, de előtt Jack Van Impe -Rexella előadását hallgattam, mikor Jackunk: 2012 -kor, kezdődik az aranykor!?
Perry nagyon érdekeseket mondott, mert eddig minden birodalom wilágbirodalmat akart, egy zegg -parancsoló - uralkodó allatt, s menjünk vissza sorjába, ami Marduk babylónnal kezdődik!
Legutolsó WALLAGHÓDITÓK A BRIT -IS -sek, amikor brit - is, ugyanazt a szovetséget jelentené, ami Ábrahámi szövetség, de usa megbuktatta a britiseket! Aztán, jönnek Teodor Hercék, s elinditják a messiánisztikus mozgalmakat, amit arámul Maranatha -nak mondanak!
Nos, ha usa nem vette észre, hogy ő a mesés -birodlaom, mert pont nem KIVÁLASZTOTT UBERALLATOK SZADIZM-USA hanem minden ember egyenlőnek született, s mikor maranatha, bizon csak nátha minden, mert JÉzus él, meg a mennyek országa nyitva minden lélek számára, mindig is nyitva van! Minden a kapcsolat!? -ha nincs felvétele?
Hegyes beszéd, meg a gondolatok hat almája, a fa allatt, de nem elég egy nagy London -pepi? Washinton? Nyirségi kozmás? Páris aranyalmája kéne? -vagy kéne?

helleluja 2008.07.03. 20:54:26

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...INRItózatos megfityelésem 2008 July 3ra! Mogerorzágba már July 4.-fan? Hej haj Julcsa, ha bemenek a szobádba, Villanáramot vezetek....
Megpróbálom lerini, amit eddig esetleg a GNOSZTIKUSOK tudhattak, meg többet, hogy ha nőre nézel, (nem feleség de ha arra is) már megtörtént, s olyan mintha megtetted volna, amit szerintem senki az igaz Jézuson kivül, megállni nem tudhatott, ha olyan szuku -szukuzására lett kimondottam, azaz öröm lényei vagyunk a félisteneknek, akiktől valóban rettegni kell, meg az egész isteneknek, akik esetleg ténleg csak a félistenekkel tudnak gurgulázni, ha a teremtményekkel, az a teremtmény önkéntelen vagy önként odaadása, amit feláldozta magát!
Figyelitek, mikk kezdenek kisülni? Na, a lényeg, hogy mikor csak legyüttél a szex -szintre, most gondolatban nővel vagy, de kapcsolat létrejött, MÁR AZ AURÁJA AMI A SÖTÉT EMBERALAK KÉSZEN VAN A BEUGRÁSRA, AMI VAGY BELÉP, VAGY ELETROMAGNETIKUSAN LÉTREJÖN!?
Ime, hogyan keletkezik az élet, vagy ez a valami amit ebernek va mbőrnek hivunk, amikor az állatoknál ez is, minden autamtikus, tehát nekik csak ösztönük van, nem lehet bünük!!! Ugganés minden kihágás, acconnal kiggenlitődés?
Nagyon durván, s itt vegyük hogy csak a feleségeddel akarsz szexelni, amikor mikor már tudtára adtad, már megjelenik egy sötét emberi burok -aura -szellem lény, ami feltétlen létezik, s hogy most meddig, az itt a kérdés, de bizon készen, várja hogy beugorjon, vagy átvegye a madzagodat?
Na, ha folytatjuk, csak ha győzzük tüdővel, mert natyon ellene lenne, az egész buga részlege az égnek, amit köhécselek? Gigg azogg, akik félnek, meg nem férnek a bürükbe?
Ha férfi vagy, léty fértyi!

helleluja 2008.07.12. 21:14:11

Szintetü -tetikus lények?
2008 juli12-re, ismét találkoztam a szintetikus élőlényekkel, akikre kisértetiesen hasonlitanak azok a nagyszemü tetük, bogarak -csótányok, (ETE-k, meg retek, a nagyszemüek) élet s minden ami nedve, vértetü élősködőkkel... de most mégis ezek megtartják az életedet, de azon a szinten, hogy többet nem engednek el, vagyis az ő hostjuk, már itt a husikájájájájjjjjj.... potrohod czagg az övék, czagg az övék, czagg az övék!!!
Ismét térképeket mutattak nekem, amin fel lett tüntetve a SZINTETÜ VÁROS ami megfelel a római provinciáknak, de inkább angol nyelven fognak beszélni, de ez már készen, azaz EZ A TETÜ WILÁG LÉTEZIK, amikor vissza McKayra? (nem jut eszembe a neve, de benne vagyunk benne, nyakig az UtóPia nagyváros allatt, minden warrrrr... zegeteket wakargat666....hata hata hata... meg pattog666...hahahahahahaaaaaaaaa....
Nagyon igyekeztem megtartani a nevet, s mielőtt kiléptem volna a SIN -TETÜ -ETEtetikus wilágból, az utolsó gondom, hogy a nevét megtartom, ami most csak egy város maradt magyarország hellén, ami nemcsak a fődünk, hanem minden egy csuporba, amikor nemrég még CSOPORTOSITOTTAK -T.SZ.-SEZTEK, AZOK IS A SZINTETÜK -FEG ETTE -PIROSSZEMÜEK kezdeményezése volt!
A lényeg, hogy állandóan változik a HELLZET amikor ezek uj s ujjabb SZINTETÜ ALLATTA WILÁGOKAT ÁLMODNAK, amit velünk tetteszik, ugy hogy BELÉPTEK A MI WALLAGUNKBA AKAROM VILÁGUNKBA, S A SZIVBE AKARNAK, CSAK NEM TUDJÁK MIA? POMPA VA BOMBA?
Na jelen pillanyatban, egész európa angyolul fog beszélni, meg tota angló saxon berzenkedés -berendezkedés, s maga az hogy moger meger eredet eleve vóta, nics vóta, azaz valami okázat -átok rátok miatta, ezek mindent ami a magyar eredetre vezetne, az ereket is eltüntette tik!tika tika...
Maga az hogy miért nem látjuk ezeket, meg ami történik, az TUDAT nélküli, (ük teszik tettik velünk) tehát ha visszagyöttünk ebbe a tudat - áporodásba, ami szintén tudatt állat allatta, látta, akkor azt nem lehet gondolni se, mint mintha emlékeznék?- meglékelem az agyamat, vagy fejest ugrok a tóba, de Tisza vize de sáros... ezt most arra mondom, tudom hogy tudom azt hogy mi a a a... itt a neve, mert angol városok nevéből rakták össze, hogy csak a kezdőbetüiket?- ami rövid, de nem trudom motyerizálni se? Egyszerüen nem tudom kimondani, mert lakatot tettek belém, (budiajtó becsapva ajajajajjjjj...ajtóstó) amit nem lehet kiiktatni, hacsak, végleg oda akarok dizertezni, oda, de nem gyühetel vicca?
Hogy hoty tudok ezekkel kapcsolatot felvenni, hoty mondtam, hogy van a BENSŐ ÉNEM, MEG A KÖNSŐ, DE A BENSŐ SZÁMIT, MIG A KÜNSŐ, HÁTHA TALÁLOK VALAMI BENŐSÉGET?
Értitek, gyüjtsetek kin csekket, a mennyekbe? Mennyek országa bennünk, mert hol nincsen jelen, a Jó Isten? Esetleg a szintetük azt hiszik, hogy ők mindenek felett? -überbogarak?
Óh áldott sombat nap... Sambria?

Menroting 2008.07.13. 17:54:46

Sicambria forrásvize sárba dögönyözve gőzőlög az Ürömi csatornában..
sicambria.extra.hu/core/webimg/osbuda.jpg

helleluja 2008.07.14. 07:56:12

Ujjabb UFÓ -REPCSE invázió várható!
Talán egy kis bemelegités, hogy minden KAPCSOLATOK KÖTÉSE -MEGOLDÁSA VAGY MEGUJJITÁSA!!!
Talán akik az Ó TESTAMENTUMOS -SZÖVETSÉG valakikkel, nos akik attól földi hatalomra tettek szert, azok be meg lelakaptolták a többi kapcsolatokat, aminek talán, a vége, kezdene kezdődni?
Igen érdekes, mert az a kapcsolat valójában tota azoknak a kezébe adta a gollóbist, aki kapja marja, vagyis a leggyilkosabb bestiáknak, amikor hova tegyük a kigyó -fajokat, fajtájuakat?
Ime a kapcsolatom, amikor nemcsak azok a KAPCSOLATOK SZÁMITANAK... amikor feltétlen absziulit VONATKOZTATOM A MAGYAROK VÉRSZERZŐDÉSES -VÉRSZÖVETSÉGÉT magamra s minden utód láncszememre, hogy Jézusunkat, Jézusunkkal egymást soha el nem hagyva, egymást kivezetjük ennek a KIGYÓ SZISZTÉMÁNAK A GYOMRÁBÓL!!! vagy, kilyukasszuk -pukkasszuk a kigyót?
Röviden, de nagyon röviden, leirom hogy hol voltan az éjjel, ill. hajnalba, amikor valahol az egyik VILÁGUNKBA ami megint, ahol fény van ott élet? Nos az egyik Világunkba voltam, akikkel vagy most vettem fel a JÉZUS -VÉRSZÖVETSÉGES - VÉRSZERZŐDÉSES KAPCSOLATOT, akik ÉPITETTEK EGY CSILLAGKAPUT AMIT NEM TUDTAK BEÁLLITANI, üzemeltetni.
Mondtam, hogy mindig ez is vagyok, aki nem vagyok, mert itt is csak azok számára létezek, akik keresik azt a mennyei -kapcsolátit fenttel meg egymással, ami valahogy megszakadt volna, vagy az akkadályok - akkádok közzén verték az ő ékeiket, az ürdögjeiket - démonyjaikat? Nézzétek, a mindenkori uralkodó osztályt, aki inkább bestiák, mert rajtunk belőlünk éllősködnek, meg belénk üritenek, amivel nemesitenek, ezek méssal mint egy bistai, nem tőrődtek, meg törődnek!!!
A követekező a hellzet, megépitették ugyan a CSILLAG-GÁTAT -GÉTÁT -VÉDÁT -KAPUT,de nem tudták kinyitni, ill. kinyitották, de nem dodozott!
Amit tudok mondani, hogy akik ide letudnak, betudnak jönni, ebbe nemigen tudnak, hanem nagyon közel hozzánk, ahonnan pontosan megfigyelhetnek mindent, de beleavatkozni nem tudnak, azonban tota kapcsolatot feltudnak venni azokkal, akik látnak? (éreznek?) Vagy az övéikkel, hisz a BIBLÁBA: akik enyéimek, értik a beszédemet!?
Ha két deimezióba vagyunk, amit lehetne a künső világnak, (nem beavatottak) vagy az anyag felületén kivüli létezésnek,(mindenért fizetni kell) mig ha gondolat világa, akkor az anyag előtti létezés, vagy az anyag benselyébe létezés világai, (pénzgyárosok -pénzkontrol meg hatalom ár army adó) ami van a mágnesesség, meg most az elektromosság, mig a gondolat mi?
Mindenesetre, pontosan tudom hogy mi volt a baj, amikor ha ennek ütköznek, akkor ide bejönni nem lehet! (ez nincs) Azonban, tegyük fel, hogy van egy 3. tér, ami esetleg közte, de mégse, mert pontosan emlékszem, hogy mintha lenne az étertér, vagy egy uj magnetikus -elektromos erőtér keletkezik, (ez a borzalom energia sorvadás -elnyelés csak itt van) s most ahol kezdődik az élet, hihetetlenül olyan pazar energia többlet van, ami kinálkozik, hogy szolgálatodra álljon, de NEM LEHET ROSSZRA, HIÁBAVALÓSÁGRA HASZNÁLNI, AMI ITT CSAK AZT LEHET!!!
Az éjjel láttam meg, hogy SENKI NEM MONDJA MEG HOL A HELLED, MEG MIT KELL CSINÁLNOD, AMI ÓRÁSI ÉBREDÉS SZÁMOMRA EZEN A SZINTEN, mert igy azt tedd, ami te jónak látsz? Értitek, az isten meg senki NEM ADOTT, NEM AD, NEM FOG ADNI VAGY MEGKÖVETELNI SEMMILYEN TÖRVÉNY, azért nincs itélet, ellenban ha elhitetnek hogy megtudnak ölni, akkor megölnek? (halálsodrásába?)
Na, AMI BITTOS, HOGY EZ ANNAK A TÖKÖRKÉPE, de ide belehet gyünni azzal az energiával, ami be, de mégse be, hanem mindent abszi ulti, ha most mellénk jönnek, pontosan megtudhatnak ugy, ahogy ŐK AKARJÁK MEGTUDNI nem pedig ahogy itt tudják meg tudatják velünk!?
Ha ezt három Dimenziónak vesszük, akkor akik ide berepülnek, a 3.1/4 vagy 3.1/2 dimenzióba jönnek, vagy a 4.-be, de mondom, ők pontosan látnak, megtudnak mindent, mert ez az egész EGYBE VAN, egy hulla telep, dögtemető!?
Igen igen ez nincs,(ill mindennek a vége lehet) azért minden illen furcsa? Akarod hogy vége legyen, vagy még birod a strapát?
Jah, kérdezeék hogy mi volt a legnehezebb munka, amikor rögtön láttam, ha nincs munka! Annak amit MUNKÁNAK hivnak itten, az ellenkezője az igazi jelentése, inkább öngyilkosság, mert itt minden meg lett forditva!
Kérdem, most csak azzal a tudattal meg szemmel, amit most is leirtam, nem bődületes, ami itt történik? Van értelme, nem tiszta őrület, hogy olyat akarunk megvalósitani, ami tota nemcsak fizikai, hanen tudatöngyilkosság!!! Világ hóditás?
Elveszem a magyar tudatodat ok tondi? most enyém lett? Vagy mi lett az övék? Ha nem adod oda, most a semmi, igen igen semmi, nem történt semmi?
Nézzétek csak, minden arra menne, hogy a magyar szüleinktől, akik VÉRSZÖVETSÉGES - VÉRSZERZŐDÉSSEL AMI VALAMI OLYAN, HOGY NEM LEHET ELVENNI AZT, AKIBE AZ Ő VÉRÜK!!!
VÉGRE VALAMI MAGYARAMCSI? MUSA MASSZA?
Sicambria? nem, mert rövid neve van, azon a térképen, amit azok az ALIENEK KÉSZITETTEK AZ ANGLÓ -SAXONOKKAL,(Izsáksonok) amin nincs emléke se magyarországnak, hanem valami nagyon rövid név, pl.Glans?
Apám, én birom a strapát!

helleluja 2008.07.16. 00:36:09

Tüz tüz tüz...
...jaj de messze, a kanális. Na nem olyan messze, s ebbe az UTÓPIÁBA Tim Russel -lel mehetttem be, mikor ha én egyszer valahova betettem a lábomat, akkor mint a medve, ezt is egedd be? Pedig a lábom, allik allig állok...
Teljesen más az hogy MAGYARCSALÁDHOZ tartozom, nos ezt elvenni nem lehet, meg mondtam 2000 -ben, végleg döntenem kellett, hogy maradok ezzel a magyarcsoporttal, akik az életet = magyarok Istene = a mi Jézusnkat választották, vagy mengyek vissza, ahonnan gyüttem!
Van valami, p.l. a feleségemmel többször voltunk abba a SZIVRÁVÁNYOK TENGERÉBE ahol a feleségem is, meg én is otthon éreztük magunkat, aztán a neve ahol voltunk, a számon van, s talán akkor se tudnám, ha valaki kimondaná, vagyis ha az létezik, akkor ez megszünik?
Figyeljél, meg figyeljetek, mert nem felejtettem el a 666...fenekünk pattoghat, ami a hadd hadd haddásszannak, amivel kapcsolatban, maga a 6 szakasz meg 6 ezer év, meg 6 lépcső stb... nemcsak az itteni, főleg kimondottan csak a hadiparosok által meghatározott irányelv, de az is, meg minél több nézőpont, annál több kérdőjel?
Na, ez is egy kicsit nehézkes lesz, mert hozzá szoktattak bennünket hogy ha nem azt találjuk ki, ami...amoda van amoda van... na egy luk, luk luk luk... luk = nézz, latinul meg angolul is, de mit látok, amikor már tok tek tök, meg átok a árok árak meg áruk meg krukkok, mit látok?
Láss láss láss... ne csak nézz?

helleluja 2008.07.16. 07:15:50

666...feneketek pattoghat?
Kérdéssel kezdem, megszülettél, aztán egyre jobban olyan hellzetbe kerültél, hogy szeretted volna kikerülni, mint a bibliába: Atyám, ha lehet, hadd muljék el tőllem ez a pohár, amikor nem tudok többet mit kezdeni ezekkel, mert ezek mindenhogy meg krucxzifáznak?
ITT KEGYELEM NINCS!!! Amit szeretnék nektek megmutatni, amit láttam, de most egy olyan szemszögből, hogy van a SZÁNDÉK vagyis az az akarat, amit megszüntetni meg akkadályozni,(feltartóztatni esetleg, de a végeredmény, vagy az AIDA -végzet, ugyanaz, vagyis elkerülhetetlen) csak ha KI-ÉGETT, azaz végül is, cselkedetei mindenkit utólérnek, az egyik elragadtatik, a másik is, azaz elkapják az irhájájájájájjjjjjj...mint a ghosztos - szellemes filmekbe, valami borzadály fekete szörnyek, lerántják az örök éjbe -mélybe!
Felejtsünk el minden mesét, hanem ez egy FEJETLEN -BEFEJEZETLEN egyetem vagy juniverz, azaz iskola, mert csak iskolák vannak, itt is, amit az élet iskolájájájájjjjjj... de élet, hej élet élet kanász élet...
Amiről szó van, amit mindenki rebesget, de csak mindent a zsidók után lehet szajkózni, amikor nem azt akarom mondani, hogy zsidókat hibáztatom ez miatt, hanem, ha azt mondja a köccmondás, hogy a prófétának is maga felé hajlik a keze, na a zsidóknak, minden kéz, csak őket masszirozhatja?
666... ami a PIRAMIS száma is, meg minden amit itt számértékban fejeznek ki, hogy 6a ide, 6oda, 6 vissza?
Na, egy kis hadoba sose árt, hadobázzunk tovább...de a következő hársfalevélbe...

helleluja 2008.07.16. 07:58:13

666...hadobázunk tovább....
Mindeneknek ami itt ebbe a piramisba, amit hivjunk FÖLD -CON -FEDERÁCIONNAK, ami itt a cion az egy -hegy? Figyelem, egyhegy, (öne world) tehát tota KATONAI PARNACSOLÓI URALOM ALLATT, amit igy szoktak mondani, egy pénz, egy gazdasági PIRAMIS allatt, minden kis sapkás, (figyled mert pás -sáp -kás) vagyis turbános, meg csákós, sőt coronás, fackalap stb...
Azért 666...tos számrendeszer, mert NINCS KAPCSOLATA A KÜLVILÁGOKKAL amik a 7-tesek lennének? Mivel 7tes itt nem lehet, csak hat -almas, de csak a sötétbe?
Most mennyünk vissza az egyik 6toshoz, ami hatos vissza, amit ugy kell értelmeznünk, hogy minden HÓDITÁSRA lett ráállitva, tehát azokat, akik hóditani akarnak, most maguk is már, rögtön az első PRÓBÁLKOZÁSNÁL meghóditattak, akiket lehetne hivni ÖRDÖGÖKNEK, DEWOLOKNAK, MÁGUSOKNAK, de mindenek előtt, akik Ó Babylóniak, vagy a szemita - akkádok előtti népeket, akiket nem emlithet a biblia sem, mert megjelennek?
A lényeget, hogy 6 fokozatban semmisitik meg magukat azok a WILÁGHÓDITÓK akik itt is tota a népek eltüntetése, aztán egy zambi -rabszolga -robot faj létrehozása, s minden ami fegyver, fokozása a végtelenségig! Isten séke felé hágok...
Ime a PIRAMIS amit végül is, mikor eljutottak a 6-re, (egy pirimis forma)de sose engedik meg őket, hogy 6-ról a 7-re, hanem ahol a kezdet, ott a vég, vagy mikor eljut ez a VÉREENGZŐ KIGYÓ - BESTIA BANDA ARRA A FOKRA, HOGY AZ EGEKKEL HADBA, AKKOR MEGSEMMISITIK ŐKET, UJRA UJRA UJRA... MERT AKIK ADTÁK EZT A TUDOMÁNYT, AZÉRT ADTÁK, HOGY AZOKKAL, AKIKKEL MOST ITT VAGYUNK, EZEKET ÖRÖKRE ÖSSZEOLVASZTANI AZZAL AZ ANYAGOKKAL, AMIKET LÉTREHOZTAK, AMINEK A CÉLJA, AZ EGKEBE FEGYVERKEZÉS AZ EGEKE MEGHÓDITÁSA LENNE!!!
Figyelem, pontosan ugy van, aki fegyvert fog, azt fegyver által semmisitik meg.
Nem tudom értitek amiket akartam tudtotokra adni, hogy azok, akik KÖRBE VESZNEK BENNÜNKET, ŐK ADJÁK A TUDOMÁNYT, MEG MINDENT, MEG HA A FEGYVRES MÉRGES KIGYÓ BESTIA FÁKZATOK, MEGINT FELÜLRE KEREKEDNEK, AKKOR AHOL MOST VAGYUNK, ANNÁL A PONTNÁL MEGSEMMISITIK ŐKET, ISMÉT KEZDŐDHET MINDEN ELŐLRŐL MINDADDIK, MÉG A BÉKE GYEREKI NEM KERKEDNEK FELÜLKRE!
Nosa, ez egy nagyon 666...tos belátás volt, s ime ha megifyelitek, ezek csak fegyverkezés, a fegyverek hatásfoka növelése, meg valóban robotokká ewolváják azokat a lelkeket, akiket megnyertek? Termelés (ugyanankor zambi tömegek létrehozása) fokozása... miért?
Amit mennyeknek vagy EGÉSZ HUNIVERZKNEK HIVHATNUNK, azok először is örök életüek s mindenek felett, másodszor tota járják az univerzeket, meg tárva nyitva minden, nincs rabló, nincs adó, sem uzsora kamatos kamattal, meg állandó répázása egyre mélyebb Sodoma Gomor Nyomor árkokba (örök adósok) szakadóknak?
Nagyon megfirtandó, ha LETUDJÁK A NÉPEK FEGYVEREZNI A HULLARABLÓIKAT, AKKOR 7. HA NEM 6.6.6... segettek paptoghat mindaddik, mig a jó, akik nem ölnek, meg barázda répáznak másokon élősködnek, AZT AMIT ezek LÉTREHOZNAK AZ EGY FÖLD -CON-FEDERÁCZION (con akik mindenkit árvernek, conok, de ne gyertek, hogy csak a zsidók) amikor amit müvelnek s fognak, mindennel, az a borzalom, ami sose volt, meg lesz! Le van irva a biblába, de hogy a 666...toszókat, ami totta abszi ulti KIGYÓ SZISZTÉMÁK, ami kik vannak a borzalom eget -földet robbantó thermő de ghermó atom meg sugár meg saterkillerek stb... fegyverek megett, akik mindenkit, az egész föld lakosságát megtegeznek, (félemlitenek, ha félsz benned van a cod-juk) megbüvölnek, s ki az akik ellent tudnak nekik állni? Igy nagyon de nagyon is, csak az igazság keresők, akik forró tüzet -vizet a kopaszra!
Na, ide be lettünk dobbva, amikor tehettünk róla? Ugyanakkor, azért gyüttünk, hogy ezeket dematerizáljuk, (ki nem béke meg élet, az örök döglődés, ha nincs többet lehetőségük, hazudni) ami először meg utószó: igaz szó!
De, ezeket fentről, meg innen meg kell tudnunk semmisiteni, ami megint, ha nem mersz ember lenni, akkor az ü emberük?
Áldás béke brekeke!

Menroting 2008.07.17. 20:37:54

Erről mi a véleményed?

espavo.hu/node/607

"Minden alkalommal, ha a felsőbb bölcsesség és tudás egy-egy új szintje integrálásának köszönhetően személyes szivárvány felemelkedési hidatok újabb szintjét rögzítitek, több fényt horgonyoztok a bolygótokra; ezért aztán élő, lélegző, kétlábonjáró szivárvány fénylényekké váltok. Ezért aztán minden lény, aki a többi világból rátok tekint, azt látja majd, hogy szivárványrezgést sugároztok."

helleluja 2008.07.19. 07:30:57

Kellemes sabecestét mindenkinek!
Nagyon röviden beszélgettünk ma Menrótingunkkal, amikor megismerni az igazságot, vagy megtudni, az olyan, hogy mindennap ujra kell ásni, a kincseket, mert estére, belepi a por meg hamu?
Hogy hogy lehet azt, hogy ki lehet menni a testünkből, ami minden porral letakart, tehát a szellem, benne van ebba házakba, ami ha NEM SZÜLETETT UJJÁ JÉZUS FÉNYLÉLEKTŐL, akkor az a szellem a többi szellemel, hulla, halott, meg csak tagadni képes!!!
Ime, keressétek mindenek előtt Istenetek = magyaroknak Jézusa országotokat kezetekbe adta! Igen most rögtön azonnal, csak ketten, már itt vagy magyarországunk mennyünk országunk?
De, ilyen egyszerü, amit ha leirtem igy, most ugyis mindenhonna töröltetnek a sötét szellemek, mert NEKIK HA ÉN MEGJELENEK, MENNIÜK KE!!!
Ha figyeled, rögtön mindenütt ahogy most is suttogtam, bizon mit képzel ez, minek képzeli magát, mikor semmi közöm azokhoz, akiket nem érdekel mindenek előtt a halhatatlanság keresése, meg az igazság azuntul, mert minden a fény meg árnyék játéka?
Amit mondtam, egyenlőre csak maradjunk együtt azok, akiknek megállt az idő, mert az idő áll!? Jah, de lemulnak a renyhe népek, amit meg akarok mutatni nektek, hogy itt senki soha semmit nem alkotott, maradót, meg nem is fog!!!
Irtóra, amit nem tudtok elképezelni, ki vagyunk zsigerezve, amit nem mertek, nem tudtok meglátni, mert nem birnátok ki? Egy kicsit éreznetek kell, hogy itt KEGYELM NINCS, öszze vagyunk zárva azokkal, akiket dematerizálnunk kell!!! Na, ha nem, akko ők bennünket!!! Igen, magyarok azért vagyunk itt? hol? hon? egyse?
Na, tegnap éjjel, valóban ugy ahogy leirom, most vannak akik a szellemi -világokban vannak, akik léteznek test nélkül, s azok a sötét szellemek ülnek a magyar kertek közepin, áznak?
Ezzel, vagy ezen!?

helleluja 2008.08.05. 22:43:02

Dögletes állapotok!
2008 au guszti 5-re, de előzmények...
Voltatok már ugy, hogy a szemed pillájájájájájjjjj....jáját, nem tudtad fentartani. Ez azután gyütt, mikor leirtam a Mi is pufókok vagyunkba, hogy csak beképzeled, elalvás előtt, hogy a levegőbe, kirepültél a testeből, egy foton -tojásba, most csak repülsz repülsz repülsz... de vajon, millen erő kell hozzá?- benzin, vagy gázolaj? passzujgőz?
Nossza, most VISSZAMENTEM ODA, AHONNAN MINDEN AMI EMBERI, IDE BESZÜRŐDHETETT, amikor a BANKÁRCIONOKAT figyeltem meg tanultam meg, hogy abszi ulti a SZAVAK, AMIT MAGYARUL ÉRTEL, MOST VALÓBAN TÁRULJ ÉGKAPU, MEG ELEMI SZINTEN ÖSSZEÁLL MINDEN, HA TUDOD A VARÁZS SZAVAKAT, mig ezt a tudást, valalkik itt....uhuhuhuhuhhaaaaaaaaa....bruhahaaaaaaaaaaaaa... ez az egész ami hus, meg bögölység - dögölység, bizon ez a BESTIALLIZMUS, amikor ezek is két részre oszlottak, repittla meg bestia carnibál, meg áldozatok, csendesen kérődzenek igen jámbori fajták, eszükbe se jut, hogy ők hogy igavonyitó barmok,meg hushozam, meg menn a bika hentes fele... hogy ők másra jók lennének, sőt....
Tröhát, ez az egész bollgó, egy bestia de bestiallizmos s ki a legizmosabb?- egy kanibál bollgó, sirni ezért kár!
Olyakat figyeltem meg, ami egeket földeket pukkasztó, pukkasztó? pukk!

Menroting 2008.08.06. 17:48:16

Azokat a bizonyos varázsszavakat gondolom bizonyos ütemben és dallamosan alkalmazzák és más nyelven vagy simán zenében gondolom lehetne ezt utánozni vagy tán mégse mert plussz valamilyen gondolati szinten is összekellene rezegnie valamivel???

helleluja 2008.08.06. 23:50:49

Higyj óh lelkem, higyj hamar....
Kérlekszépen, kérdésetek is, meg kérésetek parancs, s kérjetek, és adatik néktek?
A bank s pénz, s kontroll frickek miatt, nem lehet elmondanom ugy, ahogy van, meg talán akkor sem, ha ha ha...de ha pontosan megismerhetnük, hogy hogyan dolgozik a bankszisztéma, akkor az OTT, AZON A BOLLGÓN, AMIT ÉDENKERTEK VÉGTELENJEI FÜGGŐ KERTESEK MAGBANKÁRAI AMI MI AZ ÁRA, BANK = MÁR ITT BLÖFF, ÁRA? BLONDNESS? BLONDI VAGY?
Nosa, ha itt egy icci -picci emberség (becsületesség) lehetne, akkor talán a BAN -BEN MI VAN VAGY KI VAN BENNE, BENNED BENNEM, mint én abszi ultik, örök biztonságba akarom érezni magamat, mig itt ez az érzés, Ere Detti büne, s ezért örök a bünhőde?
A követekző a hellzet, ha már emberek vagyunk, lennénk, akkor mindent magunknak csinálunk, s most vessük összes, kiért, giggért miért minden, ha nem mindenki térdre, totta bestia kontrolla frickek, akik az isten nekik adott mindent, mindent, vagy semmit?
Nem dal, de de de... talán minden ami közös, az csak varázsszavakra nyilik, meg záródik. S még amit megfigyeltem, nem vesz ki senki soha semmit, csak betesz? Bizonyos magaslatok után, ez itt is ugy van, s azokat hivják láthatatlanoknak?
Figyelnük csak meg a pénz utját, mert csak nekik dolgoz666...ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaa....
Gyüjtsetek kincseket a mennyekbe.......

Menroting 2008.08.10. 01:07:59

Most aztán tuti felkeltetted figyelmüket a szeretet óriási erejére s most aztán retteghetsz is hogy tán még alkalmazzák !!:-))

helleluja 2008.08.10. 07:49:08

Isten szeretet, szeretett?
Mire vagyik minden élőlény? Nemcsak hogy szeressék, ami részemről csak az igaz Jézusunkkal, mert ha nem, kössétek fel a gatát? Aztán, az hogy szeretnek, most csak akkor, ha tudom hogy mi az, s Ki az, s most Jézusunkkal szeretlek benneteket, akik éltek, meg éltek az alka lommal, mert rögtön alkali, mint ahogy a istenek a magnetikus terekből, itt vagytok?
Fideljél -jetek csak, mert vagy szeretel, vagy gyülölsz, mindenhogy azt teszed, amit tenned kell? Aki gyülöl, nemcsak magát szünteti meg, hanem akiket gyülöltetnek, de most közbe lép Helle lovas, lova nagyokat prücköl psrröhöhöhöhöööö...pata cattog?
Nosa, akik nem fogadnak be, mert az igaz Jézusom nevében, kelj fel s járj, jól járj? ha nem!?- a sarudat old le, s fujd a port a szeme hellibe, aztán menny dododra?
Ami érdekes, hogy a magyarnak a magyarhoz semmi köze, ha igen, akkor szeressük akik istent adtak nekünk, Jézus hellet, ugyanis ha Jézus meghalt, mert feláldoztuk, most minden a miénk?
Szeress orvérzésig, mint én?

helleluja 2008.08.12. 01:51:56

Hazug vagy hazugsággal gondolatok, rögtön dörög a mennyezet, meg villámlik?
Igen, s akik hazugásban vannak, azok sötétet gondolnak csak, mig akik világosságban, na az roppant érdekes, amit szeretnék leirni nektek, hogy akik kerestül az igazságot, most rögtön amiről beszéltem, hogy hogy lehet az, hogy van magyarország plafon, s nincs plafon?
Rendkivül nehéz, kersni az igazságot, ami rögtön szintén megviáláglik, ami midennél eddig, ugy a sötéség mint a világosság, mert ki gondolta volna, hogy rögtön itt van a mennyek országai, meg a sötét pokol s halál!?
Az index gu. relytéjes tópikba a h. sorozat, amibe megpróbálom leirni, hogy nemcsak feliratkozunk az igazság keresők oldalára, hanem rögtön rögtön...azonnal valami törénik, ami észbontó!

Menroting 2008.08.12. 02:18:20

Hazug vagy hazugsággal gondolatok ??? Szerintem ilyen nincs, csúpán kijelentések lehetnek s fel nem ismerések korántsem ártó célból....

Menroting 2008.08.12. 14:36:25

"Az index gu. relytéjes tópikba a h. sorozat, amibe megpróbálom leirni, hogy nemcsak feliratkozunk az igazság keresők oldalára, hanem rögtön rögtön...azonnal valami törénik, ami észbontó!"

Erről lehetne bővebben írnod ?

helleluja 2008.08.15. 21:45:30

Szerbuszoztok vagy villanossal száguldunk, ti, meg mi meg lábuccal?
Nem értem, hogy mi az hogy ti, meg mi, az utólsó hozzászólást vagy az elsőt a Nipura ura -aurás faliujságba, te érted?
Mindenek eleje a szó, (gondolat - hang -beszéd ami rezzgés is, s minden összerezeg, ezt akartad mondani, a mi is ufók vagyunk faluujságunkba vagy kié, mert ha mise, meg nincs mese, akkor tise, de timsóval) meg vége, az hogy nincs 1 szó se?
A mennyet, mindenki megtudja nyitni, ami most ez is az allá van rendelve, de ha nem, akkor a halál, mert mi adunk nektek enni? Fideled, mert gondolat - betü ami beteg, igen igen minden gondolat teggel, figyeld meg magadon, aztán folyam már mennyei folyam, ha szeret van benne, de ember -szeretet =Jézus szeretéről énekelek! Énekelünk? Énekeljünk együtt, meg pörsze, most kristály - ellemi folyók, meg lélek anyag, ami itt is itt van, ha kinyitottad a szivedet, meg szemedet?

helleluja 2008.08.16. 17:41:47

Ismét találka a Niburusokkal!
Valahol az előbbi találkáimat leirtam volna, de a mostaninininininiiiiiiiiiiiii....
Maga a systema ördöggös, tehát akárkit köldöl az ország házakba, már ördöggös a systéma, mert NINCS KORMÁNY, NINCS TÖRVÉNY, HANEM MINDEN VAGY BENNÜNK, VAGY NINCS!!!
Próbáltam minden érvet felhozni, amikor minden érv, csak érv s elvéreze vala, mert MADÁR SZENT SZABADSÁG s a madár az madár, a kigyó az kigyó!
Szállj száljj madárrrrrrrrrrrrrr.....
Tota aljas, a leglaljasabb cenzura kezd lenni amcsiba is!!! Valami, irtóra büdös kezd lenni!!!

Menroting 2008.08.16. 20:40:36

Szia ! Valami nagyon nem stimmel a földi mágneses erőtérrel vagy mivel mert lényegében nem derült ki még számomra hogy mi is az amit én külön is érzek.No most már tuti őrűltnek gondolhatsz te vagy aki még talán olvassa de most nem érdekel, hátha fontos..
Gyermekkorom óta érzek bizonyos erőtereket vagy sugárzásokat nem tudom minek nevezzem amit mások nem szoktak például bizonyos régi műemlékeknél,templomoknál, hegyeken, régi épületekben s magam körül ha ideges vagyok.Például éreztem a röntgen sugarat is mikor tüdőszürésen voltam s totál éreztem a Csernobili robbantás után hogy valami nem stimmel szinte percre pontosan.Amikor villanyosvezető lettem családi anyagi okokból borzasztóan féltem időnként a forgalomtól, a lemaradástól satöbbi, mivel semmi tapasztalatom nem volt nem volt előtte(nem volt sőt most sincs más járgányra jogsim)s állandóan műszaki hibás lett az a szerelvény ilyenkor amit vezettem.Sőt ha valakihez felszálltam egy kicsit zaklatottabb lelkiállapotban annál rögtön rögzítőfékhiba időnként ajtóhibával elegyedve de a rögzitőfékhiba(rugóerőtárolós elektromágneses rögzitőfék) szinte rögtön..Aztán mikor lenyugodtam egyből megjavult.Mikor erre rájöttem tudatosan alkalmaztam s azóta is a lenyugtatását magamnak ha hasonló hiba jön elő, eddig bevált.Volt hogy tudatosan ajtóhibát kreáltam bárcsak utasként hogy bebizonyítsam magamnak hogy valós ez.
Persze lehet hogy csak véletlen s nem is állítom (nem is állíthatom mert tán diliházba küldenének de az állásom tuti elveszteném)hogy tényleg valós csúpán érdekes....
No a következő dolog ami újjabb (tudom menjek elmegyógyászhoz) kb. két éve erősődnek a megérzésnek nevezett dolgaim például a közlekedésben is és van mikor előre tudom hogy mit fog mondani valaki akár egy vadidegen is ma is például egy külföldi pedig nem is érthetem a nyelvét de szinte magyarul hallom előtte míg rá nem döbbenek erre,és már előtte válaszolok úgy hogy ő lényegében még el sem mondta és valami erősebb erőteret vagy mit érzek magam körül...Olyan régebben is előfordult hogy mintha magyarul értettem volna valakit pedig nem magyarul beszélt s mikor válaszoltam neki akkor döbbentem rá hogy egy kukkot sem ért magyarul és ez már tévézéskor is előfordult már egypárszor félálomban de a lényeg az hogy előtte egy kissé elbambult állapotban voltam akkor...Ma nem és mégis...Más néven írok nem merem máskép és ma megszakadt a dumánk az aolon.Mondjuk az is lehet hogy csúpán kezdek bedilizni(az összes testvérem pszichiátria vagy értelmi fogyatékosok otthonában volt s van de nekik a betegségük már születés után vagy az egyiknél tizenéves kor előtt előjött) de már 50 éve ??? No ezért nem merek semmilyen most még a parapszichológia tárgykörébe tartozó dologgal kisérletezni.No egyszer belementem egy pszichológiai szakkör keretében még gimis koromban a Danuvia műv.házban ahol ilyen témák is felmerültek és ki is próbáltuk a kereszt hullámvonal,csillag, kör telepátiás kártyajátékot s mikor már egymás után az ötödiket eltaláltam önkéntelenül elkiáltotta magát aki vezette a szakkört(szerintem ő sem hitt igazán addig benne)de ettől a varázs is megszakadt mert valszeg kizökkentem s kételkedni kezdtem s utána már nem mindegyik sikerült s nem is úgyláttam belül mint előtte...

No ennyit egyenlőre holnap félháromkor kell kelni...
Annyit azért kérdeznék hogy más is érzi e vagy tud e a megérzések szaporodásáról a környezetedben például..

Menroting 2008.08.17. 11:01:49

Kik azok a Niburusok? Fórumozók vagy azok a feketék kikkel együtt álmodsz ?

Menroting 2008.08.22. 18:09:16

No mi van, az Időeltérítők(akiknek minden más oltárian fontosabb)kinyiffantották a blogodat ???

helleluja 2008.08.25. 07:32:02

Szerbusz s szerbusztok, busz -villanos vagy lábuszozunk?
Talán lábusz, annál kellett volna maradnunk, mig földi létünk, (ittlétünk) tart? Mellesleg, azok a magyarok, akik egyengették utamat... amit leirtam volna, de nagyon gyatrán, (nagyon szépen fogalmazol meg irsz, utalok az istenek a magnetikus mezőkből, még nem irtam rá, had lássák mások is, hogy mi sem vagyunk butábbak mint...)
Egy kicsit vacakol a nagy központ, vagy ki tudja, minden esetre, nehéz rámennem főleg az amcsi táblára, mig mindent töröltem meg kipucoltam a gépbe, mégse minden a régi.
Nem vagy csak az, akinek előbb utóbb lenned kell, meg lennünk kell, ami feltétlen van a külső boritásunk, amivel kapcsolatba vagyunk a halál -világaival, mig a lélek, vergődik bennünk?
Imádkoztam érted, meg értetek, hogy csak nyugisan vegyetek mindent, fő a lélek kapcsolat, mert nekem az minden.
Közbe sok olyan történt, pl. vannak gyilkosok, akik szellemek, s álmodban vagy vagy ... de mindenhogy meg akarnak ölni, akiket figyelmeztetned kell, aztán mennek le! - a kijelölt hellükre, ami egy emésztő, szószerint elégnek!!! A következő azok akik erőszakosak, azok a répázók is,(hóditók) ezeket is figyelmeztetni kell, aztán ezek is mennek oda, amit az ő fajtájuk hozott létre?
A pokol az, ahova NEM JÖN SENKI meg minden végül is elfogy, a nap is! Valóság, még többet fogok irni rólla, mert ugy ahogy most megláttam, az nagyon hasonlit arra, ami itt kezd kialalkulni, amikor minden ami ami rendellenes volt, még a viharok is, a pokol huzat - huzatosok müve!
Szerncse fel, s le....

helleluja 2008.10.09. 18:12:42

Bió -ufók!
Ha van olyan, akkor én az vagyok, mert ténleg, csak azon a területeken a térbe, (Térj be, hozzám Úram, soká voltál már künn...) lehet ufózgatni, ahol biológia élőlények vannak, részemről, vagy csak oda meg ott érdemes?-nyaralni? Óh te mesebeli africa....
Tegyük fel a kérdést, hogy te szerves vagy szervetlen anyagi -világokban szeretnél élni, mikor én minda da kettőbe!
Utyi ami biológia lények, azokat már nem érdemes babrálni, mig ami nem, pl. lehet cobrázkodni, ami nem érdekes, hisz az élővilág nem ért egy muslica cacát se, mig a föstmények meg cobrok, na mi az ára? Pl, iraqot teljesen legyilkolták, azokért a kis agyag meg cserép mütyürkékért?
Mellesleg, akik a TOPPON toplászkodnak, azoknak van édenkertjeik is, meg minden ami látható, szemmel, de ezzel a szemmel, csak az övék, s minden luk is, vagy wallagháboruzás, ha nem nem adod oda, amid van? Mindenkinek kell hogy legyen legalább 1 luka?
Beadás, mig van derekad, (gerince ferdül) meg hasalás? -vagy ufózás? -fogjanak meg, jáccuk?

Menroting 2008.10.09. 19:19:30

Miért te beadnád ??Azok az idióta ikker nickek azt játszák ki tud több nicket provokálni s a süllyesztőbe küldeni!Még topikjuk is van erről!
S mocskosul röhögnek azon hogy mennyire visszafogjuk magunkat miközben ők szabadon garázdálkodnak,de ráfáznak....
Amúgy nem mindegy hogy elvész egy nick vagy nem ???Egy órán belül akár százat is lehet csinálni, s ez lesz a vesztük ,s megfogják kapni amit megérdemelnek, simán belefognak esni a csapdába..
Tudom azt mondod ne foglalkozzak velük meg szeretni kell őket is meg ez rengeteg energiát elvesz s ebből táplálkoznak.Egy nagy büdi pacikukit !Inkább abból hogy mennyi energiát fecsérelünk arra hogy őket nehogymán megsértsük meg úgy írunk hogy a végén még magunk sem értjük meg mert másképp hű de baj lesz,ők meg röhögnek a markukba ezerrel hogy mi saját magunk akadályozzuk meg azt hogy valaki is megértse miről lenne szó!
Szerintem ezért vagyunk még mindig a béka feneke alatt !

Menroting 2008.10.11. 19:15:47

Te szerintem mi nem erősebbek, legalábbis magamból kiindulva,mert én is már álltam úgy valamikor hogy egyszerűen elviselhetetlen de az ösztönös félelem megmentett.Tehát szerintem csak ez volt nagyobb bennem mint benned.Majd rájöttem elég egy halvánnyi fény szó vagy tekintet vagy mozdulat s totál másképp látom a világot s ez az icike picike reményszikra már szinte nem tudatosan is előjön már a legkisebb rosszgondolatra is és visszatart, már a komolyabb balhékra gondoltam...

Ezzel a fórumos gyerekes dühvel viszont nem igazán sikerült még teljesen leszámolnom de amikor tegnap meg tegnapelőtt láttam hogy ez mennyire ragadossá válik sőt testi tüneteket is talán kiválthat,mert megnéztem az adatlapját "kedvenc" fűszeremnek mert más topikban panaszkodott hogy mennyire megfájdult a feje majd láttam hogy űrhajós "barátomnál" is olyan mondat írására késztette, ami szerintem talán őt jobban bántja(adatlapját olvasva tökre oké ember mindkettő) mint talán engemet, s ki is törölték ezt mára a módik ezerrel,s megrettentem hogy egy ilyen marhaságon
ekkora energiát fecsérlek, s ráadásul igazából nagyjából én is ezt gondoltam amit ők írnak még nem is oly régen s igazából csak a mindent elvakító düh vezérel akárcsak őket,tehát rájöttem hogy ez nem út a megvilágosodáshoz az értelemhez...
Úgyhogy ezt a hülyeséget legalább is remélem befejeztem....
Hát próbálom felfogni de eddig csak annyit értettem persze lehet hogy totál félre hogy a sötétség egyre csökken majd a világosság egyre nő majd az egészet átöleli új napként s hogy a látható világot szinte nagyítón keresztűl tehát szinte részecskéiben láthatjuk valóságosan a maga valóságában amikor is is kiderül hogy minden mindent áthat tehát sosincs külön egyedül.Ezt persze csak most raktam hozzá és még nem néztem meg ma délután mit írtál, lehet hogy semmit..
Igen a düh valószínűleg megszünteti az energiaáramlást valahonnan mert olyankor nem érzem azt a még furcsa erőt amit kábé két hónapja érzek s főleg a karomban és nem is tudom minek nevezzem és egyáltalán nem rossz mert valahogy erőt ad és nem érzem magam egyedül.Nem tudom miből honnan fakad, de akkor érzem a legjobban amikor nem foglalkoztatt semmi gond sem baj és a lelkiismeret sem furdal valami miatt.Remélem nem egy betegség kezdete.
Jó hétvégét neked is, s egyenlőre ezt nem merem a topikba írni, a véleményedre várok...

helleluja 2008.10.15. 06:19:12

Xerbusztok elveszetnek hitt, gyerekek!
Letöröltem a legutóbbi stóbi irományom, mert ugyse kapok rá választ, mint igaz, ha engemet nem fogadtal be, talán téged?
Lehet hogy elragad magával engemet is Chon Ferri? Lehet hogy ténleg nagyzolni akarok, mert akkor jogos hogy utálkodni kezdenek rám, mint ténleg lenéztem azokat, akik nem keresték a kiutat abból a nyomorból, amibe most is benne vagyok, hisz semmi értelmeset se kezdményezni, se kiötleni képtelen vagyok, mert ahoz kellenének társak, barátok, cimborák, akik meg most először is, erkölcstelenek, ha meg wallásosokodók, akkor nem az igaz Jézust követik, hanem a büntető -bosszuálló retteget istenséggeket, mikor én senkit nem akarok büntetni, mert mindenki magát?
Hogy ténleg ufós vagyok, még szerncse, mert rég s régen megöltem volna magamat, amit nem kellett mert eltudtam hagyni a testemet, amire emlékszem, hogy most végleg elhagyom, valakik át akarták venni, de nem hagytam, szóval puck.
Többször leirtam, de most megint eltüntették azt a családod, akik nélkül, most nehezen tudok bemenni abba a légkörbe, ahonnan mindent könnyen megtudtam figyelni. Szeretném leirni hogy millen körülmények jártak közre, ami a wallásos közösségek meg szinte borzalom, hogy teljesen dühödt istenkáromlók vannak, (én is voltam) ami bijja, mélyre, de legmélyebbre taszitja az állapotokat, közte az eklézsia, de a gazdasági élet is, egyre keményebb???
Ami történt, minden wilágpógárra ráirtak 2000 urót, (évente) s mostmár jobban vannak? Vagy jobb lesz, ami megint, ha velem kackiáskodnak, s figyeljétek meg, megmondtam: bizzon bizon egy szép napon, kopog az ősz az abalakon, ha nagyon de nagyon kökénykednek, akkor leesnek a téli havak, de örök tél, sose többet nem lesz nyár?
Cerebogár mikor lesz nyár....ha azt gondoljuk hogy abba vagyunk, az van!?
Nyárhoz hasonlit életünk, fény s árnnyal tele...

helleluja 2008.11.04. 07:33:36

Ufós látogatás!
Egy mostani divatsátor -lakókocsis társaság hivott meg, valahol a hegyes környezetben, a Kárpátmedencébe!
A lakókocsik meg a sátrak le fognak égni, mert szabad szexesek!!! Amit pontosan megláttam, hogy van alsó meg fenső ember, amikor a fenső, uralkodik, főleg a szexuállat ingerein?
Nos, aki alsó emberek, azoknak hiába beszélni!!!
Jah, akik Jézuséi, azok tiszta életet élnek, most akik nem, azok égnek meg elégnek mint a büdös rongy, ami jelen pillanatban, szétszóratnak, ami a biblába érdekes, mint a zsidó nép, meg akik ... na kik?

Menroting 2008.11.04. 08:47:17

Indokold meg légyszi hogy miért olyan nagy bűn ez miért gyilkolnád azokat akik testileg is szeretnek?????

helleluja 2008.11.05. 08:13:47

Szeretlek, de ahogy én szeretlek, szeressétek egymást!? aha...
Sose mondtam, isten ments, de még hogy csak... bárkit is megbántani, aki nem bánt engemet!!!
Rémséges következménye van, ha valakik nem akarnak uralkodni a nemi szervükön, tökéletesen, amit ugy ir le a biblia is, hogy ki kell tudnunk kapcsolni, meg ha feleség van,(férj) csak akkor, be lehet kapcsolni!!! Nőkkel nincs baj! Ez nem azt jeleni, hogy lehet feküdni idegennel, hanem ne csináld többet, s ha megérted, akkor ezt mondom, de ha még nem hiszed, előbb utóbb megnyitattik néked is, ha JÉzus.....? érdekel?
Nos, az a szeretet, ami előbb benső, most átveszi, vagy keresztül jön a künsőn, s itt szigoruan isten meg ember előtt is törvnyes hitvestárs, de ugy ahogy a mennyekben, akkor nem érezzük hogy égünk!!!
Leirtam, egy negyedbenvoltunk, ahol miért érzem ilyen... éget a bőröm, s viccketegség, nagyon lent vagyok, meg most már dühhödt... mikor a feleségem: nézdcsak, kint állnak az angyalok, s ahol ez van, onnak menekülni kell, mint ezért van magyarországon olyan rothadt büdös égett budi dögsárszag, meg nem mindenki menekülni akar, vagy elégni? -kiégni? -végleg kielégülni? -elölni, a vágyakat, amit nem tud kontrollálni?
Ezt most valóságban megláttam, meg minden ami pornó, meg nem lelki -kapcsolat, az éget!
Nos, nem a tudatlant kell bántani, de ha most kérjük, JÓISTENÜNK tisztitsál meg bennünket, most azok a égedelmek égnek, lobbog a szőrzetük, akik égetnek bennünket?
Távozz távozz távozzál a böntől, főleg azoktól a társaságoktól, akik nem hallgatnak rád!!! Jószóra!
Nézd, sodoma - gyomára nem volt, hanem van!!!

Menroting 2008.11.06. 10:03:30

Ebben az ember előtt is törvényes-ben nem értek egyet hisz vannak helyzetek amikor ez lehetetlen...

helleluja 2008.11.07. 06:50:49

Süss fel nap...
Olvastam egy gnosztikus könyvet, de bennem meg benned van, hogy NE ÖLJ, MEG NE ÖLELKEZZ UGY HOGY BARÁZDÁLKODOL! Minden magyartinásba meg tucásba benne van, de totta lerohasztoták a latrok a környezetet, amiikor az abnormális lett a normális?
Nos, minden Jézuskövető, itt igaz Jézus követő tudja mi van, de csak szeretettel meg most mig nem dobod el a segitő kezet, addig van remény, hogy ne tedd többet, mert test a test, a lélek lélek, na most meliket választod?
Válasz a lelket, mert van egy igazi lélek párod, mint mellik az igaz férje, mert 7 szeretője van neki, ami egymagába 7x7 pokol, meg gyehena?
Ha van ami törvény lenne, nyisd ki a szemedet, kövess, mert most mindened vissza kaptad, tehát lélek párodat is, mert ha nem lenne, akkor lelellnék neked párodat, de ha nem lenne, te sem lehetnél?
Éngem nagyon zavart, hogy Jézus te nem lehetel itt, mert most barázdálkodok, s tudom hogy hogy hogy állat vagyok, de állat, inkább atromba lény, aki stoba meg értelmetlen, hisz csak igaz szeretet van, vagy nincs?
Mivel rémségesen lesülyedtünk, talán már sodoam gomorákon régen tul vagyunk, mert egymás meg az igaz Jézusunk számára létezünk? - ma már teljesen ujnak számit, hogy ténleg lelkek, szellemek vagyunk?
De, ha férjed van, mint édesanyám meg feleségem édesanyja is betartotta, hogy ugy éltek, mint ha örökké élnünk, se édesanyám 40 s talán anyósom is 40 körül voltak, mikor testüket elhagyták a párjuk, s hü maradtak hozzájuk?
Figyelem, NEM TUDJUK MIT CSELEKSZÜNK, FŐLEG MIÉRT?
Nagyon fontos hogy ezt megértsük, mert itt kezdődik az ember?
A gnosztikus könybe, nem a testi érintkezés, hanem valóban kis ördögöket hozunk létre, akik kinozni fognak bennünket, örökre!!! Nem hiszem, hanem láttam meg ugy van!!! Black matter mi?
Mellesleg nem ijjeszgetés, hanem nézzünk körbe?

Menroting 2008.11.07. 09:28:33

Annak a könyvnek a címét kérném.

"A gnosztikus könybe, nem a testi érintkezés, hanem valóban kis ördögöket hozunk létre, akik kinozni fognak bennünket, örökre!!! "

Én ezt nem NEM ÉRTEM !!!!!!!
Miért bűn a dolog, ha úgy csinálják, hogy senkinek az életébe nem avatkoznak bele,s nem okoznak semmilyen téren gondot számára ????
Nem egyformák az emberkék s természetesen vannak olyanok akiknél nem okoz gondot eme testi szükséglet hiánya, főleg ha igazából nem is fejlődőtt ki bennük az igény rá, s valójában nem is sokat éreztek sosem e téren, de van akit a hiány testileg s főleg idegileg totál tönkrevághat s emiatt a környezete is szenvedhet.

Szóval még mindig nem értem miért bűn ez ????

helleluja 2008.11.09. 08:33:31

Én édes Katintkánk, jer velem egy roppra...
Nagyon is, egyet értek veletek, mert nemcsak mi vagyunk ijjenek? Absziulti utálom azt a magamat, aki az, amit leirtál, s egyszerüen nem ment, pedig tudtam is, meg meg akartam tartani, vagy betartani hogy csak feleségemmel szexelek, de egyszerüen letepert a fene kigyóbigyó? Nem az enyém volt, de a testem se, amit akkor kaptam vissza, amikor ténleg, a szó szoros értelmében meghaltam, s utánna, még egyszer meg akartam csalni Istenadta mindörökké a világ legaranyosabb magyar -lányt, aki a feleségem, de nem tudtam, ami hihetetlen jó érzés, de mégse, mert nem én voltam, hanem a mi drága Jézusunk volt velem, s azt a nőt is, most Jézusunkhoz hoztam, aki szintén, bünbe élt, s megtisztult s többet nem bündözött vala!
Ezt a szexkérdést nagyon meg kellene értenünk, mert ezzel,ha ezt megtudtuk tota tudatunkkal kontrollálni ( a nők másak, tapasztalva a feleségemet, mert nekik nem a szex, hanem valóban a benső tiszta hüség - szeretet) s maga férfiasság az jelenti, hogy megbizhatnak benne!
Amit merek nektem mondani, mig nem hoztunk létre itt ebbe a testbe, testi szinten egy ilyen GNOSZTIKUSS KÖZÖSSÉGET addig nem lesz csak leégés, mert égünk -e, mikor hallom hogy magyarnőkbe mennek üriteni az anglók meg nugat európa, bizon égek!-ti?
Ma is itt volt, aki kölcsön adta a könyvet, de nem tud rólla, s nem emlékszik rá! Egy magyar nőtől kapta kölcsön, aki szintén kölcsön kapta, s ráadásul 1900 évek eleje, magyar spiritiszta csoport forditotta valamillen ősi iratokból!
Egy bittos, minden elektromosság meg magnetikázás, igy minden alkalommal, talán azok a pree -prion lények, akiket létrehozunk, örömünkre vagy örömükre,jönnek létre, a kis ürdögök?

Menroting 2008.11.09. 17:37:10

Nem vagyunk mások dehát neked is van példád rá.
Az egyik emberke ilyen a másik meg olyan ez nem nem kérdése hanem vérmérsékleté...
De a lelki kapocs az mindig ezen feletti s sokkal többet jelent mindenkinek.
Nem értem ezeket az ördögöcskéket hisz törvényesen is ugyanakkorra energia szabadul fel !!!

helleluja 2008.11.10. 05:40:26

Édes hazám, örök hazám, ha pályám megufózom, kebeleden nyughatok....
Van valami, ami bennünk van! Ez a valami, nem engedheti meg hogy olyat tegyünk, amit nem akarunk megtenni. Amiért utálom ezt az egészet, mert megtettem olyan dolgokat, amkor miért születtem, mert nem szeretem ezt az egészet, sőt utálom. Szeretem a felesgémet, meg szeretlek tégedet, mert mert jó testvér vagy, s megértetted, hogy a tiszta szeretet, az jobb mindennél, s miért nem tudunk egyből tisztán szeretni? Az e -wilági őrült szadista intézmények miatt, akik BELÉNKVERIK EZEKET A PREE -PRION termékeiket, akiknek áldzoni kell, először a TISZTA JÉZUSUNKAT = KIUT - IGAZSÁG S ÖRÖK BOLDOG ÉLET ÉLETBANKÁRA, MIG ITT KÁROK, MEG BIDI BANKÁROK ELADÓSITOTTAK, MEG TOTA, A GYEREKEKET KISZOLGÁLTATTÁK A PERVERTEKNEK, SZADISTA DÖGÖS INTÉMÉNYEIKNEK amiért, amiért most addig maradok, mig agyon isten nekik, fapapucst?
Fideljetek, mindent odaadok Jézusunknak, szexről... de csak a feleségemet szeretem, mint magamat, meg ténleg, ez igy jó, mert ténleg párosban szép csak az élet, s kell hogy legyen a mi mennyek -országinkba mindenkinek igaz lelke - párja, mint itt is ugy kellene lenni.
Tudom honnan jönnek a tudatlan embercsemeték, hogy test az test, tehát adj neki, ami annál a pontnál,ha ölsz, márpedig olyan lényeket hozunk létre, amit nem EGGÜTT AZ ÉGGEL, A MI ÉGI ANYÁNKKAL - ATYÁNKKAL -JÉZUSFŐNKKEL MEG AZ ÉGI TESTVÉREINKKEL, na itt már a szex aktus, vagy ha valaki megtette gondolatban, most biztos hogy ne tegye meg gyakorlatban, mert vége!!!
Ijjen röviden, mint ahogy mindenki na vágd hozzám a zsiros kenyort, nem lehet megérteni, DE HA LENNE EGY ILYEN KÖZÖSSÉG mint régen (gnosztikussok) volt, s most a gyerekeinket ŐK TANITÁK UGY, HOGY HAGYJÁTOK HOZZÁM JÖNNI A KIS GYEREKKET, de pont a wallásosokhoz, vagy 77 ézerzer pervertebb özvegyvakbakkacske mennasszonai, e -wilági kurományaikhoz akartunk menekülni?
Na, én mondom nektek, Ő VELEM: ELVÉGEZTETETT!!!
süti beállítások módosítása